Találatok a következő kifejezésre: A számítógépem hol tudom megnézni, (27 db)

Honnan tudom meg hogy milyen hangkártya drivert kell feltelepíteni egy olyan gépre amihez nincs közvetlen hozzáférésem, azaz a számítőgép tulaja ezt hol tudja megnézni, mert szoftvert nekem kellene keresnem?

Legjobb válasz: Felrak valamilyen rendszer diakoszigai szoftvert. Everest/AIDA64, SIW, SiSoftware Sandra, stb.. és megnézi. A legtöbb számítógépben amúgy integrált hagkari van, szóval az alaplap pontos típusúnak ismerete is elég hozzá. Ez alapján le lehet tölteni az alaplapgyártó honlapjáról.

Felrak valamilyen rendszer diakoszigai szoftvert. Everest/AIDA64, SIW, SiSoftware Sandra, stb.. és megnézi. A legtöbb számítógépben amúgy integrált hagkari van, szóval az alaplap pontos típusúnak ismerete is elég hozzá. Ez alapján le lehet tölteni az alaplapgyártó honlapjáról.
Hardwerazonositó segitségével. Megtalálod : Eszközkezelõ - Egyébb Eszközök (amit nem ismert fel)-Katt kétszer a kérõjles eszközre, majd Részletek Fül - Ott a Lenyitható ablakot "Eszközpéldány azonositójáról" tedd átt "Harvareazonositó"-ra és az alatta megjelenõ ablak elsõ sorára kattints rá, majd CTRL+C A googliban pedig CTRL+V Ha nem talál semmit akkor a REV-et és a SUBSYS-t ki lehet törölni a végérõl és ugy megismételni a keresést. Minta : http://coopper.tvn.hu/gyk/hwazonosito.jpg Sok sikert. Üdv.

Hol tudom megnézni Windows 7 rendszerben a számítógépem hardver tulajdonságait?

Úgy értem azokat, hogy milyen a CPU, hány RAM, milyen VGA, mennyi HDD konkrétan ezek. Tudom, nagyon gáz, kövezzetek meg, de fogalmam sincs hogy hol tudom ezeket az adatokat megnézni. És igen, egy játék gépigényéhez kellenének :D

Legjobb válasz: start > számítógép(jobbklikk) > eszközkezelõ ott megtalálhatod.

start > számítógép(jobbklikk) > eszközkezelõ ott megtalálhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
vagy töltsd le Everest.-et
CPU: Start menü -> Vezérlõpult -> Rendszer és Biztonság -> Rendszer RAM: (ugyanott) VGA: Start menü -> Futtatás (ha nincs futtatás gomb, beírhatod az ott lévõ keresõbe hogy futtatás(angol windows esetén "run")) -> a felugró ablakba beírod: dxdiag -> az újonnan elõjött ablak tetején lévõ "Képernyõ" (Display) fülre kattintva rögtön elõhozza a VGA típusát HDD: Start menü -> Számítógép (Computer) Remélem segítettem.

Hol tudjuk megnézni a számítógép alkatrészek tulajdonságait?

Legjobb válasz: Mit szeretnél pontosan megnézni?

Mit szeretnél pontosan megnézni?
A kérdező hozzászólása: Hát pl: hanyas a videokártyám. :S


Hol tudom megnézni a számítógépemen hogy hány GB RAM van benne?

Legjobb válasz: Start->Beállítások->Vezérlõpult->Számítógép... És ott kiírja.

Start->Beállítások->Vezérlõpult->Számítógép... És ott kiírja.
Elõzõ vagyok. Nem számítógép hanem Rendszer. Bocsi.
Vagy egyszrûbben: Sajátgép -> jobb egér -> Tulajdonságok. És már látod is. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat megtaláltam:)
és mennyi van ?:D
A kérdező hozzászólása: 1, 5 GB, nem egy túl nagy teljesítményû gép de azért pont jó:)

Hol tudom megnézni a számítógépemen megtekintett internetes oldalakat? Tudom, hogy van ilyen mappa, de nem találom. Explorerem van.

