Találatok a következő kifejezésre: A srácoknak ha (2253 db)

H reagálna a srác ha megmondom neki h még nem smároltam?

15 éves lány vok, most szakítottam kb. 3 hete a barátommal, elég rossz volt, mert neki nem mertem elmondani, ezért mindig csak elhúzódtam...? meg azt hitte azért mert nem szeretem :S csók volt, ha annak lehet nevezni...csak nyelves nem volt, és most tényleg örülnék megint 1 srácnak, aki átölel minden reggel és puszilgat meg minden...de félek h mit szólna hozzá :S vannak jelentkez?k akik alig várták h volt barátommal szakítsunk, msn-en beszélgetek sok sráccal, de mindig ltérek a témától amikor kérdezik h "van esélyem?" "járnál velem ha megkérdezném hnap?" stb...most van 1 16 éves srác, már olyan 5 hónapja ismerem, nyomul 1000-rel, nekem is tetszik, de ? nem ilyen visszahúzódó, aranyos sr?c, hanem felt?n?sköd? de kedves...és nem tudom mit tegyek...

Legjobb válasz: Abban nem tudok segíteni, hogy összejöjjél-e ezzel a feltûnõsködõ, de kedves sráccal, de az eredeti kérdésedre szívesen válaszolok. Amikor én elmondtam az elsõ barátomnak, hogy még nem csókolóztam, nem volt semmi különleges reakció, pedig én már 18 is elmúltam, õ meg 26. Azt mondta, hogy egyszer mindent el kell kezdeni, és jó lesz az, majd meglátom. Én nem éreztem cikinek, hogy 18 évesen még nem estem túl ezen, így nem is szégyenkezve mondtam el. Azt mondják, ha szeretsz valakit, akkor az ilyesmi nem számít. Ezzel a sráccal még nem voltunk szerelmesek egymásba, ismerkedtünk, mégsem hagyott faképnél csak azért, mert nem csókolóztam senkivel. 15 évesen meg plána ne parázz azon, hogy nem csókolóztál még nyelvesen. Ismerkedj a sráccal, randizgassatok, és ha úgy érzed, hogy te ezt szeretnéd megosztani vele, hát mondd el neki. Nem valószínû, hogy ezért kinevetne, vagy ott hagyna, ha mégis akkor egy tapló, akivel nem kell foglalkozni. De nem muszáj elmondanod, ha annyira nem akarod. Hagyd, hogy a srác rávezessen. Nehéz elhinni, de majd jön magától, hogyan kell csókolózni. Ne idegskedj ilyen hülyeségeken.

