Találatok a következő kifejezésre: A számítógépem csinálja, hogy (46 db)

igen, pl. HyperCam 2. persze hardver is kell hozzá :-)
Nem nem létezik ilyen program... Szerinted az a rengeteg youtube videós hogyan vesz fel?!
Camtasia Studio. Elég profi, mindent tud ami egy tutoriál-videóhoz kell. Persze, ahogy mondták hardver is kell. Ha játékot akarsz felvenni akkor mindenképpen Fraps.

Miért csinálja a számítógép azt hogy nem futtatja a videokártyám? (Windows 7)

Azt írja: A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja inicializálni az illesztõprogramot. (Kód: 37)

Legjobb válasz: próbáld ki ezt: [link]

próbáld ki ezt: [link]
A kérdező hozzászólása: Ezt már néztem.
amíg csak nézed, nem is fog változni semmi... azt javaslom, hogy cselekedj is az oldal leírása alapján
A kérdező hozzászólása: Amit tudtam megcsináltam de szerintem a hardverrel lesz a gond.


Windows 7 minősitést nem csinálja meg nekem nem tudom miért azt írja hogy a rendszer új Hardvert észelet a Windows élményindex nem alkalmazható, ha a számitógép telepről működik a számitógép Windows élményindexének alapértéke?

windows 7 min?sités nem csinálja meg ezt írja rendszer új Hardvert észelet a Windows élményindex nem alkalmazható, ha a számitógép telepr?l m?ködik a számitógép Windows élményindexének alapértéke a szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szerintem az a baj, hogy "a számítógép teleprõl mûködik". Próbáld ki, hogy rádugod a töltõt.

Szerintem az a baj, hogy "a számítógép teleprõl mûködik". Próbáld ki, hogy rádugod a töltõt.
Videókártya driver megfelelõ van telepítve?
Így van videokártya driver fent van?
A kérdező hozzászólása: nem jó semmi de újra telepitem majd (windows7) azért köszi :)
Energiagazdálkodás.
Igen. Elérése: jobb egégombbal katt az asztalon, legördülõbõl Tulajdonságok, majd Képernyõkímélõ, ott alul: Energiaellátás. Itt tudod beállítani a dolgokat. Vagy: Start menü - Beállítások - Vezérlõpult - Energiagazdálkodás. A vége ugyanaz, mint fentebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget sikerült

Van egy lg smart tv-m es hogyan lehet azt meg csinalni h amit szamitogepen csinalok filmet nezek stb azt a tv is le jatsza vezetek nelkul?

Legjobb válasz: http://www.lg.com/hu/tamogatas/smart-share Amit a számítógépen csinálsz azt csak ha monitorként használod de a tartalmakat filmek zenék képek... azt elérheted.

http://www.lg.com/hu/tamogatas/smart-share Amit a számítógépen csinálsz azt csak ha monitorként használod de a tartalmakat filmek zenék képek... azt elérheted.

A Panasonic Lumix fényképezőm miért csinálja azt, hogy összevissza sorrendben tölti fel a számítógépre a képeket?

Panasonic dmc-f510 típusú a fényképez? ha az számít.

Legjobb válasz: Kicsit zavaros a kérdés. A kérdésed alatt azt érted, hogy a számítógépeden a képek nem idõrendi sorrendben jelennek meg a feltöltés után?

Kicsit zavaros a kérdés. A kérdésed alatt azt érted, hogy a számítógépeden a képek nem idõrendi sorrendben jelennek meg a feltöltés után?
A kérdező hozzászólása: igen, pontosan!! tudsz erre valami megoldást javasolni?
dobd ki, nekem bevált, utána semmi baja nem volt;)
Nem töröltél közben képeket?
Elsõ vagyok. Nekem Panasonic Lumix DMC-FS42-em van. De még sose tapasztaltam hasonlót. De szerintem nem is a fényképezõgéppel lesz a baj. Ellenõrizd le, hogy a fájlkezelõ programod (amivel megnyitod: sajátgép, windows commander) milyen kritériumok alapján rakja sorrendbe a képfájlokat. Lehet nem a létrehozás idõpontja szerint, hanem mondjuk a fájl mérete szerint. Valamint ellenõrizd azt is, hogy most pontos-e a fényképezõgépen a dátum és az idõ beállítása. Könnyen elõfordulhat, hogy a legutóbbi használat óta elállítódott, így a most alapértelmezett dátum korábbi, mint amikor utoljára használtad. Ha nem ezekrõl van szó, akkor írj és megpróbálok kitalálni, hogy mi lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: miután feltöltöttem a számítógépre egy képet se töröltem. azzal a programmal töltöm fel amit kiír az xp... amikor bedugom a fényképezõt kérdezi mit szeretnék csinálni... megtekinteni, diavetítés, nyomtatás, megnyitás vagy képek mentése a számítógépre és azt választom és akkor kérdezi hova mentse és mi legyen a neve és beírtam, hogy f1 2010 és utána írja a számot... hogy pl f1 2010 001 és a számsorrendbe nem úgy vannak a képek, mint az idõrendben... pedig nem nyúltam hozzá semmit!!! és ez már nem elõször van... most kb 1 hónapja mindig ezt csinálja, elõtte nem volt semmi
A kérdező hozzászólása: ja és megnéztem a fényképezõt, pontos a dátum és az óra is
Elsõ vagyok. Próbáld ki a következõt: csatlakoztasd a fényképezõgépet újra a számítógépre. Ami ablak bejön, azt zárd be. Nyisd meg a sajátgépet és keresd meg a cserélhetõ adathordozós eszközöknél a fényképezõgépet. Válaszd ki a felmásolandó képeket (jelöld ki) aztán nyomj egy CTRL+C-t vagy jobb egér gomb >>> másolás. Hozz létre valahol egy mappát a képeknek. Menj be abba a mappába és akkor nyomj egy CTRL+V-t vagy jobb egér gomb beillesztés. Miután átmásolta, menj be a mappába és ellenõrizd, hogy most sorrendben vannak-e.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!