Találatok a következő kifejezésre: A srácoknak fontos (58 db)

Szerintetek mit akar tőlem a srác? (fontos)

(17) fiú és (16) lány. már régóta jóban vagyok a sráccal, jókat beszélgetünk, de inkább csak facebookon. szoktunk találkozni suliba, akkor pár szót váltunk és ennyi. egy másik lány tetszik neki. én megmondtam neki hogy nekem eléggé bejön (lehet hiba volt), de ő csak barátkozni akar. de ettől függetlenül minden nap ír, ha nem lát már aggódik, és nem bír ki egy napot sem úgy hogy ne beszélnénk. ez miért van? mit kéne tennem? nem tudok rá csak barátként nézni. köszi előre is!

Legjobb válasz: Nagyon jó barátjának tart, vagy idõközben már õ is többet akar tõled.

Nagyon jó barátjának tart, vagy idõközben már õ is többet akar tõled.
Szívesen.
ott van a kérdésedben a válasz
Még lehet belõle valami de egyelõre csak barátként tekint rád. Viszont az már jó dolog ha õ szokott írni.
Szerintem pedig csak jól esik neki, hogy valaki rajong érte. Ezért tartja veled a kapcsolatot, közben meg fûzi a másik csajt.
Szerintem vagy csak barátként tekint rád és unja a fejét, ezért van rád szüksége, mert azért jól elbeszélgettek és hiányol ha unatkozik. Vagy pedig elkezdett többet érezni irántad, bár ezt kétlem, mert: mivel tudja h te neked bejön, ezért nem félne kezdeményezni ha neki is bejönnél.
partyba lesztek verve. :)

A srácoknak mennyire fontos a női mell? Tényleg sokat számit a mérete? Amugy meddig nő az ember melle? És az igaz hogy ha maszírozzuk, akkor is nőhet?

Legjobb válasz: én srác vagyok, és csak ugy elárulom, hogy elöbb az arcot nézzük utána a popsit.és ha igazán érdekel minket egy lány természetre aranyos kedves és jokat lehet vele dumálni akkor még az sem számit hogy nem néz ki lyan jól, a mell szinte a legutlsó helyen van, és nem is a mérete számit hanem hogy formás legyen, ne lógjon meg ilyesmi, sokat dumálunk erröl haverokkal és ez nem csak az én véleményem. persze vannak olyan srácok akik a nagy melleket szeretik de nagyon nagyon nagyon kissebbségben vannak akiket ez érdekli.

