Találatok a következő kifejezésre: A számítógépem csinálja, hogy mikor (17 db)

A számítógépem azt csinálja, hogy mikor ki akarok törölni egy zenét, mindig azt irja ki hogy "ezt a fájl-t más személy vagy program használja", miközben semmi sincs megnyitva, csak az intéző! Mit lehet csinálni?

Minden program be van zárva!

Legjobb válasz: Szerinten elõbb húzd ki a netet és indítsd újra a gépet és akkor próbáld meg.(nem biztos, hogy beválik)

Szerinten elõbb húzd ki a netet és indítsd újra a gépet és akkor próbáld meg.(nem biztos, hogy beválik)
Valamelyik zenelejátszó program play listájában szerepel az a zene és nem engedi törölni. elõbb a play listából vedd ki azt a zenét, utána tudod törölni az intézõvel.
ez nekem is gondot okozott sokszor, köszi a választ :)


Rájöttem, hogy valaki kémlel a routeren át. Mivel én már azt sem értem, hogy hogy tud a router segítségével kémlelni, mit csinálok a számítógépen, azt sem tudom, mit tehetek ellene?

Panelházban lakom, és az emeleten mindenki közös routeren át kapja az internetet. Szívesen várok bármilyen tipusú VÁLASZT, a külön internetelosztón (csak utolsó esetben), és az internet/PC megszüntetésén kívül.

Legjobb válasz: Pedig érdekes lenne, ha leírnád, hogy mibõl gondolod a figyelést. De ezek szerint fogalmad sincs, mirõl beszélsz.

Pedig érdekes lenne, ha leírnád, hogy mibõl gondolod a figyelést. De ezek szerint fogalmad sincs, mirõl beszélsz.
Milyen titkosítást használtok? Miböl gnodolod hogy valaki figyel?
Menj pszichiáterhez, ha ilyen érzeted van. Közben lehet, a kulcslyukon is figyelnek.
"(Ki konfigurálta?)" Azért nem értelek, mert nekem a routeren lóg 3 gépem. De addig, amig ezt külön nem állítom be, nem adok gépenként erre jogosultságot mint rendszergazda, egyik sem látja a másikat. Nem adtam, nem osztottam meg (mert nincs rá szükségem), nem is látják egymást.
A kérdező hozzászólása: Megmondtam, hogy milyen válaszokat kérek, tartsd szem elõtt vagy mint mondtam hagyj fel a weblap használatával...
Kérdezd meg azt a harmadik személyt. Vagy húzd ki a konnektort :)
A kérdező hozzászólása: és bocsi, de nem a kémlelõ személyére vagyok kíváncsi, hanem arra, hogyan akadályozzam meg, hogy kémlelje mit csinálok a gépen
A kérdező hozzászólása: T-home szolgáltató, és teljesen közös a router
Ez remek, hogy választ vársz, csak tudod, bizonyos információk ismerete nélkül elég nehéz lesz választ adni. Ennyi információból még mindig nehéz lesz jó választ adni, találgathatunk is, de az ahhoz vezet, hogy kb. sosem találjuk meg a választ rá.
Ki a szolgáltató, kié a router (Ki konfigurálta?)
A kérdező hozzászólása: Normális választ várok, kérlek zoligyerek, ha lehet hagyj fel ennek a weblapnak a használatával, mert nem fogtad fel, mi a lényeg. De ha tényleg ilyen kíváncsiak vagytok, 3. személytõl tudom... Szép volt, nyugottan alhattok mostmár, megnyugodott a lelkiismeretetek.
A kérdező hozzászólása: bocsi, de mint mondtam VÁLASZ-t várok, elmondtam ami fontos
Jó fej lehet az a bizonyos 3. Szivat rendesen.... Te meg vevõ vagy rá. Kérek rossz pontot, piros pontot, bármit ami Néked vélt elégtételt ad, mert ilyet merészeltem írni!
A kérdező hozzászólása: mit csináljak hogy ez ne így legyen
Webcammel veszed fel a képet? :D Fraps-ról hallottál már?

Mi fut a háttérben a számítógépen? Hogyan lehet ellenőrizni, megnézni XP-n (internet alatt), hogy milyen program fut (mit csinál a gép) a háttérben? Esetleg letölthető valahonnan olyan program, ami ezt kijelzi?

Nagyon zavar, hogy a gép önállósítja magát, és nem tudom felügyelni. (Akkor dolgozzon, és csinálja azt, amikor/amit én akarok!)

Legjobb válasz: Feladatkezelõ, taskmanager, Ctrl+Alt+Del billentyûkombinációval lehet elõcsalogatni.

Feladatkezelõ, taskmanager, Ctrl+Alt+Del billentyûkombinációval lehet elõcsalogatni.
a szentháromság (ctrl+alt+del) és folyamatok
Valami vírusféle ügyködik a háttérben.
Start/futtatás/CMD konzol ablakba: tasklist kilistázza a folyamatokat.
ha csak villog, akkor swappel. Ha elég nagy a memória a gépedben kapcsold ki a virtuális memóriát.
HijackThis Lehet vele logot készítetni, azt a http://www.hijackthis.de/ weblapon kielemeztetni.
A kérdező hozzászólása: Senki nem ismeri ezt a programot? :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!