Találatok a következő kifejezésre: A számítógép miért (916 db)

Nem indul el a számítógépem. Miért?

Amikor bekapcsolom akkor betölt a windows (win7 logo), majd fekete képerny?n megjelenik a kurzor, mozog is csak nem jön be utánna semmi. Fekete kép és egér. Üdvözöljük feliratnak kéne jönnie. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Valami megakasztja a betöltést. Csökkentett módban kellene megpróbálni kideríteni, hogy mi az. (a számítógép elindul, csak a win. nem tölt be teljesen.

Valami megakasztja a betöltést. Csökkentett módban kellene megpróbálni kideríteni, hogy mi az. (a számítógép elindul, csak a win. nem tölt be teljesen.
A kérdező hozzászólása: Betölt, csak nem indul el még csökkentett módban sem. Ugyanúgy fekete alapon csak a kurzor látszik.
A kérdező hozzászólása: Lehet attól hogy a windows-t nem tudtam aktivàlni? Mert 2 hónapja újra lett telepítve és valami termékkulcsot kért ami a telepítõ CD-tokján volt álítólag. Egy ismim telepítette ujra csak nem tudtuk h a kódot kérni fogja.
A kérdező hozzászólása: Vagyis az elsõ válaszomhoz: logo megjelenik És utánna semmi.
A "van tac c"-nak van kezelési utasítása. Igen hasznos olvasmány.
Van tac c:D LOL.You made my day man.Talán elõ kéne venni a júzerz manuált és abba minden benne van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az "építõ" válaszokat! Valaki olyan tud írni aki ért ehhez a telóhon??!! Elolvastam a használati útmutató, ami kb 5 oldalas kis papírfüzet és ha tudtam volna, vagyis írnak errõl meg is cinálom!!! Légyszi akinek volt vagy van ilyen telefonja segítsen!!
Nézelõdj a gyártó weboldalán, vagy töltsd le a telefonra a súgót interneten keresztül - ott mindent le fog írni, amit a hozzá adott lapon nem találtál...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen meg fogom próbálni mert nagyon jó okos kis telefon de a felét se tudom így kihasználni!!
A Telenor oldalán a telefonodra kattintva a támogatásoknál megtalálod a PC-hez kapcsolódáshoz való progit és ezt is onnan másoltam. http://www.telenor.hu/upload/letoltes/telenor_onetouch_c.pdf
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves vagy!


Miért nem tölti be a telefonfájlokat a számítógép? Miért ír ki több óra hosszát, ha valamit felakarok tenni a mobilra?

Az a probléma merült fel, hogyha csatlakoztatom a telefonom (LG 4x HD) USB kábellel a számítógépre, eztán belemegyek a "belső tárhely" mappába (mivel SD kártyám nincs), ott rámegyek pl a fényképek mappába, és azt egyszerűen nem akarja BETÖLTENI! És nem tudom a gépre áthúzni, mert nem enged, rögtön befagy és csak gondolkodik a windows. És egy 100 megás fájlra pedig több óra hosszát ír ki mire feltöltené. Mi lehet a probléma? Mit lehet csinálni ez ügyben?

Legjobb válasz: Szar a windowsod.

Szar a windowsod.
A kérdező hozzászólása: Kárnak írtam oda a windowsot... gondoltam, hogy valami hasonló szöveggel el is lesz intézve a kérdésem. A windowsnak nincs baja.
Akkor szar a kábelod vagy a telefonod. Ez a 3 lehetõség van.

Amikor újra raktam a számítógépet, miért nem lesz jó az internet?

Hellóka! Azzal a kérdéssel mennék felétek,hogy mit tegyek akkor,ha újra raktam egy számító gépet,64bit-es win7-s rendszerrel,és az internetet nem adja be. Tudom,új hálózatot kell csinálni,de nem lehet . Mit tegyek ilyenkor? Vigyem szerelőhöz,hogy meg csinálja vagy mi?

Legjobb válasz: Hálókártya drivert fel kellene rakni. Milyen alaplapod van?

Hálókártya drivert fel kellene rakni. Milyen alaplapod van?
A kérdező hozzászólása: 2GB DDR3 NVIDIA GEFORCE GT 430, fel kell rakni a hálózati drivert?
Ez videókártya lesz. Minden drivert fel kell rakni, csak mivel neked most hálózati problémáid vannak, ezért azzal foglalkozok.
Nincs a géphez dríver telepítõ cd?Újtelepítés után alapból meg kéne a programnak csinálnia a hállózatra csatlakozást ha nem megy az alaplapi, kéne bele hálló kártya és felrakni a drivert.