Én megmondom neked az õszintét srác fejjel, én nem azt mondom hogy most már mindennap tegyél félre mell mûtétre, elárulom neked nem nagyon fontos hogy nagy melled legyen, ha nem is nagy legyen formás és ne lógjon, de egy srác nem a mellét nézi egy csajnak, ha valaki azt teszi még nem volt nõvel. A srác 3 dolgot néz meg egy lányon elõször az arcát, itt fontos az ápoltság, mert ha ragyás a feje a lánynak az nem túl vonzó, a hajadat is megelhet csinálni szépre, sokat számít mennyire vagy ápolt, 2.-ik a teste, itt nem csak a mell és a fenék ha úgy általában minden, nah ez viszont nem adottság ha jó testet akarsz akkor mozogj sportolj, tovább élsz, jót teszel vele egészségednek, és jó lesz a közérzeted ha alakod jó lesz, nem azt mondom foggyá le 15kilóig hanem csak mozogj ne izmosodj mozogj, egy mert feszesebb lesz a feneked és ha lóg is a melled a zsírszövet eltûnésétõl vissza áll(hat) de jót tesz mindennek. A 3.-ik pedig az hogy kicsit körbe szaglássza, ha lány túlzásba viszi a szépítkezést, olyan ruhát vesz fel, ugrik mint a kiskutya arról általában (még ha nem is igaz)leró hogy több dákészt fogott már mint kilincset, ez számomra nem vonzó más számára igen de õ nem azt fogja látni hogy milyen egy nõ hanem hogy ezt meghúzom, utána dolgom nincs vele. Aki így viselkedik játsza a könnyû prédát azt mutatja magáról az ne várjon sokat az élettõl. De , kicsit elkanyarodtam, ne a melled határozzon meg hanem saját magad, az a lány akinek nagy melle van és ezt iteszi ország világnak a olyan is, nem baj ha kicsi a cicid ha lesz egy normális kapcsolatod nem fog semmit változtatni rajta!
én srác vagyok, és csak ugy elárulom, hogy elöbb az arcot nézzük utána a popsit.és ha igazán érdekel minket egy lány természetre aranyos kedves és jokat lehet vele dumálni akkor még az sem számit hogy nem néz ki lyan jól, a mell szinte a legutlsó helyen van, és nem is a mérete számit hanem hogy formás legyen, ne lógjon meg ilyesmi, sokat dumálunk erröl haverokkal és ez nem csak az én véleményem. persze vannak olyan srácok akik a nagy melleket szeretik de nagyon nagyon nagyon kissebbségben vannak akiket ez érdekli.
Az elõttem szólóhoz csatlakozva én is csak megerõsítem hogy egy szép arc sokkal fontosabb mint egy nagy mell, én személy szerint nem is komálom a nagy mellet mert megereszkedik, inkább a kézbeillõt! Egy mellen nagyon jól mutat ha határozott kontúrú szép bimbó van az ellensúlyoz bármit! Különben azt hogy mûködni fog e a kapcsolat úgyis a csaj hozzá állásán múlik, meg én inkább a természetét, az eszességét fürkészem egy lányon mert jótermészetû okos és határozott csajt sokkal nehezebb találni (mellesleg ezen változtatni se lehet ha már egyszer kialakult) mint cicababát, és általában ezek a legostobábbak! Szvsz aki hosszútávra épít annál nem számít.
Szia!Nem minden srácnak fontos a mell mérete.Nem minden pasi van túlzottan oda a mellekért.Igaz, van aki az szerint válogatja a csajokat.Az én párom seggpárti.A maszírozástól nem nõ, mert akkor nekem már óriási lenne a mellem, de még mindig kicsi :) !
Pasi vagyok és számomra fontos egy nõben, hogy nõies legyen! Ez sok mindenben ki mutatható! Egyéniségtõl független! Mindegy, hogy nagy a mell vagy sem! De szerény személyem szenvedélyesen rajong az eredeti (nem mû)kerek formákért és ez a mûvészi kreativitásomban is na meg a szexuáis vágyaimban is ki mutatkozik! Persze a nõ, nõ attól is ha kisebb a melle és lehet igazán sexy! Sõt... 15. éve házas vagyok és hozzá szoktam párom méreteihez és még mai napom is borzalmasan fel tud izgatni Csodás kebleivel! Sajnos én egy ilyen pasi vagyok ki rajong a gyönyörû eredeti keblekért, dekoltázsért! Meddig nõ az nem tudom! Amúgy pasia válogatja, hogy mit szeret a nõkben, vagy a partnerében!!! Szerintem attól, hogy maszírozzuk nem nõ a mell!
