Találatok a következő kifejezésre: A szájnak akkor is (34 db)

Most olvastam, hogy a csókoknak jelentése van? Mar ugy ertem, hogy ha homlokra adod akkor is valami jelentes, ha nyakra akkor is szajra akkor is? De mik a jelentesek? Valaki felsorolna?

koszi

Legjobb válasz: Én ezt még régebben találtam, szerintem nem mind igaz de nagyon jó 1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva. 2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog. 3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol. 4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz. 5. Hamis csók nagy sebet hagy. 6. Az elsõ csók ígéret a többire. 7. Nyakra, vállra adott csók vallomás. 8. Ha a fiú a lábadra lép,szeret. 9. A csókot ne szégyelld. 10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed. 11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád. 12. A csók szerzõdés. 13. A csók kettesben a legédesebb. 14. Az elsõ csókot jól gondold meg. 15. A csókot el kell fogadni. 16. Öleléssel adott csók mély szenvedély. 17. Erõszakos csóknál nincs édesebb. 18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj. 19. Az ismerkedés napján ne csókolózz. 20. A csókkal soha ne tréfálj. 21. Csók nélkül nem szabad szeretni. 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujjcsók kötõdés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. 33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik. 34. 1 percig tartó csók rövid. 35. 2 percig tartó csók közepes. 36. 3 percig tartó csók szenvedélyes. 37. 5 percig tartó csók szerelmes 38. 10 percig tartó csók fájdalmas. 39. A hosszú csók érzelmes. 40. A fiú nyitott könyv,csók után olvasni lehet a szemében. 41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és megakar csókolni. 42. Ha a fiú elfúj egy gyufát,választ kér. 43. A csókot a szeretõ fiútól ne utasítsd vissza. 44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell tagadni. 45. Csók nélkül élni nem lehet. 46. Szeretni jó,de csókolni még jobb. 47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet. 48. Szõke sráccal csókolózni tüzes. 49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni. 50. A mozi alatti csók vakmerõség. 51. A szemre adott csók vágyakozás. 52. Szórakozásból adott csók alamizsna. 53. Asszonynak adott csókot tett követ. 54. Ha a lány a csóktól fél,a fiút szereti. 55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny. 56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell. 57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza. 58. Virágot és csókot adni nem bûn. 59. A csók nem szerénység, hanem szeretet. 60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg. 61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg. 62. Nyálas csók szemtelenség. 63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Én ezt még régebben találtam, szerintem nem mind igaz de nagyon jó 1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva. 2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog. 3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol. 4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz. 5. Hamis csók nagy sebet hagy. 6. Az elsõ csók ígéret a többire. 7. Nyakra, vállra adott csók vallomás. 8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret. 9. A csókot ne szégyelld. 10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed. 11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád. 12. A csók szerzõdés. 13. A csók kettesben a legédesebb. 14. Az elsõ csókot jól gondold meg. 15. A csókot el kell fogadni. 16. Öleléssel adott csók mély szenvedély. 17. Erõszakos csóknál nincs édesebb. 18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj. 19. Az ismerkedés napján ne csókolózz. 20. A csókkal soha ne tréfálj. 21. Csók nélkül nem szabad szeretni. 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujjcsók kötõdés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. 33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik. 34. 1 percig tartó csók rövid. 35. 2 percig tartó csók közepes. 36. 3 percig tartó csók szenvedélyes. 37. 5 percig tartó csók szerelmes 38. 10 percig tartó csók fájdalmas. 39. A hosszú csók érzelmes. 40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szemében. 41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és megakar csókolni. 42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér. 43. A csókot a szeretõ fiútól ne utasítsd vissza. 44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell tagadni. 45. Csók nélkül élni nem lehet. 46. Szeretni jó, de csókolni még jobb. 47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet. 48. Szõke sráccal csókolózni tüzes. 49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni. 50. A mozi alatti csók vakmerõség. 51. A szemre adott csók vágyakozás. 52. Szórakozásból adott csók alamizsna. 53. Asszonynak adott csókot tett követ. 54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti. 55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny. 56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell. 57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza. 58. Virágot és csókot adni nem bûn. 59. A csók nem szerénység, hanem szeretet. 60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg. 61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg. 62. Nyálas csók szemtelenség. 63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.
Szegény srác elfújja a gyufát szívna bele a cigibe a csaj meg eléugrik és nagy hadarva elkezdi neki mondani, hogy : úristen jól van jól vaaan nem tudom nem tudom mi legyen adj még idõt, de várj most kell válaszolnom most kell ugye? hát akkor nem tudom de mégis ááá nem .... :DDDDDD ÕRÜLET.
legnagyobb HÜLYESÉG amit hallottam. ezer helyen olvastam ilyeneket és mindig máshogy irta le, h. mi mit jelent.Mindenben választ akarsz keresni? elfújja a párod a gyufát, mert mondjuk cigizik, akkor már választ kér?ÚRISTEN
42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér. Ez mi a franc? :D
Jajj NEEEEEE:D Ez a csóktörvény hülyeség excsajom kikészített ezzel:D /17F/
Bele kéne olvasni, s meglátnád. ;) 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujjcsók kötõdés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. De szerintem semmit sem jelent, pl. ha a fiú magasabb, és a lány homloka a fiú szájáig ér, lehet homlokra ad majd többször is csókót. Ez akkor feltétlenül azt jelenti, hogy gyanakszik?! Lehet, hogy csak szeretetbõl adta...
Semmit nem jelent. Csak változatosság.
A kérdező hozzászólása: Jah bocsi itt van par, csak nem neztem a kozepen :) Megegyszer elnezest.
A kérdező hozzászólása: koszi, nem vagyok en tlehetetlen de nem igazan erre gondoltam. Hanem pl mongyak h ha a homlokodra adja csokjat akkor vigyaz rad. S mi van a szajjal, nyakkal, s igy tovabb ?
A kérdező hozzászólása: ugyan, ne reagaljatok tul. Nem lehet hogy csak szimplan kivancsisagbol kerdeztem meg? A horoszkopban sem hiszek megis megesik hogy elolvasom marcsak azert is nevessek egyet hogy mennyi marhasagot tudnak irni. Hat ez van. A mai vilagban meg kivancsinak sem lehet lenni. Mindegy. Azert koszi a valaszokat

