Találatok a következő kifejezésre: A szájnak akkor (172 db)

Ha harapdálja a száját akkor mennyi idő még?

4 hónapos, egy hete kezdett el nagyon szenvedni, azelőtt ment a nyáladzás meg minden megrágott. Most viszont már úgy szenved szegény, jár a szája folyamatosan és visít néha. Úgy sajnálom. Mit adhatók neki és mennyi idő ez a része?

Legjobb válasz: Hát ezt látatlanba nem lehet megmondani. Ha fehéredik az ínye akkor napok kérdése, bár egyik barátnõm kislányának 2 hónaposan fehérlett már amire azt mondtam én is (12fogas kiscsajom van tehát van tapasztalatom :) ) hogy 2 hét és tuti kinn lesznek. fél éves múlt a kislány és akkor bújtak ki neki egyszerûen megálltak egy ponton. egy szó mint száz nem lehet tudni elõre. homeopátiás szerek nekünk bejöttek, dologél, osanit, chamomilla vurgaris és a viburcol.

Hát ezt látatlanba nem lehet megmondani. Ha fehéredik az ínye akkor napok kérdése, bár egyik barátnõm kislányának 2 hónaposan fehérlett már amire azt mondtam én is (12fogas kiscsajom van tehát van tapasztalatom :) ) hogy 2 hét és tuti kinn lesznek. fél éves múlt a kislány és akkor bújtak ki neki egyszerûen megálltak egy ponton. egy szó mint száz nem lehet tudni elõre. homeopátiás szerek nekünk bejöttek, dologél, osanit, chamomilla vurgaris és a viburcol.
Nem tudom, de állatorvoshoz vidd el!!!!
A kérdező hozzászólása: de az allatorvosunk most nyaral
2 hónapja?
A kérdező hozzászólása: igen kb ket honapja nem eszik semmit csak nagy ritkan egy falatot

Csokoloztam a baratommal es herpesze van a szajan, akkor en most elkaptam tole a herpeszt?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Ha hajlamos vagy rá elkaphatod, ha nem akkor nem. Mindenkinél más:)

Nem feltétlenül. Ha hajlamos vagy rá elkaphatod, ha nem akkor nem. Mindenkinél más:)
igen, elkaphatod, de nem feltétlenül. nekem fordított eset volt, az én számon volt herpesz, és szóltam is páromnak, hogy most inkább ne, de erre direkt ott kezdett el puszilgatni, csak hogy ellenkezzen velem. szerencsére õ nem fogékony rá így semmi következménye nem lett =)
A herpeszena valódi herpeszt értitek avgyis ezt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Herpesz mert nekem nem lenne kedvem csókolgatni. Viszont van más hasonló is ami néha kijön a szájon (nálunk csömörnek, csirimpónak) hívják. olyan mint egy pattanás csak a szájon jön elõ többnyire a szélén.
nekem is ilyen szokott lenni, ráadásul elég sûrûn és mindig csókolózom a párommal, de õ sosem kapja el, mert egyszerûen nem hajlamos rá. Ha neked is szokott lenni, akkor elkaphatod, de ez úgyis rövid idõn belül kiderül, ha meg nem szokott neked lenni, akkor nincs rá túl sok esély.

Múltkor olvastam itt, hogy ha a kutya megnyal egy embert, főleg a száján, akkor ezzel azt fejezi ki, hogy ő a falkavezér. De mi van, ha a vendéget nyalogatja?

Az én kutyusom a vendéget is simán képen nyalja, ha az leguggol barátkozni vele. Akkor a vendég is falkavezér lenne? Vagy csak azt ismeri el a kutya, hogy a vendég a rangsorban felette áll?

Legjobb válasz: Én írtam azt, amit a kérdésedbe megfogalmaztál. Ha a vendéget is megnyalja, akkor az azt jelenti számomra, hogy egy hihetetlenül barátságos, kedves, közvetlen, felszabadult, nyílt és barátkozós kutyáról van szó, akit nagy eséllyel még sosem ért rossz tapasztalat az emberekkel kapcsolatban (persze lehet éppen pont a fordítottja is- egy nagyon rossz esemény kedvesebbé teszi a kutyát). Igen, azt jelenti, hogy a rangsorban még a vendég is felette áll, de azért ennyire szigorúan nem kell venni a dolgot. Lehet, hogy ha mondjuk a vendég megdögönyözné, vagy mondjuk megfogná a farkát, azt már nem hagyná. Az ilyen típusú közvetlenségben a pillanatnyi figyelemfelhívás és a kedveskedés, csokipuncsolás is benne van, nem 100%-ig ösztön-falka dolog játszódik le.

