Találatok a következő kifejezésre: A suttogó c (16 db)

Aki már alakított ki a Suttogó c. könyv alapján napirendet (4É) hogyan csinálta?

Legjobb válasz: Én elolvastam a suttogót de nem az szerint alakítottam ki a napirendünket, hanem ahogyan én jónak láttam. Nagyon jó egyébként a könyv de szerintem meg kell ismerni a kisbabádat és az õ igényeihez mérten alakítani a napirendet. De szívesen leírom a mi napirendünket. Az én kislányom hat hónapos, és egy hétig tudtam csak szoptatni sajnos. Utána elapadt a tejem ezért tápszeres lett. Négy hetes koráig 1x kelt fel éjszaka enni, aztán öt hetes kora óta 1x sem. Tehát a napunk a köv: Reggel hatkor tápszer reggelire. Bár mostanában már fél hét hét óra körül ébred. Majd utána vagy alszik vagy játszunk, vagy boltba megyünk, így meg van a délelõtti séta is. Aztán tízórakor tejpép és gyümölcs meg babavíz. Ezután újra vagy alszik vagy játék, ez tõle függ. Délután kettõkor fõzeléket kap és utána lemegyünk sétálni. Fél hatkor fürcsi, de ha a séta után elalszik akkor a fürcsit én el szoktam halasztani a kaja utáni idõre. Hatkor tápszer evés, majd alvás, és este tízkor Sinlac-ot kap vacsira. Ezután reggelig szunya egész éjjel. Nekünk így néz ki egy napunk. Természetesen minden baba más, ezért ne vegyél semmit szentírásnak. Inkább csak irányadásnak írtam le. Remélem segítettem neked. Sok sikert és boldogságot.

Én elolvastam a suttogót de nem az szerint alakítottam ki a napirendünket, hanem ahogyan én jónak láttam. Nagyon jó egyébként a könyv de szerintem meg kell ismerni a kisbabádat és az õ igényeihez mérten alakítani a napirendet. De szívesen leírom a mi napirendünket. Az én kislányom hat hónapos, és egy hétig tudtam csak szoptatni sajnos. Utána elapadt a tejem ezért tápszeres lett. Négy hetes koráig 1x kelt fel éjszaka enni, aztán öt hetes kora óta 1x sem. Tehát a napunk a köv: Reggel hatkor tápszer reggelire. Bár mostanában már fél hét hét óra körül ébred. Majd utána vagy alszik vagy játszunk, vagy boltba megyünk, így meg van a délelõtti séta is. Aztán tízórakor tejpép és gyümölcs meg babavíz. Ezután újra vagy alszik vagy játék, ez tõle függ. Délután kettõkor fõzeléket kap és utána lemegyünk sétálni. Fél hatkor fürcsi, de ha a séta után elalszik akkor a fürcsit én el szoktam halasztani a kaja utáni idõre. Hatkor tápszer evés, majd alvás, és este tízkor Sinlac-ot kap vacsira. Ezután reggelig szunya egész éjjel. Nekünk így néz ki egy napunk. Természetesen minden baba más, ezért ne vegyél semmit szentírásnak. Inkább csak irányadásnak írtam le. Remélem segítettem neked. Sok sikert és boldogságot.
Én inkább a Gina Ford-ot javaslom, nekünk hihetetlenül bevált, és az összes ismerõsöm a csodánkra jár, hogy milyen kiegyensúlyozott a pici. Nekünk szinte teljesen sikerült számûzni a sírást és elégedetlenkedést a napi rutinból, már másfél hónaposan több olyan napunk volt, amikor egyáltalán nem volt sírás, vagy csak az esti fürdés után, mert nem szeretünk öltözni. Persze biztos van, akinek nem jött be, de én ha tehetném mindent pont így csinálnék, és nagyon hálás vagyok Ford néninek a könyvért. Van amúgy aki rajtam kívül használja?
Gina Ford: Kiegyensúlyozott Babák és Nyugodt Mamák kézikönyve (kiadó: Twin Média Kft, 2006) Az eleje kicsit lassan emészthetõ, de leírja mit miért érdemes úgy csinálni, ahogy, én ezért is tudtam vele teljesen azonosulni. Nagyon kötöttnek tûnhet elõször az általa javasolt napirend, de tényleg teljesen igazodik a baba szükségeihez. Remélem segítettem.
2 hetesen -szerintem- nem is várható el a napirend! Mi 5 hetesek vagyunk és még mindig nincs, csak alakul..
Több anyuka ismerõsöm is próbálkozott vele és én is.Nálunk kb egy hétig ment, aztán a kisasszony felrúgta az egészet, és én meg nem akartam erõltetni, mikor láttam, h nem akaródzik.A többiek sem jártak nagyobb sikerrel...
Én bezúzatnám az összes könyvet. Nézzétek meg milyen emberek élnek Amerikában. Ez egy mama baba harcról szól, amibõl a baba kerül ki vesztesen..
az utolsó válaszolónak: mi a könyv címe és szerzõje pontosan? köszi a választ elõre is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 2 hetes a pici, de még egyáltalán nem tudtunk semmi rendszert kialakítani az életében. Mindig úgy alakítja a dolgokat, ahogy neki jó. Éjszaka van, hogy 3 órát fent van, ezért érdeklõdtem, hogy vki alkalmazta-e már a rendszert, mert a könyvben olyan egyszerûnek tûnik minden. A Ford módszernek utána fogok járni! Külön köszönöm a válaszolónak a tippet!!!
Próbálom nektek letölteni, de egyelõre nem alakul, de ha meglesz, átküldöm.
ez engem is é[email protected] köszi szépen!
E-mailek elküldve. :)
Nekem is elküldenéd? [email protected] Elõre is köszi!
Megelõztek, így nem küldöm õket! (14.09-es) :) ))
A kérdező hozzászólása: Én szerintem nem azt kaptam. Ez másról szól, nem a gyerekneveléssel kapcsolatos. Azért köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Aranyos vagy. Az én hibám volt, nem tudtam pontosan a címét, úgyhogy bocsi. Közben kaptam a mail-re is.


