Találatok a következő kifejezésre: A suliban fiú a (237 db)

Most mi van? Van egy 8. os fiú a sulinkban régóta ismerem nagyon cuki, táncos fiú, sokat beszélgetünk és elég közelről ismerjük egymást ( a mi sulinkban nincs tagozat) szal az egész suli csak160 emberkéből áll és csak általános.

szal már többször hazakísért önszántából, de csak engem és amikor az egyik barátn?m rászállt akk azt hittem h ? kezdte deh aztán kiderült h nem, de mind1 egy ideig nem szólt hozzám, aztán rohant a lbm-hez és kérdezte h miért harizok rá, meg volt puszi csók, de mégis nem mondtuk h járunk, ha járnánk is akkor is bekavarnának ...Egyszer "incselkedik" velem máskor meg mintha nem is ismerne ...ez azért túlzás de...most miért csinálja ezt???

Legjobb válasz: hát lehet az is az oka például hogy a haverjai elõtt nem meri felválalni hogy kapcsolata lenne mert fél hogy kicikizik ( nem miattad csak amiatt hogy van barátnõje ) vagy pedig egyszerûen azt akarja hogy teperj és fuss utánna mert neki ez tetszik....de ha a második verzió az igaz akkor hagyad a rancba mert ne teperj egy fiú után sem :D

hát lehet az is az oka például hogy a haverjai elõtt nem meri felválalni hogy kapcsolata lenne mert fél hogy kicikizik ( nem miattad csak amiatt hogy van barátnõje ) vagy pedig egyszerûen azt akarja hogy teperj és fuss utánna mert neki ez tetszik....de ha a második verzió az igaz akkor hagyad a rancba mert ne teperj egy fiú után sem :D
A kérdező hozzászólása: nem szégyell mert már voltunk társaságba, üvegeztünk, és akkor is pucszi csók meg aztán mondam hogy elég hûvös van és akkor á tölelt meg minden, de nem hiszem hogy azért mert tettszene neki h teeperek utána, volt már olyanról szó, hogy ha járnánk akkor is bekavarnának nekünk....Kössz a választ
A kérdező hozzászólása: bocsi elírtam, és én nem szóltam hozzá, mert azt hittem, h õ kezdett ki a barátnõmmel

Jött 2 fiú a suliba, melyiket válasszam?

17 éves vagyok és 3.-os. Idén jött 2 új pasi az osztályba, és mindkett? nagyon tetszik. Szerencsére én is nekik!! Szal most az a gond, hogy nem tudom eldönteni valójában kit is akarok!! Az egyiket azért, mert szexelni szeretnék vele, a másikat pedig tartós párkapcsolat miatt szeretném megkapni! Én eddig azt találtam ki, hogy el?ször szexelek a másikkal, aztán pedig jöhet a fiú a kapcsira! De ez viszont azért nem jó, mert ha a 2-es fiú megtudja h mit csináltam a másikkal, akkor dob!! Mit tegyek??

Legjobb válasz: Hát semmiképp se csináld amit elgondoltál, mert látod, igy reagálnak rá az emberek, és valószínûleg a két fiú is így reagálna rá, és egy ilyen dolog egy suliban nem szokott titokban maradni. Szerintem hagyd mindkettõt, mert az se kellhet igazán neked akit tartós kapcsolatra akarnál, ha elõtte még le akarsz zavarni pár kört ezzel azzal.