Ha szájjal csinálom a páromnak akkor is elmegy ha egy idö utén nem gyorsitom be a folyamatot?

mmint ugy értem hogy amikor az orgazmus felé közeledik nem kellgyorsabban, esetleg kézzel is rásegiteni? elég ha szép lasan érékien csinálom?akkor is el fog élvezni?(fiúk válaszát várom)

Legjobb válasz: jha am nem csak hogy akkor elélvez e hanem ugy jobban esik neki ha lassan érzékiebben csinálom végig és nem gyorsitok be kézzel?

A kérdező hozzászólása: jha am nem csak hogy akkor elélvez e hanem ugy jobban esik neki ha lassan érzékiebben csinálom végig és nem gyorsitok be kézzel?
még jó hogy
A kérdező hozzászólása: bocsi, de a még jo hogy meikre vonatkozik?:D
Jó kérdés. Szerintem meg próbálhatod, biztos baromi jó, de mi fiuk általába orgazmus elõtt baromira bevadulunk, és nem bírjuk sokáig lassan csinálni. Persze most nem arra célzok hogy oké akkor 4 perc után jöhet amine jönnie kell, de ha már nagyon közel az orgazmus akkor nem bírjuk nem gyorsan. De tényleg 1 próbátmegér. Biztos nem fog kimenekülni a világból hogy õ ezt már nem bírja:P
A vége közeledtével, gyorsabban és erõsebben a jó, valamint a here simgatás. Az nekem nagyon bejön. És lehet kézzel is rásegíteni, akár mindkettõvel. Igazi öröm, bódottá' :) B.P.
Nem nem kell gyorsabban, ugyan ugy elmegy.Igaz srác függõ, van aki gyorsaban szereti. De ha lassabban csinálod annál jobb lesz neki.

