Találatok a következő kifejezésre: A srácoknak fontos a (58 db)

Szerintetek mit akar tőlem a srác? (fontos)

(17) fiú és (16) lány. már régóta jóban vagyok a sráccal, jókat beszélgetünk, de inkább csak facebookon. szoktunk találkozni suliba, akkor pár szót váltunk és ennyi. egy másik lány tetszik neki. én megmondtam neki hogy nekem eléggé bejön (lehet hiba volt), de ő csak barátkozni akar. de ettől függetlenül minden nap ír, ha nem lát már aggódik, és nem bír ki egy napot sem úgy hogy ne beszélnénk. ez miért van? mit kéne tennem? nem tudok rá csak barátként nézni. köszi előre is!

Legjobb válasz: Nagyon jó barátjának tart, vagy idõközben már õ is többet akar tõled.

Nagyon jó barátjának tart, vagy idõközben már õ is többet akar tõled.
Szívesen.
ott van a kérdésedben a válasz
Még lehet belõle valami de egyelõre csak barátként tekint rád. Viszont az már jó dolog ha õ szokott írni.
Szerintem pedig csak jól esik neki, hogy valaki rajong érte. Ezért tartja veled a kapcsolatot, közben meg fûzi a másik csajt.
Szerintem vagy csak barátként tekint rád és unja a fejét, ezért van rád szüksége, mert azért jól elbeszélgettek és hiányol ha unatkozik. Vagy pedig elkezdett többet érezni irántad, bár ezt kétlem, mert: mivel tudja h te neked bejön, ezért nem félne kezdeményezni ha neki is bejönnél.
partyba lesztek verve. :)

Lányok fontos! Összejönnétek egy szerethető jól kinéző sráccal, ha alacsony a libidója, pocsék a szexben, és csak 15/3.5cm az intim mérete, viszont ezt ellensúlyozza azzal, hogy meghagyja a szexuális szabadságotokat, míg ő hűséges marad?

Legjobb válasz: Ha te vagy a srác, akkor azt tudom neked javasolni, hogy errõl tegyél le, de nagyon gyorsan. Mégis hogy gondolod ezt? Mindenképpen ki akarsz cseszni saját magaddal? Hányszor mondjuk még el, mi lányok, hogy a méret NEM SZÁMÍT? Jó, ne legyen 2 cm, de a 15 teljesen átlagos. Az, hogy pocsék az ágyban... ezt ki mondta? Lehet, hogy még szûz vagy? Amikor szeretni fogsz egy lányt, úgy igazán, ösztönösen azt fogod akarni, hogy minél jobb legyél az ágyban, és akkor majd az is leszel. Tuti, hogy egy kamasz srác vagy, ilyen butaságokat csak kamaszfiúk gondolnak magukról. De hidd el, a kamaszlányok sincsenek ezzel másképp. Kár magadat azzal blamálni, hogy ilyen kompromisszumokat kötsz egy lánnyal. Arról nem is beszélve, hogy ha egy lány ebbe belemegy, akkor az a lány egy hülllye qurva. Ha összejössz valakivel, simán hagyd magad sodródni az árral, aztán hidd el, hogy ki fognak alakulni a dolgok maguktól. És még valamit higyj el: minden kamasz srác azon izgul, hogy kicsi a szerszáma, és pocsék az ágyban. Még azok is, akik igyekeznek magabiztosnak tûnni. Úgyhogy legyél nyugodtan te is magabiztos, és élvezd az életet! A többi majd jön magától.

