Találatok a következő kifejezésre: A számítógépem hol (231 db)

Ha letöltök egy kisvideót, a számítógép hol tárolja?

Melyik mappában? Elérési utat is kérhetnék, mert nem nagyon értek hozzá.
miért kell?
szerintem azok beágyazódnak telepitéskor a driverekbe vagy ilyesmi. CCleaner-eszközök, ez ugyan az mint a windowsnak a vezérlõpult-programok telepitése és törlése ikon. ott vannak pl a vga kártya vagy az integrált vga instal ikonja vagy a hangkártyáé de minden. inkább a DRIVER Magician progival vagy a driver identifier progoval futtasd le a gépet, azok megtalálják a hiányzó drivert. DE a legjobb az EVEREST ultimate edition progit letöltöd-feltelepíted.-bal oldali listában katt az operácios rendszer-re azon belül illesztõprogramok. ott lesz az összes telepitett illesztõprogram felsorolva.
most néztem az everestem és ott megtaláltam
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! megvan amúgy ! :D lejött a the witcherrel egy TagesSa nevû illesztõ progi és folyton blokkolást írt ki a windows csak nem találtam sehol .

A számítógépen hol tudom átállítani a nyelvezetet?

németül van de én magyarra szeretném

Legjobb válasz: A "nyelvezet" az nem "nyelv". Nyelvezetek, pl.: - hivatalos - közvetlen - irodalmi - szleng

A "nyelvezet" az nem "nyelv". Nyelvezetek, pl.: - hivatalos - közvetlen - irodalmi - szleng
A számítógép nyelvezete bináris, azt nem tudod átállítani. Ha az op. rendszer nyelvezetére gondolsz, akkor kicsit több infó kellene róla, hogy mit is használsz ...
A kérdező hozzászólása: közbe már sikerült..igaz angolra
A kérdező hozzászólása: igazából szenvedek..az operációs rendszert kéne megváltoztatni. hol tudok letölteni hozzá magyar nyelvût? ami jó?
Venni lehet :-P
Venni lehet :-P, vagy ha letölteni akarsz, akkor egy Linux disztrót válassz magadnak.
A kérdező hozzászólása: ezt a gépet külföldrõl kaptam és eredeti windows van rajta. ha ez számít, meg azt sem akarom hogy vírusos legyen
Ha megvan a win licence, akkor hívd fel a MS supportot. Lehet pótolnak telepítõ médiát, magyar nyelvûben, de ha OEM win van rajta, akkor biztos nem.


Elõbb leírhattad volna és elkerülhetted volna a sok okoskodó választ...
Oldal alja felê: Download wireless key view
A kérdező hozzászólása: 22:33-as köszönöm! ha rámegyek a linkre utána hogyan tovább?
Kérdezd meg attól aki lekódolta a hálózatot.
A kérdező hozzászólása: kár volt megkérdeznem
123456 próbálgasd :P
Nem lenne egyszerûbb vezetékkel rádugni egy gépet és megváltoztatni a jelszót?
A kérdező hozzászólása: felesleges, már sikerült ezzel a programmal, még egyszer köszi!!!!
A kérdező hozzászólása: windows 7-el is mûködik a program?

Ha lenyomok egy billentyűt, bekapcsol a számítógép. Hol kell átállítani?

Windows 7 op.rendszer van rajta, amikor a gép kikapcsolt állapotban van és lenyomom bármely billenty?t, bekapcsol. Próbáltam átállítani itt: Vezérl?pult > Billenty?zet > Hardver > Tulajdonságok > Energiagazdálkodás > "Az eszköz felébresztheti a számítógépet". Ezt kikapcsoltam, de nem használt. Hol kell ezt beállítani?

Legjobb válasz: Rögtön bekapcsoláskor nyomkodd felváltva a del és az F2 gombokat. Általában valamelyik a kettõ közül a bios.

Rögtön bekapcsoláskor nyomkodd felváltva a del és az F2 gombokat. Általában valamelyik a kettõ közül a bios.
A bios-ban keress olyat, hogy wakeup. Az valszeg keyboard-ra van állítva. Állítsd át bekapcs gombra. Biztos valami button.
A kérdező hozzászólása: Hol van az a bios?
A kérdező hozzászólása: És azon belül hol? Ezek vannak pl az Advanced settings-ben: - CPU Configuration - Chipset Configuration - ACPI Configuration - IDE Configuration - PCIPnP Configuration - Floppy Configuration - SuperIO Configuration - USB Configuration Vagy a Hardver Health Event Monitoring-ban? Vagy a Boot Settingsben? Hol?
Inkább szólj valaki hozzáértõnek, aki fél perc alatt beállítja, mert látszik, hogy annyira nem vágod, hogy elbarmolnád a bios beállításaid...
A kérdező hozzászólása: Hát, ha annyira nem tudjátok elmagyarázni lépésrõl lépésre... Azt hittem, hogy itt van, aki tud segíteni.
Sok féle bios létezik, nem írtad neked mi van. Power on management a neve. Itt egy leírás: http://www.tomshardware.com/reviews/bios-beginners, 1126-8.html

Mivel tudom megnyitni a php fájlt a számítógépen? Hol tudok ilyen programot letölteni?

