Találatok a következő kifejezésre: A suliban egy srác (156 db)

Hogyan tudnék megismerkedni a suliban egy sráccal, aki magántanuló, ezért ritkán jár be?

Legjobb válasz: segíts neki, neten szólj amikor fontosabb hír van a suliban

segíts neki, neten szólj amikor fontosabb hír van a suliban
hová valósi vagy?
Én zalaegerszeg én tudok segíteni mert ugyanebben a helyzetben voltam 21/L

Hoy mutassam ki a suliban egy srácnak hogy bejön nekem ha nem is találkozunk csak szünetben egy pillanatra?

16L.

Legjobb válasz: Írj neki facebookon vagy msn-en. De elõtte tanulj meg gépelni.

Írj neki facebookon vagy msn-en. De elõtte tanulj meg gépelni.
Bróbáld szünetekben stílörni. Aztán meny oda hozzá és kérdezd meg hogy rá-e ér suli után mert akkor sétálhatnánk egy kicsit. Aztán találjatok közös témát. És a többi jön magától.
A kérdező hozzászólása: igen tudom hogy elírtam nah de attól még tudok írni :) azért kösz a választ. megpróbálom csak félek h koppon maradok
A kérdező hozzászólása: h
írj rá facebookon.:D
ez a facebook annyira személytelen sztem.... hányadikos a srác?milyen típusnak tûnik? én jobban értékelném azt, hogy személyesen beszélnek vlem.persze ez olyan eset ha elérnek :) szal nyugodtan menny oda hozzá, és egy kis sétára hívd el.ha érdekled bele megy ha nem és nem bunkó finoman utasít vissza, és az nem olyan vészes :) próbálkozni kell
lottó ötös nyertes vigyor! mosolyogj rá nagyon szépen és valami kamu kérdéssel találd meg, a lényeg, hogy beszéljetek. ha már párszor beszéltetek akkor nyugodtan érj hozzá.
Szerintem szólítsd le, kérdezd meg, hogy lemenne-e hozzátok vagy a parkba suli után. Nézz mélyen a szemébe az általában bejön, majd valami kialakul azért szurkolok, hogy sikerüljön!!! 12L

Van a suliban egy srác, nem annyira tetszik de mégis van benne valami ami bejön de ennyi. Vajon ez miért csinálhatja?

Van a suliban egy srác,nem annyira tetszik de mégis van benne valami ami bejön de ennyi.(Különösebben nem foglalkozok vele.)De ? állandóan néz,mosolyog rám,az osztálytársai is egyb?l rám mutatnak,és hangosan a nevemet mondják mikor meglátnak,meg mindig oda akarják húzni hozzám.Meg a múltkor is mikor összenéztünk akkor az egyik srác mondta neki "nézd rád mosolygott.."(pedig nem vagyis nem vettem észre:)...igazából nem értem.Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Tetszel neki, és ezt az osztálytársai is tudják :) Neked tetszik?

Tetszel neki, és ezt az osztálytársai is tudják :) Neked tetszik?
Elõzõ vagyok. Azt, hogy neked tetszik-e úgy értem, hogy el tudnál-e képzelni vele kapcsolatot?
Tetszetek egy másnak valamilyen szinten(szinpátia) szerintem ne foglalkoz a barátaival..:) ha tetszik neked akor meg beszél a srácal...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nem tudom hogy eltudnák e vele képzelni egy kapcsolatot...de azért tetszik:)


Van a suliban egy srác aki nagyon tetszik. Csak az a baj hogy nagyon félénk vagyok hgy bevaljam neki. Mit tegyek?

Hogy adjam tudtára hogy tetszik nekem? És hogy tudjam meg hogy egyáltalán bejövök-e neki? 15/L

Legjobb válasz: Próbálj közeledni felé, szemezz vele.