Ha te vagy a srác, akkor azt tudom neked javasolni, hogy errõl tegyél le, de nagyon gyorsan. Mégis hogy gondolod ezt? Mindenképpen ki akarsz cseszni saját magaddal? Hányszor mondjuk még el, mi lányok, hogy a méret NEM SZÁMÍT? Jó, ne legyen 2 cm, de a 15 teljesen átlagos. Az, hogy pocsék az ágyban... ezt ki mondta? Lehet, hogy még szûz vagy? Amikor szeretni fogsz egy lányt, úgy igazán, ösztönösen azt fogod akarni, hogy minél jobb legyél az ágyban, és akkor majd az is leszel. Tuti, hogy egy kamasz srác vagy, ilyen butaságokat csak kamaszfiúk gondolnak magukról. De hidd el, a kamaszlányok sincsenek ezzel másképp. Kár magadat azzal blamálni, hogy ilyen kompromisszumokat kötsz egy lánnyal. Arról nem is beszélve, hogy ha egy lány ebbe belemegy, akkor az a lány egy hülllye qurva. Ha összejössz valakivel, simán hagyd magad sodródni az árral, aztán hidd el, hogy ki fognak alakulni a dolgok maguktól. És még valamit higyj el: minden kamasz srác azon izgul, hogy kicsi a szerszáma, és pocsék az ágyban. Még azok is, akik igyekeznek magabiztosnak tûnni. Úgyhogy legyél nyugodtan te is magabiztos, és élvezd az életet! A többi majd jön magától.
viccelsz? fõnyeremény!!?
Vigasznak szántam, elnézést, ha ízetlennek találtad. Pedig tényleg így van: NEM minden a méret. A 12 cm is kompromisszumkész.
Ha neked lenne 12cm-es gondolom nem poénkodnál rajta.. vagy ha "nõ" vagy, akkor meg meg ez egy elég ízetlen és gusztustalan tréfa volt..
12 cm-es, még a tiéd is lehet kicsi, ámde játékos ;)
hol laksz?:)
A 15cm teljesen normális, nekem csak 12-13cm körül van és nem is vastag csak 3, 5cm.. Na ez a kicsi, és ezt éreztetik is.. Az , hogy a méret nem számít, az csak egy hazug duma, mert szinte mindnél számít, de a 15cm az még kompromisszum képes.. Mások sokkal rosszabbul jártak, mint Te.
Figyelj az én pasimnak sokkal kisebb cerkája volt mégis el tudtam élvezni vele. Neked sem a méreteddel van gond, másfele keresgélj..persze gyakorlás nélkül nehéz lesz rájönni. Meg aztán minden nõ más. Olyat keress aki kicsikkel volt és a kicsit is szereti, neki biztosan nem lesz gondja egy 15 centis pénisz teljesen átlagos. A kicsi nem itt kezõdik...
ne legyél már szánalmas könyörgöm egybõl tudtam hogy te leszel az a bizonyos srác , olvasd csak el egy tiszta pillanatoda , könyörögsz nekeik , csapj az asztaltra állj talpra férfi vagy , már nem gyerek. a méreted is rendben van ne legyél ilyen és akkor menni fog 22 f
A a 15 cm teljesen normális én találkoztam 8-9 cmsel is na az már cink volt...az h 2 lánnyal voltál összesen 2szer ne csodálkozz ha nem élveztek el, hát ehhez kell azért rutin meg a legtöbb lány nem megy el azzal ha berakod és párat löksz rajta. Ahogy lesz tapaszalatod ez egyre jobb lesz :) ) Meg ha nem volt jó a szex a csajok is bénák lehettek mert ha az egyik vágja a dolgot akkor már simán tud az egyik irányitani és kész :) A másik felét meg azonnal felejtsd el!!!!!! Mit jelen h helyes vagy? :) kép? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó, ez nagyon jól esett... 20 éves vagyok, nem igazán kamasz, de fiatal és nem túl tapasztalt... 2 lánnyal voltam eddig, de egyik sem tudott velem elélvezni, és nem is volt velük soha második alkalom, mert azt mondták ne haragudjak de nekik fontos a jó szex... Aztán itt és más fórumokon is olvastam, hogy egyre több lány írja fontos a méret , fõleg a vastagság , amivel igencsak hadilábon állok... Ezért is gondoltam, amit gondoltam...
A kérdező hozzászólása: Utolsó, én vagyok az a srác, szerintem félreértetted ...
sokkal jobbat érdemel nálad ha szerencséje van megmenekül
az elõzõ barátomnak 15 cm volt. vastag volt, de nem tudom, hogy mennyi volt pontosan. teljesen élveztem vele a szexet, majdnem mindig el is élveztem vele.:) legelõször nem, mert szûz voltam... a nagy pénisz csak arra jó, hogy a barátnõd tudjon menõzni vele a barátnõinek, ha õk megkérdezik, nagy-e neked. a 20 cm pl már fájdalmas lenne...

A srácoknak mennyire fontos a női mell? Tényleg sokat számit a mérete? Amugy meddig nő az ember melle? És az igaz hogy ha maszírozzuk, akkor is nőhet?

Legjobb válasz: én srác vagyok, és csak ugy elárulom, hogy elöbb az arcot nézzük utána a popsit.és ha igazán érdekel minket egy lány természetre aranyos kedves és jokat lehet vele dumálni akkor még az sem számit hogy nem néz ki lyan jól, a mell szinte a legutlsó helyen van, és nem is a mérete számit hanem hogy formás legyen, ne lógjon meg ilyesmi, sokat dumálunk erröl haverokkal és ez nem csak az én véleményem. persze vannak olyan srácok akik a nagy melleket szeretik de nagyon nagyon nagyon kissebbségben vannak akiket ez érdekli.