Én írtam azt, amit a kérdésedbe megfogalmaztál. Ha a vendéget is megnyalja, akkor az azt jelenti számomra, hogy egy hihetetlenül barátságos, kedves, közvetlen, felszabadult, nyílt és barátkozós kutyáról van szó, akit nagy eséllyel még sosem ért rossz tapasztalat az emberekkel kapcsolatban (persze lehet éppen pont a fordítottja is- egy nagyon rossz esemény kedvesebbé teszi a kutyát). Igen, azt jelenti, hogy a rangsorban még a vendég is felette áll, de azért ennyire szigorúan nem kell venni a dolgot. Lehet, hogy ha mondjuk a vendég megdögönyözné, vagy mondjuk megfogná a farkát, azt már nem hagyná. Az ilyen típusú közvetlenségben a pillanatnyi figyelemfelhívás és a kedveskedés, csokipuncsolás is benne van, nem 100%-ig ösztön-falka dolog játszódik le.
A farkas és kutyakölykök a szüleik szájának a szélét szokták nyalogatni, hogy adjanak nekik kaját (nem szép, de ezt úgy kell érteni hogy öklendezzék vissza). Sok anyakutya ma is megteszi ezt. Ez szerintem az alázat jele. De nem mindegy hogy hol nyalogat. A farkaskölyköknek ez volt az üdvözlés a felnõttek felé.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ. Valóban olyan a kutyus mint amilyennek leírtad, "hihetetlenül barátságos, kedves, közvetlen, felszabadult, nyílt és barátkozós kutya". Ha életében elõször lát valakit akkor is rögtön megy utána, hanyatt vágja magát, és várja a pocaksimogatást:) Akkor õ ezek szerint ezért nyalja meg a vendégeket is, mert imádja az embereket.
Az én kutyámnál is így van. Ez a kortól is függ. Az enyém még kölyök, mindenkiben bízik. Ha nagyobb lesz nem fog mindenkiben bízni, így nem fog mindenkit képen nyalni. :)
Elpusztul
Igen, de amúgy érdekelne, miért akarod tudni, hogy biztos szétmarja-e.
Õ legalább kérdezett. Most képzeld el azt az embert, aki ugyanilyen szinten áll - és még nem is kérdez!
Mivel a gyerek nem a gyomorban fogan, tök mindegy, hogy elpusztul-e a sperma vagy sem. Egyébként elpusztul...
1. biztos, hogy szétmarja a gyomorsavad. 2. ha valamilyen csoda folytán a spermium gyomorsaválló páncélt viselne, akkor sem lehet akkora akrobata, hogy a gyomorból meg a belekbõl átteleportálja magát a méhbe. a gyomor/belek és a méh között nincsen kapcsolat.
Ezt a kérdést már olvastam máshol is csak máshogy fogalmazva. Nem, még mindig nem lehetsz terhes, ha a szádba kerül vagy lenyeled a spermát. Nyelheted nyugodtan, semmi bajod nem lesz tõle, tele van fehérjével!!
Ha nem termelõdne, akkor hogy emésztenél? Ha lenyeled, akkor természetesen szétmarja. De ezúton nem lehetsz terhes, v hogy függ össze a kettõ? :)
jaj ne már, gyerekek...igen igen és ha meg nem?akkor kiszarná..ennyi...oh te jó égxD
A gyomorsav folyamatosan termelõdik. A sperma pedig elpusztul.
Szétmarja, és nagyon egészséges. Eleve terhes nem lehetsz mert a spermának a hüvelybõl van csak útja a méh felé.
szoke vagy? bocs de neked nem tanitottak bioszt suliba? ertelmetlen kerdes ... tok mindegy hogy elpusztul a gyomrodban vagy a wc-ben vegzi ... az utolso kerdes nem ebbe a temakorbe tartozik .. de ha nem termelodne folyamatosan gyomorsav akkor nem tudnal emeszteni ...
ugye, nem attól parázol, hogy terhes lehetsz, mert ez már tényleg durva.....