Abban nem tudok segíteni, hogy összejöjjél-e ezzel a feltûnõsködõ, de kedves sráccal, de az eredeti kérdésedre szívesen válaszolok. Amikor én elmondtam az elsõ barátomnak, hogy még nem csókolóztam, nem volt semmi különleges reakció, pedig én már 18 is elmúltam, õ meg 26. Azt mondta, hogy egyszer mindent el kell kezdeni, és jó lesz az, majd meglátom. Én nem éreztem cikinek, hogy 18 évesen még nem estem túl ezen, így nem is szégyenkezve mondtam el. Azt mondják, ha szeretsz valakit, akkor az ilyesmi nem számít. Ezzel a sráccal még nem voltunk szerelmesek egymásba, ismerkedtünk, mégsem hagyott faképnél csak azért, mert nem csókolóztam senkivel. 15 évesen meg plána ne parázz azon, hogy nem csókolóztál még nyelvesen. Ismerkedj a sráccal, randizgassatok, és ha úgy érzed, hogy te ezt szeretnéd megosztani vele, hát mondd el neki. Nem valószínû, hogy ezért kinevetne, vagy ott hagyna, ha mégis akkor egy tapló, akivel nem kell foglalkozni. De nem muszáj elmondanod, ha annyira nem akarod. Hagyd, hogy a srác rávezessen. Nehéz elhinni, de majd jön magától, hogyan kell csókolózni. Ne idegskedj ilyen hülyeségeken.
Levágja a fejedet és meghalsz.
Szerintem ne mond el neki. Ha így akar megcsókolni, akkor meg csak próbáld meg utánozni. Az elsõ nyelves csók soha sem tökéletes, mivel mindenkinek más a stílusa, és csak pár csók után lehet egy közös "módszert" találni...
Micsoda probléma... már bocs :D
Én is hasonló helyzetben voltam, mármint 14 éves koromban volt egy tapasztaltabb barátom aki nem csak hogy smárolt már, de már nem is volt szûz. Én meg kis tapasztalatlan lányka voltam és még nem is smároltam :$ De szerintem jobb az õszinteség: én megmondtam neki hogy még senki nem csókolt meg és õ ezt megértette. Mikor mondtam neki hogy félek attól hogy elbénázom azt mondta ne aggódjak, egy kis tapasztalat kell. Nagyon aranyos volt, és kicsit ugyan tényleg elbénáztam de azért kellemes volt az elsõ csók :) Már sajnos nem vagyunk együtt de jó emléket hagyott bennem :) Szerintem ha félõs vagy, érdemes elmondani mert aztán meg a csók elõtt aggódhatsz hogy "jajj micsináljak" így meg elég rábíznod a irányítást. 16/L
A kérdező hozzászólása: Bocsíí a helyesírási hibákért, csak most néztem át :S *eltérek *srác
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ =) És jó h elmondtad a te történeted is =) És remélem úgy lesz és nem nevet majd ki, persze csak akkor mondom majd el neki ha megbízom benne ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, még ha az el is tér a kérdéstõl...;) Hát ez nekem elég nagy probléma most =/
az elõzõ válaszoló vagyok és azt kifelejtettem a mondandómból hogy az akkori barátom történetesen a suli rosszfiúja volt, verekedett, gyújtogatott és feltûnõsködött de velem iszonyatosan édesen viselkedett :) 16/L

Mennyi az esélye hogy jobban kellek majd a srácnak ha lefogyok?

akinek eddig kellettem,de mégse barátnõnek..

Legjobb válasz: Ne azért változz, hogy egy bizonyos srácot megszerezz, az már régen rossz hozzáállás. Annyi biztos, hogy többen akarnak majd megdugni, pontosabbat nem tudok mondani.

Ne azért változz, hogy egy bizonyos srácot megszerezz, az már régen rossz hozzáállás. Annyi biztos, hogy többen akarnak majd megdugni, pontosabbat nem tudok mondani.
Attól függ most mennyire vagy meghízva.
Ha most dagi vagy akkor van rá esély h mondjuk 55 kg-al már kelleni fogsz
Ezt nem lehet megmondani! Te tudod milyen alakú lányok tetszenek neki!? Az egyesnek abban igaza van, hogy többen akarnak majd meghúzni. Ez tapasztalat!
Ha úgy gondolod hogy nem ártana pár kilót lefogynod azt csak a saját érdekedbe tedd .

Miert nem vesznek komolyan a sracok ha model vagyok?

Nemreg veget ert egy 2 eves kapcsolatom, nem azert, de problema volt, h model vagyok. Megmondtam az akkori baratomnak, h csak addig csinalom, amig nem kerik h na...tehat amig tiszta az ugy.Es sokszor jott veklemo is. Most probalok ismerkedni, de ahogy meghalljak, meg meg se varjak h elmagyarazzam, s mar felreertik...hagyjam abba h lehessen baratom? szeretnek megint komoly kapcsolatot,m nem vagyok az a kulon bulizos lany. csak a modeling egy olyan dolog amit reg elakartam erni de magamert...mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem semmiképp se hagyd abba! Ha egy pasi nem érti meg, vagy nem vesz komolyan csak azért mert modell vagy, akkor nem érdemel meg. Ne agyd ott a modellkedést, fõleg ha régen akartad. Majd találsz egy normális srácot aki megérti:) Én személy szerint nem értem mi a bajuk azzal hogy modellkedsz.