Én megmondom neked az õszintét srác fejjel, én nem azt mondom hogy most már mindennap tegyél félre mell mûtétre, elárulom neked nem nagyon fontos hogy nagy melled legyen, ha nem is nagy legyen formás és ne lógjon, de egy srác nem a mellét nézi egy csajnak, ha valaki azt teszi még nem volt nõvel. A srác 3 dolgot néz meg egy lányon elõször az arcát, itt fontos az ápoltság, mert ha ragyás a feje a lánynak az nem túl vonzó, a hajadat is megelhet csinálni szépre, sokat számít mennyire vagy ápolt, 2.-ik a teste, itt nem csak a mell és a fenék ha úgy általában minden, nah ez viszont nem adottság ha jó testet akarsz akkor mozogj sportolj, tovább élsz, jót teszel vele egészségednek, és jó lesz a közérzeted ha alakod jó lesz, nem azt mondom foggyá le 15kilóig hanem csak mozogj ne izmosodj mozogj, egy mert feszesebb lesz a feneked és ha lóg is a melled a zsírszövet eltûnésétõl vissza áll(hat) de jót tesz mindennek. A 3.-ik pedig az hogy kicsit körbe szaglássza, ha lány túlzásba viszi a szépítkezést, olyan ruhát vesz fel, ugrik mint a kiskutya arról általában (még ha nem is igaz)leró hogy több dákészt fogott már mint kilincset, ez számomra nem vonzó más számára igen de õ nem azt fogja látni hogy milyen egy nõ hanem hogy ezt meghúzom, utána dolgom nincs vele. Aki így viselkedik játsza a könnyû prédát azt mutatja magáról az ne várjon sokat az élettõl. De , kicsit elkanyarodtam, ne a melled határozzon meg hanem saját magad, az a lány akinek nagy melle van és ezt iteszi ország világnak a olyan is, nem baj ha kicsi a cicid ha lesz egy normális kapcsolatod nem fog semmit változtatni rajta!
én srác vagyok, és csak ugy elárulom, hogy elöbb az arcot nézzük utána a popsit.és ha igazán érdekel minket egy lány természetre aranyos kedves és jokat lehet vele dumálni akkor még az sem számit hogy nem néz ki lyan jól, a mell szinte a legutlsó helyen van, és nem is a mérete számit hanem hogy formás legyen, ne lógjon meg ilyesmi, sokat dumálunk erröl haverokkal és ez nem csak az én véleményem. persze vannak olyan srácok akik a nagy melleket szeretik de nagyon nagyon nagyon kissebbségben vannak akiket ez érdekli.
Az elõttem szólóhoz csatlakozva én is csak megerõsítem hogy egy szép arc sokkal fontosabb mint egy nagy mell, én személy szerint nem is komálom a nagy mellet mert megereszkedik, inkább a kézbeillõt! Egy mellen nagyon jól mutat ha határozott kontúrú szép bimbó van az ellensúlyoz bármit! Különben azt hogy mûködni fog e a kapcsolat úgyis a csaj hozzá állásán múlik, meg én inkább a természetét, az eszességét fürkészem egy lányon mert jótermészetû okos és határozott csajt sokkal nehezebb találni (mellesleg ezen változtatni se lehet ha már egyszer kialakult) mint cicababát, és általában ezek a legostobábbak! Szvsz aki hosszútávra épít annál nem számít.
Szia!Nem minden srácnak fontos a mell mérete.Nem minden pasi van túlzottan oda a mellekért.Igaz, van aki az szerint válogatja a csajokat.Az én párom seggpárti.A maszírozástól nem nõ, mert akkor nekem már óriási lenne a mellem, de még mindig kicsi :) !
Pasi vagyok és számomra fontos egy nõben, hogy nõies legyen! Ez sok mindenben ki mutatható! Egyéniségtõl független! Mindegy, hogy nagy a mell vagy sem! De szerény személyem szenvedélyesen rajong az eredeti (nem mû)kerek formákért és ez a mûvészi kreativitásomban is na meg a szexuáis vágyaimban is ki mutatkozik! Persze a nõ, nõ attól is ha kisebb a melle és lehet igazán sexy! Sõt... 15. éve házas vagyok és hozzá szoktam párom méreteihez és még mai napom is borzalmasan fel tud izgatni Csodás kebleivel! Sajnos én egy ilyen pasi vagyok ki rajong a gyönyörû eredeti keblekért, dekoltázsért! Meddig nõ az nem tudom! Amúgy pasia válogatja, hogy mit szeret a nõkben, vagy a partnerében!!! Szerintem attól, hogy maszírozzuk nem nõ a mell!
Szerintem vannak olyan pasik, akiknek fontos és vannak olyanok, akik nem tulajdonítanak neki nagyobb figyelmet. Embere válogatja, ízlés dolga.
Szerintem épp annyira fontos nekik a nõi mell mérete, mint nekünk a péniszük mérete. Nõhet tornától. Ha hízol. Terhesség alatt. Maga az érés olyan 24 éves korig tart, addigra nagyjából eléri mindened a végsõ méretét.
legyen mit fogni de az undorító amikor túl nagy és lóg
Majdnem minden pasi el va ájulva a nagy mellû nõktõl. De én úgy gondolom, hogy ha végülis szerelmes lesz az illetõ, egyáltalán nem fogja érdekelni az, hogy most nagy-e avagy kicsi a partnere melle. Azt fogja szeretni ami van. Azén barátom pl azért szereti nézni a nagy melleket, de nem gyõzi hangsúlyozni, hogy én mellemet nagyon szereti olyannak, amilyen. Pedig én aztán nem vagyok megáldva valami hû de nagy domborulatokkal. Én úgy gondolom, hogy nem a mellmére a döntõ egy kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy nagyon. Köszi szépen :) Igazad van teljesen, és jól látod a dolgokat :) Puszi neked :*
Nem tudom mi tortenik itt. Vagy a jo fej fiukat fogtad ki, vagy pedig nem is fiuk valaszoltak, hanem lanyok. Nem akarok unnepronto lenni, de kozel vagyok a harminchoz, evek ota edzem es mindenfele bekepzeltseg nelkul irom, hogy az alakom hasonlit a fitnesz modellekehez, de a melleim nagyon kicsik. Ez van, nem nottek meg. Eppen par napja kaptam ertuk megint beszolast pasiktol. Csajoktol is kapok eleget. Nem szamit a kemeny kerek popsi, a lapos has, a formas karok, allandoan ezzel cseszegetnek tizeneves korom ota. Azt hittem kinonek ebbol az emberek, de nem. Komolyan mondom, mindig tema, hogy milyen kicsi a mellem. Teny, hogy kapcsolatban sosem volt ra panasz es nem ez szamitott, de az emberek igenis kepmutatoak, mert megjegyzik meg ha nem is mondjak ki oket. Persze kerdes mi a kicsi. Sok no az egyebkent B es C kosaraval ugy gondolja kicsi van neki, holott szerintem azok a legszebbek, en tenyleg sajnos A kosarmerettel rendelkezem, de tenyleg minden mas oke es megsem szamit.:(
bibliana én pl oda vagyok a fitness modellekért.. és az oylan tipusu nõkért.. és embere válogatja ... sokan pl beszolnak hogy milyen férfi vagyok hogy iylen nõk jönnek be nekem .. nekem pl nem fontos annyira a mellméret.. sokkal inkább hogy szép teste legyen sportos ... ha karban tartja akkor idõsebb korára is jól fog még kinézni..
Micsoda képmutatás.. személyiség, meg kedvesség és csak utána a cici. :) )))) Nevetséges. Egy férfinak fontos a nõi mell. Legyen formás, és ne legyen kicsi. Ez van.
Koszi Bleed!:) Kicsit jobb kedvem lett.
hát mell méret elég hátul áll a fontossági listán. De ha már így felmerült a kérdés nekem speciel a pici-közepesen nagyig tetszik de mondom nem valami fontos. Nem értem mért alakult ki ez a nagy mell elmélet
Engem érdekel a mell mérete de ahogy írták is nem mindig számít: barátnõmnek elég kicsi melle van mégis mivel szeretem õt ezért nagyon nem izgat hogy kicsi. Álltalában 24 éves korban alakul ki a végleges méret. Hát a mellek izaglomban megduzzadnak, és gondolom a simogatás is egy ilyesmi dolog.