Szerintem vannak olyan pasik, akiknek fontos és vannak olyanok, akik nem tulajdonítanak neki nagyobb figyelmet. Embere válogatja, ízlés dolga.
Szerintem épp annyira fontos nekik a nõi mell mérete, mint nekünk a péniszük mérete. Nõhet tornától. Ha hízol. Terhesség alatt. Maga az érés olyan 24 éves korig tart, addigra nagyjából eléri mindened a végsõ méretét.
legyen mit fogni de az undorító amikor túl nagy és lóg
Majdnem minden pasi el va ájulva a nagy mellû nõktõl. De én úgy gondolom, hogy ha végülis szerelmes lesz az illetõ, egyáltalán nem fogja érdekelni az, hogy most nagy-e avagy kicsi a partnere melle. Azt fogja szeretni ami van. Azén barátom pl azért szereti nézni a nagy melleket, de nem gyõzi hangsúlyozni, hogy én mellemet nagyon szereti olyannak, amilyen. Pedig én aztán nem vagyok megáldva valami hû de nagy domborulatokkal. Én úgy gondolom, hogy nem a mellmére a döntõ egy kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy nagyon. Köszi szépen :) Igazad van teljesen, és jól látod a dolgokat :) Puszi neked :*
Nem tudom mi tortenik itt. Vagy a jo fej fiukat fogtad ki, vagy pedig nem is fiuk valaszoltak, hanem lanyok. Nem akarok unnepronto lenni, de kozel vagyok a harminchoz, evek ota edzem es mindenfele bekepzeltseg nelkul irom, hogy az alakom hasonlit a fitnesz modellekehez, de a melleim nagyon kicsik. Ez van, nem nottek meg. Eppen par napja kaptam ertuk megint beszolast pasiktol. Csajoktol is kapok eleget. Nem szamit a kemeny kerek popsi, a lapos has, a formas karok, allandoan ezzel cseszegetnek tizeneves korom ota. Azt hittem kinonek ebbol az emberek, de nem. Komolyan mondom, mindig tema, hogy milyen kicsi a mellem. Teny, hogy kapcsolatban sosem volt ra panasz es nem ez szamitott, de az emberek igenis kepmutatoak, mert megjegyzik meg ha nem is mondjak ki oket. Persze kerdes mi a kicsi. Sok no az egyebkent B es C kosaraval ugy gondolja kicsi van neki, holott szerintem azok a legszebbek, en tenyleg sajnos A kosarmerettel rendelkezem, de tenyleg minden mas oke es megsem szamit.:(
bibliana én pl oda vagyok a fitness modellekért.. és az oylan tipusu nõkért.. és embere válogatja ... sokan pl beszolnak hogy milyen férfi vagyok hogy iylen nõk jönnek be nekem .. nekem pl nem fontos annyira a mellméret.. sokkal inkább hogy szép teste legyen sportos ... ha karban tartja akkor idõsebb korára is jól fog még kinézni..
Micsoda képmutatás.. személyiség, meg kedvesség és csak utána a cici. :) )))) Nevetséges. Egy férfinak fontos a nõi mell. Legyen formás, és ne legyen kicsi. Ez van.
Koszi Bleed!:) Kicsit jobb kedvem lett.
hát mell méret elég hátul áll a fontossági listán. De ha már így felmerült a kérdés nekem speciel a pici-közepesen nagyig tetszik de mondom nem valami fontos. Nem értem mért alakult ki ez a nagy mell elmélet
Engem érdekel a mell mérete de ahogy írták is nem mindig számít: barátnõmnek elég kicsi melle van mégis mivel szeretem õt ezért nagyon nem izgat hogy kicsi. Álltalában 24 éves korban alakul ki a végleges méret. Hát a mellek izaglomban megduzzadnak, és gondolom a simogatás is egy ilyesmi dolog.