Igaz az, hogy ha ondó kerül a szájba, akkor a kis egysejtűek "ideális körülményke között" akár több napig, esetleg egy hétig is képesek ott elélni?

csak mert egyszer hallottam ezzel kapcsolatban egy sztorit és kiváncsi vagyok a véleményekre...vajon mi a fenét jelenthet az az "ideális körülmény"? és egyáltalán, létezhet ez, vagy csak valaki a sztori kedvéért találta ki?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy igaz! Ez alatt az idõ alatt sokat nyelsz, és ha lejut a gyomorsavban azt nem éli túl. Mellesleg nem tudom, hogy miért lenne ideális neki a testhõmérséklet, mikor a herék direkt azért vannak a testen kívül, mert azt a hõmérsékletet jobban szeretik, és az enyhén savas nyál se lehet túl jó a gecinek.

Nem hinném, hogy igaz! Ez alatt az idõ alatt sokat nyelsz, és ha lejut a gyomorsavban azt nem éli túl. Mellesleg nem tudom, hogy miért lenne ideális neki a testhõmérséklet, mikor a herék direkt azért vannak a testen kívül, mert azt a hõmérsékletet jobban szeretik, és az enyhén savas nyál se lehet túl jó a gecinek.
A sztori egy vicc volt, és nem is a jobbik fajtából! Aki nem ismeri: Orvostanhallgatók köpetet vizsgálnak egy prof. vezetésével. A mikroszkóp képe ki van vetítve. Épp egy medika nyálát vizsgálják, amikor felfedezik, hogy a nyálban spermiumok vannak. Mire a prof. megjegyzi: ideális körülmények között napokig is elélnek!
sõt, ki is kel! és vigyázz mert még osztódik is! és vigyázz, nehogy létrejöjjön a szedercsíra állapot;)
Igen igaz és ha peches valaki akkor lekerül a vesébe, és mikor távozna a szervezetbõl, megtermékenyíti a petesejtet és a teherbeesés sem kizárt.
1.A szájba sok a baktérium ezért meghalnak. 2.Ha lejjebb érnek a gyomorba megemésztõdnek.

Most olvastam, hogy a csókoknak jelentése van? Mar ugy ertem, hogy ha homlokra adod akkor is valami jelentes, ha nyakra akkor is szajra akkor is? De mik a jelentesek? Valaki felsorolna?

koszi

Legjobb válasz: Én ezt még régebben találtam, szerintem nem mind igaz de nagyon jó 1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva. 2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog. 3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol. 4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz. 5. Hamis csók nagy sebet hagy. 6. Az elsõ csók ígéret a többire. 7. Nyakra, vállra adott csók vallomás. 8. Ha a fiú a lábadra lép,szeret. 9. A csókot ne szégyelld. 10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed. 11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád. 12. A csók szerzõdés. 13. A csók kettesben a legédesebb. 14. Az elsõ csókot jól gondold meg. 15. A csókot el kell fogadni. 16. Öleléssel adott csók mély szenvedély. 17. Erõszakos csóknál nincs édesebb. 18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj. 19. Az ismerkedés napján ne csókolózz. 20. A csókkal soha ne tréfálj. 21. Csók nélkül nem szabad szeretni. 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujjcsók kötõdés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. 33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik. 34. 1 percig tartó csók rövid. 35. 2 percig tartó csók közepes. 36. 3 percig tartó csók szenvedélyes. 37. 5 percig tartó csók szerelmes 38. 10 percig tartó csók fájdalmas. 39. A hosszú csók érzelmes. 40. A fiú nyitott könyv,csók után olvasni lehet a szemében. 41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és megakar csókolni. 42. Ha a fiú elfúj egy gyufát,választ kér. 43. A csókot a szeretõ fiútól ne utasítsd vissza. 44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell tagadni. 45. Csók nélkül élni nem lehet. 46. Szeretni jó,de csókolni még jobb. 47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet. 48. Szõke sráccal csókolózni tüzes. 49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni. 50. A mozi alatti csók vakmerõség. 51. A szemre adott csók vágyakozás. 52. Szórakozásból adott csók alamizsna. 53. Asszonynak adott csókot tett követ. 54. Ha a lány a csóktól fél,a fiút szereti. 55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny. 56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell. 57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza. 58. Virágot és csókot adni nem bûn. 59. A csók nem szerénység, hanem szeretet. 60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg. 61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg. 62. Nyálas csók szemtelenség. 63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.

