Találatok a következő kifejezésre: A suliban egy (1288 db)

Van a suliban egy lány, aki nekem nagyon tetszik, hogyan kezdjem el az udvarlást? (többi lent)

A suliban van egy velem egykorú leányzó, aki nekem nagyon tetszik. A gond az alkatommal van: kicsit kövér vagyok, és nincsen túl sok izmom. Már elkezdtem gyúrni, hogy ezen javítsak. Milyen lépéseket tegyek, hogy esetleg rám figyeljen? Szoktunk beszélni, de más dolgokról: barátok vagyunk. Hogyan lehetne ennél több?

Legjobb válasz: fûnyírás,térkövezés,stb Suliban?..most nincs suli..ráérsz gondolkozni de kezdésnek elég az apró kedveskedés stb..nem látok bele jobban a kapcsolatotokba..:/

fûnyírás, térkövezés, stb Suliban?..most nincs suli..ráérsz gondolkozni de kezdésnek elég az apró kedveskedés stb..nem látok bele jobban a kapcsolatotokba..:/
Tudod, nem mindenkinek az izom számít.Én 16 éves lány vagyok és így érzem.Légy bátor, ne becsüld alá magad, mutasd meg neki , hogy lehetsz férfi azzal, hogy lépsz és ne az izmaiddal akarj bizonyítani.
Én azt szeretem, ha a fiú kezdeményez. Majd ha elkezdõdik a suli, menj oda hozzá (GYAKRAN) és kezdj el vele beszélgetni. Érdeklõdj, hogy hogy van, miújság, mit csinált a nyáron. Figyeld a reakcióit is. Ha nagyon bámul a barátnõire nem feltétlenül jelenti azt, hogy untatod, lehet hogy csak zavarban van. Ha nevet figyeld a szemét és a száját, fel tudod ismerni, ha igazi a mosoly. Ez kezdésnek nem rossz :) És nyugodtan írj privit, majd ha történt valami vagy ha van még kérdésed. 14/L
hát figyelj én csajként biztos hogy örülnék a bókoknak pl: nagyon csini vagy ma vagy ilyesmi és mondjuk megkérdezed hogy délután nem e jössz el velem moziba(egyéni). a testalkatodhoz szólva pedig: igaz hogy a lányok értékelik azt hogy jó alkatú, izmos, de egy rendes és õszinte lánynak sosem ez a legfontosabb.viszont ha jobban akarsz neki tetszeni akkor jó ötlet a gyúrás :)

Hogy mondjam meg az édesapámnak azt hogy nem szeretnék ebben a suliban tovább tanulni ahová most járok? Igazából bukásra is állok és elég erős a suli, egy gyengébbe lenne jó nekem de hát ezt nem agyon érti meg hogy értessem meg vele?

Legjobb válasz: Nem elég az értelmi szinted a suli színvonalához, vagy egyszerûen csak lusta vagy mint atom? Mert ha elé állnál, hogy "Apu, én tök hülye vagyok, egy gyengébb iskola a megfelelõbb nekem" akkor azt csak megértené.:)

Nem elég az értelmi szinted a suli színvonalához, vagy egyszerûen csak lusta vagy mint atom? Mert ha elé állnál, hogy "Apu, én tök hülye vagyok, egy gyengébb iskola a megfelelõbb nekem" akkor azt csak megértené.:)
A kérdező hozzászólása: Vagy hogy beszéljek vele errõl? nagyon félek!
Ha gimibe-szakközépbe jársz, akkor tök mindegy mert az érettségi vizsga mindenhol ugyan az! Vagyis inkább verjék beléd rendesen az anyagot, mint 4 év után bukjál el...
A kérdező hozzászólása: De hogy kezdjem neki mondani? mert utána már úgyis jön magától csak félek bele kezdeni:/
Azt azért ehhez tudni kellene, hány éves vagy és hányadikos? Buktál már?
A kérdező hozzászólása: 15 éves 9.-es most kezdtem és nem buktam soha semmibõl!:)
Akkor valami nagyon nem oké nálad, ha már most bukásra állsz... gyakorlatilag még az általános iskolai tananyagot ismétlitek, kicsit bõvítve.
ha felvettek akkor miért lenne túl erõs neked?
A kérdező hozzászólása: azért mert azért az álltalános és a szakközép között van különbség és úgy érzem nem fogom bírni:) Egyébként sikerült emgoldanom közöm szépen a segítséget:) ))

Nem vagyok különösebben szép, sőt ducibb is vagyok az átlagnál, mégis állandóan néz a suli egyik legjobb pasija. Miért?

