Találatok a következő kifejezésre: A srácot hete ismertem meg egy (6 db)

A srácot 1 hete ismertem meg egy szórakozóhelyen, de 100km-re lakunk egymástól. Miről beszélgessünk? Van ennek értelme?

Megadtam neki a számom, pedig nem jellemz?..és nem is hittem, h föl fog hívni, de egy hete minden nap beszélünk..van, h 3, de akár 10 percet is. Általában ? mesél..én nem igazán tudok neki mit mondani..nehezen engedek be új embert az életembe..régen vagyok egyedül! Ajálnjatok témát lécci, mir?l beszélgessek vele?hol találkozzak vele?

Legjobb válasz: Telón nehezebb sztem, dumáljatok msnen, ha van lehetõségetek rá. A többi jön magától.

Telón nehezebb sztem, dumáljatok msnen, ha van lehetõségetek rá. A többi jön magától.
Szerintem, ha találkozni akartok, akkor úgy illik, hogy a fiú jön "Hozzád". Nem feltétlenül kell otthonra meghívnod, - sõt, ennyi ismertség után még nem szokás -, elég ha a te városodba/faludba megy és egy semleges helyen, pl. parkban találkoztok. Végül is õ udvarolna Neked, vagy mifene. A telefontéma mindig macerás. Napközben én is kigondolok egy csomó dolgot, hogy mit mesélnék el a barátomnak, vagy mirõl beszélgessünk, aztán mire eljön az este és telefonozunk, rég elfelejtettem õket. Nem lehetne inkább valami szabadabb kapcsolatfenntartást alkalmazni, pl. msn, skype, ... ?
Nekem 1 távkapcsolatom volt igaz még fiatalabb voltam (15 éves) és nem igazán ment... Bár ah a fiú képes legyõzni azt a 100 km-t akkor hajrá:)
Ó, 100 km nem távolság, msn, skype tényleg ami jó megoldás lehet, meg találkozni személyesen, ha idõtök engedi. Úgyis elõ fog jönni a dologgal, hogy találkozzatok. Arról beszélgess vele, ami mindkettõtöket érdekel, vagy mesélj humoros sztorikat, filmélményt ilyesmiket. Találkozás meg te lakhelyeden, õ lakhelyén, vagy közös kirándulás valahol, bizt
A kérdező hozzászólása: msn a nem megoldható egyelõre, mert õ éjjel-nappal melózik.. meg eddig nem vett föl msn-en..én meg nem akarok nyomulni..
beszélj neki mókás dolgokat a családodról, meg kollégákról/osztálytársakról (nem tudom hány éves vagy). Esetleg megteheted, hogy kisebb problémákat mesélsz el neki, és kikéred a véleményét, a pasik szeeretik az ilyenfajta bizalmat...ha elkez egy témáról mesélni, mondd el saját élményeidet(vagy ha nincs, amit ismerõsöktõl hallottál) azzal kapcsolatban, mert jó ha látja téged is érdekel a téma, amit felvetett. Remélem fogtok találkozni, válasszatok 1 mindkettõtök számára semleges helyet(strand, park, tópart), de az is jó, ha megkérdezed õ mit ajánl... Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugtattatok! (20 éves vagyok, õ pedig 25)
beszélgessetek Gyõzikérõl, Kiszel Tündérõl, Balázs showról, ezekhez mindenki hozzá tud szólni

Kb.2 hete ismertem meg szeményesen a srácot aki rég tetszik nekem. Egy hétig smseztunk minden nap, de egy hete nem meg ír, es én sem írtam neki. Miért lehet ez?

szerintetek írjak én neki? tetszem neki? ? kerte el a számom, és hívott ki a városba is, de akkor épp nem értem rá. Utána meg beszlétunk, de 1 hete semmi. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nincs mani a telefonján... Vagy elvesztette... Vagy eltörött... Vagy elázott... Írj neki!

Lehet, hogy nincs mani a telefonján... Vagy elvesztette... Vagy eltörött... Vagy elázott... Írj neki!
Hívd fel nyugodtan, hogy mi a helyzet és hívd el egy találkára.
írj rá!

Mit csináljak? Múlt hét pénteken ismertem meg egy srácot egy buliban. Szimpinek tűnt meg vonzónak is, elkérte a számom, hétfőn felhívott.

Megbeszéltük, hogy ma kimegyek hozzá, és ha józanon is érdekesnek találjuk a másikat akkor adunk egy esély a dolognak, de én lemondtam, hogy tanulnom kell a holnapi vizsgámra. De igazából azért mondtam le, mert félek, hogy kiábrándul. Aztán azóta ilyen távolságtartó, meg nem válaszol arra amit írok neki.