Én ezt még régebben találtam, szerintem nem mind igaz de nagyon jó 1. Ha a fiú nem mer megcsókolni, gyáva. 2. Ha a fiú csók után mosolyog, boldog. 3. Ha a fiú csók után szomorú, másra gondol. 4. Csak azzal csókolózz, akit szeretsz. 5. Hamis csók nagy sebet hagy. 6. Az elsõ csók ígéret a többire. 7. Nyakra, vállra adott csók vallomás. 8. Ha a fiú a lábadra lép, szeret. 9. A csókot ne szégyelld. 10. Ha a fiú megcsókol, hunyd le a szemed. 11. Ha a fiú csókja hosszú és tüzes, imád. 12. A csók szerzõdés. 13. A csók kettesben a legédesebb. 14. Az elsõ csókot jól gondold meg. 15. A csókot el kell fogadni. 16. Öleléssel adott csók mély szenvedély. 17. Erõszakos csóknál nincs édesebb. 18. Sötétben 5 csóknál kevesebbet ne adj. 19. Az ismerkedés napján ne csókolózz. 20. A csókkal soha ne tréfálj. 21. Csók nélkül nem szabad szeretni. 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujjcsók kötõdés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. 33. Ha a fiú nyalja a száját, csókra vágyik. 34. 1 percig tartó csók rövid. 35. 2 percig tartó csók közepes. 36. 3 percig tartó csók szenvedélyes. 37. 5 percig tartó csók szerelmes 38. 10 percig tartó csók fájdalmas. 39. A hosszú csók érzelmes. 40. A fiú nyitott könyv, csók után olvasni lehet a szemében. 41. Ha a fiú mélyen a szemedbe néz, szeret és megakar csókolni. 42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér. 43. A csókot a szeretõ fiútól ne utasítsd vissza. 44. A kívánt csókot el kell fogadni, szükség esetén le kell tagadni. 45. Csók nélkül élni nem lehet. 46. Szeretni jó, de csókolni még jobb. 47. Aki a csókot szereti, rossz ember nem lehet. 48. Szõke sráccal csókolózni tüzes. 49. A csókot hiba elkezdeni, vétek abbahagyni. 50. A mozi alatti csók vakmerõség. 51. A szemre adott csók vágyakozás. 52. Szórakozásból adott csók alamizsna. 53. Asszonynak adott csókot tett követ. 54. Ha a lány a csóktól fél, a fiút szereti. 55. Aki a szerelmét titkolja, féltékeny. 56. Az ígért csókot 24 órán belül teljesíteni kell. 57. A lány a kapott csókot duplán adja vissza. 58. Virágot és csókot adni nem bûn. 59. A csók nem szerénység, hanem szeretet. 60. Ha a lány nem méltó a szerelemhez, ne csókolja meg. 61. Ha a lány nem remeg a csók alatt, nem érdemli meg. 62. Nyálas csók szemtelenség. 63. Ha a lány elfúj egy gyufát, csókot kér.
Szegény srác elfújja a gyufát szívna bele a cigibe a csaj meg eléugrik és nagy hadarva elkezdi neki mondani, hogy : úristen jól van jól vaaan nem tudom nem tudom mi legyen adj még idõt, de várj most kell válaszolnom most kell ugye? hát akkor nem tudom de mégis ááá nem .... :DDDDDD ÕRÜLET.
legnagyobb HÜLYESÉG amit hallottam. ezer helyen olvastam ilyeneket és mindig máshogy irta le, h. mi mit jelent.Mindenben választ akarsz keresni? elfújja a párod a gyufát, mert mondjuk cigizik, akkor már választ kér?ÚRISTEN
42. Ha a fiú elfúj egy gyufát, választ kér. Ez mi a franc? :D
Jajj NEEEEEE:D Ez a csóktörvény hülyeség excsajom kikészített ezzel:D /17F/
Bele kéne olvasni, s meglátnád. ;) 22. A homlokcsók gyanakvás. 23. Az ujjcsók kötõdés. 24. A szájra adott csók szerelem. 25. A vállcsók vágyakozás. 26. A kézcsók tisztelet. 27. Az orra adott csók együttérzés. 28. A hajra adott csók megalázás. 29. Az arcra adott csók búcsúzás. 30. A hátra adott csók forró vágy. 31. A fekve adott csók boldogság. 32. A fülre adott csók izgató. De szerintem semmit sem jelent, pl. ha a fiú magasabb, és a lány homloka a fiú szájáig ér, lehet homlokra ad majd többször is csókót. Ez akkor feltétlenül azt jelenti, hogy gyanakszik?! Lehet, hogy csak szeretetbõl adta...
Semmit nem jelent. Csak változatosság.
A kérdező hozzászólása: Jah bocsi itt van par, csak nem neztem a kozepen :) Megegyszer elnezest.
A kérdező hozzászólása: koszi, nem vagyok en tlehetetlen de nem igazan erre gondoltam. Hanem pl mongyak h ha a homlokodra adja csokjat akkor vigyaz rad. S mi van a szajjal, nyakkal, s igy tovabb ?
A kérdező hozzászólása: ugyan, ne reagaljatok tul. Nem lehet hogy csak szimplan kivancsisagbol kerdeztem meg? A horoszkopban sem hiszek megis megesik hogy elolvasom marcsak azert is nevessek egyet hogy mennyi marhasagot tudnak irni. Hat ez van. A mai vilagban meg kivancsinak sem lehet lenni. Mindegy. Azert koszi a valaszokat

