Találatok a következő kifejezésre: A stérimar nem lesz baja a babának (2 db)

Éjszaka belement a 2 hós babám szemébe a sterimár, pontosabban olyan nehéz neki belefújni az orrába (mert annyira ordít), hogy a szemébe fújtam. Nem lesz semmi baja a szemének?

Egyb?l letöröltem meg megmostam neki egy kis vízzel.

Legjobb válasz: A sterimar steril,fiziológiás só oldat,majdnem olyan mint a könny.Nyugodj meg nem lesz baja!Max a só marhatná a szemét,de hát a könny is sós!

A sterimar steril, fiziológiás só oldat, majdnem olyan mint a könny.Nyugodj meg nem lesz baja!Max a só marhatná a szemét, de hát a könny is sós!
Sima fizsó semmi baja nem lesz. A só nem marja aszemet egyátalán, kipróbálhatod magadon.
Ne aggódj nálunk is már belement, mert mire megnyomtam, õ szépen elrántotta fejét, és semmi baja, nyugodj meg.

A stérimar orrspraytől nem lesz baja a babának?

Hányszor lehet alkalmazni? És milyen gyakran?Id?nként szörcsög a kicsike, sztm a felbügött tejcsi lehet a ludas. De valahogy ki kell takarítanom és feloldanom. De ez a spray olyan er?vel fúj!Nem lehet valami baja a bébinek?

Legjobb válasz: Nekem annak idején azt mondta a gyerekorvos amikor kérdeztem, hogy 3 hónapos kora alatt ne alkalmazzam, mert a befújástól félrenyelhet és az ilyen pici babáknak a félrenyelés még életveszélyes. Így én sima gyógyszertári sóoldatot használtam.

Nekem annak idején azt mondta a gyerekorvos amikor kérdeztem, hogy 3 hónapos kora alatt ne alkalmazzam, mert a befújástól félrenyelhet és az ilyen pici babáknak a félrenyelés még életveszélyes. Így én sima gyógyszertári sóoldatot használtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi! 3, 5 hós de akkor inkább nem használom.
3 hetes kortól lehet használni, forditsd oldalra a fejét amikor befújsz, ha lecsurog a torkán az nem baj mert ártalmatlan tegerviz nem gyógyszer én naponta 2x használtam és szerintem nagyon jó
Nyugodtan használhatod. Mi egy hónapos kora után kezdtük el használni, mert sehogy sem boldogultam a kis pumpás orrszívóval. Nagyon szépen feloldotta a kisfiam orrának "tartalmát" és utána az orszívó porrszívóval gyönyörûen kijött. Olyan hálásan mosolygott rám utána a kisfiam, hogy szerintem biztos, mindent jól csináltunk. A spray befújása egy kicsit fura érzés lehetett neki, de a második alkalomtól már nem sírt tõle.
Szia.Fújj neki nyugodtan.Semmi baja nem lesz, csak jót teszel neki vele.A lányom 2 éves és már magának fújja ezt is és a nasivint is.Nem rossz érzés.
Az enyém hányt tõle, áll lenyelte a sós vizet és mivel nem ismerte a szervezete - mert csak anyatejet kapott -ezért kilökte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!