Szerintem semmiképp se hagyd abba! Ha egy pasi nem érti meg, vagy nem vesz komolyan csak azért mert modell vagy, akkor nem érdemel meg. Ne agyd ott a modellkedést, fõleg ha régen akartad. Majd találsz egy normális srácot aki megérti:) Én személy szerint nem értem mi a bajuk azzal hogy modellkedsz.
Elsõként megtanulhatnál helyesen írni pl. szép összefüggõ mondatokat alkotni. Utána jöhet a pasizás!
Te vagy a paraszt!!!!!! Miért gond, ha valaki megtanul helyesen írni? Például te is: meghallgat (két l).
mivel valószínûleg egyikünk sem ismer, ezért próbálunk az írásodból következtetni... ha vkinek nincs pasija, annak biztos, hogy nem egy oka van (hacsak az nem valami ilyen, hogy lakatlan szigeten él)... nekem vannak modell (magyarul amúgy két l) ismerõseim, és nekik van pasijuk...
Igaz, irigy vagyok. Mindig is ilyen helyesírást akartam:) Nézd, hogyha problémád van, és úgy döntesz hogy írásban kérsz segítséget idegenek tapasztalatai alapján, akkor igazán megadhatod azt a tiszteletet hogy legalább a kérdést szépen, érthetõen írod le...ha már tõlünk elvárod hogy próbáljunk könnyíteni a helyzeteden és komolyan kezeljük a problémádat.
talán mert azt hiszik, hülye vagy.....
most miért bántjátok? Fel tudtátok fogni a gondját így is nem? Akkor meg próbáljatok segíteni neki nem pedig cseszegetni! Én már leírtam: majd találsz egy rendes srácot aki el tudja fogadni hogy modell vagy.
A kérdező hozzászólása: talan rossz helyre irtam, mert TALAN sok az irigy errefele...csak rendest valaszokat vartam, es az irassal siettem..istenem..mar az is baj ha az ember hibazik.
Valószínüleg azért mert sok modell öntelt picsa...És nem szívesen kezdenek velük.Bizonyítsd be nekik h nem vagy az és akkor már nem hiszem h elutasítanak.
A modellkedéshez elég csak bután nézni minek oda helyesírás:-) A sietség nem mentség a hibákra, fõleg az ilyen jellegû hibákra!Valószínûleg tényleg emiatt nem találsz párt... A másik dolog, hogy szerintem kérkedsz a szakmáddal.
veszet: veszett; hozzászólób:hozzá szólóban... A tagolást már megsem említem, Te IQ bajnok...
haggyátok már abba... a kérdezõ kérdezni akarsz nem sok gyökeret aki csak árt neki... pfff! Kedves Kérdezõ! Szerintem ne hagyd abba semmmiképpen... lehet h azok a srácok akik nem hallgatnak végig azok egybõl arra gondolnak h szép vagy és akkor minden pasi téged akar és lehet tul féltékeny tipusok:) szoval sztem találni fogsz magadnak egy hozzádillõ kedves aranyos srácot:)
egyszerû a válasz.A helyesírásod alapján is látható, hogy másra sem lennél jó, max egy szimpla ürítésre, akkor meg miért akarnának mást is tõled?
hagyjátok már abba ezt a hülye helyesírás dolgot. nem érted hogy nem ez a lényeg az egészben? hülye idióta. Kedves Kérdezõ! Tényleg ne hagyd abba a modellkedést. szép vagy, csinos vagy akkor meg fogsz találni fontos. Addig meg ne foglalkozz a sok paraszttal.Kívánom hogy összejöjjön amit szeretnél és hogy találj egy rendes srácot. Puszi
egy nyelvtan tanár veszet el az elsõ "kedves" hozzászólób köss bele te majom na mit irtam szarul?:@
esõ hozzászóló egy paraszt !!!!! ne hagyd abba szerintem h nem hallgat végig akkor ennyi . biztos lesz olyan aki végighalgat :) sok sikert
Igazán érdekelne, hogy 100 emberbõl mennyi írná le ugyanezt hiba nélkül. Akár férfi, akár nõ. Ha ezen múlna egy párkapcsolat, elég szomorú lenne az élet. Szerintem be kellene fejezni a helyesírás témakör taglalását. Kedves nyelvészünknek is. Az irigység beszél a legtöbb emberbõl. Leányzó! Nyugi, megtalálod egyszer az igazit, csak ne keresd görcsösen! Annyi szép és jó vár még Rád az életben... :)

Mit érez a srác ha az alábbiak a történtek?