Akinek a babája nem volt hajlandó nyitni a száját, hogy kente be az ínyét?

9 hós a kislányom, most jön az első foga. EGy hete nyűgös, a tápszeren kívül alig akar enni valamit. Inni sem hajlandó,pohárból sem. Eddig átaludta az éjszakát,most ébred éjjel többször sírva. Eddig kenegettem neki Dentinox-szal,de 2 napja nem engedi,zárja a száját,ordít,ha meglátja tubust. Kenjem a rágókájára? Gyümit és főzeléket alig akar enni, viszont ha kölesgolyót adok neki,abból megenne tizet is. Remélem átmeneti állapot lesz...

Legjobb válasz: Biztosan... A Dentinox egyébként nagyon jó, nekem a bölcsességfogamra adták :), és tényleg azonnal hat. Viszont nagyon fáj, amíg odakened, ezért nem nyitja ki a száját. A rágóka szerintem nem jó megoldás, mert elõbb lenyalja, nem fog az ínyére jutni, és csak helyileg hat. Esetleg próbálj egy kevés Nurofent adni neki, és ha nem nyitja ki a száját, ne kenegesd. Nurofent már eleve lefekvés elõtt is adhatsz, akkor nem ébred majd fel.

Biztosan... A Dentinox egyébként nagyon jó, nekem a bölcsességfogamra adták :) , és tényleg azonnal hat. Viszont nagyon fáj, amíg odakened, ezért nem nyitja ki a száját. A rágóka szerintem nem jó megoldás, mert elõbb lenyalja, nem fog az ínyére jutni, és csak helyileg hat. Esetleg próbálj egy kevés Nurofent adni neki, és ha nem nyitja ki a száját, ne kenegesd. Nurofent már eleve lefekvés elõtt is adhatsz, akkor nem ébred majd fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nekem Panadol Baby van itthon, még bontatlan. Az ugyanúgy jó, mint a Nurofen, vagy vegyek? :)
osanitot es kamillagolyot probaltal? a fiamnak 3 hosan jott ki az elso foga (pontosabban az elso 3), es egy eves korara 16 foga volt, az osanit+kamillagolyo kombo jott be nekunk nagyon, más nem
A kérdező hozzászólása: Köszi. Még nem is hallottam róla! Patikában lehet kapni? Hol lehet beszerezni?
a kamillagolyot patikaban, az osanitot netrol, mert mo-n nem lehet kapni, vateran a legolcsobb, 800 ft, es az eleg is volt. az is homeos bogyo, kamillan kivul meg van benne vmi kalciumos meg magneziumos ha jol emlexem. felvaltva adtam neki varj, rakeresek Osanit Osanit Fogzási problémák esetén javasolt kisbabáknál. Csökkenti a feszült érzést, a fájdalmat, lázat, hasmenést, alvási zavarokat. Javasolt adagja: negyedóránként 8 golyócska a baba nyelve alá 100 g golyócska összetevöje: Xylit hipromellozzal, Magnesium phosphoricum C6, 8g Calcium carbonicum 'Hahnemanni' C8, 8g Ferrum phosphoricum C8, 8g Chamomilla D6, 38g Calcium phosphoricum D12, 38g hivatalos boltokban 2000 (http://babatervezok.otthona.net/babaknak_osanit.html) http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=223638 ezt talaltam meg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Ha szájban méritek a hőtöket, akkor mennyi az alaphőtök?