Honnan tudom letölteni a Suttogó c. filmet?

angol magyar felirattal, vagy magyarul, vagy angolul mindegy. Csak légy szíves írjatok!

Legjobb válasz: www.pirateclub.hu Itt megtalálod,csak elõtte regisztrálni kell, de az nem tart semeddig!

http://www.pirateclub.hu Itt megtalálod, csak elõtte regisztrálni kell, de az nem tart semeddig!

Honnan tudnám letölteni a suttogó c. könyvet?

Legjobb válasz: Ugyan már. 3000Ft

Ugyan már. 3000Ft
ha adsz emailt el tudom küldeni.
Sziia..Nekem is el tudnád küldeni? Email-om: [email protected]

A Suttogó c könyvet nem át tudná valaki küldeni?

Ha esetleg van elektronikus változata.

Sikerült valakinek a "Suttogó" c. könyv alapján az altatás?

Este nincs baj az elalvással, de napközben és délután képtelen vagyok elaltatni a kisfiamat,max.30-40 percet alszik egy alvás alatt, de azt is már csak akkor amikor már nagyon fáradt. 1 hónapos. Arra vagyok kíváncsi, hogy hasznos-e ami a könyvben van leírva.

Legjobb válasz: Nekünk is sokat segített. Minden nem ment azért olyan simán, mint ahogyan a könyvben le van írva, de mivel az elsõ babánk, nekem rengeteg okos tanáccsal szolgált.

Nekünk is sokat segített. Minden nem ment azért olyan simán, mint ahogyan a könyvben le van írva, de mivel az elsõ babánk, nekem rengeteg okos tanáccsal szolgált.
igen, hasznos. Mi a suttogó elveit követtük, a lányunk 2 hónapos korától úgy alszik el, hogy Apa beviszi a szobába, imádkoznak egyet (ez nincs mondjuk a suttogóban...:) ) beteszi a kiságyba, cumi a szájba, betakarja és elköszön tõle. A mai napig áldom az eszemet, hogy a férjemre hallgattam altatás ügyben, aki a suttogóból vette az ötleteket. Ha rajtam múlna, még minden este tutujgatnám a lányomat. 1, 5 éves.
Az összes eddigi hozzászólóval egyetértek, nállunk is bevált a Suttogó!Van egy jó kis napierndünk, egyedül alszik el önállóan nem kell rázogatni órákat a popóját alvás elõtt, egy boldog baba!Én is áldom az eszem, hogy még terhesen elolvastam!
Nekem sokat segített ez a könyv eleinte, h megértsem, mit szeretne a fiam, mikor éhes és mikor fáradt, mikor fáj a hasa stb, és igen, segített egy rugalmas napirend kialakításában, és az altatáshoz is adott jótanácsokat. Nem tartottam be mindent szó szerint, és nem ment mindig minden jól, de könnyen átvászeltük a zûrösebb idõszakokat.
Nekunk hasznalt, Noverem nem hitte el, hogy lerakom a gyereket, es alszik.

Megvan valakinek a Suttogo c. könyv? Milyen?