Igaz az, hogy ha ondó kerül a szájba, akkor a kis egysejtűek "ideális körülményke között" akár több napig, esetleg egy hétig is képesek ott elélni?

csak mert egyszer hallottam ezzel kapcsolatban egy sztorit és kiváncsi vagyok a véleményekre...vajon mi a fenét jelenthet az az "ideális körülmény"? és egyáltalán, létezhet ez, vagy csak valaki a sztori kedvéért találta ki?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy igaz! Ez alatt az idõ alatt sokat nyelsz, és ha lejut a gyomorsavban azt nem éli túl. Mellesleg nem tudom, hogy miért lenne ideális neki a testhõmérséklet, mikor a herék direkt azért vannak a testen kívül, mert azt a hõmérsékletet jobban szeretik, és az enyhén savas nyál se lehet túl jó a gecinek.

Nem hinném, hogy igaz! Ez alatt az idõ alatt sokat nyelsz, és ha lejut a gyomorsavban azt nem éli túl. Mellesleg nem tudom, hogy miért lenne ideális neki a testhõmérséklet, mikor a herék direkt azért vannak a testen kívül, mert azt a hõmérsékletet jobban szeretik, és az enyhén savas nyál se lehet túl jó a gecinek.
A sztori egy vicc volt, és nem is a jobbik fajtából! Aki nem ismeri: Orvostanhallgatók köpetet vizsgálnak egy prof. vezetésével. A mikroszkóp képe ki van vetítve. Épp egy medika nyálát vizsgálják, amikor felfedezik, hogy a nyálban spermiumok vannak. Mire a prof. megjegyzi: ideális körülmények között napokig is elélnek!
sõt, ki is kel! és vigyázz mert még osztódik is! és vigyázz, nehogy létrejöjjön a szedercsíra állapot;)
Igen igaz és ha peches valaki akkor lekerül a vesébe, és mikor távozna a szervezetbõl, megtermékenyíti a petesejtet és a teherbeesés sem kizárt.
1.A szájba sok a baktérium ezért meghalnak. 2.Ha lejjebb érnek a gyomorba megemésztõdnek.

Ha valaki húzza a ló száját, akkor miért nem áll meg a ló? Miért megy tovább a fájdalom ellenére is?

Legjobb válasz: mondjuk azért mert menekül a fájdalom elõl, nem húzni kell a ló száját, hanem testsúly segítségekkel megállítani

mondjuk azért mert menekül a fájdalom elõl, nem húzni kell a ló száját, hanem testsúly segítségekkel megállítani
A kérdező hozzászólása: De ha valaki mégsem testsúllyal állítja meg, hanem húzza a száját. (Én nem lovagolok, ezért csak elméleti a kérdés)
mondom, a fájdalom elõl menekül
Erre én is kíváncsi lennék. Mindenhol azt látom hogy szárral állítják meg a lovat. Én is azzal állítom meg, és csak a derekamat feszítem meg, és megáll, ha épp lovagolok valahol, valamilyen lovon.
Azért, mert a szár az igazi lovaglásban (!) nem húz, hanem épp, hogy csak kitart, és a testsúlysegítség az, ami megállítja, illetve az elõrehajtó csizmasegítség átmeneti megszûnése (aztán egybõl kap egy is csizmát, hogy négy lábra álljon meg). Ha beletépsz a szájába, akkor próbál elrohanni a fájdalom elõl, persze, hogy nem satuféket dob, hogy ez az, kínozz még, itt vagyok - a ló menekülõ zsákmányállat, ha fáj neki, megpróbál elfutni.
ahgy elottem leirtak, csak meg az utolsonak annyit, hogy nem minden lovat tanitanak meg ennyire a testsuly "erzekelesere" probaltam oskolalovakon és haaaat szarral kellett megallitanom
Utolsó - de az nem is igazi lovaglás, azok iskolalovak, amiket nyilván megtanítanak amúgy, és az edzõ felelõssége lenne, hogy idõnként felüljön és rendbe tegye a lovakat, de nemigen szokták megtenni. Rengeteg kezdõ, alkalmi lovas, meg magát jónak tartó emberke ül rájuk nap, mint nap, és mind tépik a szájukat, nem várhatja tõlük senki, hogy akár egy jobb lovas alatt is, de a ló elrontott pontjainak alapos korrigálása nélkül kapjunk sitty-sutty egy elsõosztályú díjlovat...
Senki se lesz terhes szájon keresztül!
NEM!
Atyavilág!!Ezt most komolyan kérdezted??!!
Tul vagy mar a felvilagositason??????
Ez ugye csak vicc?Mert annak jo!!
uramatyam! hany eves vagy? a gyomorba jut ahol gyomorsav van..tehat ott nincs petesejt ami megtermekenyuljon..csak a huvelyben:)
Kizárt!! Nem lehetsz terhes ha nem kerül sperma a hüvelyedbe..