Legjobb válasz: Megnyitni, illetve szerkeszteni jegyzettömbbel, ha futtatni is akarod, akkor le kell töltened a PHP-t, Apache-t és MYSQL-t (nem használtam, én teszteléshez mindig szerverre töltöttem), de olvass bõvebben utána itt: http://pcforum.hu/tudastar/28450/PHP+futtatas-hogyan.html

Megnyitni, illetve szerkeszteni jegyzettömbbel, ha futtatni is akarod, akkor le kell töltened a PHP-t, Apache-t és MYSQL-t (nem használtam, én teszteléshez mindig szerverre töltöttem), de olvass bõvebben utána itt: http://pcforum.hu/tudastar/28450/PHP+futtatas-hogyan.html
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :D

A számítógépen hol lehet vissza nézni hogy milyen oldalakat néztünk? És tényleg gyorsabb lesz a gép ha töröljüka cookikat?

Nem értek különösebben semmilyen géphez szóval részletes leírás kéne pls :)

Legjobb válasz: Hát az attól függ, hogy milyen böngészõd van... ha például Google Chrome-t használsz, akkor fent a csavarkulcs menüben, rámész az elõzmények gombra (ezt gyorsabban a Ctrl + H billentyûkombináció lenyomásával tudod elérni). A cookies kérdésre én sem tudom a pontos választ.

Hát az attól függ, hogy milyen böngészõd van... ha például Google Chrome-t használsz, akkor fent a csavarkulcs menüben, rámész az elõzmények gombra (ezt gyorsabban a Ctrl + H billentyûkombináció lenyomásával tudod elérni). A cookies kérdésre én sem tudom a pontos választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ hasznos volt :)
CCleaner Ezt töltsd le és nem csak a cookikat, hanem majdnem minden szemetet kidob. Van ingyenes változata.

Hol tudom megnézni Windows 7 rendszerben a számítógépem hardver tulajdonságait?

Úgy értem azokat, hogy milyen a CPU, hány RAM, milyen VGA, mennyi HDD konkrétan ezek. Tudom, nagyon gáz, kövezzetek meg, de fogalmam sincs hogy hol tudom ezeket az adatokat megnézni. És igen, egy játék gépigényéhez kellenének :D

Legjobb válasz: start > számítógép(jobbklikk) > eszközkezelõ ott megtalálhatod.

start > számítógép(jobbklikk) > eszközkezelõ ott megtalálhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
vagy töltsd le Everest.-et
CPU: Start menü -> Vezérlõpult -> Rendszer és Biztonság -> Rendszer RAM: (ugyanott) VGA: Start menü -> Futtatás (ha nincs futtatás gomb, beírhatod az ott lévõ keresõbe hogy futtatás(angol windows esetén "run")) -> a felugró ablakba beírod: dxdiag -> az újonnan elõjött ablak tetején lévõ "Képernyõ" (Display) fülre kattintva rögtön elõhozza a VGA típusát HDD: Start menü -> Számítógép (Computer) Remélem segítettem.

Hol tudom megnézni a számítógépemen hogy hány GB RAM van benne?

Legjobb válasz: Start->Beállítások->Vezérlõpult->Számítógép... És ott kiírja.

Start->Beállítások->Vezérlõpult->Számítógép... És ott kiírja.
Elõzõ vagyok. Nem számítógép hanem Rendszer. Bocsi.
Vagy egyszrûbben: Sajátgép -> jobb egér -> Tulajdonságok. És már látod is. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat megtaláltam:)
és mennyi van ?:D
A kérdező hozzászólása: 1, 5 GB, nem egy túl nagy teljesítményû gép de azért pont jó:)

Honnan tudom meg hogy milyen hangkártya drivert kell feltelepíteni egy olyan gépre amihez nincs közvetlen hozzáférésem, azaz a számítőgép tulaja ezt hol tudja megnézni, mert szoftvert nekem kellene keresnem?

Legjobb válasz: Felrak valamilyen rendszer diakoszigai szoftvert. Everest/AIDA64, SIW, SiSoftware Sandra, stb.. és megnézi. A legtöbb számítógépben amúgy integrált hagkari van, szóval az alaplap pontos típusúnak ismerete is elég hozzá. Ez alapján le lehet tölteni az alaplapgyártó honlapjáról.

Felrak valamilyen rendszer diakoszigai szoftvert. Everest/AIDA64, SIW, SiSoftware Sandra, stb.. és megnézi. A legtöbb számítógépben amúgy integrált hagkari van, szóval az alaplap pontos típusúnak ismerete is elég hozzá. Ez alapján le lehet tölteni az alaplapgyártó honlapjáról.
Hardwerazonositó segitségével. Megtalálod : Eszközkezelõ - Egyébb Eszközök (amit nem ismert fel)-Katt kétszer a kérõjles eszközre, majd Részletek Fül - Ott a Lenyitható ablakot "Eszközpéldány azonositójáról" tedd átt "Harvareazonositó"-ra és az alatta megjelenõ ablak elsõ sorára kattints rá, majd CTRL+C A googliban pedig CTRL+V Ha nem talál semmit akkor a REV-et és a SUBSYS-t ki lehet törölni a végérõl és ugy megismételni a keresést. Minta : http://coopper.tvn.hu/gyk/hwazonosito.jpg Sok sikert. Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!