Találatok a következő kifejezésre: A számítógép miért kell a (19 db)

Miért kell a suliba számítógépen dolgozni? Miért nem lehet úgy minden mint régen? Mit tegyek?

Nagyon utálom.

Legjobb válasz: Kicsit te tünsz nyafogósnak... Melleslge ha nem tolerálod a másikat, téged sem fognak. Valamit valamiért...

Kicsit te tünsz nyafogósnak... Melleslge ha nem tolerálod a másikat, téged sem fognak. Valamit valamiért...
Én is utáltam az ilyet..! Mi közük van hozzá, hogy mit csináltam a nyáron???! Amúgy se vagyok valami beszédes! Próbáld kicsit lazábbra venni a dolgot!
azért kell a suliban számitogépen dolgozni h ne maraggy hülye a programokhoz mer nem hinném h otthon nekiülsz pl adatbáziskezeléshez vagy táblázatkészitéshez és azért ez a mai világban már nem hátrány ha értesz máshoz mint az internethez meg a játékokhoz az meg h körbeültök és elmondjátok h mi volt a nyáron az csak azért van h megtuggy vmit a másikrol ha már velük élsz az iskolában és sztem te elég antiszociális vagy ha minden osztálytársad utálod...lehet el kellene kezdened kapcsolatokat épiteni mind az osztály mind barátnö terén mer ha ilyen leszel nemsokra fogod vinni az életben sztem kapcsolatok mindenhol kellenek
Szia! Sajnos nem írtad le, hány éves vagy, milyen nemû, meg milyen suliba jársz. Azt sem írtad le, hogy ezek a gondok eddig is gondok voltak-e a számodra, vagy csak most lettek azok. A suli még el sem kezdõdött, miért van szükséged nyugtatóra? A kérdést olvasva az az érzésem, hogy igazából nem a számítógéppel, vagy a "kötelezõ" játékkal lehet bajod, hanem úgy általában épp nem vagy jó passzban, és nem igazán jössz ki a világgal. Talán segíthet, ha leülsz egy csöndes sarokba és végiggondolod, valójában mi bánt...? Segíthet az is, ha tudsz beszélgetni valakivel, akiben megbízol. Ha nincs ilyen, esetleg kereshetsz szakembert, manapság már sok helyen lehet találni lelki tanácsadással foglalkozó embereket, szervezeteket. Kívánom, hogy oldódjanak meg a gondjaid, és derülj jobb kedvre, mert a világ szép! Sok sikert!

A számítógépem miért nem nyitja meg az avi formátumú filmet, amit letöltöttem? Gondolom egy program kell hozzá. De melyik?

Bocsánat ha rossz kategóriába írtam.

Legjobb válasz: egy egyszerû windows media player,elvileg rajta van a gépeden.ha meg nem nyitja meg,akkor az avi fájllal van baj.

egy egyszerû windows media player, elvileg rajta van a gépeden.ha meg nem nyitja meg, akkor az avi fájllal van baj.
A kérdező hozzászólása: Ja. Van pár programom: Windows media player, DivX, Media Player Clasic, Winamp . De egyik sem nyitja meg, szóval akkor az avi fájlal van baj. Köszönöm.
Esetleg telepítsd a K-Lite Codec Pack-et.

Miért kell a számítógépemnek mindig "szervizcsomag konfigurálása"-t végrehajtania, valahányszor bekapcsolom?

Valahányszor bekapcsolom a laptopom, mindig rengeteget kell várnom hogy bejelentkezzek. Rengeteg időbe tart; neki ez a konfigurálás. Windows 7 van a laptopomon. Azt szeretném megkérdezni hogy miért van eu, és hogy le lehetne e állítani?

Legjobb válasz: a hiba oka bevan kapcsolva a frissités :P

a hiba oka bevan kapcsolva a frissités :P


Miért van az, hogy ahhoz, hogy betudjam kapcsolni a számítógépet le kell állítanom a web védelmet?

Avast vírusirtónk van.

