Találatok a következő kifejezésre: A srácok szeretnek jobban ha egy (3 db)

A srácok mit szeretnek jobban ha egy caj kivan öltözve vagy ha átlagosan öltözik?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, nincs olyan nõ aki kivétel nélkül mindenkinek bejön. Azért fog belédszeretni a jövendõbelid, mert magadat adod, és a stilusod szerint öltözöl.

Mindenkinél más, nincs olyan nõ aki kivétel nélkül mindenkinek bejön. Azért fog belédszeretni a jövendõbelid, mert magadat adod, és a stilusod szerint öltözöl.
Változó. De szerintem egy lány úgy öltözzön ami jól áll neki, én pl. hiába vennék fel kisestélyit vagy cuki miniruhát, max kiröhögnének.
Férfi vagyok. Nõi tévhit, hogy a férfiak nem "mernek" közeledni a kihívóan öltözködõ, feltûnõen kirittyentett nõkhöz. Igaz, hogy a kihívó öltözék magára vonja a figyelmet, de egyben kacér viselkedést sugall, és nem sok férfi szeretne maga mellett tudni egy mindenki-nõjét, ezért sokunk fejében meg sem fordul, hogy udvaroljunk ilyen hölgyeknek. (Kivétel, ha csak egy éjszakára kell.) A rikító, sokszínû öltözék kislányos belsõt sugall, ez sem jön be minden férfinak, mert sokan "nõt" keresnek nem csajt. Szolid, de elegáns öltözékkel felkeltheted a férfiak figyelmét. Szubkultúrákon belül nyilván az öltözködési szokások betartása kelt pozitív benyomást. (Baráti körben = végzõs fizikusok, matematikusok rengetegen vagyunk, akiknek a 0 rúzs, 0 smink, 0 festék kombináció jön be, talán azért, mert vonzó egy nõben, ha kicicomázás nélkül is igazi nõnek érzi magát, de ez nem általános, sok ellenvéleménnyel találkoztam már.)
ha átlagosan öltökösdik, akkor tökéletesbarátnõnek, de aki ki van öltözve, annak meg fütyüének, de sajnos nem mernek közeledni...tapasztalatból mondom!
A kérdező hozzászólása: A SRÁCOK MIT SZERETNEK JOBBAN HA EGY CSAJ KIVAN ÖLTÖZVE, VAGY HA ÁTLAGOSAN ÖLTÖZIK...??????
Egyértelmü hogy átlagosan, ugy más szemmélyiséget is utalsz magadra nem azt a plázapicsát vagy mit tom én aki mindenki csaja. A fiuk azért nem hajtanak rá az olyanokra.Söt számomra idegesitö az olyan.

A srácok többségben mit szeretnek jobban: ha csupasz vagy ha van egy kicsi (fazonra nyirt)?

Legjobb válasz: szerintem nem olyan szép a telljesen csupasz. nekem az jön be amikor csikocska van ott:D

szerintem nem olyan szép a telljesen csupasz. nekem az jön be amikor csikocska van ott:D
sztem minden pasinál más..de inkább a csupasz.az én pasimnak is az jön be meg mellesleg én is úgy szeretem:P:)
Nekem elég sok fiú haverom van, és amennyire kivettem a szavaikból, a csupaszt szeretik jobban. A volt és a mostani barátom is inkább csupasz-párti. Épp amiatt, mert az nem szúrja õket, és nem megy semmi a szájukba :) De ez teljesen egyénfüggõ egyébként.
Szerintem bikinivonal teljesen jó...
CSUPASZ!!! Ezt a fiúk 90°-a állitja. De vannak más vélemények is. Döntsd el te.
Csupasz, fene sem szeret utána köpködni, meg ha a farkammal simogatom a lányt, az elég rossz, ha szúrja a makkomat :)
sztem míg 1 férfi azt szereti ha van vmi, addig 10 férfi azt ha csupasz. én nem ismerek olyan embert(pedig nagyon sok haverom van) aki a szõrös punci hallatán ne kezdene el köpködni meg mondani h hányingere van ha rá gondol. a csupasz a divat, azt imádom én is. 1 fiú
Egyertelmû hogy szõrösnek kell lennie. Csak a pedofilok akarnak kopasz p*nájú nõkkel enyelegni, lévén ezzel emulálják a fejletlen, védtelen csupasz kis kókuszillatú nunit. Szóval ha ezt akarja tõled a barátod, jelentsd fel!
Nekem egy kics csíkocska van, és nagyon erotikus. A barátom imádja.
alap h csikocska:D
dontsd el te vagy kerdezd meg a parodtol hogy o hogy elvezi.de szerintem egy kicsi csikocska soha nem art.sexybbe teszi.Garantalom
én a csíkocskára esküszöm :)
a csikocska a leg sexyb

Én egy 18 éves srác vagyok a barátnőm 15 múlt aki mellesleg őrült jól néz ki és az normális dolog nála hogy szinte mindennél jobban szereti csinálni az orális dolgokat? Még akkor is ha nem mindig viszonzom neki.