Hát semmiképp se csináld amit elgondoltál, mert látod, igy reagálnak rá az emberek, és valószínûleg a két fiú is így reagálna rá, és egy ilyen dolog egy suliban nem szokott titokban maradni. Szerintem hagyd mindkettõt, mert az se kellhet igazán neked akit tartós kapcsolatra akarnál, ha elõtte még le akarsz zavarni pár kört ezzel azzal.
Szió. Sokszor lesz olyan az életben, hogy tetszeni fog egy fiú, és te is neki, mégsem ildomos érzelmek nélkül szexelni, mert egyrészt mindenkinek meg lesz rólad a véleménye, másrészt nem fogsz "rendes" fiút találni. Gondold el, ha minden kolcsonos szexelni vágyó lefekudni :D A komoly kapcsolat egyik tartós alapköve az, hogy a tested csak egy kulonleges fiúval, az arra erdemessel osztod meg. A leírásod alapján egyik fiúba se vagy szerelmes, szerintem keress olyan fiút, akivel örömmel szexelnél, és tartós kapcsolatot is el tudsz képzelni. Tehát, aki mindkettõt tudja :) Sok sikert!
És akkor még azt mondják h a pasik a szexmániások.....:S hahaha! Tényleg megérdemelnéd h valaki jól , , helybenhaggyon" ! ha ilyeneket írsz, neked még nem való, nem szabad a komoly kapcsolatot választani!
Az IQ hányadosod meiner Meinung nach kb. 0 és cos90° között van.
én már nem lepedõm meg azon, hogy a mai csajok milyen "kis" ribancok.csatlakozom az elõttem szólóhoz.
A nimfomán formádat... Mit tegyél? Szokj le a faszról...
Te komolyan mondom egy kurva vagy... Ilyenért kellene Neked egy pasi, hogy megb*szhasson??? Akkor nem vagy normális 3.-os létedre! Agyban tuti valahol az 1 és a 2 év között tarthatsz! Megérdemelnéd, hogy egyszer úgy igazán megb*sszanak, hogy az életkedved is elmenjen tõle... Milyen igaza van az elsõ 2 válaszolónak... Na csá
Mein Gott... Szegény srácok.
Dobj föl egy pénzérmét.
Csak egy szimpla együgyû ostobenkó qrva vagy.
Basszus mi ez már? És ezek után csodálkozhatunk mi lányok, h vajon a pasik mér csak szexelni akarnak. Mer ilyenek vannak basszus. Gondolkozz már magadon picit. Ha te is tisztában vagy azzal, h mit szólna a "komoly kapcsis" pasi, akkor valahol sejtened kell, hogy ilyet csak a ribik csinálnak. Esetleg annak érzed magad?
Az ilyen nem tud gondolkozni, csak azon, hogy minél hamarabb megdugják!!! Nagyon õszintén remélem, hogy tényleg az lesz veled amit a 3. válaszoló kívánt, egyet kell vele értenem! Ilyenre kár idõt pazarolni, hogy válaszoltok neki...!
Én azt hittem erre az oldalra komoly, hasznos és tanulságos kérdések kerülnek...mit tegyél? viselkedj úgy mint egy 17 éves, elvileg jövõre érettségizel, kikerülsz a "nagybetûs" életbe...
ha dugni akarsz akkor válaszd az elsõt. ha meg azt akarod hogy sokszor dugjanak meg akkor meg a másodikat. de elmondanám hha csak a szex miatt járnál mind a kettõvel, akkor egyik se lesz valami tartós kapcsolat...

Van egy fiú az osztályból akit már 7-8 éve ismerek. Nagyon tetszik, de semmi bátorságom elhívni egy randira. Suliba inkább a fiú haverjaival van. Szerintetek, hogy kérdezzem meg? :S U. I. : egy fiúnak bejövök de én nem annyira bírom. Hogy rázzam le?

Legjobb válasz: beszélj vele facen... vagy vhol interneten elõszõr. Mond azt h véletlenül irtál rá, de azért kezdjetek dumálni. Akit pedig le akarsz rázni: addig haggyad ameddig nem kezd nyomulni, de akk mond meg neki h nem jön be neked.

beszélj vele facen... vagy vhol interneten elõszõr. Mond azt h véletlenül irtál rá, de azért kezdjetek dumálni. Akit pedig le akarsz rázni: addig haggyad ameddig nem kezd nyomulni, de akk mond meg neki h nem jön be neked.
Menj oda az elõzõhöz, hogy segítsen neked lerázni a srácot. Remélem jól "kétszékközé" esel. :P (Amiatt, hogy nem mondod meg a másik srácnak, hogy nem jön be neked)
A kérdező hozzászólása: Köszi;)

Van egy fiú a suliba nem ismer engem de nekem nagyon tetszik mit tegyek, hogy egyáltalán megismerjen?

Nekem először annyi is elég lenne ha barátok lennénk.Amúgy ő 6.-os én meg 5. Nem nagy különbség...

