Találatok a következő kifejezésre: A számítógép árt, ha nap (4 db)

Art a szamitogepnek/laptopnak ha minden nap toredezettsegmentesitem?

mindig lelassul a gepem,es mindig toredezettsegmentesitem...lehet ettol valami baja?...szinte minden nap elvegzem,ugyanis mindig sok a toredezett file,de nem tudom mitol..

Legjobb válasz: Ártani nem árt, de felesleges. Ha annyira lassú a géped és mindig sok a töredezett file, akkor telepítsd újra a gépet.

Ártani nem árt, de felesleges. Ha annyira lassú a géped és mindig sok a töredezett file, akkor telepítsd újra a gépet.
A rendszerpartíción mindig sok lesz a töredezett fájl, de az össz töredezettség nem lesz magas, így a sebességet nem kéne, hogy egy nap alatt hazavágja. Próbálj Auslogic Disk Defragot használni, és legyen a rendszerpartíción mindig legalább 10% szabad hely, de inkább több. Ha ennek ellenére is naponta kell töredezettségmentesíteni, ott valami más, nagyobb gond van. Heti egynek is több, mint elégnek kéne lenni.

A számítógép képernyőnek árt, ha nap süti?

Síkképerny?s, régi típusú vagy laptop képerny?jére is vonatkozik a kérdés.

Legjobb válasz: Igen. És a szemednek is, ha elõtte ülsz.

Igen. És a szemednek is, ha elõtte ülsz.
Üdv! Nyilván nem tesz jót neki, ha még a mûködés közben keletkezõ hõt még megdobjuk egy kis napfénnyel. Keress neki másik helyet. :)

Árt a számítógépnek ha 1-2 napig folyamatosan be lenne kapcsolva és dolgozna?

nagyrészt renderelnék, és seedelnék

Legjobb válasz: Dehogy. Az asztali pc-ket erre találták ki. Hogy akár éjjel-nappal üzemeljenek. Még ha renderelsz is folyamatosan akkor is mehet. Max nem árt 2 naponta újra indítani ha folyamatosan nagy terhelés alatt van a proci.

Dehogy. Az asztali pc-ket erre találták ki. Hogy akár éjjel-nappal üzemeljenek. Még ha renderelsz is folyamatosan akkor is mehet. Max nem árt 2 naponta újra indítani ha folyamatosan nagy terhelés alatt van a proci.
Normális szellõzés és hûtés, valamint megbízható táp mellet 1-2 évig is mehet folyamatosan.
Nem árt! Az árt, ha gyakran ki-be kapcsolgatod!


Ha egy nap 15-órát megy a számítógép, mert töltök le filmeket a netröl. (Monitor nem megy) Akkor mennyi áramot fogyaszt? ÁRBAN?

Legjobb válasz: Hetente kb. háromszor van ilyen kérdés, ma szerda van és te vagy a héten a 3. Ha vissza olvasol 1-2 oldalt megtalálod a részletes válasokat. Amúgy havi 1-2 ezer Ft ha folyamatosan 24 órát megy a gép monitor nélkül.

Hetente kb. háromszor van ilyen kérdés, ma szerda van és te vagy a héten a 3. Ha vissza olvasol 1-2 oldalt megtalálod a részletes válasokat. Amúgy havi 1-2 ezer Ft ha folyamatosan 24 órát megy a gép monitor nélkül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!