Meleg srácok! Nektek miért fontos a férfiak péniszmérete? Miért jobb nektek a nagyobb?

Heteró vagyok, van egy meleg srác haverom akivel néha szexelünk és amikor először látta a szerszámom nagyon megörült, hogy az átlagtól vastagabb.Miért szempont ez?

Legjobb válasz: "Heteró vagyok, van egy meleg srác haverom akivel néha szexelünk" WTF?!...

"Heteró vagyok, van egy meleg srác haverom akivel néha szexelünk" WTF?!...
"Heteró vagyok, ..." <===> "van egy meleg srác haverom akivel néha szexelünk. " Döntsd már el, hogy mi van!
Mert csak az b.a.s.z.a szét recsegõsre a popómat!
Gyors választ adok. Normális melegnek nem a méret számít. Persze itt nem a gyak.hu átlag 14 centis kuka-cairól beszéljünk. Hanem azért 18 centi körül, már abszolút elégedett. Vannak azok a melegek, akiknek 20 felett nem kell [email protected] Õket már annyian meghágták hogy egy kisebbel egészen egyszerûen nem élvezi. A vastagság is fontos. Vigyázz nehogy lecu-mizzon:D
dehogy vagy te hetero:-)
Figyelj, én nem vagyok meleg, de tényleg ilyen nehéz elképzelni, hogy egy passzív arra vágyik, hogy az aktív partnerének minél vastagabb legyen? Nyilván minél nagyobb, annál jobban izgatja szex közben. ;)
A kérdező hozzászólása: Igen, õ a passzív.De miért örül neki?
A kérdező hozzászólása: 27 vagyok okostóni.Heteró vagyok mert eddig csak csajaim voltak.A srác pedig nagyon feminin
Te vagy az aktív, és õ a passzív? Mert akkor érthetõ, hogy örül a vastagnak. ;)
A kérdező hozzászólása: A kérdésre koncentráljunk uraim!
Ha veled azonos nemu egyeddel hálsz akkor b.u.z.i vagy! Ha azonos nemuvel es nem azo.is nemuvel is akkor bisexualis vagy aranybogaram! 14 éves elmultal már?
A kérdező hozzászólása: De most komolyan?Csajoknál ez érthetõ de férfiaknál?Miért kell egy férfinak vastagabb farok?
*akarom mondani 20 centi alatt:D

Srácok? Szerintetek lehet találni olyan csajt, aki nem riba. Ncoskodik, nem a napi többszöri dugás a fontos neki, hogy a barátja naponta 100-szor megdugja, persze a szex is nagyon fontos a kapcsiban, de akinek más is fontos ezen kívül.

ha meglát egy jobb pasit nem lép le azonnal, nem dug félre buliban nem dug mindenfélével, és még sorolhatnám, Régebben szerintem jobban lehetett párt, rendes csajt találni akivel le lehetett élni az egész életet. Manapság egyre több sajnos a "RIBI", nehezen lehet találni olyan csajt akivel tényleg leélné az ember az életét. ti hogy látjátok?

