Találatok a következő kifejezésre: A számítógépek és (1453 db)

A számítógépünk naracomos nettel megy és azt át lehet valahogyan csatlakoztatni a laptopba? Úgyhogy utána alaptopon mennyen a net ne a számítógépen, és utána vissza csatlakoztatni a számítógépbe! Valahogyan lehetséges?

Legjobb válasz: Sajnos nem tudom, hogy milyen az a naracomos net, de ennek nincsen akadálya. Egyszewrûen át kell dugni a kábelt, és el kell indítani a laptopot. Aztán kiírja, ha még valami kell neki. Pl. hálókártya, csatlakozási adatok, bármi. A laptop eltávolítása után az eredeti gép természetesen ujra net képes lesz. Természetesen az összes eltávolítást, rádugást kikapcsolt géppel kell végezni

Sajnos nem tudom, hogy milyen az a naracomos net, de ennek nincsen akadálya. Egyszewrûen át kell dugni a kábelt, és el kell indítani a laptopot. Aztán kiírja, ha még valami kell neki. Pl. hálókártya, csatlakozási adatok, bármi. A laptop eltávolítása után az eredeti gép természetesen ujra net képes lesz. Természetesen az összes eltávolítást, rádugást kikapcsolt géppel kell végezni
Hát az Ethernet kábelt azt elég bátran dugdoshatod áram alatt levõ gépbe, leválasztó transzformátor van közvetlenül a dugó mögött.
Akarom mondani aljzat, na. Az alaplapon - kártyán van a trafó nem a dugóban :D
A kérdező hozzászólása: Igen de nem tudod hol keressem a bedugó kábelt ami a gépbe van! A monitoron vagy a gépházban van? De szerintem a gépházba!...???

Mi a különbség a számítógép és az x-box kinekt között, melyik a jobb?

Legjobb válasz: Elég sok, mivel a számítógép az számítógép, míg az Xbox Kinect csak egy dupla lencsés kamera. :D

Elég sok, mivel a számítógép az számítógép, míg az Xbox Kinect csak egy dupla lencsés kamera. :D

Mi a neve a számítógépet és videokamerát összekötő kábelnek?

Konkrétan egy Canon UC1000-es készüléket szeretnék csatlakoztatni asztali számítógéphez.

Legjobb válasz: Ezt találtam a Canon oldalán: UC1000 FAQ: Hogyan csatlakoztathatom az analóg videokamerát (AV) a számítógéphez? Válasz : A csatlakoztatást a videokamerához mellékelt kábelek (Cinch vagy S-videokábel) használatával végezheti el. Azonban a számítógépnek a videokamerához való csatlakoztatásához videoszerkesztõ kártyával kell rendelkeznie. Sajnos a Canon nem foglalkozik ilyen kártyák értékesítésével. Kérjen további tájékoztatást a márkakereskedõtõl.

Ezt találtam a Canon oldalán: UC1000 FAQ: Hogyan csatlakoztathatom az analóg videokamerát (AV) a számítógéphez? Válasz : A csatlakoztatást a videokamerához mellékelt kábelek (Cinch vagy S-videokábel) használatával végezheti el. Azonban a számítógépnek a videokamerához való csatlakoztatásához videoszerkesztõ kártyával kell rendelkeznie. Sajnos a Canon nem foglalkozik ilyen kártyák értékesítésével. Kérjen további tájékoztatást a márkakereskedõtõl.
A kérdező hozzászólása: Hú, ez gyors volt. :D Köszi szépen a segítséged. :)


Bekapcsoltam a számítógépemet és csak ez a fekete képernyő jön be (KÉP LENT). Az a baj hogy nem értek nagyon a számítógépekhez és nem nagyon van pénz elvinni szervízbe. Tudnátok segíteni hátha itthon is kiküszöbölhető? 18L

http://kepfeltoltes.hu/view/130923/IMG_20130923_175358_www.k.. Innen nem lehet tovább lépni, nem reagál a billentyűzetre sem.

