Találatok a következő kifejezésre: A suttogó c. könyv tényleg (1 db)

A suttogó titkai c. könyv tényleg olyan jó? Érdemes elolvasni?

Legjobb válasz: ebben a témában nagyon sok véleményt olvashatsz a "Rossz anya vagyok?..." címû kérdésben, ugyanitt, jó kis vita bontakozott ki, talán lehet ebbõl is tanulni. Olvasd el a kérdést/válaszokat! :)

ebben a témában nagyon sok véleményt olvashatsz a "Rossz anya vagyok?..." címû kérdésben, ugyanitt, jó kis vita bontakozott ki, talán lehet ebbõl is tanulni. Olvasd el a kérdést/válaszokat! :)
Én elolvastam! És szerintem jó a könyv! Én sok mindent fogok belõle alkalmazni, amit hasznosnak találok! Olvasd el Te is! Jó olvasást!!
NEM!! Én az elsõ lányom születésekor kaptam. Ha te katonás rend és fegyelmezés szerint akarod nevelni a csecsemõdet, akkor olvasd, alkalmazd, de ha szeretni szeretnéd a babádat, akkor felejtsd el! Szerintem
Én elkezdtem olvasni a Suttogó könyveket, de nekem nem jön be...
Én is olvasgattam, de hát melyik az a gyerek aki pontban akkor kel fel, pont akkor eszik stb amikorra elõírják neki. Szóval szerintem gázos a könyv.
mindenesetre pénzt ne adj érte, ha kölcsönkapod belelapozhatsz, de szerintem aki írta, az csak hazudja, hogy látott gyereket.
Személy szerint nekem sem jött be, de tény hogy sokan dicsérik, barátnõm is van, aki szerette ezt a könyvet és alkalmazott is belõle dogokat. Szóval igencsak megoszlanak a vélemények. A könyv nagy hangsúlyt helyez a pontos napirend kialakítására és betartására, hát örüljön neki, akinek sikerül, szerintem sincs olyan gyerek aki mindig azonos idõben eszik, alszik, stb. Én kicsit olyan erõszakosnak éreztem a könyvet, hogy mindenáron erõltessük rá a babára a dolgokat, függetlenül attól, hogy a baba el tudja-e fogadni, tud-e alkalmazkodni hozzá. Nem tudom, hogy szoptatod-e a babád, vagy tápszerrel eteted, de a könyv elvei az igény szerinti szoptatással EGYÁLTALÁN nem egyeztethetõk össze. Tápszeres babáknál talán egy fokkal jobban alkalmazhatók. Végeredményben én senkinek nem ajánlanám ezt a könyvet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Napi hány pelust használtok 1 év körüli babátoknak? Kb hány órakor szoktatok cserélni?

12

Mikrós sterilizáló hasznos:?

8

Nektek meddig elég egy 600 grammos tápszer vagy tejital? Hányszor eszi egy nap a babátok? Mennyi idős a pici?

6

Miket játszotok illetve tanítotok 9 hónapos babának?

Szeretnék új dolgokat tanítani játszva a kicsimnek de most kicsit elakadtam. Már tologatja a játékautót , sokat mászunk fogócskázva és a felhúzható játékautója után is megy. Tapsol, integet és már határozottan nyomogatja a gombokat a zenélő játékán. Most próbálgatjuk a labdázást és a bepakolást valamibe. Ti mit tanítanátok még?

15

10 honapos a kislanyom, es meg nem ul magatol. Tudnatokl otleteket adni, hogy mit csinaljak vele, ami hatasos?

Ha felultetjuk, fel percen belul eldol. Meg csak kuszik, maszni nem akar, bar mar hintaztatja magat negykezlab-allasban. Tudnatok otleteket adni, hogy fejlesszem? Esetleg tornaztatasi tanacsokat is varnek. Kulfoldon vagyunk, ezert nem viszem orvoshoz, ha nem muszaj.

8

Mit lehet vinni ajándékba babanézőbe?

Az idősebb rokonok mind azt mondják pelenkát. De nem tudom, lehet én vagyok hülye, de az nem olyan kicsit, mintha nekem wc papírt vagy zsebkendőt hoznának látogatóba, meg úgyis lehet kapni a tescoba, ha már ott vagyok joghurtot venni?

Meg sokat olvasom, hogy van kismillió fajta pelenka, lehet olyat viszek, ami nekik be se vált, vagy más miatt nem jó. Egyáltalán azt se tudom, mi van, ha nem is eldobhatóst használnak.

Szóval mit lehet vinni? Tényleg csak a pelenka a jó? Én valami eredetibbre gondoltam..

11

Budapest 7. kerületében keresek baba-mama klubbot, programot, de nem találtam semmit. Esetleg valaki tud ilyet?

1

Miert nem eszik 11 honaposom?

Csak kenyeret akar enni es joghurtot. Az neki a fo etkezes. Uzsira eszik gyumolcsoket, baba kekszet, gyumolcs joghurtot, vagy amit eppen el tud morzsolgatni. Mit tegyek?

5

3 hetes babám van, és elkaptam valami virust, mit tegyek h ne kapja el?

4

Van olyan hasfájás elleni szer, amit nem kell etetéshez kötni, hanem akkor adható, amikor jön a hascsikarás?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!