A sztori úgy van, hogy egy sráccal, akibe szerelmes is vagyok 3X jötünk eddig össze. Az els?nél minden nagyon idilli volt, ajándékot is kaptam t?le, szerelmes sms-eket, MSN folyton ki volt írva, h szeret. Ez 8 napig tartott, mert vki bekavart és szakítottam a sráccal. Másodjára is összejöttünk, de mivel egyszer sem találkoztunk, egy buliban megcsaltam, és mint a filmekben lenni szokott, egy haverja meglátott és beköpött neki. Szakítottunk. Harmadjára is összejöttünk, de nagyon megváltozott. Nem küldd sms-t, ha MSN-en van rám se ír, alig találkozunk, és szerintem szégyell a barátai el?tt, mert nem vagyok olyan men?, mint ?. Nem is tudnak rólunk.Nem foglalkozik velem egyáltalán. Nagyon úgy érzem, hogy nem szeret, csak kényszerb?l van velem, és már vele is közöltem ezt, de azt mondja szeret. Az tény, hogy nagyon nem illünk össze, mert ? nagyon badboy, én meg csak kicsit vagyok balhés. És még valami. Szerintem egyáltalán nem tudok csókolózni! :S Pancser vok! És ezt ? is észrevette szerintem.

Legjobb válasz: Szerintem kiábrándult belõled a srác, elég komolyan. nem is értem miért van veled még, a helyében én se mutogatnálak azok elõtt a haverok elõtt akik tudnak a dolgaidról, mert papucsnak néznének. le lehet pontozni, de tuti hogy ez a helyzet. nem azon van a hangsúly hogy nem vagy elég menõ hozzá, hanem azon hogy megcsaltad. nem tom hogy te vagy õ akarta ujrakezdeni. Ha õ, akkor papucs, ha te akkor meg örülj neki hogy egyáltalán visszafogadott, én tuti nem tettem volna. Amúgy milyen kapcsolat az amelyikben nem beszélgetnek, nem találkoznak a felek? Egyébként meg hány éves vagy ha szabad kérdeznem? 20/ffi

