Találatok a következő kifejezésre: A srácok szeretnek jobban ha (7 db)

A srácok mit szeretnek jobban ha egy caj kivan öltözve vagy ha átlagosan öltözik?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, nincs olyan nõ aki kivétel nélkül mindenkinek bejön. Azért fog belédszeretni a jövendõbelid, mert magadat adod, és a stilusod szerint öltözöl.

Mindenkinél más, nincs olyan nõ aki kivétel nélkül mindenkinek bejön. Azért fog belédszeretni a jövendõbelid, mert magadat adod, és a stilusod szerint öltözöl.
Változó. De szerintem egy lány úgy öltözzön ami jól áll neki, én pl. hiába vennék fel kisestélyit vagy cuki miniruhát, max kiröhögnének.
Férfi vagyok. Nõi tévhit, hogy a férfiak nem "mernek" közeledni a kihívóan öltözködõ, feltûnõen kirittyentett nõkhöz. Igaz, hogy a kihívó öltözék magára vonja a figyelmet, de egyben kacér viselkedést sugall, és nem sok férfi szeretne maga mellett tudni egy mindenki-nõjét, ezért sokunk fejében meg sem fordul, hogy udvaroljunk ilyen hölgyeknek. (Kivétel, ha csak egy éjszakára kell.) A rikító, sokszínû öltözék kislányos belsõt sugall, ez sem jön be minden férfinak, mert sokan "nõt" keresnek nem csajt. Szolid, de elegáns öltözékkel felkeltheted a férfiak figyelmét. Szubkultúrákon belül nyilván az öltözködési szokások betartása kelt pozitív benyomást. (Baráti körben = végzõs fizikusok, matematikusok rengetegen vagyunk, akiknek a 0 rúzs, 0 smink, 0 festék kombináció jön be, talán azért, mert vonzó egy nõben, ha kicicomázás nélkül is igazi nõnek érzi magát, de ez nem általános, sok ellenvéleménnyel találkoztam már.)
ha átlagosan öltökösdik, akkor tökéletesbarátnõnek, de aki ki van öltözve, annak meg fütyüének, de sajnos nem mernek közeledni...tapasztalatból mondom!
A kérdező hozzászólása: A SRÁCOK MIT SZERETNEK JOBBAN HA EGY CSAJ KIVAN ÖLTÖZVE, VAGY HA ÁTLAGOSAN ÖLTÖZIK...??????
Egyértelmü hogy átlagosan, ugy más szemmélyiséget is utalsz magadra nem azt a plázapicsát vagy mit tom én aki mindenki csaja. A fiuk azért nem hajtanak rá az olyanokra.Söt számomra idegesitö az olyan.

A srácok többségben mit szeretnek jobban: ha csupasz vagy ha van egy kicsi (fazonra nyirt)?

Legjobb válasz: szerintem nem olyan szép a telljesen csupasz. nekem az jön be amikor csikocska van ott:D

szerintem nem olyan szép a telljesen csupasz. nekem az jön be amikor csikocska van ott:D
sztem minden pasinál más..de inkább a csupasz.az én pasimnak is az jön be meg mellesleg én is úgy szeretem:P:)
Nekem elég sok fiú haverom van, és amennyire kivettem a szavaikból, a csupaszt szeretik jobban. A volt és a mostani barátom is inkább csupasz-párti. Épp amiatt, mert az nem szúrja õket, és nem megy semmi a szájukba :) De ez teljesen egyénfüggõ egyébként.
Szerintem bikinivonal teljesen jó...
CSUPASZ!!! Ezt a fiúk 90°-a állitja. De vannak más vélemények is. Döntsd el te.
Csupasz, fene sem szeret utána köpködni, meg ha a farkammal simogatom a lányt, az elég rossz, ha szúrja a makkomat :)
sztem míg 1 férfi azt szereti ha van vmi, addig 10 férfi azt ha csupasz. én nem ismerek olyan embert(pedig nagyon sok haverom van) aki a szõrös punci hallatán ne kezdene el köpködni meg mondani h hányingere van ha rá gondol. a csupasz a divat, azt imádom én is. 1 fiú
Egyertelmû hogy szõrösnek kell lennie. Csak a pedofilok akarnak kopasz p*nájú nõkkel enyelegni, lévén ezzel emulálják a fejletlen, védtelen csupasz kis kókuszillatú nunit. Szóval ha ezt akarja tõled a barátod, jelentsd fel!
Nekem egy kics csíkocska van, és nagyon erotikus. A barátom imádja.
alap h csikocska:D
dontsd el te vagy kerdezd meg a parodtol hogy o hogy elvezi.de szerintem egy kicsi csikocska soha nem art.sexybbe teszi.Garantalom
én a csíkocskára esküszöm :)
a csikocska a leg sexyb