A számítógépem miért frisít menden leaálitáskor?

Legjobb válasz: valúszínû, hogy nemrég raktad újra és naprakésszé teszi magát, ehhez minden telepítõt lekell szednie

valúszínû, hogy nemrég raktad újra és naprakésszé teszi magát, ehhez minden telepítõt lekell szednie

Miután bekapcsolom a számítógépemet, miért lassú az első kb.3-4 percben?

Bekapcsolom a gépemet, és amikor megnyitok egy mappát, kb. 3-4 perc múlva hozza be. De kb. 10 perccel a bekapcsolás után meg már m?ködik rendesen. Miért? Nincs egy rossz gépem, hogy indokolt legyen a lassúság...

Legjobb válasz: vírusscan

vírusscan
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát a vinyóval szerinte, m várok addig, míg megint tönkre megy benne valami xD. Legutóbb tavaly karácsonykor ment el benne egyszerre a RAM meg a Winchester, szóval... És köszi a segítséget! Sõt... Lehet nem is lett volna szükséges kiírni ezt a kérdést... Hiszen fizetéskor úgyis hívni fogunk egy embert, aki frissíteni fogja az Avastot, és akkor megkérdezem tõle. De azért köszi a segítségeket!
Amúgy Startup Scanra gondoltam, ami bootoláskor végignézi a rendszerfájlokat (meg lehet nem csak azokat, azért olyan lassú).
Azért jobb ha végigvárod. Esetleg egy gyorsabb vinyó lendítene a dolgon.
A kérdező hozzászólása: Szóval montihun... Kapcsoljam ki azt a beállítási izét, ami alapból ellenõrzi a gépet indulásnál? Mert azt nem akarom, hogy ne védje a gépemet. Szokott idõnként kiírogatni, hogy egy-egy weboldalt blokkolt mert vírust érzékelt...
Mármint a vírusscan csinálja ami automatikusan elindul bootolás után.
A kérdező hozzászólása: Ezzel kapcsolatban egy kérdésem lenne. Honnan tudom, hogy melyik programra nincs szükségem, vagy hogy ne induláskor induljon el?
Lehet sok program indul a háttérbe bootolásnál. A keresõbe írd be hogy msconfig, és ott felül lesz egy olyan fül hogy automatikus indítás. Ott kiveheted az olyan programokat amik nem szükségesek! Mellesleg ajánlom az Auslogics BoostSpeed programot! Jó kis optimalizáló program, és van benne olyan funkció hogy kikapcsolhatsz felesleges programokat szolgáltatásokat amik feleslegesen mennek!
A kérdező hozzászólása: Szoktam csinálni. Eredeti AVAST-om van, és a legutóbbi vizsgálatot kb. 1 hete csináltam meg.
3. vagyok! hát elsõsorban az olyanokat kapcsold ki amirõl tudod hogy micsoda! pl skype, msn, steam, ami elindul de nem feltétlen használod, de esetleg utánna nézhetsz hogy mi micsoda ott!

Miért nem megy az internet a telefonomon rendesen? Akkor a számítógépen miért megy jól?

Galaxy S2-n,iPad-en nem megy. Laptopon és asztali gépen rendesen m?ködik pedig a laptop is WIFI-n kapcsolódik.

Legjobb válasz: a telóba meg tabletbe nincs olyan jó vevõ mint a laptopba elképzelhetõ hogy laptopon egy egyegységnyi van telón semmi és tableten se.

a telóba meg tabletbe nincs olyan jó vevõ mint a laptopba elképzelhetõ hogy laptopon egy egyegységnyi van telón semmi és tableten se.
A kérdező hozzászólása: Teljes egységen van mind a kettõn És kb 2 méterre van a routertõl

A számítógépen miért van minden fájl WMA formátumban?

Nem tudok a gépen semmit csinálni netre is éppen hogy csak felengedett.

Legjobb válasz: WMA ??

WMA ??
A kérdező hozzászólása: aha
Az exe helyett is az van ? nincs valami furcsa program fent ?
Szerintem a hibát a billentyûzet és a szék között keresd...
Ez nagggyon jó :) )) (4-es)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!