Szerintem kiábrándult belõled a srác, elég komolyan. nem is értem miért van veled még, a helyében én se mutogatnálak azok elõtt a haverok elõtt akik tudnak a dolgaidról, mert papucsnak néznének. le lehet pontozni, de tuti hogy ez a helyzet. nem azon van a hangsúly hogy nem vagy elég menõ hozzá, hanem azon hogy megcsaltad. nem tom hogy te vagy õ akarta ujrakezdeni. Ha õ, akkor papucs, ha te akkor meg örülj neki hogy egyáltalán visszafogadott, én tuti nem tettem volna. Amúgy milyen kapcsolat az amelyikben nem beszélgetnek, nem találkoznak a felek? Egyébként meg hány éves vagy ha szabad kérdeznem? 20/ffi
Te szereted ? Akkor miért csaltad meg és miért szakítasz te vele folyamatosan ? Legjobb akkor lenne mind a kettõtõknek szerintem, ha végre békén hagynátok egymást, és keresnétek mind a ketten mást.
Kérdezd meg, hogy mit érez! Kommunikáció!
Nem kizárt, hogy szeret, de már nem tud "megcsalások" után hinni benned. Egy ilyen "incidens" is mély nyomot hagy az emberben (a legtöbb ilyenkor ki is száll a kapcsolatból), nemhogy kettõ vagy ne adj Isten három... Valószínûleg jobb, ha feladjátok ezt a kapcsolatot. Ha meg csókolózni akarsz megtanulni, csak szólj! :o)
csak engem lep meg az a szó hogy "megcsalás"? basszus 15évesen ha te csak kicsit vagy "balhés" akkor õ mien lehet?te jó ég.
Én csak annyit fûzök hozzá, hogy nagyon gyerek vagy még. És vigyázz, negogy 1-2 éven belül egy kis ribi legyen belõled, mert már most nagyon közel állsz hozzá. Inkább küld el a fiút az Õ érdekében.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok. És amúgy mikor megtudta, hogy megcsaltam, õ kérdezte meg, hogy: Akkor most legyen vége? Mindháromszor én szakítottam vele, és mindháromszor õ jött vissza hozzám. Azt mondja szeret. De miért ha nem úgy van? Mondtam neki, h dobjon, ha már nem kellek neki, de nem teszi meg, és nem értem miért. Olyanokat is írt, hogy "Nem fogja mégegyszer elb*szni maga mellõl akit szeret." Nah most ebbõl menjek ki. Tudtok segíteni még? Én szeretem.
A kérdező hozzászólása: Már most mindenki ribinek tart, mert tényleg van bennem egy beütés. Az õ érdekében szakítottam mindig vele, meg a magaméban is, mert nekem se volt jó, neki se. De egymás nélkül se bírjuk, legalábbis már harmadjára jöttünk össze, ami szerintem csak jelent valamit. Tényleg nem vagyok jókislánytípus, de nem vagyok ribi, mert rajta kívül csak egy barátom volt, futó kapcsi pedig csak az a gyerek, akivel megcsaltam! Szóval.. És am igen! Õ nagyon nagyon nagyon nagyon badboy.. Köszi a segítségeteket, bár még most se tudom mit tegyek! :/

Taszítja a srácot, ha csókolóztam a legjobb barátjával?

Szóval nem azt a srácot csókoltam meg, akibe szerelmes vagyok. A pillanat kémiája miatt a legjobb haverjával gabalyodtam össze... Ezután tud még úgy nézni rám, mint lehetséges jöv?beli barátn?re? (azzal ? is tisztában van, hogy semmi más nem volt köztünk a barátjával, mély érzelmek sem)

Legjobb válasz: szerintem hagyd, a srácnak te komolytalan vagy...

szerintem hagyd, a srácnak te komolytalan vagy...
Nemtudom, nekem is komolytalannak tunsz, ha nem lennel az akkor belegondoltal volna s nem esz nelkul szembenyalod a masikat, en biztos nem tudnek ugy nezni rad azutan
Ez nem volt túl jó "belépõ", hogy a haverjával csókoloztál, teljesen mindegy, hogy "mi okból".Ilyenkor felmerülhet a másikban, hogy hogy bízzon meg benned ezután, még ha nem is mondja.Valóban nem ártana több komolyság, mert ez gyerekes viselkedésre vall.
A kérdező hozzászólása: igazatok van, nagy hülyeség volt... azért én még reménykedek. Köszönöm a válaszaitokat!
ha ennyire biztos vagy magadba, miért kérdeztél meg minket? figyelj, próbáld meg! de ha értelmes normális a srác akkor már rég elfelejtett téged. és én ha szerelmes vagyok, nem érzek senki más iránt pillanatnyi vonzalmat, csak az iránt akibe szerelmes vagyok! és szerintem nem csak velem van így...
A kérdező hozzászólása: Ja és az vesse rám ez elsõ követ, aki nem érzett még pillanatnyi vonzalmat egy olyan meglehetõsen jól kinézõ ellenkezõ nemû haverja iránt sem, akire felnéz, akit tisztel és barátként nagyon szeret...
Te mit szólnál, ha a srác aki össze akarna veled jönni, a legjobb barátnõddel smárna? valószínûleg minimum furán néznél rá.
A kérdező hozzászólása: :S ócska ribanc sem vagyok :) Eddig két két éves kapcsolatom volt, és azon kívül semmi (csak ez a csók, )ezt õ is tudja, szóval nem hinném, hogy annak tartana. A megdöngetésrõl meg csak annyit, hogy õ nem olyan ember, tartós és kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik, és én is.
a szemében te már csak egy ocska ribanc vagy, de attól még lehet megdönt egyszerkétszer ugy elégtételbõl, tudod...
A kérdező hozzászólása: köszi! :S nem tartom magam komolytalannak, és szerintem boldoggá is tudnám tenni...
Sztem nem biztos, h taszítja. Ha tényleg bejössz neki, akk lehet még esélyed. Sok sikert!!!:D