Legjobb válasz: Pontosíts kérlek. Be tudjad kapcsolni - nyomógomb kérdése az egész. Bios se indul? :) Nem áll fel az oprendszer? Milyen oprendszer? Él a neted állandóan? Vagy router van, és az kapcsolódik fel kérésre? Ha mégis feláll az oprendszer, az a bajod, hogy lassan? (ha él az avast)

Pontosíts kérlek. Be tudjad kapcsolni - nyomógomb kérdése az egész. Bios se indul? :) Nem áll fel az oprendszer? Milyen oprendszer? Él a neted állandóan? Vagy router van, és az kapcsolódik fel kérésre? Ha mégis feláll az oprendszer, az a bajod, hogy lassan? (ha él az avast)
Nem kell a web védelmet leállítanod, csak az Avastból szedd ki a biosbeli keresést.
A kérdező hozzászólása: Elnézést félre írtam egy kicsit :) a netem nem indul
A kérdező hozzászólása: 10:56 és megtudod mondani, hogy az hol van?
Ha a neted nem indul, akkor nem tudom mi lehet a gond. Elvileg engednie kellene az Avastnak a netet. Nem olyan a kezdõlapod, ami az Avast úgy ítél meg, hogy az fertõzött és azt nem engedi behozni? Tehát ha más oldalt írsz be, azt se tölti be?
A kérdező hozzászólása: ha nem kapcsolom ki a web védelmet akkor nem
Szerintem telepísd újra az Avastot, lehet, hogy valami rossz beállítása van. Elõször távolísd el (programok telepítése...), majd a C:\Program Files\Alwil... könyvtárat töröld le, majd csak ezután telepísd újra.
Avast WebVédelem egy proxy-t állít be a gépeden, localhoston 12080as porton, elvileg. Manuálisan állítsd be.

Sony Xperia telefonomat ha az usb-kábelével összekötöm a számítógéppel, miért nem látja a gép? Kell hozzá valami program? A telefonhoz nem kaptam ilyet.

Hogyan tudnék rá zenéket, hangfájlokat tölteni?

Legjobb válasz: ajánlom hogy töltsd le a "Sony PC Companion" nevû programot a sony oldaláról! de nekem akkor nem szokta látni amikor le van zárolva a telefon egy kóddal pl mintával vagy ilyesmi... ha neked nincs akkor töltsd le az említett programot, az segíteni fog! :-)

ajánlom hogy töltsd le a "Sony PC Companion" nevû programot a sony oldaláról! de nekem akkor nem szokta látni amikor le van zárolva a telefon egy kóddal pl mintával vagy ilyesmi... ha neked nincs akkor töltsd le az említett programot, az segíteni fog! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi, már mûködik. Újra kellett indítanom a számítógépet...

Miért kell egyedileg optimalizált Android ROM, miért nincs általános telepítő, mint a számítógépek esetén?

Legjobb válasz: Azért, mert nem pár processzor család van, hanem többezer. Minden telefon más, és más.

Azért, mert nem pár processzor család van, hanem többezer. Minden telefon más, és más.
Ja, és a felépítés is más, nem x86, meg x64, és csókolom.
A kérdező hozzászólása: Több ezer processzorcsalád? Ez költõi túlzásnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kapisgálom. Végül is a számítógépekhez is többnyire új meghajtók kellenek egy újabb operációs rendszer megjelenésekor.

Miért van az, hogy ha nincs a számítógép cd meghajtójában lemez, akkor 10-15 percig kell vele szórakoznom, amíg végre kijön a meghajtó ajtaja?

Legjobb válasz: nekemis volt ilyen. de gõzömsincs miért. elromlott benne vmi, ennyi. én lecseréltem.

nekemis volt ilyen. de gõzömsincs miért. elromlott benne vmi, ennyi. én lecseréltem.
Én úgy szoktam, hogy van az ajtón egy pici furat és oda betolok egy kiegyenesített GEM kapcsot, azt már nyitva is.
Van jobb is, majdnem új gépen: be akarom tenni a lemezt, meg se várja, már csukódna be.

