Találatok a következő kifejezésre: A számítógépem hol tudom (69 db)

Mivel tudom megnyitni a php fájlt a számítógépen? Hol tudok ilyen programot letölteni?

Legjobb válasz: Megnyitni, illetve szerkeszteni jegyzettömbbel, ha futtatni is akarod, akkor le kell töltened a PHP-t, Apache-t és MYSQL-t (nem használtam, én teszteléshez mindig szerverre töltöttem), de olvass bõvebben utána itt: http://pcforum.hu/tudastar/28450/PHP+futtatas-hogyan.html

Megnyitni, illetve szerkeszteni jegyzettömbbel, ha futtatni is akarod, akkor le kell töltened a PHP-t, Apache-t és MYSQL-t (nem használtam, én teszteléshez mindig szerverre töltöttem), de olvass bõvebben utána itt: http://pcforum.hu/tudastar/28450/PHP+futtatas-hogyan.html
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :D

A számítógépen hol tudom átállítani a nyelvezetet?

németül van de én magyarra szeretném

Legjobb válasz: A "nyelvezet" az nem "nyelv". Nyelvezetek, pl.: - hivatalos - közvetlen - irodalmi - szleng

A "nyelvezet" az nem "nyelv". Nyelvezetek, pl.: - hivatalos - közvetlen - irodalmi - szleng
A számítógép nyelvezete bináris, azt nem tudod átállítani. Ha az op. rendszer nyelvezetére gondolsz, akkor kicsit több infó kellene róla, hogy mit is használsz ...
A kérdező hozzászólása: közbe már sikerült..igaz angolra
A kérdező hozzászólása: igazából szenvedek..az operációs rendszert kéne megváltoztatni. hol tudok letölteni hozzá magyar nyelvût? ami jó?
Venni lehet :-P
Venni lehet :-P, vagy ha letölteni akarsz, akkor egy Linux disztrót válassz magadnak.
A kérdező hozzászólása: ezt a gépet külföldrõl kaptam és eredeti windows van rajta. ha ez számít, meg azt sem akarom hogy vírusos legyen
Ha megvan a win licence, akkor hívd fel a MS supportot. Lehet pótolnak telepítõ médiát, magyar nyelvûben, de ha OEM win van rajta, akkor biztos nem.

Hol lehet letölteni ingyenesen egy olyan programot amivel a számítógépen is tudok DVD-t nézni?

el?re is köszi:)

Legjobb válasz: ha van dvd olvasó a gépben, akkor csak egy lejátszót kell letöltened, pl. vlc player.

ha van dvd olvasó a gépben, akkor csak egy lejátszót kell letöltened, pl. vlc player.
A kérdező hozzászólása: nincs dvd leolvasó a gépen
Akkor minek a program, ha a tárgyi feltételek sem adottak?
Tölts le egy dvd-olvasót is, most úgyis az a menõ.
:D:D:D


Honnan tudom meg hogy milyen hangkártya drivert kell feltelepíteni egy olyan gépre amihez nincs közvetlen hozzáférésem, azaz a számítőgép tulaja ezt hol tudja megnézni, mert szoftvert nekem kellene keresnem?

Legjobb válasz: Felrak valamilyen rendszer diakoszigai szoftvert. Everest/AIDA64, SIW, SiSoftware Sandra, stb.. és megnézi. A legtöbb számítógépben amúgy integrált hagkari van, szóval az alaplap pontos típusúnak ismerete is elég hozzá. Ez alapján le lehet tölteni az alaplapgyártó honlapjáról.

Felrak valamilyen rendszer diakoszigai szoftvert. Everest/AIDA64, SIW, SiSoftware Sandra, stb.. és megnézi. A legtöbb számítógépben amúgy integrált hagkari van, szóval az alaplap pontos típusúnak ismerete is elég hozzá. Ez alapján le lehet tölteni az alaplapgyártó honlapjáról.
Hardwerazonositó segitségével. Megtalálod : Eszközkezelõ - Egyébb Eszközök (amit nem ismert fel)-Katt kétszer a kérõjles eszközre, majd Részletek Fül - Ott a Lenyitható ablakot "Eszközpéldány azonositójáról" tedd átt "Harvareazonositó"-ra és az alatta megjelenõ ablak elsõ sorára kattints rá, majd CTRL+C A googliban pedig CTRL+V Ha nem talál semmit akkor a REV-et és a SUBSYS-t ki lehet törölni a végérõl és ugy megismételni a keresést. Minta : http://coopper.tvn.hu/gyk/hwazonosito.jpg Sok sikert. Üdv.