Mit tegyek? Miert csinalja ezt a srac ha "szereti! " a baratnojet? Es mit gondoltok a srac viselkedeserol? Velemenyekre lennek kivancsi. Ferfiak/fiuk velemenye erdekel a legjobban!

Ott kezdodott, hogy egy buli elott kocsmaba mentunk barataimmal, akkor pillantott meg eloszor, es nem vette le rolam a szemet, allandoan mosolygott ram, de ugy hogy a fogai is latszottak. Barataim utolag elmondtak h kerdezgetett rolam toluk olyanokat h mi a nevem,jovok e en is buliba, baratnomtol pedig azt, hogy nagyon szep vagyok, jo csaj, es h nagyon bejovok neki. Mikor elindultunk a buliba megvart engem az ajtonal, es tolem is kerdezte h mi a nevem, myik Karra jarok egyetemen, hanyadikos vagyok, es h szep a nevem, egyutt setaltunk buli helyszinig, aztan buliban vegig velem volt, allandoan tancolni akart velem, mikor barataimat akartam keresni magahoz huzott, amikor elmentem keresni oket lattam hogy engem keres mindenhol. Tobbiek mondtak h full odavolt ertem, de en semmit nem hagytam nyugi, se csok se semmi, csak tanc, de abbol se a simulos, aztsn fbon lattam h kapcsolatban van 2011 ota, de ismik lettunk it, meg meg belajkolta kepem egybol. Azota mar - 6-7 kepem lajkolta, olyat is amit reg raktam ki vagyis nezi az adatlapom. Spanom mondta h a srac golyataborban a szobatarsa volt, es akkoriban mondta neki h van baratnoje de meg sose csalta meg. Lesokkolodtam h van baratnoje de semmi csok meg ilyen nem volt ugye. Egyszer buliba menet meglatott, bnojevel kezen setalva mentek, koszont, koszontem,es amikor meglatott aranyosan mosolygott, suliban is amikor lepcson feljottem mosolygott ram.egyszer mondtam neki h szingli party lesz, es mondta h mert en pasit akarok ott?? de ilyen kerdojelekkel. csak 14-en is kirakott egy kozos kepet bnojevel, es oda szivecskeket. De ha ennyire szereti bnojet akkor miert foglalkozik igy velm?ok mar 2 eve egyutt vannak, mind2en egy varosbol jottk es a csaj is ide jar egyetemre. buliban nyomult ram, az arcomhoz hozzaert, derekamnal fogott, es tetszett h nem a hatsomon pihenteti a kezet :) ma matekon beult mellem, vegig beszelgettunk meg nevettunk, kerdezte h elozo heti buli milyen volt es h ma megyek e vhova meghogy karnevalra o is megy. Meg tabletemen mondta h mutizzam meg neki a kepeim, meg matek lapjainra szivecsket akart rairni, de vegul nem irt, de lattam a sziv korvonalat, meg annyira kicsi volt tablan minden matekon h rola irtam, meg oran kemiat masoltam es nezegette h mit irok, meg a hajamat nezte es mondta hogy egyszer bontsam ki, mert tok jo lenne gondorben, mondta h bnojevel nem jar egyutt bulizni, es h bnojevel es rendor csajjal, lakik egyitt, mondta h merre van az albijuk, meg kerdezte h koliba lakok e es melyikbe mondta h nem tudja h megy e aznapi, utana kerdezte h en tuti megyek e :DDDD kesobb 1 napja besz fbon megint es mondta hogy kedden jovok e bulizni, mondtam hogy nem tudom es probalt meggyozni, hogy jojjek, es egyutt nevetunk majd a sztarfellepon akit semelyikunk se bir :) velemy az egeszrol? hogy tekint ram a srac szerintetek? koszonom elore a velemenyetek :)