Valóban fontos szex közben a srácok csipö mozgása? Jobb aza srác aki irtó jol mozgatja a csipöjét?

fiuk, szex

Legjobb válasz: Persze, a csipoficamosok kevernek a legjobban :)

Persze, a csipoficamosok kevernek a legjobban :)
SP-nek biztos fontos.
A kérdező hozzászólása: nagyon humoros válaszok
Igen, jobb.Az érzéki csipõmozgás olyan nagyon szexi tud lenni.

A srácoknak melyik hajszín tetszik a legjobban egy lányon és miért? Fontos egyáltalán a hajszín?

Legjobb válasz: Szerintem a hajszín nem fontos.Legalábbis nálam,Inkább a belsõ tulajdonságok számítanak.Így leltem rá életem szerelmére.

Szerintem a hajszín nem fontos.Legalábbis nálam, Inkább a belsõ tulajdonságok számítanak.Így leltem rá életem szerelmére.
Nekem nem fontos a hajszín, de az nem tetszik, ha többszínûre van festve egy lánynak a haja.
Nekem speciel a sötét ill. természetes hajszín tetszik. A természetes szõke is, de szõkített nem igazán (elnézést az érintettektõl).
Nem fontos a hajszín, persze azért ne ragyogjon a szivárvány minden színében, ami állatába tetszik, az a barna hosszú haj, illetve a szõke (ami szerintem sok pasinak nagyon bejön)
Bár a srácokat kérdezted, én nõként tudok hozzászólni. Mióta szõkére van festve a hajam, jobban megfordulnak utánam a férfiak. Ettõl függetlenül szerintem nem igazán a hajszín a mérvadó egy kapcsolat kialakulásában.
Én is nõként szónék hozzá. Mondjuk nekem barna hosszú hajam van és megfordulnak utánam a pasik, de szerintem nem a haj színe tesz érdekessé egy nõt, sokkal inkább a viselkedése és a belsõ tulajdonságai.
El van nézve!!!
Fontos a hajszín én a töbszínû hajat szeretem.
Fontos a hajszín én a többszínû hajat szeretem.
OFF, OFF, OFF, OFF, OFF, OFF, OFF
Szerintem ez abszolút pasifüggõ. nekem pl. a hossú egyenes fekete jön be leginkább.
Nekem pl. természetes fekete hajam van, és így is nagyon sokan megfordulnak utánam, meg ilyen közösségi oldalakon is sokan írnak, szóval az sem igaz, hogy minden csávónak a szõke jön be.
az elõzõ válaszba vajon mi nemvolt hasznos?! az hogy netegye magát nevetségessé egy szõke hajszínnel, csak mer "mindenkinek olyan van" ? :D:D:D sötétek vagytok, bazz
szerintem a pasiknak az a hajszín tetszik a legjobban, ami a legjobban illik a lány arcához, szeméhez, vonásaihoz, ami összhangban van az egész lánnyal, és széppé teszi. nevetségessé pedig netedd magad, hogy szõkére festeted a hajad, ha egyáltalán nemáll jól, mert lehet megfordulnak majd utánad a pasik, de csak azért hogy: úristen, hogynéz ez ki??
Igen, tényleg az a lényeg, hogy passzoljon. Hogy az egyéniségedet tükrözze a hajszíned. Én mondjuk elég hülyén néznék ki szõkén. Amikor a párommal megismerkedtünk rubinfekete voltam, aztán teljes fekete lettem, majd felül fekete alul vörös, most meg barna. Ez ellen nagyon tiltakozott, de amikor meglátta a végeredményt nagyon tetszett neki. Azt mondta sokkal szexisebbnek lát ezzel a színnel.
Nem lehet konkrétumot mondani, mert mindenkinek más a bõrszíne, arcformája, és ezektõl is nagyban függ, hogy egyeseknek egy hajszín jól áll, másoknak meg nem. Passzoljon, az a lényeg.
Én is nõként szólnék hozzá. Barna, majdnem derékig érõ hajam van és a párom egyszerûen imádja, annak ellenére, hogy elõttem leginkább a vörösöket és a szõkéket szerette. Viszont azt mondta, már akkor nagyon tetszett neki a hajam , mikor elõször meglátott :) Annak ellenére, hogy nem túl feltünõ a hajszínem (természetes), utánam is gyakran megfordulnak a férfiak. Szerintem a kisugárzás sokkal fontosabb. És persze nem árt olyan hajszínt választani, ami illik az egyéniségedhez.Mondjuk egy nagyon szerény, visszahúzódó lány furcsa lenne tûzvörös tincsekkel.A vörös haj inkább a szenvedélyes, érzelmes nõkhöz illik, a párom elmondása szerint ezért tetszenék én vörösen is neki. Tehát, nem hinném, hogy a hajszín önmagában meghatározó lenne. Sokat dobhat egy lány külsején, de mindenkinek más szín áll jól, mindenkihez más haj illik.És minden pasit más fog meg (szerintem).
Én is nõ vagyok. Derék érõ sötétbarna hajam van. Eddigi párkapcsolataimban mindig heves tiltakozást váltott ki, amikor be akartam festetni, vagy le akartam vágatni.
Én alapvetõen a barna hosszú hajú csajokat szeretem.

Szerintetek hülyít engem ez a srác? Köszönöm előre is aki elolvassa, nekem nagyon fontos! 

