Találatok a következő kifejezésre: A suttogó c. könyv tényleg (1 db)

A suttogó titkai c. könyv tényleg olyan jó? Érdemes elolvasni?

Legjobb válasz: ebben a témában nagyon sok véleményt olvashatsz a "Rossz anya vagyok?..." címû kérdésben, ugyanitt, jó kis vita bontakozott ki, talán lehet ebbõl is tanulni. Olvasd el a kérdést/válaszokat! :)

ebben a témában nagyon sok véleményt olvashatsz a "Rossz anya vagyok?..." címû kérdésben, ugyanitt, jó kis vita bontakozott ki, talán lehet ebbõl is tanulni. Olvasd el a kérdést/válaszokat! :)
Én elolvastam! És szerintem jó a könyv! Én sok mindent fogok belõle alkalmazni, amit hasznosnak találok! Olvasd el Te is! Jó olvasást!!
NEM!! Én az elsõ lányom születésekor kaptam. Ha te katonás rend és fegyelmezés szerint akarod nevelni a csecsemõdet, akkor olvasd, alkalmazd, de ha szeretni szeretnéd a babádat, akkor felejtsd el! Szerintem
Én elkezdtem olvasni a Suttogó könyveket, de nekem nem jön be...
Én is olvasgattam, de hát melyik az a gyerek aki pontban akkor kel fel, pont akkor eszik stb amikorra elõírják neki. Szóval szerintem gázos a könyv.
mindenesetre pénzt ne adj érte, ha kölcsönkapod belelapozhatsz, de szerintem aki írta, az csak hazudja, hogy látott gyereket.
Személy szerint nekem sem jött be, de tény hogy sokan dicsérik, barátnõm is van, aki szerette ezt a könyvet és alkalmazott is belõle dogokat. Szóval igencsak megoszlanak a vélemények. A könyv nagy hangsúlyt helyez a pontos napirend kialakítására és betartására, hát örüljön neki, akinek sikerül, szerintem sincs olyan gyerek aki mindig azonos idõben eszik, alszik, stb. Én kicsit olyan erõszakosnak éreztem a könyvet, hogy mindenáron erõltessük rá a babára a dolgokat, függetlenül attól, hogy a baba el tudja-e fogadni, tud-e alkalmazkodni hozzá. Nem tudom, hogy szoptatod-e a babád, vagy tápszerrel eteted, de a könyv elvei az igény szerinti szoptatással EGYÁLTALÁN nem egyeztethetõk össze. Tápszeres babáknál talán egy fokkal jobban alkalmazhatók. Végeredményben én senkinek nem ajánlanám ezt a könyvet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

12 hós babám nem szopizik már, szükséges adni neki valamilyen tejet? Tápszert nem akarok.

Most lesz 12 hós, nagyon picikét szopik már csak reggel.

11

A kisfiam 3 zacskó tápszert eszik meg egy hét alatt. Mit tegyek?

A fiam most 4 hónapos és múlthét péntek óta máig 3 zacskó tápszer ment el. Nem szopizik. A már kész tápszerhez önthetek egy kis baba teát?

9

Ilyen játékba beletehetem 6 hónapos babám?

https://www.google.hu/search?q=graco+entertainment&client=fi..

1

Mennyi idős kortól lehet autósülésbe, illetve kézi babahordozóba tenni a kisbabát?

5

Mit tehetnék enyhén orrfolyós babámmal?

6 hós.
Voltunk dokinál,nem adott semmit,tanácsolni se tanácsolt semmit.Mert a tüdeje tiszta nem köhög stb.Épp csak folyik az orra,de engem zavar egy kicsit.Mit tehetnék vele?

3

Tudom még hamari de mikulásnapra szeretnék egy kis csomagot csinálni az akkor 6 hónapos babámnak. Még anyatejes semmit nem kóstolt és szerintem 6 hóig nem is fog. Mit tehetnék így bele? Gyümölcsöt és még?

7

Vélemény a Vilma női névről?

A baba még csak elméleti fázisban van de tervezzük,a névválasztás első fázisában vagyunk még csak,de ez a név mindkettőnknek tetszik. :)

13

Lehet Ca hiánya 1 évesemnek, ha nem iszik tejet se tápszert?

Kislányom 10 hónapos kora óta nem hajlandó egész nap se szopni se tápszert, se semmit se inni a vizen kívül.
Esti alváskor hajlandó egyedül meginni 100 ml tápszert.
Szerintetek ez baj?
Volt így még valaki?

7

Anyukák! Akik NEM VÁRTÁTOK, NEM AKARTÁTOK a babátokat (? )

Olyan anyukák leveleit, válaszait várom, akik nem akartak gyereket, viszont teherbe estek, megtartották, de mégsem várták a terhesség alatt őt! mit éreztetek amikor megtudtátok, hogy jön a baba? a párotok hogyan reagált? miért tartottátok meg mégis? hogyan viszonyultatok a babához a szülés után? vagy olyan történet is jó lenne, ahol az apa nem akarta egyáltalán a gyereket!
A szakdolgozatomhoz nagy segítség lenne néhány ilyen történet! senkit nem bírálok felül, és nem ítélek el, akármit is ír! nekem ez segítség lenne! előre is köszönöm, remélem lesz olyan aki ír!

9

Mikortól lehet megemelni a babakocsi háttámláját?

Hány hónapos babának lehet már eggyel feljebb állítani a háttámlát a fekvő helyzetből?

Köszönöm.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!