Melyik fáj jobban ha punciba vagy popoba megy. Igen tudom mindenkinek más, fáj de úgy kb. és a srácok melyiket szeretik? Jobbam? (popo vagy punciba)?

kort nemet légyszíves. tapasztalatott írhattok:) Normális válaszokat ... Köszönöm

Legjobb válasz: A vaginális szex csak akkor fáj, ha épp elvesztetted a szüzességedet (esetleg utána 1-2 alkalommal egy kicsit), de egyébként ha fáj, akkor nõgyógyászhoz kell menni, hogy megtekintse, hogy van-e bajod. Elvileg nem szabad fájnia. Szerintem gyûjts még információt, mielõtt kipróbálnád bármelyiket is.

A vaginális szex csak akkor fáj, ha épp elvesztetted a szüzességedet (esetleg utána 1-2 alkalommal egy kicsit), de egyébként ha fáj, akkor nõgyógyászhoz kell menni, hogy megtekintse, hogy van-e bajod. Elvileg nem szabad fájnia. Szerintem gyûjts még információt, mielõtt kipróbálnád bármelyiket is.
Az anális szex sokkal körülményesebb és fájdalmasabb tud lenni, mint a vaginális, egyáltalán nem kezdõknek való. Ha még nem akarsz lefeküdni a barátoddal, akkor leginkább sehova se dugja!
"popóba sztem ink ne csináld, mert elszakad belül a rekeszizom" Ezen besírtam bazz:DDDDDD
A rekeszizom a mellkast és a hasat választja el egymástól, sz*r lenne, ha anál közben elszakadna...
Jézus, ha ennyi eszed van csak lécci ne szexelj. Olvass már utána a dolgoknak! Ha már van neted, próbáld meg értelmes dologra is használni!
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de már naponta 10 kérdés jön az orálszexrõl a témába, hogy teljesen az a benyomásom, azt szeretik és akarják a legjobban. Szóval én azt mondom, a fiúk azt szeretik jobban.
Az análszexet kezdõként is csinálhatod, de nem árt, ha a partnered tapasztalt. Az elsõ pár alkalom max. kényelmetlen lehet, ha van türelem és síkosító. Utána viszont meglepõen jó.
Nagyon jó jel, hogy igazat adsz nekem! Aranyos vagy! :) Rád férne egy jó kis õszinte beszélgetés egy érettebb emberrel, aki megértõ, és nem azonnal letámad. Hidd el, nem ez a párkapcsolat sava-borsa, hanem a kölcsönös szeretet, a bizalom és az intimitás... A szex "harcosabb" része már egy huzamosabb ideje tartó kapcsolatban, egymásra hangolódó párok esetén mûködik jól, de addig sok-sok lépcsõfok van, amit be kell járni, és nem érdemes õket egyszerûen "kihagyni"... Nem vagy még "elveszve", rendes kiscsaj vagy!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló jólvan igazad van
Bocsi, de most a legjobb szándékkal írok neked. Gondolom, nem vagy valami idõs, ha ilyen kérdést teszel fel. Úgy érzem, hogy a te korodban sokkal inkább a szerelemre és a szeretkezésre kellene fektetni a hangsúlyt, mint a technikára... Annyira szánalmasnak tartom, hogy tinédzser kislányok azon járatják az eszüket, hogy hogyan lehetne profin leutánozni egy pornófilmet... Te elõbb legyél szerelmes, élvezd azt is, ha csak megérintik a kezedet, a hátadat simogatják csupaszon, ahogy elõször hozzáérsz a másik érzékeny részeihez... Miért kell izomból nyomni az anált már az elsõ szex elõtt?! Mi lesz veled 15 év múlva? Mi újat akarsz majd? Vagy kiégetten tekintesz majd a világba, túl mindenen... Én most várom a kislányomat, elájulnék, ha annak idején neki ez lenne a legfontosabb kérdések egyike... 32N
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat (popoba nem is akarom) amugy még szûz vagyok ja és már mondta barátom h jólenne már 6hónap után de hát ezen gondolkoztam h hova is dugná (remélem olyna nem fordul meg a fejée h popoba)
popóba sztem ink ne csináld, mert elszakad belül a rekeszizom, és életed végéig akk mész szarni amikor igazán kell, vagyis nem fogod tudni visszatartani..:) )
A kérdező hozzászólása: okéoké
A kérdező hozzászólása: :) ))) aranyos amit irsz meg fogado ma tanácsaid köszi szépen;)

A lányok jobban szeretik, ha hozzájuk hasonlóan búval baszott az ember, vagy olyan srác jön be nekik aki az utcán sétálás közben is mosolyog?