Legjobb válasz: Mióta többen vannak több is rá az igény.. a pasik nagy részének csak ez kell sajnos a normális lányok háttérbe szorultak ezért is egyre kevesebb van belõlük.:( 18/L

Mióta többen vannak több is rá az igény.. a pasik nagy részének csak ez kell sajnos a normális lányok háttérbe szorultak ezért is egyre kevesebb van belõlük.:( 18/L
Normális csaj vagyok, de sajna a mai srácoknak nem a normális csajok kellenek... 21/L
Van de ugyanúgy átcseszik õket a srácok(tisztelet a kivételeknek) szóval nincs mirõl beszélni...
Igen kérdezõ igazad van. Sõt utána jön az a dolog, hogyha pl. zavar, hogy más sráccal beszél, akkor odaszól neked flegmán, hogy mi közöd hozzá. Ha meg azt mondod neki, hogy ne tovább, ne folytassa, akkor meg te vagy a kö*sög. És jön tõle az a válasz, hogy õ még ki szeretné élni magát. Hát én is azt mondom, hogy 100-ból talán 1 lány olyan, mint, amilyet a kérdezõ említ ( leélni vele egész életet ). Sokan el vannak szállva maguktól, de azt nem tudják megmondani, hogy mire föl.
Ugyan, a Földön élõ több MILLIÁRD nõ pont ugyan olyan ri**nc, mint akikkel te találkozol
# 12 Vagy inkább téged nem vesznek észre. :D
Dióhélyban ennyi...
#12...A 8-as válaszoló vagyok, és bizony igazam van. Fõleg, ha az adott csajnak szépséghibája van, a pasik 99, 99%-a lesz.arja az illetõt. Szóval ti csak nyomuljatok a partyribikre, mert azok valók nektek...
# 15 Érdekes én ezt pont nálatok figyeltem meg. Inkább a csajoknak kell a társaság közepe tipusú nagymenõ alfahim. De az is lehet mindketten tévedünk, én nagyon remélem...
keresd õket a vaterán, vagy szakadj ki a gé elõl.
#6 és #8 Ez nem igaz. Nem tudom, honnan szeditek ezeket. Vagy lehet az a baj, hogy nem a legmenõbb és legjóképûbb srácok vesznek észre titeket és a maradékot ti már számba se veszitek, na mind1...
Ritka de van !
Azért hát próbáld ki milyen melegnek lenni:D *.*
Légy hát meleg :D
A kérdező hozzászólása: 22vok, elégedett vagyok külsõmmel, mielõtt valaki ezzel jönne:) ahogy nézzem már a 12-13évesek is egyre elriba.nc.osodnak társkeresõn próbálkoztam eddig, meg persze személyesen is, se eddig csak olyanokba akadtam
#16...szerintem mindkét nemben vannak kivételek...legalábbis remélem...

Valóban fontos szex közben a srácok csipö mozgása? Jobb aza srác aki irtó jol mozgatja a csipöjét?

fiuk, szex

Legjobb válasz: Persze, a csipoficamosok kevernek a legjobban :)

Persze, a csipoficamosok kevernek a legjobban :)
SP-nek biztos fontos.
A kérdező hozzászólása: nagyon humoros válaszok
Igen, jobb.Az érzéki csipõmozgás olyan nagyon szexi tud lenni.

A srácoknak melyik hajszín tetszik a legjobban egy lányon és miért? Fontos egyáltalán a hajszín?

Legjobb válasz: Szerintem a hajszín nem fontos.Legalábbis nálam,Inkább a belsõ tulajdonságok számítanak.Így leltem rá életem szerelmére.