Legjobb válasz: Ora kozben baratnojerol is volt szo, es mondta a masik oldalan ulo fiunak matekon h baratnoje kavezoban dolgozik,es kerdezte haverja hogy hol, es mondta hogy nem tudja a kavezo nevet, de annyira nem erdekli ez. Meg meselte nekem h baratnoje super marion jatszik otthon, es hogy volt hogy szetverte a csaj a klaviaturat es h alapbol ilyen a csaj, de azt is mondta hogy nem zavarjak egymas vizeit. Szoval nem eppen ugy beszelt rola mint akiert oda- es vissza van :/

A kérdező hozzászólása: Ora kozben baratnojerol is volt szo, es mondta a masik oldalan ulo fiunak matekon h baratnoje kavezoban dolgozik, es kerdezte haverja hogy hol, es mondta hogy nem tudja a kavezo nevet, de annyira nem erdekli ez. Meg meselte nekem h baratnoje super marion jatszik otthon, es hogy volt hogy szetverte a csaj a klaviaturat es h alapbol ilyen a csaj, de azt is mondta hogy nem zavarjak egymas vizeit. Szoval nem eppen ugy beszelt rola mint akiert oda- es vissza van :/
meg akar húzni
Sosem tudtam kiigazodni a férfiakon. Lehet eleve ilyen elõzékeny, barátságos pasi. Nekem is van ilyen ismerõsöm, azt hittem, hogy akar tõlem valamit, mi is buliztunk együtt, táncoltunk is, feszt kedveskedett.. kis idõ múlva észrevettem, hogy másokkal is így viselkedik. Mindenkivel jóban van. Lehet ez a srác is ilyen.
A kérdező hozzászólása: Kozvetlen srac, de ha csaksiman baratias lett volna akkor nem kerdezgetett volba rolam annyit titokban, es nem simigatta volna az arcom tancolas kozben stb. Ezek a reszek miatt santit nekem hogy o mindenkivel ilten stb.... :D
Akkor esetleg rá is kérdezhetnél, hogy mit akar tõled, mert így csak találgatás lesz belõle.

Hogy írjak rá a srácra, ha még sosem beszéltünk?

Van egy srác,akivel egy suliba járunk. Õ most volt 9.-es,én 10.-es. Szerintem esélyem lenne nála,de sosem beszéltünk még,csak köszönés,meg fbon mindent likeol,amit kiteszek. Találkozásra nem lenne esélyünk nyáron,mert nem egy városban lakunk.

Legjobb válasz: Pl. egy "Szia!" megteszi. Ha kevesled csapj hozzá egy sablonos "Milyen napod volt?" kérdést.

Pl. egy "Szia!" megteszi. Ha kevesled csapj hozzá egy sablonos "Milyen napod volt?" kérdést.
"Ne legyen atlatszó" 1) Ez egy hülyeség. Meg akarod ismerni. Mit kell ezen titkolni? 2) Ha ismeretlenül ráírsz akkor marpedig le fog jönni.
Õrök vannak a határon, hogy nem tudsz átmenni a másik városba? Valami ürüggyel írj neki, pl. tudna-e ajánlani egy jó gitártanárt, õ hol szokott teniszezni stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi ötleteket. és igen, õrök vannak a határon :D Az például jó lenne, hogy ha következõleg ráírnék, hogy ½szia, miújság?½. És, ha megkérdezné, hogy miért írtam rá, akkor mondanám, hogy azért, mert mindenemet lájkolja, mégsem beszéltünk még sose. :D Vagy ez túl erõltetett? Vagy hagyjam az egészet a fenébe és várjak, amíg egyszer csak talán õ ír :D
Varjal csak, szalaszd el.
"Õrök vannak a határon..." Ez tetszik. Egyébként a kérdésre válaszolva: Írj neki mielõtt még késõ nem lesz. Én már jártam úgy, hogy halogattam a kapcsolatteremtést aztán lecsúsztam a hölgyeményrõl. 19F