Sziasztok! Van egy srác akit kb 1 hónapja ismerek, neten írt rám először és már akkor is nagyon kedvesnek és aranyosnak találtam, utána skypoltunk, videocameráztunk meg minden, egyszer találkoztunk már és imádtam vele lenni.. de mivel nagyon messze lakik tőlem nem tudok vele minden nap összefutni.. (kb 150 km..) de félek hogy egyszer csak vége lenne ennek.. imádom a srácot, és a mostani időben mintha mindne kapcsolatot meg akarna velem szakítani, nem ír vissza, nem fogadja a hívásom, semmit nem reagál az smsekre.. de látom pl facebookon hogy más lányoknak le"tetszik"ezi a képét.. és nagyon rosszul esik.. csak ennyire kellettem volna neki? várhatok hogy visszaírjon vagy legyen valami.. szeretem.. és már ő is mondta nekem hgy ő is.. még az is flemerült hogy költözzek hozzá.. imádom és nem tudom elfelejteni.. szerintetek mit tegyek? köszönöm aki elolvasta és válaszol.. 

Legjobb válasz: hány évesek vagytok? sztem hülyít

hány évesek vagytok? sztem hülyít
Én is 16 vagyok másfél éves kapcsolatot sikerült összehoznom valahogy, de egyszer sem aludtam még ott nála, nem hogy odaköltözzek!5 éve ismerem, és a családom is, mégse fordult meg a fejembe hogy odaköltözzek..Jó, igaz csak 30 km-re lakik, de ez ráér szerintem még picit nekem is, nem kell hogy folyton egymás nyakán lógjatok, fõleg nem egy hónap után.
Neten írt rád, tehát nem ismered... (am lefogadom h 15-nél fiatalabb vagy) Mi van akkor ha pl rosszat akar neked? Egyszer találkoztatok az semmi, egyszeri találkozóból nem lehet megismerni az ember...
Nem akarok hülyeségeket beszélni, de egy távkapcsolaton nagyon sok múlik rajtatok! Hogy akarjátok-e, megbiztok-e egymásban stb! De fõ a bizalom! És én ugy látom hogy neked nem igazán jött össze ez:S Sajnálom! De ez nem rajtad múlt! Hanem a pasin! És ezek szerint semmit nem akar, és nem akarlak elszomorítani de ennek vége van! És kereshetsz távkapcsolatot még, ajánlom is szivemszerint, én már 3 éve vagyok távkapcsiban! 360km van köztünk! És több heteket vagyunk együtt! Kitartás!
Szerintem ne vedd komolyan ezt az 1 hónapos távkapcsolatot. Nem akarlak kiábrándítani, de ebbõl nem lesz semmi.
16 évesen költözz hozzá? LOL ez viccnek sem hangzik jól. Szerintem rájött, hogy túl messze laktok egymástól. ENnyi.
A kérdező hozzászólása: komolyan gondolta õ is, és utána még õ akarta hogy találkozzunk, de mivel nagy a távolság szinte minden nap videókamera vagy ilyenek.. smot meg megszakadt minden.. semmi..amugy igen lehet arra gondolt hogy majd egyszer..:) a 2. válaszolót nagyon megértem, egy másik oldalról is megközelítetted a kérdésem, és nagyon köszönöm, jogos! és a nagy távolság miatt lehetséges hogy én sem engedném el a gyerekem max akkor csak ha nagyon nagyon nagyon ismerném a fiút és a környezetét (szüleim ismerik a fiút, csak még ennyire nem)
Esélytelen sajnos. Szinte teljesen biztos, hogy csak játszik veled. Talán nevet a markába, hogy elringatott téged ezzel a költözéses dologgal, most meg lelép...De ha komolyan is gondolná: egy 17 éves srác nem tud neked semmit nyújtani, fõleg úgy, hogy hátrahagynál mindent. Ezen gondolkodj el picit. Gyerek vagy még ehhez. Illetve közelítsük meg másik oldalról. Mondjuk 35 éves korodban lesz egy 16 éves gyereked. Rátalál a szerelem, de fél országnyi(vagy még több) távolság van közöttük. A másik fél ugyanezt ajánlja. Elengednéd a gyereked? Nem hiszem...Pont úgy, ahogyan téged sem. Talán játék ez a részérõl, talán komolyan gondolja, ez utóbbi esetben inkább csak a rajongásnak tudható be. Idõvel belátja, hogy senkinek nem származna haszna belõle.
1 hónap ismeretség után felajánlotta, hogy költözz hozzá? Nem lehet, hogy úgy értette, hogy "majd egyszer", ha már egy ideje együtt lesztek és te meg nagyon komolyan vetted, amit mondott? És õ megijedt, hogy te ezt ennyire komolyan gondolod?
A kérdező hozzászólása: Igen, õ ajánlotta fel még:)
Õ mondta, h költözz hozzá?
A kérdező hozzászólása: 16(jövõhéten 17), õ meg 17 a költözést õ hozta fel mert annyira megkedvelt és mondta is hogy szeret.. azóta is csak rá tudok gondolni, hülyít?
Távkapcsolat alapból halálra van ítélve, ha tényleg annyira szereted költözz hozzá. (Mondjuk gondolom ha ilyeneken problémázol akkor még úgyis kiskorú vagy és a szüleiddel laksz akik nem fognak elengedni)
semmi képp nem szolok bele nem terellek csak 1 kérdés milyen volt a kapcsolatotok bövebben