Legjobb válasz: rosszul van beállítva a bios boot sorrendje, nem tud bootolni de floppyról, de meghajtóról. Amikor kapcsol be a gép, azonnal kezd el nyomkodni a Del, F2 vagy F11 billentyût (nem tudom neked melyiket kell), és ha mindenigaz, bejön egy kék cucc sok-sok szöveggel. Keress fent olyat, hogy boot, ha megvan, egymás alatt van 3 felsorolás. HDD legyen az elsõ. Ha megvan, mentsd el, majd lépj ki a biosból, és menni fog. Esetleg ha kiléptél biosból indítsd újra a gépedet.

rosszul van beállítva a bios boot sorrendje, nem tud bootolni de floppyról, de meghajtóról. Amikor kapcsol be a gép, azonnal kezd el nyomkodni a Del, F2 vagy F11 billentyût (nem tudom neked melyiket kell), és ha mindenigaz, bejön egy kék cucc sok-sok szöveggel. Keress fent olyat, hogy boot, ha megvan, egymás alatt van 3 felsorolás. HDD legyen az elsõ. Ha megvan, mentsd el, majd lépj ki a biosból, és menni fog. Esetleg ha kiléptél biosból indítsd újra a gépedet.

Van 1 routerem amin van wifi is sajna elromlott a számítógépem és wifi jelszót is elfelejtettem . Ha 1 másik számítógépet csatlakoztatok a routerre akkor meg tudom majd nézni mi a jelszavam wifin?

Legjobb válasz: Jelszó nélkül nem tudsz másik géprõl csatlakozni rá. nyomd meg a reset gombot a router-en, és adj meg egy másikat.

Jelszó nélkül nem tudsz másik géprõl csatlakozni rá. nyomd meg a reset gombot a router-en, és adj meg egy másikat.
A kérdező hozzászólása: és hol kell azt pontosan?
Reset gomb a router-en. Általában tûvel kell megnyomni, mert a biztánság kedvéért mélyre tették. Kódot meg a router telepítésénél adhatsz meg, tedd be a gépbe a router CD-jét, és indítsd el.
biztonság*
akkor lehet, hogy valami miatt a telefon úgy érzékeli, hogy csatlakozva van, vagy akkor szofthibás

Ha bloototh- on összekötöm a számitógépet és a mobilt, akkor tudok-e számitógépről hivást leadni hogy aztán a számitógépen keresztül beszélgessek?

3120 classic telefonom van, ez arra a célra jo, hogy a szobában a nagy szekrény tetején van csak térer?nk, és feltenném oda, összekötném blootothon és lehetséges e az hogy ugy telefonáljak a számitógépr?l, van mikrofonom is. ha lehetséges, hogyan ?

Legjobb válasz: Nem igazán... erre ott a skype.

Nem igazán... erre ott a skype.
Headset ?? Azzal jobban járnál.

A számítógépet és a tv-t össze lehet kötni valahogyan? Pl hogy a számítógépen egy filmet lejátszok és az a tvn megy.

Legjobb válasz: Össze lehet kötni ha a videókártyádon van videó vagy S-videó kimenet. A TV-n pedig kell Scart, vagy RCA esetleg S-videó bemenetnek lenni.

Össze lehet kötni ha a videókártyádon van videó vagy S-videó kimenet. A TV-n pedig kell Scart, vagy RCA esetleg S-videó bemenetnek lenni.
Elõzõ! A DVI-t és a HDMI-t kihagytad! Tudnod kell, hogy milyen a videókártyád kimenete és a tv bemenete. Ehhez kell egy kábelt venned. Aztán beállítanod a másodlagos monitort, és kiterjeszteni az asztalt. Nem egy bonyolult feladat. Én is így nézek filmeket.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni a kimentet meg a bemenetet?
Az összekötés függ a PC kimenetétõl ill. TV bemenetétõl. "Hol tudom megnézni a kimentet meg a bemenetet?" 1, az alaplapod-videokártyád adatainál, leirásában vagy 2, a számitógép, illetve TV hátulján :)
A kérdező hozzászólása: Ati Radeon Xpressz 1200-as a videókártyám. A tvn meg csak olyan kimenetet találtam, ahova pl a videót tudom bedugni. Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz...:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!