Legjobb válasz: Szia! 3 éve én ugyanebben a cipõben jártam, mint te. Éreztem, hogy felfigyelt rám a suli egyik legmenõbb és leghelyesebb fiúja, akibe kb. minden lány bele volt zúgva, köztük én is. Elõször én sem értettem, mit néz, és miért pont engem, mert akkoriban én sem voltam valami gyönyörûség... Aztán mikor elkezdett velem beszélgetni, rám nevetett, eljött a busszal, amivel hazafelé mentem, vörös rózsát kaptam tõle, sétáltunk, stb, elhittem, hogy igen, ez velem történik. A többi gyönyörû csaj meg csak pislogott meg fintorgott. Végül aztán mégsem lett belõle semmi, de ez egy szép emlék marad számomra. csak azért írtam le, hogy lásd: igen, bármi megtörténhet! lehet, hogy számára te vagy a suliban a legszebb lány!:)

Szia! 3 éve én ugyanebben a cipõben jártam, mint te. Éreztem, hogy felfigyelt rám a suli egyik legmenõbb és leghelyesebb fiúja, akibe kb. minden lány bele volt zúgva, köztük én is. Elõször én sem értettem, mit néz, és miért pont engem, mert akkoriban én sem voltam valami gyönyörûség... Aztán mikor elkezdett velem beszélgetni, rám nevetett, eljött a busszal, amivel hazafelé mentem, vörös rózsát kaptam tõle, sétáltunk, stb, elhittem, hogy igen, ez velem történik. A többi gyönyörû csaj meg csak pislogott meg fintorgott. Végül aztán mégsem lett belõle semmi, de ez egy szép emlék marad számomra. csak azért írtam le, hogy lásd: igen, bármi megtörténhet! lehet, hogy számára te vagy a suliban a legszebb lány!:)
Velem is ez a helyzet... Bár azért nem mondanám magam annyira csúnyácskának, de akkor is hihetetlen, hogy pont engem bámul folyton a suli egyik legjobb pasija. Én amolyan szerényebb fajta vagyok, 1-2 barátom van, de õk igaziak :) Nem vagyok benne abban a bizonyos "menõ bandában", ahol mindenki mindenkivel pajtizik stb.. Mégis észrevettem, hogy pár napja engem néz az egyik srác... Rám is mosolygott a folyosón, én meg majdnem körbenéztem, hogy nekem szánta-e, de mégse, mert azért valljuk be elég gáz lett volna :D Amúgy nagyon édes, nekem is tetszik, de félek.. Hiszen bárkit megkaphat szinte. Nem értem miért pont én kellenék neki. Na de azok alapján amit utolsó is írt, ki tudja, bármi megtörténhet :D Én mindenesetre örülnék neki, ha komolyan gondolná.. és remélem nem értelmeztem félre a mosolyokat stb.. Szerintem tetszel neki és kész:) Lehet, hogy nem egy nagymenõ kell neki.. Majd kiderül :) 17/L
Szemészeti problémái vannak! Holnap keressen fel a rendelõmben!
Nem tudom. Van pár1000 lehetõség..
huhh velem is igy van :) nem vagyok sem kövér, és szerintem csúnya sem de a suli legjobb pasija mindig néz, és énis õt... nem hiszem hogy összejönnénk én nem vagyok a menõk között de azért ismernek a suliban :DD Az is baj hogy nekem pont a legjobb barátja tetszik és hát õ is néz de nem annyira mint a kiscuuki :D
Nem az összes fiú szereti a csontkollekciókat, sõõõt, pl nekem sokkal jobban bejönnek a teltebb csajok, nem a kövérek, hanem a szépen teltek, gyûlölöm ha egy csajt úgy kell fognom mint egy ropit, hogy el ne törjön :)
Ha ducibb vagy az átlagnál, akkor szebb is az arcod az átlagnál. Ilyen egyszerû.
Lehet tetszel neki, ha úgy van ahogy mondod sokat néz akkor tuti érdekled. Mindegy hogy hogyan de élvezed a figyelmét és ez a lényeg. Mi sulinkban is volt egy szuperhelyes pasi minden szép és minden lány bele volt zúgva õ pedig egy egérarcú, szemüveges nagyfenekû lányt választott ki , akire senki sem gondolt hogy egyáltalán tetszhet neki....vagy másnak és 3 évig jártak!
a nagy seggedet nézi!
A kérdező hozzászólása: Utolsó, pont ilyen vagyok én is. :)
Hogyan néz rád? (Érdeklõdve, lenézõen...)stb..
küldj egy képet privibe ...lehet csak te nem látod magad szépnek, de amugy azvagy
A kérdező hozzászólása: Nem fogok képet felrakni, fõleg ide nem:)
képetképet:) 16/l
Lehet kiakar próbálni egy töltött galambot. Nincs is ezzel semmi probléma. :) Remélhetõleg, nem azért néz, mert annyira ronda lennél. Vagy esetleg szemtengely-ferdülése lehet? ;) Kérünk képet!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom eldönteni, hogy érdeklõdve vagy lenézõen, de tényleg állandóan. Azt nem hiszem, hogy pont én tetszenék neki, mert õ ilyen tipikus csajok kedvence, aki bárkit megkaphat.
Drágaságaim Kérdezõ és a többi leányka. Véssétek az eszetekbe, hogy attól, hogy valaki a "legjobb pasi" még nem azt fogja választani, akit TI jobb csajnak tartotok magatoknál. Ez csak magatok leértékelése. Az, hogy ezek a pasik bámulnak titeket azt jelenti, hogy nem az üres fejû, csontváz sovány, szolis ribiket kedvelik, hanem igenis jó ízlésük van. (Ez a jó pasi egyik ismérve nem? Legyen jó ízlése is) Ha legközelebb találkozik a tekintetetek egy nagy biztató mosolyt nekik. Lássák, hogy van esélyük.