FONTOS! Összevesztem a srác anyjával, jó ötlet, amit szeretnék?

Összevesztem a szerelmem anyjával,mert sajnos eléggé félős típus vagyok és rosszul mutatkoztam be,pontosabban vigyorogva csak a keresztnevemet mondtam. Az anyjának ez úgy jött le,hogy neveletlen vagyok stb. Persze ez nem így van,csak ezt nem tudtam elmondani élőben. Szerintetek,ha írok neki egy őszinte üzenetet és bocsánatot kérek,akkor javíthat valamit a helyzeten? Nem szeretném,hogy rosszat higgyen rólam. :(

Legjobb válasz: Most ez vagy fake vagy az év anyukája díj várományosa

Most ez vagy fake vagy az év anyukája díj várományosa
Vágd pofon határozottan és mond meg neki....
Ez komoly? Hogy kellett volna bemutatkoznod? Szomorúan? Õ a neveletlen amièrt ilyenèrt hisztit csap. Embert mèg nem láttam úgy, hogy megjegyezte volna a másik teljes nevèt, ilyenkor mindig arra figyelek èn is hogy az enyèmet jól mondjam, örülök ha a másik keresztnevèt megjegyzem... ez nem nagy ügy, ha ilyenen kiakad akkor tök 8 mit csinálsz megszólja. Valószìnû tipikus urolkodó mama tìpus.
szerintem személyesen kérj elnézést, és mondd, hogy nagyon félénk vagy, zavarban voltál
A kérdező hozzászólása: nem fake!!!
ez miért összeveszés? Elkezdett rodibálni emiatt avgy mi???
hát bemutatkozásnál logikus egy vezetéknév, amúgy miért szóvá tette v. mit takar az összeveszés? a szituációt nem ártott volna jobban vázolni, nem tudom még soha nem találkoztam ilyennel, hogy csak keresztnevet mondtak volna N
A kérdező hozzászólása: 6. válaszolónak! Hát szóvá tette, hogy nem tudja, hogy engem hogy neveltek, de nem mutatkoztam be normálisan. Ráadásul a srác elõtt csinálta ezt. A srác mondta neki, hogy de õ bemutatott engem neki.

Honnan tudhatom hogy fontos vagyok a srácnak akivel randizgatom?

Legjobb válasz: onnan hogy randira hív :D

onnan hogy randira hív :D
MEgkérdezi hogy hogy vagy, Odafigyel mindenre amit mondasz neki, nem dugiban csókol meg, meg fogja meg a kezed, hanem emberek elõtt is megteszi, illetve ha egy ismerõsöddel találkoztok, nem engedi el a kezed és tesz úgy mintha csak haverok lennétek :)
A kérdező hozzászólása: Már 6 randink volt :D Ha egy napig nem beszélünk, a 2. napon írni szokott egy "Hogy vagy, hiányzol" üzenetet. Tegnap nem beszéltünk, mondom letesztelem hogy eszébe jutok-e és ma írt. Amúgy nekem is rengetegszer jut eszembe, kb egész nap rá gondolok. Vagy múltkor úgy volt nem találkozunk mert dolgozik. De felkelt 1 órával hamarabb hogy a buszmegállóban találkozni tudjunk 1 puszira *_* Ilyesmikbõl lehet gondolni hogy fontos vagyok neki?
Egyértelmûen nem vagy fontos neki. Jézus, és én még azt hittem, én problémázok hül.yeségeken... na, nyugi már, imád téged. Nézd a szemét, a pillantását. A barátom olyan szerelmesen néz rám, hogy általában totál zavarba hoz vele :)

Lányok! Miért olyan fontos nektek, hogy ne ti legyetek a srácnak az első, akivel lefekszik?