Fiúk, Férfiak! Azt a csajt is kielégítitek szájjal, akibe nem vagytok szerelmesek, esetleg csak 1-2 alkalomról van szó?

Legjobb válasz: olyan nõt miért izgassak szexuálisan akibe nem vagyok szerelmes. olyan nöt nem tudnék kényeztetni, maximum elvinném fagyizni ha annyira akarná hogy kényeztessem :D

olyan nõt miért izgassak szexuálisan akibe nem vagyok szerelmes. olyan nöt nem tudnék kényeztetni, maximum elvinném fagyizni ha annyira akarná hogy kényeztessem :D
persze, mikor szeretnéd? (tudom, tudom, gyenge volt :c )
Ha jol nez ki es O is viszonozza akkor god nelkul:)
hogy a viharba ne!!
Siman..:D
Tuti, mikor jössz?
Már nem azért, de nem gondolom, hogy a dugáshoz szerelmesnek is kell lenni. Lehet hogy van egy csaj aki nagyon szép, de belsõleg meg nem tetszik, akkor nem vagyok szerelmes belé, de azért megb*sznám. Persze ha lenne egy jó csaj akit megdugnék, akkor ki is nyalnám :D
Igen!
hát én most jelenleg még bármikor bárkit feltéve h nõ és 18-40
Azért vonzalom kell...

Akkor most tulajdonkeppen mit is jelent a szajba elvezes?

Ha a csaj csinalja a pasinak es a pasinak orgazmusa lesz. A csaj szajaba kerul egy kis ondo amit le is nyel de a tobbi a baratja hasan landol. VAGY CSAK AZ, h a csah sok ondot nyel. Nem tudom eldonteni,mert vegulis a 2. pelda az igazi.

Legjobb válasz: Megmutassam rajtad?

Megmutassam rajtad?
Nagyon sötét vagy.
Hasonló érzést okoz mintha ékezettel írnál. Legalábbis nekünk:((

Ha rossz a száj ízem, akkor a szám is büdös?

nekem például a sajt után (ha magában eszem) akkor sokszor rossz a száj ízem utána.De akkor büdös is?

Legjobb válasz: Hát ha az íze rossz, akkor az illata se lehet jó, nem? Így lenne logikus..

Hát ha az íze rossz, akkor az illata se lehet jó, nem? Így lenne logikus..
nem
de igen

Mit csinálok rosszul? Mikor szájjal csinálom a barátomnak, akkor ált. Fáj neki egy kicsit. Nem fogazok és nem is szorítom, akkor mi a baj? Eddig nem volt ilyen probléma másoknál.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy ki van dörzsölõdve a makkja? Vannak rajta pirosas foltok? Nekünk akkor volt csak ilyen problémánk. Ilyenkor meg kell várni, amíg meggyógyul. 21L

Nem lehet, hogy ki van dörzsölõdve a makkja? Vannak rajta pirosas foltok? Nekünk akkor volt csak ilyen problémánk. Ilyenkor meg kell várni, amíg meggyógyul. 21L
A kérdező hozzászólása: Lehet...elég gyakran szeretkezünk, kb. Heti 5-6 alkalommal és ilyenkor a gumi eléggé húzza a bõrét.
Egyem a szívét... :( Nincs más teendõtök, "csak" kicsit pihentetni a dolgot... :( Szomorú, de ez van. Ha 1-2 hétig nem lesztek együtt, és utána is ugyan így fájni fog neki, akkor bõrgyógyászat!

Volt e valakinek alacsony hőmérséklete a ciklusa során? Én most mérem először, ebben a hónapban és 36, 2 volt a maximum szájban. Digitálissal mérek, de ha két tizeddel kevesebb is, szerintem akkor is alacsony! Most vagyok a 20. napon.