Szerintem a hajszín nem fontos.Legalábbis nálam, Inkább a belsõ tulajdonságok számítanak.Így leltem rá életem szerelmére.
Nekem nem fontos a hajszín, de az nem tetszik, ha többszínûre van festve egy lánynak a haja.
Nekem speciel a sötét ill. természetes hajszín tetszik. A természetes szõke is, de szõkített nem igazán (elnézést az érintettektõl).
Nem fontos a hajszín, persze azért ne ragyogjon a szivárvány minden színében, ami állatába tetszik, az a barna hosszú haj, illetve a szõke (ami szerintem sok pasinak nagyon bejön)
Bár a srácokat kérdezted, én nõként tudok hozzászólni. Mióta szõkére van festve a hajam, jobban megfordulnak utánam a férfiak. Ettõl függetlenül szerintem nem igazán a hajszín a mérvadó egy kapcsolat kialakulásában.
Én is nõként szónék hozzá. Mondjuk nekem barna hosszú hajam van és megfordulnak utánam a pasik, de szerintem nem a haj színe tesz érdekessé egy nõt, sokkal inkább a viselkedése és a belsõ tulajdonságai.
El van nézve!!!
Fontos a hajszín én a töbszínû hajat szeretem.
Fontos a hajszín én a többszínû hajat szeretem.
OFF, OFF, OFF, OFF, OFF, OFF, OFF
Szerintem ez abszolút pasifüggõ. nekem pl. a hossú egyenes fekete jön be leginkább.
Nekem pl. természetes fekete hajam van, és így is nagyon sokan megfordulnak utánam, meg ilyen közösségi oldalakon is sokan írnak, szóval az sem igaz, hogy minden csávónak a szõke jön be.
az elõzõ válaszba vajon mi nemvolt hasznos?! az hogy netegye magát nevetségessé egy szõke hajszínnel, csak mer "mindenkinek olyan van" ? :D:D:D sötétek vagytok, bazz
szerintem a pasiknak az a hajszín tetszik a legjobban, ami a legjobban illik a lány arcához, szeméhez, vonásaihoz, ami összhangban van az egész lánnyal, és széppé teszi. nevetségessé pedig netedd magad, hogy szõkére festeted a hajad, ha egyáltalán nemáll jól, mert lehet megfordulnak majd utánad a pasik, de csak azért hogy: úristen, hogynéz ez ki??
Igen, tényleg az a lényeg, hogy passzoljon. Hogy az egyéniségedet tükrözze a hajszíned. Én mondjuk elég hülyén néznék ki szõkén. Amikor a párommal megismerkedtünk rubinfekete voltam, aztán teljes fekete lettem, majd felül fekete alul vörös, most meg barna. Ez ellen nagyon tiltakozott, de amikor meglátta a végeredményt nagyon tetszett neki. Azt mondta sokkal szexisebbnek lát ezzel a színnel.
Nem lehet konkrétumot mondani, mert mindenkinek más a bõrszíne, arcformája, és ezektõl is nagyban függ, hogy egyeseknek egy hajszín jól áll, másoknak meg nem. Passzoljon, az a lényeg.
Én is nõként szólnék hozzá. Barna, majdnem derékig érõ hajam van és a párom egyszerûen imádja, annak ellenére, hogy elõttem leginkább a vörösöket és a szõkéket szerette. Viszont azt mondta, már akkor nagyon tetszett neki a hajam , mikor elõször meglátott :) Annak ellenére, hogy nem túl feltünõ a hajszínem (természetes), utánam is gyakran megfordulnak a férfiak. Szerintem a kisugárzás sokkal fontosabb. És persze nem árt olyan hajszínt választani, ami illik az egyéniségedhez.Mondjuk egy nagyon szerény, visszahúzódó lány furcsa lenne tûzvörös tincsekkel.A vörös haj inkább a szenvedélyes, érzelmes nõkhöz illik, a párom elmondása szerint ezért tetszenék én vörösen is neki. Tehát, nem hinném, hogy a hajszín önmagában meghatározó lenne. Sokat dobhat egy lány külsején, de mindenkinek más szín áll jól, mindenkihez más haj illik.És minden pasit más fog meg (szerintem).
Én is nõ vagyok. Derék érõ sötétbarna hajam van. Eddigi párkapcsolataimban mindig heves tiltakozást váltott ki, amikor be akartam festetni, vagy le akartam vágatni.
Én alapvetõen a barna hosszú hajú csajokat szeretem.

Lányok! Nektek mi a fontos egy srácban? A teste vagy a belső értékei? F/19

hülyének hangzik a kérdés,de mostanába sajnos csak az elöbbi tipúsú lányokkal találkoztam..

Legjobb válasz: istenem, minek általánosít mindenki? 16 éves tini csaj vagyok, van barátom, akinek tetszik a külseje is, és a belsõ értékei is. pont az ideálom :) kicsit duci, de én is az vagyok, és nekem tetszik, hogy nem deszka, nem szeretem a túl vékony fiúkat. õ pont így jó :) meg elõször nem csak a lányoknak de a fiúknak is a külsõ tûnik fel... utána megismered az illetõt és rájössz hogy tetszik-e belül is avagy sem. igen, sokan elkövetik azt a hibát hogy ha nem helyes akkor nem járnak egy sráccal, de ha annyira szereti akkor összejönnek és õt látja a legszebbnek mert szereti :)