Szerintetek leszólítsam ezt a srácot, ha véletlen mégegyszer látnám? És ha igen, hogyan?

Szóval a múltkor békésen vásároltam, mikor megláttam egy srácot, aki hirtelen nagyon megtetszett. Pesten járok egyetemre és hát a srácok 90%-a kicsit nõies, stb, de neki szakálla volt, meg ámblokk olyan férfias volt ami nagyon bejött :D még vissza is néztem rá, aztán hát ennyiben maradt. és tegnap teljesen random megint láttam valahol, és elhatároztam, hogyha mégegyszer látnám, akkor odamegyek hozzá. szerintetek nagyon gáz ötlet? ha nem, akkor mit mondjak? :D köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: egyáltalán nem, ha Isten ments nem érdekled legalább nyugodt szívvel mondhatod h te mindent megtettél. hajrá! ;)

egyáltalán nem, ha Isten ments nem érdekled legalább nyugodt szívvel mondhatod h te mindent megtettél. hajrá! ;)
Szia, zsidó vagy? Mert akkor össze jöhetünk olcsó lesz. ;)
Szia. Befonnám a szakállad :D

Ha én alapból félénk, csendes lány vagyok, akkor imponál a srácnak, ha én kezdeményezek nála? Mondván h másnál nem kezdeményeznék, mert nyuszi vagyok.

Már régóta ismerjük egymást, de sosem közeledtünk egymás felé, ám mindig is éreztem, h meg van köztünk a szimpátia. Én csendes, félénk lánynak vagyok elkönyvelve itt, ő is így ismer, tudja h nem vagyok pasifaló, nem jövök össze minden jött-ment fiúval (pedig megtehetném,sokan udvarolnak,szép lánynak tartanak), és nem nyomulok, sőt nem is kezdeményeznék fiúknál. Õ viszont nagyon bejön nekem, ezért kezdeményezek, leszólítom, beszélgetek vele, majd flörtölök (ezt tervezem). Vajon imponálhat a srácnak ez? (Egyébként ő is kicsit bátortalan,talán ezért sem közeledett felém a több egyéb ok mellett.) 20/L

Legjobb válasz: Minden további nélkül imponálhat, nem látom akadályát.

Minden további nélkül imponálhat, nem látom akadályát.
Ne azzal foglalkozzál, hogy imponál e neki, vagy sem, hanem hogy mi a célravezetõ.Egyébként csaknem minden srácnak jól esik, ha kezdeményeznek a lányok. Feltételezve, hogy nincsen már partnerük.
Szerintem csak bátran, kezdeményezz, de ne fordulj ki magadól, és minden jó lesz. Feltéve ha tényleg hasonlóan érez:)
Szerintem mindenképp! Sok sikert! :-)
Ha te is tetszel neki, akkor mindenképpen.
kezdeményezz, egy próbát megér, lehet jó vége lesz
Kezdeményezz, de add önmagadat! =) Véletlenül se legyél elértetett, csak annyira flörtölj, amennyire belülrõl jön :) Biztos örülni fog, fõleg ha õ is bátortalan. Egyébként az ilyen csendesebb, visszafogott fiúk jobban tudják értékelni, ha egy lánynak a sok-sok pasi közül, aki rájuk hajt mégis õk kellenek, mint nagyszájúbb, csajozós társaik. =) 17/L
7.. Affene. Erõltetettet akartam írni, olyan béna vagyok.
Szerintem persze.Lehet hogy õ is fél kezdeményezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!