Legjobb válasz: akkor még nem volt pé-d valszínûleg. Mert pé után, azaz a luteális fázisban a hõ emelkedik, és ha a mensi is kimarad és a hõ is fent marad akkor bizony baba van a dolgogban. Hány naposak a ciklusaid? Van valami más módszer is, amivel nézed a pé-det? Inkább használj higanyos hõmérõt, mert az pontosabb

akkor még nem volt pé-d valszínûleg. Mert pé után, azaz a luteális fázisban a hõ emelkedik, és ha a mensi is kimarad és a hõ is fent marad akkor bizony baba van a dolgogban. Hány naposak a ciklusaid? Van valami más módszer is, amivel nézed a pé-det? Inkább használj higanyos hõmérõt, mert az pontosabb
A kérdező hozzászólása: Neked eddig mennyi volt a hõd átlagban. Tehát arra próbálok rájönni, hogy hol a " cover line".
na én is pont igy vagyok mint te nekem is pont ez a 20. nap. és még nekem sem ment fel a hõm. az én ciklusaim is 31 naposak. én nagyon izgulok hogy lessz-e peteérésem, mert ha nem megy fel a hõ akkor tuti nincs
szerintem a szád nem hûlhetett ki, még nem volt pé-d. majd lesz
A kérdező hozzászólása: Minden választ nagyon köszönök!! Lehet, hogy a szám kihült, de közben baba van !!!!
A lényeg: Közel azonos idõben, egy hõmérõvel HÜVELYBEN - nekem az jött be a legjobban! Kitartást! Én is most várom, hogy NE JÖJJÖN MEG! Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: Na köszi, akkor csak várok, de valahogy furcsán vagyok akkor is!
hát lehet, vagy még ezután lesz
A kérdező hozzászólása: Ugyan azzal a hõmérõvel mérem, ugnakkor, csak digittel, nem is szállok ki az ágyból elõtte. Akkor lehet, hogy nem volt pé!
igen akkor nem emelkedik szerintem
A hõmérõzés lényege, hogy próbáld meg mindig reggel ugyanabban az idõben mérni, és ugyanazon a helyen (én hüvelyben, mert a legbiztosabb - szerintem) és higanyossal. Peteéréskor magas lesz. Ha baba van a dologban akkor is magas lesz és marad is! Én minden reggel azonos, vagy közel azonos idõben higanyos hõmérõvel mérem. Én úgy hallattam, és így is csinálom, hogy az a legjobb, ha mindig ugyanazt a hõmérõt használod.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt elkezdtük a programot, voltam dokinál, hüvelyi ultrahanggal nézett meg , megvizsgált, citilógiát csinált, és minden rendben volt. A méhnyálkahártya is renben van. Teát nem iszom. Ha nincs a hónapban pé. , akkor nem is fog emelkedni a hõ? Lent marad végig? Az a furcsa, hogy a melleim már egy hete nagyon érzékenyek, pedig máskor csak a mnstruáció elõtt szokott kicsit.
nem voltál ezzel orvosnál? Iszol esetleg valami teát, . mert azok is képesek bekavarni a ciklust.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is gondoltam a higanyosra. Ezentúl lehet, hogy azzal mérem. Mostanában 31 nap körül vannak a ciklusaim, bár az a furcsa, hogy mióta dolgozunk a babán, mintha kissé megzavarodott volna, és a vérzésem is erõsebb lett. Ezenkívûl tegnap használtam ovu tesztet, ami nagyon halványan jelzett, ma semmit. Szóval teljes káosz, legalábbis nekem!
Én higanyossal mértem nemmindig egy idõben, és honaljbban.Nekem azért nemvolt ennyi eltérés mint neked, de nekem is volt hogy 36, 3 vagy 36, 6 volt. De Én még soha nemmértem sem szájban sem hüvelyben. De mostmár én is ráállok a reggeli hõmérõzésre, és mostmár én is szájban akarok mérni. De mikor felment a hõm akkor is honaljban mmértem, és 37, 1 volt. szoval ha fent van akkor szerintem az is kimutassa ha honaljban méred.Ha van kedved levelezni irj privit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!