istenem, minek általánosít mindenki? 16 éves tini csaj vagyok, van barátom, akinek tetszik a külseje is, és a belsõ értékei is. pont az ideálom :) kicsit duci, de én is az vagyok, és nekem tetszik, hogy nem deszka, nem szeretem a túl vékony fiúkat. õ pont így jó :) meg elõször nem csak a lányoknak de a fiúknak is a külsõ tûnik fel... utána megismered az illetõt és rájössz hogy tetszik-e belül is avagy sem. igen, sokan elkövetik azt a hibát hogy ha nem helyes akkor nem járnak egy sráccal, de ha annyira szereti akkor összejönnek és õt látja a legszebbnek mert szereti :)
Ja, veletek lányokkal az a baj, hogy csak 30felett gondoltok hosszútávra:D
Nem csak annak hangzik, valóban hülye kérdés... A lányoknál 80%-ban a külsõ és csak 20%-ban a belsõ számít.
ma 09:25! Mert ott tartunk, hogy már egy anonim oldalon is megy az álszenteskedés...
Milyen furcsa, hogy a válaszoló csajok mind a belsõt tartják fontosnak, nem érdekli õket sem a külsõ, sem az anyagi helyzet és nyeszlett barátjuk van. Érdekes, hogy a valóságban nem látni ilyet.
Szerintem teljesen úgy van ahogy az elsõ leírta max annyi hogy 30% belsõ és 70% külsõ, de már nem emléxem pontosan ha ezt írta akkor bocsi
Hiába van egy pasinak jó teste, ha a belsõ értékei mondhatni a nullával egyenlõek. Hosszútávon inkább választanék egy kis "nyeszlett" fiút, aki belsõleg teljesen rendben van.
Én úgy vagyok vele, hogy ha egy fiú nagyon jól néz ki, akkor nem is próbálkozom nála. Én 7-es vagyok, úgyhogy csak 7-esekkel kezdek :D
Ne általánosítsunk! Minden ember más! Speciel engem jobban meg tud fogni a belsõ, most is épp olyan fiúba kezdek beleszeretni, aki kinézetre nem épp az ideálom.
ma 18:18! Az elsõ válaszíró egy olyan fiú, aki reálisan látja a dolgokat. Nálam is számít a külsõ, de mivel nem vagyok görög félisten(csak átlagos), nincs esélyem összejönni szép lányokkal. A lányoknál ez úgy néz ki, hogy lehet ronda, átlagos, szép, mind a szépfiúkra hajtanak. 22F
Ja a sok pénz jön be nekik
Az elsõ válaszíró biztos fiú. Szerintem nem olyan hülye kérdés. Nekem mind a kettõ számít. De ha a srác hülye, vagy szimplán bunkó, akkor nem számít, hogy mennyire jóképû, engem nem igazán érdekel. 17/L
19:11es vagyok... nekem nem nyeszlett pasim van, és a külsõ is fontos persze, de a belsõ fontosabb:)

Szerintetek hülyít engem ez a srác? Köszönöm előre is aki elolvassa, nekem nagyon fontos! 

Sziasztok! Van egy srác akit kb 1 hónapja ismerek, neten írt rám először és már akkor is nagyon kedvesnek és aranyosnak találtam, utána skypoltunk, videocameráztunk meg minden, egyszer találkoztunk már és imádtam vele lenni.. de mivel nagyon messze lakik tőlem nem tudok vele minden nap összefutni.. (kb 150 km..) de félek hogy egyszer csak vége lenne ennek.. imádom a srácot, és a mostani időben mintha mindne kapcsolatot meg akarna velem szakítani, nem ír vissza, nem fogadja a hívásom, semmit nem reagál az smsekre.. de látom pl facebookon hogy más lányoknak le"tetszik"ezi a képét.. és nagyon rosszul esik.. csak ennyire kellettem volna neki? várhatok hogy visszaírjon vagy legyen valami.. szeretem.. és már ő is mondta nekem hgy ő is.. még az is flemerült hogy költözzek hozzá.. imádom és nem tudom elfelejteni.. szerintetek mit tegyek? köszönöm aki elolvasta és válaszol.. 