Legjobb válasz: Ha van 1 vagy több barátod aki barátságban áll vele vagy ismerettségben akkor megkérheted hogy mutasson be vagy menj néha oda vele ahhoz a fiúhoz.Nekem sikerült már így akaratomon kívül 1 fiú havert szerezni.Vagy próbálj meg bemutatkozni neki.Próba szerencse!:)

Ha van 1 vagy több barátod aki barátságban áll vele vagy ismerettségben akkor megkérheted hogy mutasson be vagy menj néha oda vele ahhoz a fiúhoz.Nekem sikerült már így akaratomon kívül 1 fiú havert szerezni.Vagy próbálj meg bemutatkozni neki.Próba szerencse!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi de sajnos mindig elkerüljük egymást. Ismerõsei közül meg csak 2 van akit én is ismerek de egyikel se vagyok valami jóban. És eléggé félõs vagyok...De csak ilyen téren...
Kérd meg a legjobb barátnõdet õ biztos segít benne.. kérd meg hogy mutasson be vagy cseles módon próbálkozz megismerkedni vele ha félõs típus vagy ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Memi~ ...-_-
melyik suliba jársz? én is beiratkozom. :-D
melyik ez a suli? átiratkozok!
Mifelénk sosem volt divat, miféle ótvar erkölcstelen suliba jársz te? 23N
Nálunk ilyen sohasenem volt...
9. es voltam amikor rám jött a hurutos hasmenés a suliban. megyek be 1000-el a wc-re mit látok az osztálytársam Móni ott kényezteti orálisan a 12.es Feri nevezetû motoros ruhában lévõ diákot. rohadt ideges lettem aztán kiszaladtam a suliból egészen a benzinkútig ott elkértem a kulcsot és végre....na, de visszagondolva rohadt ideges voltam akkor...!!!!!!
Szerintem a bokorban még hidegvan
A kérdező hozzászólása: Annyit el árulok hogy Debrecenben az egyik suliban. :D De amugy komolyan és nem hogy ritkábban még sûrûbben fordul elõ a lánycumi.:D
Ilyenre én sem emlékszem, lehet rossz suliba jártam...
Ismerve az iskolai fiú wc-k állapotát, valszeg a csaj se lehetett túl igényes.
Miért? Gyakori?
Mechwart?

Van egy fiú a suliban aki már nagyon régóta tetszik (bővebben) MIt csináljak? Sürgős! Plz, help me! Kicsit hosszú, de légyszi holnapra kell.

Nos tetszik 9.-ik óta most vagyunk 11.-esek. Els? évben csak a küls?mmel foglalkoztam, nem találtam a stílusom. 10-ben elkezdtem bulizni járni és hát a suliból összejöttem másokkal ?t meg elfelejtettem, de rájöttem, h ? normális és nem olyan beképzelt mint akikkel jártam....És most itt az esélyem, mert ismerem az egyik osztálytársát régóta és megkértem, h meséljen neki róla. A barátn?m felvette msnre(azt aki tetszik nekem) és beszélt vele és tök normális pasi...de arra vár, h én menjek oda hozzá, ezzel nincs is baj, csak az, h nem tudom mit kéne mondanom neki, mert semmi téma nem jut az eszembe és szeretnék odamenni hozzá,de azt sem tudom, h hogy kezdjem...tudja, h ki vagyok és hogy tetszik nekem.

Legjobb válasz: szia, XY vagyok, van-e kedved kiülni valahová suli után... utána szabvány témák, sport, filmek, zenék, hobbik, és majd elindul magától.