Legjobb válasz: Leráztad, még is mit vársz? Írj neki egy sms-t, konkrét idõponttal, hellyel, és legyél ott!

Leráztad, még is mit vársz? Írj neki egy sms-t, konkrét idõponttal, hellyel, és legyél ott!
Ha a '88 a születési dátumodra utal, akkor te bizony egy igazi vesztes vagy! 23+ évesen ilyen szinten lenni? A frusztrációd önbeteljesítõ jóslattá vált, hiszen attól féltél, hogy kiábrándul belõled, és ez meg is történt a félelmed miatt. Amit tehetsz: próbáld meg te elhívni valahová, mondjuk holnapra!
Mit jelent az, hogy "kimegyek hozzá?" Ilyenkor az szokott következni normálisan, hogy egy semleges területen találkoztok, és csináltok valamit együtt. A "kimegyek hozzá" úgy hangzik, mintha az õ területére mennél, amitõl jogosan ódzkodhatnál, amíg meg nem ismered õt jobban. Szóval most nálad a labda, kitalálsz valamit, és randira hívod a vizsgád utánra. A negatív gondolkodásoddal magad ellen dolgozol, ezen racionális gondolkodással léphetsz túl. Úgy értem, hogy lehet, hogy nem jössz be neki, de láthatod, hogy lehetsz jobb is, és tehetsz érte. Az is lehet, hogy õ nem jön be neked. Tényleg, miket írtál azóta neki? Nem értem, hogy miért írtál.
Ezt bizony elszúrtad...
A kérdező hozzászólása: azt írtam neki, hogy ne haragudjon, nem akartam, h úgy tûnjön mint ha hülyíteném, máskor szívesen találkozom vele. de az csak két hét múlva lehetséges, mert addig nem leszek Pesten. és mondta, hogy jó, de mégis olyan távolságtartó azóta meg alig ír.
Nekem se lenne kedvem veled beszélgetni, miután leráztál, és várhatnék rád két hetet. Lehet, hogy megérnéd, de semmit nem tettél, hogy errõl meggyõzz. Majd találkozok más lánnyal, aki hajlandó velem randizni. Szóval vagy most, vagy soha. Két hét múlva: hülyeség.
Még ha vár is két hetet, akkor is addig mit csináljon? Õ nagyon helyesen személyesen szeretne veled ismerkedni, máshogy talán nem tud, vagy nem szeret. Szerintem nagyon fura lenne két hétig jópofizni telefonon, cseten, levélben, szóval nem tudom mit vártál.


2 hónapja ismertem meg egy srácot, a szaktársam az egyetemen. Jól összehaverkodtunk, közös bulik, csajozás, minden. Jövõ héten szülinapja, szerinted korai lenne még, ha megköszönteném egy üveg borral?

Nem nagyon szoktam így köszöntgetni, de õ jó haver/ barát lett

Legjobb válasz: Ha úgy gondolod, hogy õ is hasonlóképpen vélekedik rólad, akkor nem korai.

Ha úgy gondolod, hogy õ is hasonlóképpen vélekedik rólad, akkor nem korai.
Te érzed. Én inkább hívnám el valahova és hívnám meg egy italra.
A kérdező hozzászólása: Szerintem õ is kedvel, azt mondta, együtt kell legyünk minden buliba, meg sok ilyen jót... igaz be volt kicsit csiccsenve... ZH-n segített nekem.. nagyon jó barátok lettünk én úgy érzem... de nem tudom eldönteni, hogy mi lenne, ha megvenném, biztos örülne neki, de nem túlzás? Fiúnál csoda, ha egyáltalán felköszöntik egymást..
Ez számomra is örök kérdés, hogy egy-egy kapcsolatomban, nem nekem jön elõször a szülinapom :P. Igen, egy üveg bor még nem jelent semmi tolakodást. Halkan megjegyezném, ha skorpió jegyû, akkor óvatosabb lennék vele. Én személyesen rengetegszer adtam nekik esélyt és eljátszották. Olvass bele 1-2 helyen az Ezotéria témakörbe.
4. OMG

ÁÁ nagyon izgulok, ma találkozom egy sráccal akit kb 2 hete ismertem meg msn-en, hogyan tudnám oldani a feszültségem? (lent folyt. Köv. )