Hol tudom megnézni Windows 7 rendszerben a számítógépem hardver tulajdonságait?

Úgy értem azokat, hogy milyen a CPU, hány RAM, milyen VGA, mennyi HDD konkrétan ezek. Tudom, nagyon gáz, kövezzetek meg, de fogalmam sincs hogy hol tudom ezeket az adatokat megnézni. És igen, egy játék gépigényéhez kellenének :D

Legjobb válasz: start > számítógép(jobbklikk) > eszközkezelõ ott megtalálhatod.

start > számítógép(jobbklikk) > eszközkezelõ ott megtalálhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
vagy töltsd le Everest.-et
CPU: Start menü -> Vezérlõpult -> Rendszer és Biztonság -> Rendszer RAM: (ugyanott) VGA: Start menü -> Futtatás (ha nincs futtatás gomb, beírhatod az ott lévõ keresõbe hogy futtatás(angol windows esetén "run")) -> a felugró ablakba beírod: dxdiag -> az újonnan elõjött ablak tetején lévõ "Képernyõ" (Display) fülre kattintva rögtön elõhozza a VGA típusát HDD: Start menü -> Számítógép (Computer) Remélem segítettem.

Hol tudom megnézni a számítógépemen hogy hány GB RAM van benne?

Legjobb válasz: Start->Beállítások->Vezérlõpult->Számítógép... És ott kiírja.

Start->Beállítások->Vezérlõpult->Számítógép... És ott kiírja.
Elõzõ vagyok. Nem számítógép hanem Rendszer. Bocsi.
Vagy egyszrûbben: Sajátgép -> jobb egér -> Tulajdonságok. És már látod is. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat megtaláltam:)
és mennyi van ?:D
A kérdező hozzászólása: 1, 5 GB, nem egy túl nagy teljesítményû gép de azért pont jó:)

Hol tudom megnézni a számítógépemen megtekintett internetes oldalakat? Tudom, hogy van ilyen mappa, de nem találom. Explorerem van.

Ha az eszközök/internetbeállítások menüpont alatt törlöm a cookie-kat és a helyben tárolt összes tartalmat akkor nem lehet visszakeresni, hogy el?z?leg milyen oldalak lettek megtekintve?

Legjobb válasz: Szerintem nem tudod sehol megkeresni azokat az oldalakat. Egyébként válts valami más böngészõre (Firefox, Chrome, Opera), mert az Explorer nem jó semminek.

Szerintem nem tudod sehol megkeresni azokat az oldalakat. Egyébként válts valami más böngészõre (Firefox, Chrome, Opera), mert az Explorer nem jó semminek.

Hol találok olyan programot amivel a MOV File-t át tudom szerkeszteni hogy a számítógépem is lejátsza a videókat?

Legjobb válasz: A .mov fájlt is lájátsza a számítógép,ha van megfelelõ kodek telepítve a gépeden. http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..

A .mov fájlt is lájátsza a számítógép, ha van megfelelõ kodek telepítve a gépeden. http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..

Hol tudom megnézni milyen RAM van a számítógépemben?

nem vagyok egy nagy számítógép zseni.Asztali számítógépem van, és szeretném b?víteni a memóriát, de nem tudom milyen típusú jó bele. Láttam az interneten ddr, ddr2 ramokat, és nem tudom hogy az enyémbe milyen kellene.

Legjobb válasz: Everest-el meg tudod nézni.

Everest-el meg tudod nézni.
letöltöd full ingyen a CPU-Z nevû progit, és az kijelzi.

Hol és hogy tudom leellenőrizni a számítógép memóriáját?

Legjobb válasz: Memtest86-ot futtass jó sokáig. Ez egy letölthetõ iso lemezkép fájl amit ki kell írnod és arról bootolni. Innen le tudod tölteni: http://www.memtest86.com/ Kiírni nem magát az iso állományt kell, hanem lemezképfájlt kell kiírni. (pl. Nero express-ben Lemez CD/DVD kép-ként lehet kiírni)

Memtest86-ot futtass jó sokáig. Ez egy letölthetõ iso lemezkép fájl amit ki kell írnod és arról bootolni. Innen le tudod tölteni: http://www.memtest86.com/ Kiírni nem magát az iso állományt kell, hanem lemezképfájlt kell kiírni. (pl. Nero express-ben Lemez CD/DVD kép-ként lehet kiírni)
Csak az elsõt tudom megerõsíteni, Õ már leírt mindent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!