Legjobb válasz: http://babaknak.multiply.com/journal/item/26

én is elolvastam. nagyon hasznos. valakinek bejön a módszer valakinek nem. én nagyon ajánlom
Én a 3. gyerkõcnél elolvastam, kipróbáltam..nálunk nem jött be, ui. annyira belelovalta magát a fiam az ordításba, hogy hiába vettem fel, nem lehetett megnyugtatni, csak még jobban üvöltött..így aztán a picinél eszembe se jutott, hogy alkalmazzam. Nem minden gyereknél válik be, vannak "makacsabb", önérzetesebb babák, akik csak "bemérgelik" magukat aztán a végén jön az õrjöngés. Szerintem egyébként nem könyvbõl kell nevelni, gondozni egy kisgyereket, hanem az igényeire figyelve az ösztöneidre hallgatva...
Nekem tetszett, jók a módszerei, egyedül a felvesz-letesz az, ami nem jött be, mert ha belejön a kislányom a hisztibe, akkor a kezemben sem hagyja abba. A 4Ét azt használjuk, nem tudom, hogy ennek köszönhetem-e, de nálunk sose volt olyan, amit a könyvbe ír, hogy az újszülöttek anyukái délután négykor még pizsamában kócosan rohangálnak a lakásban.
Kölcsön kaptam, az elsõ kötetét olvasom és nekem nagyon tetszik a módszere. Majd kiderül, a gyakorlatban, hogyan tudom alkalmazni.
Nekem megvan, nagyon jó a módszer. Szerencsére nem sok szükség volt rá, mûködött a "nevelés" anélkül is. De elolvastam, nagyon jó!!!
Nekem megvan, nagyon jó, én az összes pocis barátnõmnek mondtam h olvassa el. sokmindent onnan tudtam meg, ami az ösztönökben nincs. mi az õ ajánlása szerint alszunk. mikor hazahoztuk a kisfiam a kórházból, le sem ért a feneke a kiságyba, üvöltött. most 4 hónapos, beteszem, picit simizem(de este még azt sem kell) és pár perc alatt elalszik.
Nekem is nagyon bejött mind a két gyereknél. A felvesz-letesz módszert nem alkalmaztam, mert nem kellett felvenni, csak bemenni és megsimogatni, mert sírás nálunk nem nagyon volt, csak inkább morgás. :D Olyankor mindig simogattam kicsit, mondtam neki, hogy anya itt van, nem kell félni, aludjon szépen. Aztán kimentem. Ha megint elkezdte megint bementem megnyugtatni. Ja és nálunk van egy zenetv az ágyon, ami halk babazenét játszik - képe is van, de azt nem használjuk - be lehet állítani, hogy hány percig zeéljen és elalvásál az megy neki. A 4É az nagyon nagyon jó szerintem. Mind a két fiamnak 6 hetesen már napirendje volt - õk alakították maguknak kis segítséggel - és szintén 6 hetesen mind a kettõ teljesen átaludta az éjszakát. :) Sokan nem szertik, de nálunk bevált, nagyon kiegyensúlyozottak a gyerekek és én is az vagyok. :) Egy kipihet kisgyerekes anyuka. :)

Honnan tudnám megszerezni a Suttogó c könyvet? Internetes könyvesboltokban próbáltam, de sehol nem találom.

Legjobb válasz: Nekem nem az elsõ rész van meg hanem a 3. amiben a két könyvet foglalja össze. Ez érdekel?

Nekem nem az elsõ rész van meg hanem a 3. amiben a két könyvet foglalja össze. Ez érdekel?
Nekem megvan A Suttogó titkai I. és A Suttogó mindent megold. Egyiket elolvastam, a másikhoz hozzá sem nyúltam. Ha érdekel írj, szívesem eladnám, ha érdekel.
10:13-as elérhetõség [email protected]
A kérdező hozzászólása: 10.13-asnak : Érdekel, írok priviben !

Mikor folytatja a TV2 a Szellemekkel suttogó c. Sorozatot?

És a viasat3 a Halottnak a csók c. sorozatot mikor folytatja??

Legjobb válasz: Ez engem is éredekelne, én is szerettem a szellemekkel suttogót, és persze az utolsó részeirõl lemaradtam. Esetleg tudja valaki, hogy meg lehet e valahol vásárolni dvd-n?

Ez engem is éredekelne, én is szerettem a szellemekkel suttogót, és persze az utolsó részeirõl lemaradtam. Esetleg tudja valaki, hogy meg lehet e valahol vásárolni dvd-n?
A http://www.ghostwnet.extra.hu/ oldal januári híre szerint elvileg a Doktor House-t váltotta volna a sorozat a harmadik évaddal, de mivel a House-ból új részek érkeznek, valószínûleg a Shark helyére tolják be a Ghost Whisperert, esetleg délutánra. Nagyon fel fog borulni néhány héten belül a TV2 mûsorrendje, ugyanis 16.45-re teszik az Aktívot, és máshol is érinti a programmingot a reform.
Március 18.-án kezdi meg a TV2 a Szellemekkel suttogót.Sokkal keményebb részek lesznek és a késõ esti órákra tette a mûsor kezdését.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat:) Tegnap volt a film és nagyon jó volt!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!