Vagy csak én gondolom túl a dolgot?

Legjobb válasz: Hát ha azt látnám hogy egy srác végig az utcán sétálás közben is mosolyog, tuti azt hinném hogy elgurult a gyógyszere! Szerintem azt szeretik a lányok ha a párjuk a magabiztosan mindenben támogatja és átsegíti a "búval baszott" állapoton.

Hát ha azt látnám hogy egy srác végig az utcán sétálás közben is mosolyog, tuti azt hinném hogy elgurult a gyógyszere! Szerintem azt szeretik a lányok ha a párjuk a magabiztosan mindenben támogatja és átsegíti a "búval baszott" állapoton.
Egyértelmûen a mosolygós, sokkal szimpatikusabb. Persze az már fura ha mész az utcán és egyszer csak elkezdesz röhögni:D
én lesz_rom a búval b_szott lányokat, még csak fel se áll rájuk..., annyira kiábrándító, hogy ilyen fiatalon ilyen kedvük van...magánügyük
Nem ez számít, hanem h jól néz-e ki a srác.
mosolygós ^^ :)
Ha választani kell, akkor egyértelmû, hogy a mosolygós. De az a legnormálisabb, aki se nem vigyorog mint egy hülye, se nem búvalbaszott.
én egy relatíve bú[email protected] lány vagyok és a vidám pasik jönnek be :D

Srácok, bejönnek nektek az eredetileg göndör hajú lányok? Vagy jobban szeretitek ha valakinek egyenes vagy hullámos a haja?

Legjobb válasz: Imádom! Ááá úgy szeretnék jól beletúrni egy szép göndör lányhajzatba és érezni a finom illatát... Ez a gyengém :)

Imádom! Ááá úgy szeretnék jól beletúrni egy szép göndör lányhajzatba és érezni a finom illatát... Ez a gyengém :)
nem a haj alakja és színe alapján válaszok párt. Spec nekem mind1, nem mérvadó ez. F
Nekem az egyenes jön be
A göndör nagyon cuki :P 16/f
Van egy haverom, akinek egyenesen mániája a göndör haj :) Van több göndör hajú barátnõm, nincsenek emiatt pasi gondjaik. :) Szerintem tök jó a göndör haj! Fõleg ha az a "gyapjas" fajta - a göndör hajó emberek általában vidámak, lazák, jó társaságot nyújtanak, jó humoruk van és kreatívak is - oké, tudom, ez megalapozatlan, de nekem ez a tapasztalatom. Ismertem egy vállalkozó nõt, aki mesélte, hogy a cégnél, ahol dolgozott, vasalnia kellett a göndör haját, mert állítólag a göndör hajú üzleti partnert, pont a fenti társított tulajdonságok miatt kevésbé veszik komolyan. (Meg ugye egy üzleti cégnél a kreativitás se elõny meg eleve az, ha valaki nem "sablon") Ezen én mondjuk ledöbbentem... Az még hagyján, hogy a Jane Eyre-ben levágják egy göndör hajú kislány haját, azzal, hogy biztos hiú.
Igen, bejönnek, de ehhez kell egy nekem tetszõ arcforma is meg test is. Én például egy lányt tartok csak igazán szépnek eddig, mivel valami annyira megfogott benne hogy fél év után még mindig nagyon tetszik, pedig sajna már van pasija...

Én egy 18 éves srác vagyok a barátnőm 15 múlt aki mellesleg őrült jól néz ki és az normális dolog nála hogy szinte mindennél jobban szereti csinálni az orális dolgokat? Még akkor is ha nem mindig viszonzom neki.

Olyan szinten hogy van mikor csak attól orgazmusa van ha pl közben simogatja magát.Lehet azért is van mindez mert nagy a méretem minden téren?