Hogyan tudnék megismerkedni a suliban egy sráccal, aki magántanuló, ezért ritkán jár be?

Legjobb válasz: segíts neki, neten szólj amikor fontosabb hír van a suliban

segíts neki, neten szólj amikor fontosabb hír van a suliban
hová valósi vagy?
Én zalaegerszeg én tudok segíteni mert ugyanebben a helyzetben voltam 21/L

El lehet vinni a suliba egy iPod Nanot 6.-ba?

Legjobb válasz: Egy hatodikos még nem figyel rá annyira, mint amennyire Õ azt hiszi, és általános suliban is sok az enyveskezû. Én nem engedném, hogy a gyerekem elvigye, fõként, hogy ilyenkor inkább a tanulásra koncentráljon, mintsem, hogy zenét hallgasson.

Egy hatodikos még nem figyel rá annyira, mint amennyire Õ azt hiszi, és általános suliban is sok az enyveskezû. Én nem engedném, hogy a gyerekem elvigye, fõként, hogy ilyenkor inkább a tanulásra koncentráljon, mintsem, hogy zenét hallgasson.
Igen, el lehet vinni, de egyáltalán nem biztos, hogy haza is viszed. Nem mindig tudsz vigyázni rá, és olyan könnyen ellopódik. Iskolába alapvetõen olyan dolgokat kell bevinni, amire ott szükség van.
A kérdező hozzászólása: Mármint én se engedném de õ sokat buszozik meg gyalogol.
És hány gyerek van el akár vonaton is, zene nélkül?
Ráadásul, ha annyira unatkozik a buszon, akkor vigyen valami regényt is magával, és olvassa, vagy pótolja az elmaradt házit, esetleg írjon, rajzoljon valamit.
Biztos nem véletlenül van jelszóval védve...
Az internetnek mióta van jelszava? Vagy már ilyet is lehet?

