Találatok a következő kifejezésre: A számítógépem csinálja, (106 db)

igen, pl. HyperCam 2. persze hardver is kell hozzá :-)
Nem nem létezik ilyen program... Szerinted az a rengeteg youtube videós hogyan vesz fel?!
Camtasia Studio. Elég profi, mindent tud ami egy tutoriál-videóhoz kell. Persze, ahogy mondták hardver is kell. Ha játékot akarsz felvenni akkor mindenképpen Fraps.

Ha a számítógépemen csinálok egy lemeztöredezés mentesítést, attól lehet baja a gépnek?

Valaki leírná a pontos menetét,mert még soha nem csináltam

Legjobb válasz: Nem lehet baja. Kattints az adott merevlemez ikonjára, és keresgélj a mûveletek között.

Nem lehet baja. Kattints az adott merevlemez ikonjára, és keresgélj a mûveletek között.
Ha Windows (XP), akkor a legegyszerûbb módja: -Asztalon Sajátgép, jobb klikk - Kezelés, -baloldalt "lemeztöredezettség-mentesítõ" -jobbra lent Elemzés (ezután kírja, hogy hány százalékban -töredezett a lemez és hogy javasolja-e a mûveletet) -Töredezettségmentesítés gomb klikk, utána türelmes várakozás, amíg elkészül.

Valaki tud ajánlani egy olyan programot amivel a Projektor vagy esetleg a Plazma\\HD TV azt vetítené csak amit én mondok neki és nem azt amit a szamítógépen csinálok?

Egy olyan program lenne szüksége amivel hogyha vetítek Projektoron vagy itthon éppen a HD tévén akarom kipróbálni és úgy akarom, hogy én a gépen mást is tudok csinálni csak megado egy ablaknak vagy egy videófáljnak, hogy az menjen és azt vetítse, de az alatt én mást csinálok a gépen.

Legjobb válasz: Ha a videokimenetet nem klonozod hanem kiterjesztett asztalkent hasznalod akkor mar megy is amit szeretnel.

Ha a videokimenetet nem klonozod hanem kiterjesztett asztalkent hasznalod akkor mar megy is amit szeretnel.


Windows 7 minősitést nem csinálja meg nekem nem tudom miért azt írja hogy a rendszer új Hardvert észelet a Windows élményindex nem alkalmazható, ha a számitógép telepről működik a számitógép Windows élményindexének alapértéke?

windows 7 min?sités nem csinálja meg ezt írja rendszer új Hardvert észelet a Windows élményindex nem alkalmazható, ha a számitógép telepr?l m?ködik a számitógép Windows élményindexének alapértéke a szerintetek mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szerintem az a baj, hogy "a számítógép teleprõl mûködik". Próbáld ki, hogy rádugod a töltõt.

Szerintem az a baj, hogy "a számítógép teleprõl mûködik". Próbáld ki, hogy rádugod a töltõt.
Videókártya driver megfelelõ van telepítve?
Így van videokártya driver fent van?
A kérdező hozzászólása: nem jó semmi de újra telepitem majd (windows7) azért köszi :)

Van egy lg smart tv-m es hogyan lehet azt meg csinalni h amit szamitogepen csinalok filmet nezek stb azt a tv is le jatsza vezetek nelkul?

Legjobb válasz: http://www.lg.com/hu/tamogatas/smart-share Amit a számítógépen csinálsz azt csak ha monitorként használod de a tartalmakat filmek zenék képek... azt elérheted.

http://www.lg.com/hu/tamogatas/smart-share Amit a számítógépen csinálsz azt csak ha monitorként használod de a tartalmakat filmek zenék képek... azt elérheted.

A ram tulajdonképpen mit csinál a számítógépben?

és miért jó ha nagyobb ramunk van?

Legjobb válasz: A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatokat. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van: kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatokat. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van: kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Röviden, tömören: itt várakoznak a beolvasásra váró adatok. De majd valaki elmagyarázza értelmesebben, részletsebben, érthetõbben.
Azt meg hogy miért jó a több gondolom az eddigiekbõl leszûrted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!