Miért fagy le a számítógépem bekapcsolás után, és miért kell várni, hogy használható legyen?

Bekapcsolom a gépet és kb. 2 percet várnom kell míg használni tudjam a gépet, mert addig bármit indítok, akkor lefagy. Ez ugyanígy volt, miután újra lett telepítve a gép. Nem értem miért, talán merevlemez hiba lenne? Windows XP SP3

Legjobb válasz: Mellesleg lemeztöredezettség mentesítõ se segített és Advanced SystemCare-t is lefuttattam, hogy kitisztítsa a merevlemezt, de ez se használt.

A kérdező hozzászólása: Mellesleg lemeztöredezettség mentesítõ se segített és Advanced SystemCare-t is lefuttattam, hogy kitisztítsa a merevlemezt, de ez se használt.
Lehet hogy régi már a rendszered, tele van szemetelõdve akaratodon kívül. Az XP sem egy modern oprendszer már. A 2 perc majdnem reális is, persze csak akkor, ha XP-re szabott a hardver. Tényleg: milyen proc? mennyi RAM?
A kérdező hozzászólása: 2 GB RAM Intel Core2 Duo CPU 4500 2.2 Ghz
Ilyen sok oka lehet, alkatrész csere is benne van a pakliban. http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12935
Az én gépem gyengébb. 1.60 GB RAM Intel Atom 330 Duo Core, Windows XP Professional SP3. És nincs ilyen gondom. Valószínûleg alaplapot vagy tápot kell a gépedben cserélni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Szerintem tuti a táp a ludas, egy Eurocase5416-os van benne, ami szerepel a nem ajánlott listán és lássuk be, már 4 éve használat alatt van, és nem napi 1-2 órában. Hamarosan befogok ruházni egy új videokártyára, majd mellé veszek egy új tápot is és remélhetõleg megoldódik a probléma.

Miért nem ismeri fel a számítógépem a vega mp4-et? Mikor az van a könyvében csak a 98-as vindows-hoz kell telepíteni, miért?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, az enyém is olyan volt, hogy az egyik gép nem ismerte fel, a laptop igen... de újratelepítés, mp4 formatálás, semmi szóbajöhetõ nem oldotta meg. Használj másik gépet, ha van eá mód, tölteni meg vegyél egy hálózati töltõt, nem túl drágák. :S

Fogalmam sincs, az enyém is olyan volt, hogy az egyik gép nem ismerte fel, a laptop igen... de újratelepítés, mp4 formatálás, semmi szóbajöhetõ nem oldotta meg. Használj másik gépet, ha van eá mód, tölteni meg vegyél egy hálózati töltõt, nem túl drágák. :S

Miért kell újraindítani a számítógépet?

Az a probléma, hogy: bekapcsolom a gépet és egy kicsit dolgozik (még a windows képerny? megjelenítése), megáll. De ha újraindítom, akkor szépen megy. Már többször is leformáztam és particionáltam is de semmi változás. Kivéve, hogy miután leformáztam ... kikapcsoltam a gépet és vártam kb 1 percet és megint bekapcsoltam, akkor ment szépen. Kikapcsoltam, hosszabb id? elteltével újra bekapcsoltam , de megint újra kellett indítani, hogy fusson a windows rendesen.

Legjobb válasz: Formázás után bekapcsoltad és ment szépen??? Ez kicsit ellentmondásos de mindegy. Lehet merevlemezen kezdõdõ szektorhiba, vagy memória, tápegység hiba, vagy az alaplapon levõ szûrõkondenzátorok hibája is.

Formázás után bekapcsoltad és ment szépen??? Ez kicsit ellentmondásos de mindegy. Lehet merevlemezen kezdõdõ szektorhiba, vagy memória, tápegység hiba, vagy az alaplapon levõ szûrõkondenzátorok hibája is.
A kérdező hozzászólása: Légyszíves egy kicsit figyelmesebben olvasd el és utána kritizálj!! Köszi.
A kérdező hozzászólása: Ja és azért köszi a tippeket!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!