Van egy gyerek a suliba, aki tetszik, köszönö viszonyba vagyunk. Tegnap mentem a suli egyik folyosóján ő látott engem már 10m-ről, lesütötte a szemét a földet nézte, s utánna köszönt! Mire véljem ezt?

Azt tudni kell róla beképzelt gyerek,nem szokása köszönni!max ha egyszer beszéltünk 1-2 mondatot.

Legjobb válasz: Talán szerelmes a gyerek:D

Talán szerelmes a gyerek:D
A barátom is szokta ezt csinálni amikor zavarban van.Amikor már kezd pirulni az arca mindig lesüti a fejét :P ha közben pirult akkor biztos tetszel neki.Ha komoly volt akkor az nem jo
szerintem viszont nem tetszel neki
A lánynál fiatalabb fiúk szoktak fõleg ilyesmit csinálni, nállad nem ez a helyzet?
gáncsold ki a folyosón, majd röhögd ki (ha télleg meg akarod fogni akk le is köpheted)
A kérdező hozzászólása: Öhm... Köszi így biztos feltûnnék neki csak nem éppen Ugy ahogy szeretnék
A kérdező hozzászólása: Légy szíves akinek van valami ötlete az válaszoljon! fontos!!
Hova jársz suliba?

Nem tulzás a suliba egy ilyen smink?

Ez most srác lehet?

Legjobb válasz: Szerintem ez a smink suliba nem túlzás (bár én a szemöldököt hagytam volna eredetijében, a rúzs meg amúgy is lekopik mire beér)...az alapozóval, meg a szempillaspirállal nincs bajom, középiskolásoknál természetesen...azzal az aprócska tényezõvel pedig, hogy a videón szereplõ hölgy egy fiú, most nem foglalkozom....fiúnak ne legyen semmilyen sminkje...kivéve talán az esküvõkor, de az én férjemnek még akkor sem volt, ami az arcán kippattogzott a borotválkozás miatt, az öcsém leretusálta, még a kezén lévõ sebet is...szóval errõl ennyit:D 25/l

Szerintem ez a smink suliba nem túlzás (bár én a szemöldököt hagytam volna eredetijében, a rúzs meg amúgy is lekopik mire beér)...az alapozóval, meg a szempillaspirállal nincs bajom, középiskolásoknál természetesen...azzal az aprócska tényezõvel pedig, hogy a videón szereplõ hölgy egy fiú, most nem foglalkozom....fiúnak ne legyen semmilyen sminkje...kivéve talán az esküvõkor, de az én férjemnek még akkor sem volt, ami az arcán kippattogzott a borotválkozás miatt, az öcsém leretusálta, még a kezén lévõ sebet is...szóval errõl ennyit:D 25/l
Egy nappali smik teljesen oké középiskolába (általánosba minek), de egy alkalmi smink amit pl ez a fiú csinált magának, ez már túlzás.
Te tetted ki a másik srác sminkelõs videóját is szépség témakörbe? Amúgy de, túlzás, de eleve az túlzás, ahogy fiú létére kinéz. Inkább nem is kommentálom...
A kérdező hozzászólása: Nem, de megnézem a videót. ;)
A kérdező hozzászólása: Sztem elég szörnyû a másik vidió...wow
Inkább az túlûzs, hogy ideáig fajultunk :D Egy fiú miért akar lánynak kinézzni?
Ez egy transzvesztita! :S
Õ egy MtF(=transznõ) és éppen sminktippeket ad. Ebben most mi az érdekes? Szerintem szép :)

16 éves vagyok, és még nem volt csajom, de volt a suliban egy csaj, aki nagyon tetszett, már szeptember óta, és beszéltem is vele, cs nem jól sikerült, mi lehetett a baj?