Próbálj közeledni felé, szemezz vele.
Testbeszéd?!
Le kell küzdeni a félelmeket!
Szemezés.
A kérdező hozzászólása: És ha idiótának tart?Amúgy õ 2hónappal öregebb nálam és magasabb vagyok õle.Ez gáz?
Miért tartani idiótának, amúgy nem gáz.
nem gáz, közeledj felé
Tudd meg mi érdekli és beszélgess vele arról. Ne támadd le vagy ilyesmi, csak merj odamenni, azt díjazni fogja. Olyat pedig soha ne mondj, hogy "hello, tetszel, én is neked?", mert ha esetleg tetszel is neki, akkor is úgy berezel, hogy inkább kicikiz/kiröhög. Ha pedig nem, akkor azért teszi ugyanezt. Ismerkedj! Haverkodj! Ez az elsõ lépés, a többit majd meglátod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok értelmes, jó válaszokat:DMegpróbálom azt amit tanácsoltatok.:D

Szerintetek tetszem neki? Van a suliban egy srác akárhányszor rám néz rám mosolyog más lányokra persze nem.

Legjobb válasz: Miért, talán nem lehetséges? Aki nem azt írja, amit szeretnél, azt elküldöd a fenébe?

Miért, talán nem lehetséges? Aki nem azt írja, amit szeretnél, azt elküldöd a fenébe?
hát, a válaszaid alapján te nagyon is tisztában vagy azzal, hogy tetszel a srácnak, szóval ez egy teljességgel felesleges kérdés volt :)
lehet valami vicces van rajtad... csak nem mer egyenesen röhögni inkább visszafogottan mosolyog
A kérdező hozzászólása: hahaha az ilyen válaszolók kíméljnek.thx
A kérdező hozzászólása: nem de nincs rajtam semmi vicces...meg persz el is vörösödik... az 1. válaszólótól ha megsértettem bocsánatot kérekk.
Kedves, ha elõre tudod a választ, akkor nem muszáj kérdezned :)
A kérdező hozzászólása: de nem vagyok benne biztos.:)
honnan tudod hogy más lányokra nem??

Jött a sulinkba egy új srác, rögtön nagyon helyesnek találtam, és mivel évfolyamtársam, van pár közös órám vele. Mit gondolhat rólam? (többi lent)

Amikor közös óráink vannak, én kicsit elõrébb ülök mint õ, és néha hátranézek a barátnõimre, de persze a tekintetem sokszor oda téved, és akkor mindig azt látom, hogy pont engem néz.De az arcáról semmit nem lehet leolvasni, teljesen semleges. Barátnõim addig piszkáltak amíg facebookon rá nem írtam. Rögtön jött is rá a válasz és elkezdtünk beszélgetni, de ebbõl sem jöttem rá túl sokra, legfeljebb arra, hogy nem utál. De az, hogy folyamatosan engem néz, órán, szünetben stb. szerintetek jelent valamit? Vagy, hogy derítsem ki??

Legjobb válasz: ÖÖö.. kérdezd meg?

ÖÖö.. kérdezd meg?
Lazán kérdezd meg, hogy miért néz téged :) Az, hogy megkérdezed, még nem jelenti, hogy neked is tetszik. Lehet, hogy azért kérdezed meg, mert neked is feltûnt, hogy állandóan néz és mondjuk kíváncsi lettél, miért csinálja. Aztán, ha azt mondja, azért, mert tetszel neki, akkor az mindkettõtöknek jó :)
küldj neki füst- vagy morzejeleket.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
egyébként keresd meg f*szbúkon és bökd meg.:'D aztán ha visszabök írj neki egy levelet hogy mit képzelsz hogy visszaböksz? ki adott rá engedélyt? vagy valami ilyesmi.:'D de ez csak akkorjó ha humorosan fogja fel a dolgokat de ha egyáltalán nemismered akkor csak böködjétek egymást aztán jelöld be aztán beszélgessetek.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtatlak nem en voltam az a kerdezo, de speciel arra a kerdesre en is irtam valaszt :-P Nincs neki baratnoje, mert kb.2 hete mondta az egyik ismerosomnek aki elmondta nekem...
hát hogyha te voltál a másik kérdezõ akinek ezt írtam akkor csak gratulálni tudok. ott még egy barátoddal akarsz összejönni mostmeg már egy sulis sráccal. wáttáfákk?
bocs, nem csávója:D csaja*
akk a kövi lépés, h derítsd ki van-e csávója, meg egyáltalán bejössz-e neki :)
A kérdező hozzászólása: Kedves fust- es morzejeles. Nem vagy tul sokololdalu mivelhogy ezt a dolgot mar elsutotted egyszer... Ugy sajnalom az ilyen embereket akik csak hulyeseget tudnak irni...
A kérdező hozzászólása: Igen, tobbszor is beszeltem vele...azt mondta jo fejnek tart...
Beszéltél már vele valamikor?
Ismered? Akkor menj oda hozzá sokszor és beszélgessetek! Ha nem, elõszõr ismerd meg valaki útján.
amúgy jah, ez jó taktika :)
Ha nem akarod hogy kicseszzen veled az egész iskola szeme láttára akkor sehogy.
esetleg írj rá facebook-on... de ne az érzelmeiddel kezd, kezdj el vele beszélgetni. ha bejössz neki, azt észre veszed. ha nem, akkor jobb ha továbblépsz :/
elég gáz, hogy így értékeled magad, hogy "nyomi" . nem vagy nyomi csak nem illesz be abba a közegbe és ennyi. inkább keress olyat aki nem "menõ" és normális veled. attól, hogy õ megjátsza a keményfiút még nem õ az atyaúristen!
úgysem akar tõled semmit, nem fogja magát égetni veled, felejtsd el