Legjobb válasz: ha a barátnõd elmegy attól hogy simogatja magát miközben neked csinálja, az nem neked köszönhetõ!Akkor is elmegy ha éppen nem vagy vele!!!!!és az hogy neked nagy istenem, nem vagy vele egyedül!Én sem dicsekszem azzal hogy nekem mekkorát szánt az ég!

ha a barátnõd elmegy attól hogy simogatja magát miközben neked csinálja, az nem neked köszönhetõ!Akkor is elmegy ha éppen nem vagy vele!!!!!és az hogy neked nagy istenem, nem vagy vele egyedül!Én sem dicsekszem azzal hogy nekem mekkorát szánt az ég!
U dejo kis krva lessz 8D
Normális, de ezzel az egésszel nem véletlen csak dicsekedni akarsz..?:P
Mert imádja a faszt. Jókis ribanc lesz belõle pár év múlva.
biztos csak veled csinálja...?
Én is szeretem szájjal kényeztetni a páromat, izgat, ha magamhoz nyúlnék, valószínûleg orgazmusom is lenne. Semmi köze a méretedhez, egyszerûen csak vannak nõk, akiknek ez bejön, és vannak olyanok, akiknek nem.
szió, miért lenne belõle ribanc? ne hagyd, hogy szídják a te barátnõdet? hogy képzelik, hogy beszólnak rá így látatlanban? Képzeljétek, nekem nem a barátom méretétõl volt ilyen, hanem azért mert irtózatosan szerettem, és nagyon jó volt neki örömet okozni. Remélem a te barátnõddel is ez van. és én amúgy sokáig nem akartam az orális szexet. és szerintem sokan tényleg akkor akarják csak, ha nagyon szeretnek egy fiút. tanácsképpen mondom, hogy viszonozd neki, mert biztosan nagyon értékelné;) azért monhatják amúgy a barátnõdre, mert még elég fiatalka. bárhogyan is van, nem ismeri õt senki, szóval kussoljanak be szépen!
"Kedves" válaszok tömkelege. Mondjuk dicsekedned tényleg felesleges, mert az a legvalószínûtlenebb, hogy a méret miatt van. Hogy miért van, azt neked kéne érezned, én imádom a páromat, minden szempontból, így kényeztetni is és könnyen el is megyek közben, de természetesen ez csak vele van így, más pasival fúújjj... Persze lehet, hogy az elõttem szólóknak van igaza, és "mindenkivel" így lenne neki, de nekem valahogy nem ez ugrott be elõször... Szóval neked kell érezned, hogy azért van mert szeret téged és/vagy a testedet, vagy azért mert egy rbanc... Mindenesetre örülj neki, és persze azért viszonozd!
Hát képzeljétek el, igenis vannak lányok, akik imádják az "orális dolgokat" és olyan lányok is akadnak, akik a kedvesükkel imádják ugyanezt...hogy mik vannak, mi?
A kérdező hozzászólása: Az elõbbi 3 komment az elõbbi oldal legutolsójához szól...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Am ezek mind igy vannak amiket elõbb irtál:) És õ télleg nem egy ribi hanem csak szereti csinálni amit csinál... Szóval köszi mindezt amit elõbb irtál:) Az meg hogy mások mit szólnak ehhez az a õ dolguk...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Am ezek mind igy vannak amiket elõbb irtál:) És õ télleg nem egy ribi hanem csak szereti csinálni amit csinál...úgy mint én is;) Szóval köszi amiket elõbb irtál kedves volt tõled:) Mások meg hogy mit szólnak ehhez az a õ dolguk...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Amúgy ezek mind igy vannak amiket irál:) És õ télleg nem egy kis ribi attól még hogy szereti csinálni amit csinál... Mert az elõbbi kommentben benne is volt a lényeg...
Áhá, szóval egy lány ha szeret szopni akkor ribanc.Értem már:) Nem primitiv következtetés, végülis
15 évesen én azt sem tudtam mi az a F..sz.Nem az, hogy valakit orálisan elégítsek ki. Igazunk volt azoknak akik az elején írtak. A kérdezõnek a tanácsom Canesten, lehet még kelleni fog
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül csak õ nekem az elsõ és érdekel hogy miért van ez igy:)
A kérdező hozzászólása: Biztos csak velem...
Nem értem a válaszolókat..miért lenne belõle ribanc? :D Nagyon kedvesek vagytok... Na mindegy, nem is ez a lényeg. Szóval szerintem ez nem a méret miatt van...amúgy meg örülj, hogy elmegy...Valakinek nem sikerül sosem.És mint elõttem leírták, van aki szereti az orálisat, van aki nem. :) Például én imádom látni a barátomon, hogy jó neki és élvezi... :)

Jobben szeretik a lányok ha szőrtelen 1 srác feneke? (a cerkanal alap sztem. ) vagy egyáltalán ciki ha szőrös 1 fiú feneke?

látom h volt már hasonló kérdés és írtátok h ritkítás vagy mi.. ez mit takar?