cs 12.es volt, és sose mertem odamenni hozzá, meg mindig elfoglalt voltam a tanulmányi versenyek miatt(kb olyan 10 volt ebebn a tanévben), és amikor véget értek a versenyek, és lett id?m, ami kb. április elején volt, akkor megszólítóttam, de elment még 2 lépést, és cs utánna fordult vissza, és azal kezdte, h.: "na mit akarsz?", és lehet, h ezt cs zavarában mondta, de ez teljesen leblokkolta az agyamat, és nem úgy ment, ahogy szeretem volna (megkérdeztem, h milyen órája lesz..., meg ideges voltam) sé utánna azt mondta, h majd még beszélünk. Azután üzent az osztálytársammal, amikor kinnt voltak cigizni az egyik szünetben, h majd akar velem beszélni, és h hova menjek a suliban, de én nem mentem, mert amikor elindultam, vagy még 10en az osztályból jönni akartak velem, meg nem is voltam benne biztos, h igaz-e(mert nem igazán lehet megbízbni abban az osztálytársamban) és utána egész nap azon rágódtam, h mi van, ha tényleg akart velem beszélni, ezért két hétig minden nap írtam neki iwiwen, de ? nem írt vissza, ezért a második hét végén mindent amit addig írtam neki elküldtem neki freemailre is, de nem írt vissza, hanem utánna két héttel, amikor a ballagásuk volt, akkor átküldte msn-en az osztálytársamnak, ? meg kinyomtatta, és behozta az osztályba, eléggé kínos volt, mert többek között verset és mesét is írtam neki, szal. amikor mindenki elolvasta az osztályban..., én meg aznap épp hiányoztam is...

Legjobb válasz: szerintem itt az volt,h a csaj jóba van az oszttársaddal és msneztek..és a csaj se tudja h mit akar...és átküldte az oszttársadnak amiket írtál neki, az oszttársad pedig viccesnek találta amiket irtál és ugy gondolta h ha kinyomtatja és beviszi a suliba és mindenki rajtad fog röhögni..ö meg lesz a menö srác aki kinyomtatta és megtudott téged alázni..szerintem nem a csaj mondta neki h nyomtassa ki...azt a csajszit pedig hivd férre és mondd meg neki h szeretnél vele 2-esben beszélgetni,mert nem akarod h a többiek ott röhögjenek rajtatok a háttérben,...és akk utána szépen elmondod neki h mit érzel iránta...és megkérdezed h õ látna-e közös jõvõt veled..vagy sem...innentõl már a csajon múlik...lehet h kicsit gyors ez igy...de szerintem jobb belevágni,mint össze vissza keríteni a dolgokat...