Csajok! Ti hogyan reagálnátok, ha odamenne a suliba egy tök idegen srác? Nem csak azért, hogy megkérdezze mennyi az idő, hanem ismerkedni. Vagy egyáltalán szerintetek mi a normális formula az ilyen dologban?

Legjobb válasz: Túl nyomulásnak érezném. Kell egy "véletlen" alkalom elõször is. pl. mögötte állsz a büfébe, megkérdezed evett-e már pl. sonkás szendvicset itt, milyen stb.. de ne azt csináld, hogy ott áll a folyosón, és oda mész

Túl nyomulásnak érezném. Kell egy "véletlen" alkalom elõször is. pl. mögötte állsz a büfébe, megkérdezed evett-e már pl. sonkás szendvicset itt, milyen stb.. de ne azt csináld, hogy ott áll a folyosón, és oda mész
Élõszõr is meglepõdnék, de ha szimpatikusnak találom a fiút elsõ benyomásra, akkor nyitott leszek az ismerkedésre.
Én nyitott vagyok az ilyesmire. Mivel egyetemen gólya vagyok és ma volt az elsõ nap volt, én úgy szólítottam le egy szimpi srácot, aki felsõbbéves, hogy megkérdeztem, hol a terem amit keresek. Kávéztunk is óra után. ;) (És igen, amúgy magamtól is megtaláltam volna a termet, szerintem ezt õ is vágta. :D) 18/L

Tudnátok mondani olyan könyvet vagy fanficet, ami arról szól, hogy egy átlagos/nemmenő lány beleszeret a suli "menő" srácába?

Legjobb válasz: nézz utána a shoujo mangáknak az animeaddictson, ha nem sikerül írj privátban :) rengeteg ilyen van

nézz utána a shoujo mangáknak az animeaddictson, ha nem sikerül írj privátban :) rengeteg ilyen van
Szia! Szent Johanna Gimi ( <3 ) Hûvösvölgyi suli :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) igen, a SzJG-nek minden részét olvastam. :)
Olyan nem érdekel, amiben az udvarhölgy szeret bele a királyba? Mondjuk az nem lett happy end. Na de ha tiniregényre gondolsz, akkor végül is Meg cabot elég sok ilyen könyvet írt. - Egy igazi amerikai lány 1-2 - Misztikus szerelem A többi könyvében nem voltak átlagosak a lányok, az a gond.
Szent johanna gimi
Én is a Szent Johanna gimit ajánlanám. Imádom a sorozat összes kötetét. Olvastad már?
A kérdező hozzászólása: Azon kívül? :DD
Szent Johanna Gimi 
A kérdező hozzászólása: De azért köszönöm. :) )
A kérdező hozzászólása: Tudom, ismerek is párat. :) ) Most inkább a hivatalos könyv forma érdekelne. :DD
Szent Johanna Gimi Hûvösvölgyi suli És ha még nagyon- nagyon ide akarom sorolni, akkor a Lányok regénye


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!