Találatok a következő kifejezésre: A srácoknak ha egy lány télen (3 db)

A srácoknak bejön, ha egy lány télen rövidnadrágban, harisnyában és csizmában jár?

Rövid ill. térdfölé ér? nadrág *farmer*, szines harisnya *minta nélküli zöld/piros/pink/lila...*, fekete közepes sarku csizmával.

Legjobb válasz: Srácok bejön,de a vesédnek nem.

Srácok bejön, de a vesédnek nem.
Igen...a vesednek, a petefeszkednek de foleg az izuleteidnek nem jon be.... most ezt meg nem erzed csak majd ugy 15 ev mulva...tapasztalat...
Hát attól függ milyen tipusu srácok érdekelnek(megjegyzés: 14 évesen 20 éves fasziknak akarsz bejönni?!!!!!! ezen gondolkozz már picikét:D) Van akinek tetszik, de akkor izlésesen kell felöltözni. Én is voltam már ilyen öltözetbe(persze nem magassarkú csizmával hanem bakancsal mert én más stílusba tartozom:P) és lehet izlésesen is hordani. Persze akkor ha nincs iszonyatosan hideg, ajánlom a vastagabb harisnyát. A ribiséget meg hagyd meg a giégett discos picsáknak:P(vagy esetleg abba tartozol?:O14 évesen ne!)
ribis, igen, de gondolom tudod ha már be is szóltak miatta. a ribiség viszont nem zárja ki a szexiséget sõt
Én lány vagyok, és szerinem jó hülye vagy, ha télen csak a srácok miatt hagyod h jól felfázzál, aminek elég súlyos következményei lehetnek! Tavasz nyár kora õsz, ilyenkor oké...de télen...én nem tenném..
szerintem meg nem az.talán ha miniszoknya lenne azt mondanám de így...emiatt beszóltak??ekék
A felhajott nadrág plusz nejlonharisnya tényleg nagyon szép, divatos. De nem tudom miért kell magassarkú csizmát felvenni hozzá? Úgy már tényleg ribis!
én télen nagyon fagyos vagyok, sokszor még egy nejlonharisnya sem elég a nadrág alá, ilyen kor kettõ-három harisnyát is magamra rétegzek!! télre a pasim is hord harisnyát, nem szeretném ha lebetegedne!!
Nem, szerintem bók:)
Ez szánalmas pattogás, s-ggfejkedés.
nem az igazság a lényeg, hanem hogy mit akarunk vele elérni szal te mit?
Inkább felesleges pattogás a részedrõl. Olyan gáznak hat, hogy ha (valószínûleg) nem lehet a tiéd (nem fektetheted meg), akkor jól beszólsz neki...Minek? Figyelj normálisabb lányokra.
Ha tényleg így van akkor megérdemli. Aztán ki f....aszt érdekel mit mond :) Ha nem így van akkor meg lehet, hogy elküld a pi....csába. De volt már hogy ilyen szitu miatt jöttek össze az emberek :)
Ha tényleg ezt gondolod, mi a sz---rnak beszélsz vele? -.- Vagy csak d--gd meg, vagy ne játszd az agyad.
Ez véleménynek számít.
ha bántás, ha nem, legalább tudja, hogy mégse úgy forog a világ ahogy õ képzeli.
Kemény vagy kõ kemény, ne sajnáld, adj neki
ha ez az igazság akkor mit kell fényezni???? én is mondtam már meg csajnak ezt.
Ha tényleg úgy van akkor nem, de biztos annak fogja venni.
Kérdezte ezügyben az õszinte véleményedet? Akkor nem. Nem kérdezte? Akkor igen. Vagyis inkább bunkózásnak. Ha az is a lényeg neki, az õ dolga, nem a tiéd.
1 órától 110 évig bármi lehet.:)
Hát ha mindkét fél akarja elég néha egy hét is. De ez tényleg emberfüggõ. Barátnõmék neten ismerkedtek meg aztán másfél héten belül összejöttek az elsõ találkozó után. :) És még most is együtt vannak már valami másfél hónapja. Nagyon édesek együtt. Ha egy fiú nekem tényleg tetszik és tudnék vele tervezni akkor nem váratnám sokat. 1-2 hét.
számításaim szerint "hét hétbe, öt napba, 13 órába és húsz percbe tellene ha naponta három órát alszol"
attól függ:) ha mindketten szimpatikusak egymásnak akkor egy hét alatt is. de nálam a barátommal 2 év volt mire összejöttünk...hosszú sztori:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!