szerintem itt az volt, h a csaj jóba van az oszttársaddal és msneztek..és a csaj se tudja h mit akar...és átküldte az oszttársadnak amiket írtál neki, az oszttársad pedig viccesnek találta amiket irtál és ugy gondolta h ha kinyomtatja és beviszi a suliba és mindenki rajtad fog röhögni..ö meg lesz a menö srác aki kinyomtatta és megtudott téged alázni..szerintem nem a csaj mondta neki h nyomtassa ki...azt a csajszit pedig hivd férre és mondd meg neki h szeretnél vele 2-esben beszélgetni, mert nem akarod h a többiek ott röhögjenek rajtatok a háttérben, ...és akk utána szépen elmondod neki h mit érzel iránta...és megkérdezed h õ látna-e közös jõvõt veled..vagy sem...innentõl már a csajon múlik...lehet h kicsit gyors ez igy...de szerintem jobb belevágni, mint össze vissza keríteni a dolgokat...
az elõzõ válaszoló vagyok. emesen? vagy akármilyen csevegõprogram, nem lényeg..myvipen, iwiwen nincs neki kiírva?
szerintem is cuki vagy. X). [hát még mesét is írtál? jajj.] egy tizenkettedikes lány nem hinném, hogy harmadikkal üzenne neked.de az biztos, hogy nem akart így direkt rosszat neked, tehát nem ezért küldte el az osztálytársadnak.nincs barátja? egyébként lehet, hogy valóban tetszel neki, de attól még nem akar semmit..ki tudja.itt a nyár, addig még bõven összejöhettek.
Szia! Megértem, hogy tudni akarod, a lány benne volt-e a dologban vagy sem... Nyilván mentegetni akarod õt és azt szeretnéd hallani tõlünk, hogy semmi köze a dologhoz. De: 1 az, hogy ez itt nem fog kiderülni, 2, hogy ez a lány több ponton is vétett ellened - és nagy részben neki köszönhetõ, hogy az egész osztály olvasta az üzeneteidet. Már amikor megszólítottad, és olyan flegmán kérdezte, hogy "na, mi van?", hagynod kellett volna õt a fenébe :( Aztán két héten keresztül egyetlen üzenetedre sem válaszolt, majd mindent átküldött egy osztálytársadnak? ... Hát, ez finoman szólva is taplóság. Ez a lány egy perc figyelmet sem érdemel, hidd el! És még ha ebben a kinyomtatás-dologban "véletlenül" nem is volt benne, az vszínûleg nem az õ jóindulatán múlott - egyszerûen csak nem avatták be a dologba. Mert aki így viselkedik, mint ahogy korábban viselkedett õ veled, könnyen kapható arra is, hogy tovább lépjen, és még jobban megszorongasson. Tehát, sztem tök mindegy, az ügynek ebben a részében benne volt-e vagy sem. A lényeg, hogy BENNE LEHETETT VOLNA, mert ezek alapján kitelik tõle. Úgyhogy, örülj neki, hogy nem kerültél közelebbi kapcsolatba egy ilyen rosszindulatú lánnyal, és felejtsd el õt mihamarabb! Majd találsz egy jobbat! :)
Hát sztem. nem jó ha egy csajnál úgy indittasz h járni szeretnél vele.Írtad h azt kérdezted elõsször h milyen órája lessz.Erre reagált olyan furán ha jól sejtem.mert ilyet nem szokás kérdezni olyantól akit nem is ismersz!A csajok szeretik megismerni a srácot(legalábbis ez az én tapasztalatom)Na meg ez a versírás nem nagyon jön be egy mai 12.-es csajnak de ez is csak az én tapasztalatom.szerintem próbálkoz fiatalabbal... Bocs a hülye fogalmazásért:D
kábé egy-két hetet..vagy egyszerûen nézd meg az utolsó bejelentkezés idõpontját, és onnantól pár nap.
A kérdező hozzászólása: de kb. mennyi ideig várjak?
ha nem ír vissza, akkor komolyan nem ér ennyit ez egész. X). normálisnak tûnsz, szóval simán összejöhetsz bárki mással is.
A kérdező hozzászólása: megpróbálom, de ha eddig sem írt vissza, szerintem ezután sem fog...
akkor viszont írj neki egy utolsó emailt [szerintem ezt gyakrabban olvassa.], amiben megkérdezel mindent, amire kíváncsi vagy..ha válaszol, az már félsiker, ha pedig nem, akkor szerintem hagyd a fenébe..mert még ha nem is tetszel neki, az azért a minimum, hogy visszaír. [velem is volt már ilyen, csak azért.]
A kérdező hozzászólása: nincs sajnos
Szerintem már tök feleslegesen rágódsz ilyeneken. Neked sem, és a csajnak sem így kellett volna intézni. Ha a csaj 12.-es volt, akkor õ idõsebb, lehet úgy gondolta, hogy suli végére még szórakoznak egy jót. És hát te pont kapóra jöttél... Az igazat már úgysem tudod meg, hogy ki volt a hibás. Lehet, hogy hackelték a leveleidet... lehet, hogy a csaj csinálta az egészet... de az is lehet, hogy az osztálytársad szórt veled ki. Itt már bárki is mond valamit, nem lehet nekik hinni. Egyik a másikra fogja fogni, és fordítva. Sajnos már nem tudod kideríteni, hogy ki nyomtatta ki a leveleidet, próbáld elfelejteni a történteket.
A kérdező hozzászólása: de hogyha az osztálytársam tette, és a csajnak semmi köze hozzá(akkor egy kicsit lehet, hogy barom voltam), akkor hogy tudom rávenni, hogy írjon vissza, és lehet hogy van barátja, nem is azt akarom, csak azt, szeretném megtudni, hogy most mi van? szal. ezt hogy tudom?
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy a nyarat külföldön töltöm :S
Röviden és tömören ez a lány egy öntelt hülye csaj lehet aki unalmában veled szórakozik...és bizonyít magának ..legalábbis ilyen szánalmas módon próbál h õ most a valaki h így tud szórakozni veled vagy akár másokkal.Egy percet se fordíts erre a a lányra.Én azt mondom
A kérdező hozzászólása: ok, köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!