Nekem 35.6 fok,nem alacsony ez egy kicsit?Hüvelyben 1fokkal több,36.5fok.

Legjobb válasz: Egy picit alacsony, de mindenkinek teljesen más. Nekem szájban 36,5.

Egy picit alacsony, de mindenkinek teljesen más. Nekem szájban 36, 5.
A kérdező hozzászólása: és te csipogásig méred?Vagy nem digitális a hõmérõd?
nekem nyelv alatt 36, 2-36, 3
Nekem 36, 5 szájban, de én nem digitálissal mérem.
Elsõ vagyok. Nem digitálissal mérem, hanem higanyossal. A digitális sokszor csal.
Nekem ebben a ciklusban 36, 6, de az elõzõ ciklusomban 36, 4 volt. Én sem digitálissal mérem.
Én digitálissal mérem, 36.5 a hõm, és nem csipogásik hanem 5 percig.
Szájba az alaphõm 36, 3. Hüvelyben pedig 36, 5.

Mit gondoltok arról, ha egy lány alapjában véve félénk, visszahúzódó, de ha úgy adódik a helyzet, akkor kinyitja a száját, és megvédi magát, úgy hogy ezt ki sem néznék belőle?

Ez a félénkség valamilyen álca? Vagy tényleg lehet ilyen valaki,hogy ha kell akkor nagy szája lesz,és mindig megvédi magát?

Legjobb válasz: Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen csajok.Nem hiszem hogy álca lenne,sok olyan ember van aki alapjában véve csendes,félénk,de ha meg kell védenie magát akkor kinyitja a száját.Senki sem szereti ha [email protected]ák,ez természetes!

Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen csajok.Nem hiszem hogy álca lenne, sok olyan ember van aki alapjában véve csendes, félénk, de ha meg kell védenie magát akkor kinyitja a száját.Senki sem szereti ha [email protected]ák, ez természetes!
Régen én is ilyen voltam.De rájöttem felesleges a másikkal vitatkozni, ki õ hogy adjak a véleményére?Fontos nekem az az ember?Segített nekem az életben bármiben is?Ha NEM a válasz akkor ráhagyok mindent, aztán annak hord le aminek akar, meg azt gondol amit akar.Az jó ha az ember kiáll magáért, de szerintem az a legidegesítõbb a másik számára ha le sem [email protected] amit mond, nem válaszolunk arra amit mond, vagy amit beszólt!Otthagyjuk szó nélkül, vagy elrendezzük egy aha válasszal.Mindíg az a gyengébb aki ad a másik véleményére!Én tudom milyen vagyok, az összes hibámmal együtt, úgyhogy bárki mondhat rám bármit, [email protected]!És ez borzasztóan zavarja a másikat.:-)
Ha csak nem rólad van szó akkor az a véleményem: nem biztos hogy azt látod ami van. Attól hogy valaki visszahúzódó és csendes, még nem biztos, hogy félénk is, csak pl szeret így lenni, magában, fárasztja a sok ember, beéri kevés baráttal, figyelni szeret stb, de közben nem félénk, ezért lepõdnek meg amikor megévdi magát mert félreértik.
A kérdező hozzászólása: ÉS arról mit gondolsz, hogy az illetõ magában tartja a dolgokat, igen megvédi magát, kiáll az igazáért, de ha az illetõ késõbb ráteszi valamivel a pontot az i-re, akkor még jobban kiosztja?
A kérdező hozzászólása: De akkor apait, anyait belead..
én visszahúzódó vagyok, utálom az embereket, de próbálok tisztelettudó lenni, amíg a türelmem engedi. tehát meg tudom érteni. és szerintem is magadról beszélsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!