Ha az eszközök/internetbeállítások menüpont alatt törlöm a cookie-kat és a helyben tárolt összes tartalmat akkor nem lehet visszakeresni, hogy el?z?leg milyen oldalak lettek megtekintve?

Legjobb válasz: Szerintem nem tudod sehol megkeresni azokat az oldalakat. Egyébként válts valami más böngészõre (Firefox, Chrome, Opera), mert az Explorer nem jó semminek.

Szerintem nem tudod sehol megkeresni azokat az oldalakat. Egyébként válts valami más böngészõre (Firefox, Chrome, Opera), mert az Explorer nem jó semminek.

Hol tudom megnézni milyen RAM van a számítógépemben?

nem vagyok egy nagy számítógép zseni.Asztali számítógépem van, és szeretném b?víteni a memóriát, de nem tudom milyen típusú jó bele. Láttam az interneten ddr, ddr2 ramokat, és nem tudom hogy az enyémbe milyen kellene.

Legjobb válasz: Everest-el meg tudod nézni.

Everest-el meg tudod nézni.
letöltöd full ingyen a CPU-Z nevû progit, és az kijelzi.

Hol tudom megnézni a rejtett fájlokat az Mp3-on? (számítógép segítségével)

Az mp3 ról letöröltem a régi zenéket és tettem rá újjakat de mikor bekapcsolom rajtavannak az új zenék és a régiek is de mivel ilyen USB-s mp3 mikor meg nyitja az Mp3 adatait csak az új zenéket hozza be. Az így volt a pendrivemmel is de azt az egyik ismerősöm megcsinálta(valami billenytyű kombinációval) de ő most nincs közelembe,hogy segítsen. VALAKI!! (linux van a gépemen ha ez segítség)

Hol tudom megnézni a számítógépem pontos adatait?

RAM, proci, videókártya, stb..

Legjobb válasz: Everest progit szedd le és azzal.

A számítógépem adatait hol tudom megnézni, hogy pl: hány MB DDR ram-ja van vagy, hogy hány GB HDD-je van?

Legjobb válasz: Sajátgép ikonon jobb klikk, Tulajdonságok, Hardver, Eszközkezelõ (Az Általános fülön is vannak adatok)

Sajátgép ikonon jobb klikk, Tulajdonságok, Hardver, Eszközkezelõ (Az Általános fülön is vannak adatok)
Start menü - Sajátgép, majd a kérdéses meghajtó ikonjára jobb klikk, Tulajdonságok. Itt megtudhatod a háttértároló(k) kapacitását.
Az everest nevû program elég részletes infot ad a gépedrõl. Keress rá google-n!
Szia! Ezeket úgy tudod megnézni ha bemész a start menübe, aztán futtatás és beírod hogy dxdiag.exe és kiadja az adatokat

A számítógépemben 233gb hdd van és valamiért minden nap levesz 1gb-t, nem akarom, hogy elfoggyon. Hol tudom megnézni, hogy mi fogyasztja le ennyire? Ki akarom törölni

Legjobb válasz: toltsd le es inditsd el ezt: http://portableapps.com/apps/utilities/windirstat_portable szepen kirajzolja neked mely mappak vannak tele szemettel. a torlesnel csak ovatosan, amirol nem tudod mi az, inkabb hagyd. a bongeszod gyorsitotarat pl. tuti torolheted, mikent a c:\windows\temp mappa tartalmat is, meg a c:\users\<usernev>\ alatt valahol levo masik 'temp' mappa tartalmat is.

toltsd le es inditsd el ezt: http://portableapps.com/apps/utilities/windirstat_portable szepen kirajzolja neked mely mappak vannak tele szemettel. a torlesnel csak ovatosan, amirol nem tudod mi az, inkabb hagyd. a bongeszod gyorsitotarat pl. tuti torolheted, mikent a c:\windows\temp mappa tartalmat is, meg a c:\users\<usernev>\ alatt valahol levo masik 'temp' mappa tartalmat is.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!