Elvileg este 8 körül fogunk találkozni és elmegyünk egy szórakozóhelyre, de nagyon félek:S egyrészt azért mert én nem vagyok az a nagy buliba járó ember csak ritkán megyek, és félek attól is h tetszeni fogok-e neki él?ben, mondjuk a képeim alapján amit küldtem neki nagyon tetszett. Már hányingerem is van:DDD ez normális?:D Valami tipp, tanács? HELP MEE

Legjobb válasz: Azt elmondhattad volna neki, hogy nem vagy nagy bulizós és találkozzatok máshol, vagy sétáljatok inkább, vagy valami. Csak azért írom, mert én sem vagyok egy bulizós típus és ha szórakozóhelyre mennénk rögtön az elsõ randin, akkor valószínûleg nem tudnám magamat adni, mert még jobban feszélyezve érezném magam. Ha még tudsz változtatni a programon, akkor szerintem ezt módosíthatnátok és mondj neki egy olyan helyet, ahol a leghamarabb fel tudnál oldódni. Nem muszáj rögtön belemenni abba, amit õ ajánl, inkább olyat választani, ami mindkettõtöknek jó.

Azt elmondhattad volna neki, hogy nem vagy nagy bulizós és találkozzatok máshol, vagy sétáljatok inkább, vagy valami. Csak azért írom, mert én sem vagyok egy bulizós típus és ha szórakozóhelyre mennénk rögtön az elsõ randin, akkor valószínûleg nem tudnám magamat adni, mert még jobban feszélyezve érezném magam. Ha még tudsz változtatni a programon, akkor szerintem ezt módosíthatnátok és mondj neki egy olyan helyet, ahol a leghamarabb fel tudnál oldódni. Nem muszáj rögtön belemenni abba, amit õ ajánl, inkább olyat választani, ami mindkettõtöknek jó.
A kérdező hozzászólása: 100%ig igazad van, de az a gáz h messze lakik tõlem és csak így tudjuk még megoldani...nekem sem tetszik h már elsõ alkalommal együtt részegedünk le:S
Attól még, mert buliba mentek, nem kötelezõ lerészegedni.
Azért mert iszol vmennyi mennyiségû alkoholt, nem kötelezõ lerészegedni, és am is 1 részeg lánynál nincs undorítóbb.és sztem elég kínos lenne ha mondjuk berosszulnál és neki kéne fognia a hajad, hogy hányjál.. igyál.. de TUDD HOGY HOL A HATÁR!! fõleg h lehet hogy csak meg*gni akar..és kihasználhatja az alkalmat, ha részeg vagy..:S de am ne izgulj.. jó lesz az, öltözz fel csinosan, smink haj..és am is élõbe a legtöbb ember szebb mint képeken..;)

Mit akar? Pár hónapja ismertem meg egy srácot (24 éves) 3 hete chatelünk, teljesen átlagos dolgokról beszéltünk pl. a végzős évem (most végeztem), a foglalkozása.

A legutóbbi 2 beszélgetésben megváltozott. Pestre vettek fel, azt mondta, az jó, mert oda adta be pótfelvit.Legközelebb éjfél körül azt kérdezte van-e kedvem sétálni,nemet mondtam. Egy csomó dolgot el akar helyettem dönteni, amit én ki nem állhatok. Amikor elköszöntöm elkérte a számomat, de nem adtam meg, mert nem tudom mit csináljak vele, mivel fogalmam sincs, hogy ki akar-e használni vagy sem. 20/L

Legjobb válasz: "hogy ki akar-e használni vagy sem" Sajnos nagyobb a valószínûsége hogy ki akar használni.De ki tudja lehet hogy nem azért egy próbát megér.Tuti össze akar jönni veled

"hogy ki akar-e használni vagy sem" Sajnos nagyobb a valószínûsége hogy ki akar használni.De ki tudja lehet hogy nem azért egy próbát megér.Tuti össze akar jönni veled
lehet meg akar dugni.. nemtom az baj -e?:O
A kérdező hozzászólása: Csak szexre eddig nem adtam oda magam senkinek és ezután sem fogom.
csak viccelünk te kis butus :D valszeg meg szeretne ismerni személyesen is ;) am nem tûnik olyan veszedelmes srácnak a témák alapján :)
a pótfelvételi már fizetõs suli, pesten az meg nem olcsó, uh van zs :D
Egyáltalán nem viccelünk, tényleg meg akar dugni. Hogy lehet ezredszer is megkérdezni ilyen helyzetekben, hogy "Mit akar?", én ezt képtelen vagyok felfogni... Mégis mi a francot akarna? Semmit nem tudsz jobban, mint a haverjai, egyedül szexelni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!