Találatok a következő kifejezésre: A számítógépek és egyéb (7 db)A feng-shui vagy egyéb más babona szerint lehet valami ártalmas hatása annak ha a tükör és a számítógép monitorja szembe vannak egymással?

Legjobb válasz: Rád fog szállni emiatt az FBI.Nem viccelek.Ismerõsöm is így járt.Terroristának nézték és miután szarrá kínozták meg kivallatták közölték vele, hogy tévedés volt.

Megjön 47-es ügynök meg Obi Van Kenobi és rád akarnak majd sózni egy lézerkardot fél áron.
Rád fog szállni emiatt az FBI.Nem viccelek.Ismerõsöm is így járt.Terroristának nézték és miután szarrá kínozták meg kivallatták közölték vele, hogy tévedés volt.
ekkora betegségeket istenem:D
Igen, kettõs látásod lesz. Ja és eljön érted a Slenderman is.
Elfognak rabolni az ufók ha megtudják, hogy a tükör szembe van a monitorral.
Természetesen van. Fõleg, ha közel teszed egymáshoz. Akkor ugyanis mindkettõ elveszíti a funkcióját, mert egyiket sem fogod látni.
Fogalmam sincs, de engem zavarna, tudod a (meg)érzések mindenek fölött.
ha van közöttük egy szobányi hely, akkor igazából semmi sincs, de maga a tükör nem szabad, hog forgalmas helyen legyen! a tükör ugyanis veszélyes dolog, nem megyek bele, mért, de nem arra gondolok, hogy leesik és eltörik!
20:26 mire gondolsz akkor? :D kíváncsi lettem :D
Mert más dimenziókból átjöhetnek rajta bizonyos lények erre a síkra.

A számítógépek monitorát és egyéb részeit mivel kell tisztítani?

Legjobb válasz: Lehet venni LCD monitortisztító folyadékot, vagy ha CRT monitorod van alkohol is jó. A számítógépházat kívülrõl tisztíthatod bármilyen tisztítószerrel, persze ne savassal. OLyan ruhát kell használni, ami nem karcolhat, meg vigyázz tisztítószer ne follyon be sehova.

Lehet venni LCD monitortisztító folyadékot, vagy ha CRT monitorod van alkohol is jó. A számítógépházat kívülrõl tisztíthatod bármilyen tisztítószerrel, persze ne savassal. OLyan ruhát kell használni, ami nem karcolhat, meg vigyázz tisztítószer ne follyon be sehova.

Mi okozza azt, hogy a pdf fájlokat nem jeleníti meg a Firefox? Egyéb, a számítógépemen lévő pdf fájlok betöltődnek. A Firefox verziója 22-es, az Adobe reader XI. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Az Eszközök-Kiegészítõk-Bõvítmények-nél nézd meg, hogy benne van-e az Adobe Acrobat plugin. Ha nincs, töltsd le.

Az Eszközök-Kiegészítõk-Bõvítmények-nél nézd meg, hogy benne van-e az Adobe Acrobat plugin. Ha nincs, töltsd le.
A kérdező hozzászólása: :) :) :) Nagyon-nagyon köszönöm! Sikerült!

Hogy lehet kitörölni azokat az adatokat amiket a számítógép elment ilyen apróhirdetési és egyéb oldalakon?

Azokra gondolok amiket egy rublika kitöltésénél felajánl ha 2* ráklikkelek az egérrel.Mint például e-mail cím, név ,tel.szám. Windows 7 et használok és Chrome-mal böngészek. Köszönöm el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha lenyitod a lehetõséget, ráállsz az egérrel hogy ki legyen jelölve, majd lenyomod a delete gombot, törlõdik. A beállításokban pedig ki tudod kapcsolni hogy megjegyezze az ûrlapkitöltéseket.

Ha lenyitod a lehetõséget, ráállsz az egérrel hogy ki legyen jelölve, majd lenyomod a delete gombot, törlõdik. A beállításokban pedig ki tudod kapcsolni hogy megjegyezze az ûrlapkitöltéseket.
A kérdező hozzászólása: De király vagy köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!