Legjobb válasz: én még nem hallottam ilyenrõl hogy ez gond lenne

én még nem hallottam ilyenrõl hogy ez gond lenne
Szerintem ez nem fontos, de lehet, hogy néhány csaj a tapasztaltabb srácokra bukik... Biztosan a fiúk között is van olyan, akinek a szüzek, másnak pedíg a tapasztalt lányok jönnek be. De végül is, ha úgy fekszenek le, hogy szeretik egymást, akkor mindegy lesz, hogy az az elsô alkalma a partnerének, vagy sem...
hát nekem pont az volt a célom hogy az akivel elsõnek lefekszem is szûz legyen. És így is lett. A mai napig õ életem értelme :)
Ha szeretem a sracot, akkor nem erdekel hanyadik vagyok neki. Ugy szeretem, ahogy van. De ha csak szexualis celbol akarok vele lenni az mas. Nem tanitani akarom a szexet, hanem elvezni. Nagyon kiabrandito, ha egy ferfi vagy egy no benazik, felenk, gatlasos az agyban. Nem erez ra, hogy a masiknak mi okoz elvezetet vagy a pornofilmeket majmolja, nem tudja, hova kell nyulni, nincs tapasztalata. Es nem hiszem, hogy egy szuz srac tul spontan lenne a szexben. Persze, van olyan no, akit az izgat fel, hogy tanitgathat egy fiut, es a sajat igenyei szerint formalhatja. De sok no jobban szereti a dominansabb ferfiakat.
Nekem cseppet se fontos. Talán a tizenévesek körében lehet ez fontos, késõbb tuti nem, sõt, ahogy telik az idõ, szép lassan inkább hátrány, mint elõny.
Én inkább örülnék, ha én lennék az elsõ.
Hát... a legtöbb szûz fiú nem egy nagy élmény... :D Az ember lánya meg azért jobban örül, hogyha nem két percig tart a menet, bár bénázásból az is sok. :D Hát ez sajnos ilyen. :D De egy kellõképp részeges egyéjszakás kalandnál gondolom nem szempont, egy érzelmileg telítettebb kapcsolatnál pedig szintén nem ez a döntõ.
én mindig úgy képzeltem el, hogy a srác is szûz, mert az olyan jó ha mindkét személy egymással veszti el a szüzességét
hát nem árt
hát illik... vagy te úgy hagynád felizgulva, miközben te kielégülten fekszel mellette?
nem fontos, ahogy az sem h õ ne menjen át a kövi csajra :D de am konkrétan nem fontos csak nem árt ha nem hagyod állva :D de az már m1 h hogy oldod meg 19F
Ha csak ennyi akkor jah, de ha jártok egy ideje akkor beszéljétek meg...
Fontos, szexben szerintem adok-kapok alapon mûködnek a dolgok. Ha már én kinyalom õt akkor õ is viszonozza :D
szerintem fontos. szar lehet kielégítetlen pasinak lenni.:) najó ezt furcsa így lányként mondani, csak a barátomat látva gondolom, hogy ha úgy otthagynám, akkor nagyon befejezetlen maradna az egész :)
Hát, illene, bizony...
Én szívesen kinyalom anélkül is, hogy õ nem viszonozza. Nekem ez nagyon élvezetes! De ritkán adódik arra példa, hogy ne indulna be és ne viszonozná! Volt már ilyen, de azért vagyunk együtt (azért házasodtunk össze), hogy ezt bármikor orvosolhassuk :o) Ha neked ez az elsõ próbálkozás, akkor hagyd magad és koncentrálj az élvezetre! Gondolj közben a farkára is, ne csak az ujjára. Így nagyobb kedved lesz hozzá. Ráadásul õ biztosan úgy fog mozogni, terelni az alsó testét, hogy könnyen a szádhoz kerüljön a farka. ... A szex csak játék és élvezni kell, nem agyonizgulni. 41/F