Legjobb válasz: hány évesek vagytok? sztem hülyít

hány évesek vagytok? sztem hülyít
Én is 16 vagyok másfél éves kapcsolatot sikerült összehoznom valahogy, de egyszer sem aludtam még ott nála, nem hogy odaköltözzek!5 éve ismerem, és a családom is, mégse fordult meg a fejembe hogy odaköltözzek..Jó, igaz csak 30 km-re lakik, de ez ráér szerintem még picit nekem is, nem kell hogy folyton egymás nyakán lógjatok, fõleg nem egy hónap után.
Neten írt rád, tehát nem ismered... (am lefogadom h 15-nél fiatalabb vagy) Mi van akkor ha pl rosszat akar neked? Egyszer találkoztatok az semmi, egyszeri találkozóból nem lehet megismerni az ember...
Nem akarok hülyeségeket beszélni, de egy távkapcsolaton nagyon sok múlik rajtatok! Hogy akarjátok-e, megbiztok-e egymásban stb! De fõ a bizalom! És én ugy látom hogy neked nem igazán jött össze ez:S Sajnálom! De ez nem rajtad múlt! Hanem a pasin! És ezek szerint semmit nem akar, és nem akarlak elszomorítani de ennek vége van! És kereshetsz távkapcsolatot még, ajánlom is szivemszerint, én már 3 éve vagyok távkapcsiban! 360km van köztünk! És több heteket vagyunk együtt! Kitartás!
Szerintem ne vedd komolyan ezt az 1 hónapos távkapcsolatot. Nem akarlak kiábrándítani, de ebbõl nem lesz semmi.
16 évesen költözz hozzá? LOL ez viccnek sem hangzik jól. Szerintem rájött, hogy túl messze laktok egymástól. ENnyi.
A kérdező hozzászólása: komolyan gondolta õ is, és utána még õ akarta hogy találkozzunk, de mivel nagy a távolság szinte minden nap videókamera vagy ilyenek.. smot meg megszakadt minden.. semmi..amugy igen lehet arra gondolt hogy majd egyszer..:) a 2. válaszolót nagyon megértem, egy másik oldalról is megközelítetted a kérdésem, és nagyon köszönöm, jogos! és a nagy távolság miatt lehetséges hogy én sem engedném el a gyerekem max akkor csak ha nagyon nagyon nagyon ismerném a fiút és a környezetét (szüleim ismerik a fiút, csak még ennyire nem)
Esélytelen sajnos. Szinte teljesen biztos, hogy csak játszik veled. Talán nevet a markába, hogy elringatott téged ezzel a költözéses dologgal, most meg lelép...De ha komolyan is gondolná: egy 17 éves srác nem tud neked semmit nyújtani, fõleg úgy, hogy hátrahagynál mindent. Ezen gondolkodj el picit. Gyerek vagy még ehhez. Illetve közelítsük meg másik oldalról. Mondjuk 35 éves korodban lesz egy 16 éves gyereked. Rátalál a szerelem, de fél országnyi(vagy még több) távolság van közöttük. A másik fél ugyanezt ajánlja. Elengednéd a gyereked? Nem hiszem...Pont úgy, ahogyan téged sem. Talán játék ez a részérõl, talán komolyan gondolja, ez utóbbi esetben inkább csak a rajongásnak tudható be. Idõvel belátja, hogy senkinek nem származna haszna belõle.
1 hónap ismeretség után felajánlotta, hogy költözz hozzá? Nem lehet, hogy úgy értette, hogy "majd egyszer", ha már egy ideje együtt lesztek és te meg nagyon komolyan vetted, amit mondott? És õ megijedt, hogy te ezt ennyire komolyan gondolod?
A kérdező hozzászólása: Igen, õ ajánlotta fel még:)
Õ mondta, h költözz hozzá?
A kérdező hozzászólása: 16(jövõhéten 17), õ meg 17 a költözést õ hozta fel mert annyira megkedvelt és mondta is hogy szeret.. azóta is csak rá tudok gondolni, hülyít?
Távkapcsolat alapból halálra van ítélve, ha tényleg annyira szereted költözz hozzá. (Mondjuk gondolom ha ilyeneken problémázol akkor még úgyis kiskorú vagy és a szüleiddel laksz akik nem fognak elengedni)
semmi képp nem szolok bele nem terellek csak 1 kérdés milyen volt a kapcsolatotok bövebben

FONTOS! Összevesztem a srác anyjával, jó ötlet, amit szeretnék?

Összevesztem a szerelmem anyjával,mert sajnos eléggé félős típus vagyok és rosszul mutatkoztam be,pontosabban vigyorogva csak a keresztnevemet mondtam. Az anyjának ez úgy jött le,hogy neveletlen vagyok stb. Persze ez nem így van,csak ezt nem tudtam elmondani élőben. Szerintetek,ha írok neki egy őszinte üzenetet és bocsánatot kérek,akkor javíthat valamit a helyzeten? Nem szeretném,hogy rosszat higgyen rólam. :(

Legjobb válasz: Most ez vagy fake vagy az év anyukája díj várományosa

Most ez vagy fake vagy az év anyukája díj várományosa
Vágd pofon határozottan és mond meg neki....
Ez komoly? Hogy kellett volna bemutatkoznod? Szomorúan? Õ a neveletlen amièrt ilyenèrt hisztit csap. Embert mèg nem láttam úgy, hogy megjegyezte volna a másik teljes nevèt, ilyenkor mindig arra figyelek èn is hogy az enyèmet jól mondjam, örülök ha a másik keresztnevèt megjegyzem... ez nem nagy ügy, ha ilyenen kiakad akkor tök 8 mit csinálsz megszólja. Valószìnû tipikus urolkodó mama tìpus.
szerintem személyesen kérj elnézést, és mondd, hogy nagyon félénk vagy, zavarban voltál
A kérdező hozzászólása: nem fake!!!
ez miért összeveszés? Elkezdett rodibálni emiatt avgy mi???
hát bemutatkozásnál logikus egy vezetéknév, amúgy miért szóvá tette v. mit takar az összeveszés? a szituációt nem ártott volna jobban vázolni, nem tudom még soha nem találkoztam ilyennel, hogy csak keresztnevet mondtak volna N
A kérdező hozzászólása: 6. válaszolónak! Hát szóvá tette, hogy nem tudja, hogy engem hogy neveltek, de nem mutatkoztam be normálisan. Ráadásul a srác elõtt csinálta ezt. A srác mondta neki, hogy de õ bemutatott engem neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!