szia, XY vagyok, van-e kedved kiülni valahová suli után... utána szabvány témák, sport, filmek, zenék, hobbik, és majd elindul magától.
nem lehet lemodellezni, mert nem tudod, miket fog válaszolni. de kb így néz ki -Szia! XY vagyok, nincs kedved *beülni/elmenni/mittoménmit csinálni*? -Szia! De, .... *mentek.* -Mi a kedvenc filmed? ..... aztán beszélgethettek sulitól kezdve, a milánói makarónin át, kocsikon keresztül, nyaralás, anyám kínja, ...
Szia! Mesélek neked, és érteni fogod sztem:) Szóval. Volt egy lány akibe totál beleestem. Érdekes mert ált csak külsõ alapján nálam ez nem történik meg, de most megtörtént! Szóval felvettem msnre, és tökre izgultam h atyaég milesz, mit fogok mondani, mivan ha a hello, mizu után megakad a beszélgetés. Szerencsém volt, mert megnézett vipen és látta fenn a macsekomról a lépeket, és elkezdett arról beszélni, és utána már ment minden a maga útján. De eljött az idõ h odamenjek hozzá a suliban. Iszonyatosan féltem, de tudtam h meg kell tennem. Hát odamentem, köszöntem neki, megkérdeztem miújság (tenném hozzá, h ekkor kb. már 2 hónapja dumáltunk minden nap 2-3órát msnen!!!). Õ elkezdett mesélni, h ilyen, meg olyan volt az órája, meg ilyenek, majd én is, és így szépen eldumáltuk a 20 perces szünetet, és nem akartuk abbahagyni. Asszem mindent elmond ha annyit mondok, h mind a ketten 20percet késtünk az óránkról. Szóval ezzel annyit akarok mondani, h ne gondolkodj elõre ezen. Odamész megkérded mizu vele, õ mond vmit, aztán te is, és elfog indulni a beszélgetés. nem kell ettõl tartanod. tapasztalat:) sok sikert. aztán majd számolj be mivolt:)
hát nekem haverom egyszerûen így próbált beszélgetésbe elegyedni: odacammog -Szia, kutya vagy macska? -Kutya. -Helyes.blablabla mivel be jött a lánynak nem röhögött rajta egy nagyot(a körülöttük állókkal ellentétben)teljesen mind1 mirõl kezdtek beszélgetni úgy is az értelmesebb témák felé terelõdik a szó ja amúgy lassan 10 hónapja vannak együtt
A kérdező hozzászólása: de hogyan kezdjem el, nem tudnál modellezni egy beszélgetést, leírod, h hogyan kezdjem tudod, mint a párbeszédet...msnen nem akarok kapcsolatot teremteni vele, nekem ez az menre felveszem meg minden olyan személytelen meg nem tom...
A kérdező hozzászólása: oké, és muszáj elhívni valahova és mi van ha nem jön el? ez lesz ez elsõ beszélgetés vele
Elõször is nyugi. Jönnek maguktól a dolgok általában. De ha leszolítod akkor valami ilyesmit mondj: "-Szia, XY vagyok, nagyon szimpatikusnak tûnsz és szeretnélek megsimerni." Szóval ilyesmit, a fiúk sokkal megkönnyebbültek ha a lányok kezdeméneznek és akkor kevésbé feszültek./hidd el, õ is fél a kudarctól/ Aztán hozd fel az alapokat témának, család/van-e öcsi?hugi?...stb...stb/, suli/kedvent tantárgy, tanár/, hobbi, 7végékenként mit csinál, zene, állatok /van-e háziállata?kedvenc állata/, esetleg mesélsz a gyerekkorodról, hogy, hogy nõttél fel vagy arról, hogy a barátaiddal miket szoktatok csinálni("hülyüni") szóval mesélj vicces sztorikat, vagy cseréljetek MSN címet. Persze ezeket mondja el õ is. És ha teheted kérdezz vissza, persze ne állandóan de mutasd ki neki, hogy érdeklõdsz iránta. Késöbb ha már megvolt az ismerkedés és pl. másnap elõször látod akkor érdeklõdj iránta/milyen a kedve?milyen napja volt?..stb/ Ja, és sokat segít még az, hogyha pl. elkezd neked bõkolni vagy vmi akkor mutasd ki, hogy neked ez tetszik vagy valami mert ha egy lánynak bókolok és se nem pozitív se nem negatívan nem reagálja le akkor az eléggé visszavesz az önbizalomból. És egy idõ utánamár jön mindnen magától. :) Rem segítettem. :) Üdv: 18\f
A kérdező hozzászólása: olyan aranyosak vagytok...köszi
Figyelj játszhatod azt hogy keresed a kifogásokat hogy miért ne menj oda, de ha nem mész oda akkor biztosan nem jöttök össze, tehát menj oda hozzá:) Szinte mindegy hogy mirõl beszélsz vele, csak ne legyen nagy csend, az emberi kommunikáció verbális(szavakkal történõ) kommunikációja jóval kevesebb jelentõséggel bír mint a verbális, tehát ne aggódj, a tudatalattid úgy is tudatja vele a testbeszédedben hogy tetszik neked;)

17 éves fiu vagyok. Minden álmom az, hogy énekes lehessek. A suliba elektrotechnikát tanulok. Lehetek még énekes?

Legjobb válasz: Igen. Menj el egy zenei suliba. Ott keress meg egy énektanárt, õ segíteni és tanítani fog. Csak gyakorolnod kell. Ha van még kérdésed írd ide!