Help, kedves Mindenki! Holnap bele kell adnom apait anyait, hogy visszahódítsam a srácot akit szeretek! Nagyon fontos! (? )

A helyzet az, hogy elismerem bárki el?tt, hogy a srác egy kicsit még gyerekes és vannak hibái, de fél évvel ezel?tt úgy beleszerettem, hogy azóta sem tudom kiheverni. Én is ismerem a hibáit, de meghalnék érte, és holnap lesz az utolsó lehet?ségem a szíve elérésére! Egy másik lánnyal akar összejönni (nem akarok hazudni se magamnak se másoknak, odavan a csajért), de holnap egy buliba megyünk, ahol a csaj nem lesz ott. Szeretném ha újból belémszeretne, hogy úgy szeressük egymást mint rég. (3 hete szakítottunk)

Legjobb válasz: Ki szakított te vagy õ?

Ki szakított te vagy õ?
Menj odahozzá és kérdezd meg, hogy érez e még valamit.
óó szegénykém... Talán egy tánc is sokat segítene, amolyan odabújós tánc amikor háttal táncolsz és gyengéden dörzsölöd magad a srác testéhez, majd megfordúlsz átöleled és akár mehet a csók is, vagy irányítod a kezét miközben táncoltok, a seggedre a hasadra szóval érted a lényeget.... A kapcsolatok többségét, és a kapcsolatteremtést, és a másik iránti vágy kifejezését vagy elérését NEm a szavak határozzák meg hanem legtöbb esetben a tetteink!
szerintem nem kell taktikazni, egyszeruen meg az elejen odamenni, felrehivni es oszinten elmondani mit erzel - ha szerencsed van, o is ugyanugy erez. jo, ihatsz egy poharka bort, batoritonak, de a srachoz akkor menj oda, amikor meg nem itta le magat. csak osznten.legalabb elmondhatod, hogy megprobaltad, es megkonnyebbulsz utana.ha nem teszed meg, ezen fogsz ragodni. nezz ki szuper dogosen, de ne olcson, ne legyel agyon sminkelve meg ilyenek. de lassa rajtad, mit veszit! stb.
Szerintem mond el neki, hogy még érzel valamit iránta, szereted õt, és aludni sem bírsz a tudattól, hogy nem vagytok együtt, és egy másik lánnyal akar lenni. Kérd meg, hogy adjon neked még egy esélyt, hogy bebizonyíthasd, mennyire szereted:) Ezt legjobb lenne nem egy buli közepén elmondani neki:) Inkább utána. 19/f
A nyalizást felejtsd el! Ne lássa rajtad hogy kétségbe vagy esve! Ha már azt választod majd hogy oda mész hozzá és közlöd vele a dolgokat, de semmiképpen se könyörögj meg ilyenek. Azzal elásod magad és kis libának fog gondolni és azt veszi majd csak le belöle hogy bármit megtennél neki.
18:00 De ha bármit megtenne neki? Én még mindig annak a híve vagyok, hogy egy szakítás után (de elég csak egy veszekedés is) sose lesz ugyanolyan mint az elõtt. Vagy csak nagyon nagyon hosszú idõn keresztül. Amúgy nálunk is ez van...:(
18:54, ez így is van! Sosem lesz többé ugyanolyan, ha már egyszer szétmentek, sosem lesz semmi a régi. Épp ezért nem kell nyaliznia, nem kell "bármit megtennie" , ha a pasi valaha is szerette õt akkor vagy szépen nomrálisan megmondja majd neki, hogy nézd ez nekem nem fog menni, nekünk nem fog újra mûködni ez a kapcsolat, vagy pedig ha még mindig szereti akkor ad neki még 1 esélyt. De nehogy már kútba ugorjon, meg a lábát nyalja hogy a pasi visszafogadja nemáár , nem kell megalázkodni. Ha ezt teszi akkor a pasi késõbb ki fogja használni ha olyan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!