Olyan szinten hogy van mikor csak attól orgazmusa van ha pl közben simogatja magát.Lehet azért is van mindez mert nagy a méretem minden téren?

Legjobb válasz: ha a barátnõd elmegy attól hogy simogatja magát miközben neked csinálja, az nem neked köszönhetõ!Akkor is elmegy ha éppen nem vagy vele!!!!!és az hogy neked nagy istenem, nem vagy vele egyedül!Én sem dicsekszem azzal hogy nekem mekkorát szánt az ég!

ha a barátnõd elmegy attól hogy simogatja magát miközben neked csinálja, az nem neked köszönhetõ!Akkor is elmegy ha éppen nem vagy vele!!!!!és az hogy neked nagy istenem, nem vagy vele egyedül!Én sem dicsekszem azzal hogy nekem mekkorát szánt az ég!
U dejo kis krva lessz 8D
Normális, de ezzel az egésszel nem véletlen csak dicsekedni akarsz..?:P
Mert imádja a faszt. Jókis ribanc lesz belõle pár év múlva.
biztos csak veled csinálja...?
Én is szeretem szájjal kényeztetni a páromat, izgat, ha magamhoz nyúlnék, valószínûleg orgazmusom is lenne. Semmi köze a méretedhez, egyszerûen csak vannak nõk, akiknek ez bejön, és vannak olyanok, akiknek nem.
szió, miért lenne belõle ribanc? ne hagyd, hogy szídják a te barátnõdet? hogy képzelik, hogy beszólnak rá így látatlanban? Képzeljétek, nekem nem a barátom méretétõl volt ilyen, hanem azért mert irtózatosan szerettem, és nagyon jó volt neki örömet okozni. Remélem a te barátnõddel is ez van. és én amúgy sokáig nem akartam az orális szexet. és szerintem sokan tényleg akkor akarják csak, ha nagyon szeretnek egy fiút. tanácsképpen mondom, hogy viszonozd neki, mert biztosan nagyon értékelné;) azért monhatják amúgy a barátnõdre, mert még elég fiatalka. bárhogyan is van, nem ismeri õt senki, szóval kussoljanak be szépen!
"Kedves" válaszok tömkelege. Mondjuk dicsekedned tényleg felesleges, mert az a legvalószínûtlenebb, hogy a méret miatt van. Hogy miért van, azt neked kéne érezned, én imádom a páromat, minden szempontból, így kényeztetni is és könnyen el is megyek közben, de természetesen ez csak vele van így, más pasival fúújjj... Persze lehet, hogy az elõttem szólóknak van igaza, és "mindenkivel" így lenne neki, de nekem valahogy nem ez ugrott be elõször... Szóval neked kell érezned, hogy azért van mert szeret téged és/vagy a testedet, vagy azért mert egy rbanc... Mindenesetre örülj neki, és persze azért viszonozd!
Hát képzeljétek el, igenis vannak lányok, akik imádják az "orális dolgokat" és olyan lányok is akadnak, akik a kedvesükkel imádják ugyanezt...hogy mik vannak, mi?
A kérdező hozzászólása: Az elõbbi 3 komment az elõbbi oldal legutolsójához szól...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Am ezek mind igy vannak amiket elõbb irtál:) És õ télleg nem egy ribi hanem csak szereti csinálni amit csinál... Szóval köszi mindezt amit elõbb irtál:) Az meg hogy mások mit szólnak ehhez az a õ dolguk...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Am ezek mind igy vannak amiket elõbb irtál:) És õ télleg nem egy ribi hanem csak szereti csinálni amit csinál...úgy mint én is;) Szóval köszi amiket elõbb irtál kedves volt tõled:) Mások meg hogy mit szólnak ehhez az a õ dolguk...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Amúgy ezek mind igy vannak amiket irál:) És õ télleg nem egy kis ribi attól még hogy szereti csinálni amit csinál... Mert az elõbbi kommentben benne is volt a lényeg...
Áhá, szóval egy lány ha szeret szopni akkor ribanc.Értem már:) Nem primitiv következtetés, végülis
15 évesen én azt sem tudtam mi az a F..sz.Nem az, hogy valakit orálisan elégítsek ki. Igazunk volt azoknak akik az elején írtak. A kérdezõnek a tanácsom Canesten, lehet még kelleni fog
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül csak õ nekem az elsõ és érdekel hogy miért van ez igy:)
A kérdező hozzászólása: Biztos csak velem...
Nem értem a válaszolókat..miért lenne belõle ribanc? :D Nagyon kedvesek vagytok... Na mindegy, nem is ez a lényeg. Szóval szerintem ez nem a méret miatt van...amúgy meg örülj, hogy elmegy...Valakinek nem sikerül sosem.És mint elõttem leírták, van aki szereti az orálisat, van aki nem. :) Például én imádom látni a barátomon, hogy jó neki és élvezi... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!