Igen. Menj el egy zenei suliba. Ott keress meg egy énektanárt, õ segíteni és tanítani fog. Csak gyakorolnod kell. Ha van még kérdésed írd ide!
Várd meg míg lesz ismét megasztár... Ha tényleg jó vagy, ez a legjobb esélyed, hogy feltûnj.
Szerintem meg elõbb tanulj egy rendes szakmát. Az elektrotechnikus nem is olyan rossz. Aztán lehetsz sztár is, csak így majd amikor lehúznak, lesz egy szakmád is, amivel dolgozni tudsz. Talán
Szerintem inkább tanulj és dolgozz, tisztességesen. Énkesbõl mostanság elég sok van, és elég kevés az esélye hogy befussál. De aztán ki tudja, lehet még hallani fogok rólad... :)
szia! én 12 éves lány vagyok és imádok énekelni. én azt mondom nagyon figyellj a tanulásra de ne feljtd el az álmodat!mondjuk faliújságon csinállj váogatást és alapíts egy bandát. viszont nagyon a megasztár elképzelés de az még ráér. deelõbb kérd ki tár4said ÕSZINTE barátaid vélyeményét.ez azért kell nehogy a sztárok elõtt égj le. najó hidd el nég hallunk egymásról!;)
A kérdező hozzászólása: Szia Nagyon aranyos vagy, hogy ezt mondtad.Nagyon örülök neki, hogy igy gondolod.Meszelgethetnenk msn ?Légyszi ha tudsz irj vissza.Szia Remelem, hogy hallunk egymásrol.
Szia! Én hiszek abban, hogy bárki képes feltornázni magát odáig, ameddig szeretné. Én 17éves lány vagyok és énekes akarok lenni (úgy mint Te), és én is ugyanezzel küszködök. Sok sikert kívánok neked, és remélem, egyszer majd találkozunk a reflektorok fényében, és Veled is, te csajszi ;) Izgalmas lenne, ha trióban is énekelnénk :) Minden jót kívánok! (Én énektanárt keresek, hogy még jobban fejlesszem a hangom, de eddig nem sok sikerrel, de remélem találok, és ajánlom, hogy te is keress a közeledben énektanárt, aki egy kicsit fejleszt :) minimum a jó levegõvételt :) )
Engem elijesztene. Megközelíthetetlennek érezném, de azért szánnék rá idõt megismerni.
És nyilván nem beképzelt...
A kérdező hozzászólása: Jaj, dehogy, nem megközelíthetetlen és nem is beképzelt! De nem barátnõzik. Komoly kapcsolatra vágyna. Nagyon kedves, humoros, közvetlen, barátságos mindenkivel.
Nekem tetszene. :-)
De ugye ezt nem magadról írtad? mert akkor félemetes vagyXD Amúgy nekem tökre bejönne, ha sikeres...csak ne legyen beképzelt.
A kérdező hozzászólása: Hát ez én lennék... Szóval a beképzeltség magyarán taszító, igaz?
A kérdező hozzászólása: *:D

Régóta szerelmes vagyok egy fiúba aki a suli legmenőbb fiúja. Eleinte rám sem nézett de mostanában állandóan beszélgetünk mosolygunk egymásra és nevetünk. Nagyon szeretnék járni vele. Az évfolyamtársam. Vajon szeret?

A barátnőim tavasz végén meg fogják kérdezni tőle hogy tetszek e neki?!Szerintetek ez jó ötlet?...nagyon helyes fiú...

Legjobb válasz: Ja szeret(ne) megdugni, ennyi. Az ilyenek akármikor kaphatnak új húst, minek vesztegetné az idejét csak egyre?

Ja szeret(ne) megdugni, ennyi. Az ilyenek akármikor kaphatnak új húst, minek vesztegetné az idejét csak egyre?
"suli legmenõbb fiúja" Van ilyen?
Meg úgy általában, az mit jelent? :)

Mit lehet egy fiúnak venni Mikulásra nem tul sok értékre mármint a suliba megvolt ien cetlihuzogatás Mikulás-ra és pont egy fiút húztam ki?

14 éves:)

Legjobb válasz: Sok csoki,édesség.Én találtam egy kis könyvet vicces focis idézetekkel egy boltban,azt vettem még neki.Amúgy ez engem is érdekelne.

Sok csoki, édesség.Én találtam egy kis könyvet vicces focis idézetekkel egy boltban, azt vettem még neki.Amúgy ez engem is érdekelne.
Mondjuk egy Nevével gravírozott tollat, vagy jó sok csokit:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!