Találatok a következő kifejezésre: A számítógépem csinálja, hogy mikor ki (4 db)

A számítógépem azt csinálja, hogy mikor ki akarok törölni egy zenét, mindig azt irja ki hogy "ezt a fájl-t más személy vagy program használja", miközben semmi sincs megnyitva, csak az intéző! Mit lehet csinálni?

Minden program be van zárva!

Legjobb válasz: Szerinten elõbb húzd ki a netet és indítsd újra a gépet és akkor próbáld meg.(nem biztos, hogy beválik)

Szerinten elõbb húzd ki a netet és indítsd újra a gépet és akkor próbáld meg.(nem biztos, hogy beválik)
Valamelyik zenelejátszó program play listájában szerepel az a zene és nem engedi törölni. elõbb a play listából vedd ki azt a zenét, utána tudod törölni az intézõvel.
ez nekem is gondot okozott sokszor, köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: Senki nem ismeri ezt a programot? :(
A kártyán a Lock fület piszkáld vissza.
A kérdező hozzászólása: próbáltam. de semmi változás
A kérdező hozzászólása: és azt írja hogy január elsején módosítottam... nem is jártam akkor a kártya közelében
Akkor szerintem a kártya halott.
A kérdező hozzászólása: de van egy másik is, és azt sem nyitja meg... az nem létezik h egyszerre "romlott el" mind a kettõ


Most telepítettük újra a számítógépünket és szeretnénk bekapcsolni a gyors felhasználóváltást, de nem lehet, mert hiába pipálom ki azt hogy 'A gyors felhasználóváltás használata' nem csinál semmit. Mit csináljak?

Ezt hogy tudnám beállítani hogy ne nekem kelljen beírni a nevemet, csak kiválasztani a felhasználót és beírni a jelszavam...?

Legjobb válasz: én kipipálom, de amikor leokézom és utána újra visszamegyek abba az ablakba akkor megint nincs ott a pipa...ez miért lehet?

A kérdező hozzászólása: én kipipálom, de amikor leokézom és utána újra visszamegyek abba az ablakba akkor megint nincs ott a pipa...ez miért lehet?
Ha van legalább 2 felhasználói fiókod, akkor lehet alkalmazni a gyors felhasználóváltást. Ha kipáltad a "gyors felhasználóváltás használata" opciót, akkor a Windows gomb + L billentyû lenyomásával lehet felhasználót váltani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!