Legjobb válasz: Fiú vagyok, higiéniai okokból szoktam gyantáztatni a fenekem. De szerintem nyilván nem tetszik a lányoknak, ha egy "dzsungel" van ott, miközben a péniszednél kopasz vagy. :)

Fiú vagyok, higiéniai okokból szoktam gyantáztatni a fenekem. De szerintem nyilván nem tetszik a lányoknak, ha egy "dzsungel" van ott, miközben a péniszednél kopasz vagy. :)
nekem a párom cerkája úgyis megfelel, hogy rövid a szõr.. fenekén is elfér. szerintem hülyén nézne ki, hogy feneke sima, combja meg megint szõrös. 21/L
hááát én például jobban szeretem a szõrõs pasikat mellkas, fenék, és természetesen mindenhol a gyantázott, borotvált meztelencsigáktól viszont irtozom...egy srác lehet, bármilyen aranyos meg kedves, de ha meztelencsiga, akkor szexuális téren nálam nincs esélye persze ezzel lehet, hogy csak én vagyok így
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, ez egy hülye divat, hogy gyantázzák magukat a srácok. Egy igazi férfi szõrös, mindnenhol! Lásd: Antonio Banderas... hmm :)
meg kell kérdezni az aktuális partneredtõl, hogy hogyan szereti, mert egy elég nyitott, szókimondó világban élünk, és ez már hétköznapi kérdésnek számítana. De ízlések és pofonok...nem mindenkinek tetszik a szõr, de ha te úgy érzed jól magad, hogy le vagy gyantázva akkor maradj ennél a variációnál.Ha érdekled a partnered akkor elfogadja, hogy neked mi jó. Én is jobban szeretem ha egy pasi szõrös... (L)
Én azt szeretem, ha egy férfi mindenhol csupasz. Mivel eltérõek vagyunk eltérõ izléssel szerencsére mindenki meg tudja találni a hozzá illõt! :)
Érdekes kérdés... nem volt még olyan partnerem, akinek a fenekén dzsungel lett volna.. ha az lenne, az valószínûleg taszítana, ugyanúgy mint a háton lévõ szõr. Ha máshol szõrteleníti magát, attól viszont hányok. Nincs számomra visszataszítóbb egy csupasz férfinál bleeeee.....
lol ez a kerdes bazzeg kiakasztott =)))) , mindenki maskepp szereti , nincs standard , van aki szereti az oserdot van aki kivagja :D de gondolj bele h ha kivagsz minden fat eghajlatvaltozas varhato :D:P
Persze háton szõr más, mint fenéken. Páromnak nagyriktán kinõ 1-1szál a hátán, akkor nekiesek csipesszel, de feneken maradhat a szõr, cerkán meg elég, ha meg van nyírva. lány vagyok
sokkal jobb egy szõrös feneket megfogni, mint egy borostás feneket. húúú már belegondolni is rossz...
Nem kimondottan vonzó egy szõrös fenék, de hidd el egy borostás viszont undi. (szerintem) A cerkánál meg szerintem az arany középút a nyerõ, szépen megnyírni de semmiképen ne legyen csupasz. Ami a hónaljat illeti azt viszont illene borotválni minden férfinek.
Mit borotváljak??? :-D A hónomalját?? :-D Normális vagy te? Ez megint ilyen újdonsült tinibaromság. Volt egy kollégám, fiú, aki meg akart gyõzni arról, hogy a seggrõl azért is jobb lehúzni a szõrt, mert, úgy még a pukizás is jobb érzés. Hát az ilyen mentalitás beteges szerintem. Barátnõm csak mértékkel van borotválva a nemiszervén, én viszont sehol, vess keresztet, de még ott sem. Higiénia így meg úgy... fürdeni kell barátom, mondd meg neki, és akkor nem lesz gond a higiéniával. Nehogy már meg akarj gyõzni, hogy hogyan kell lennie annak, amit a természet úgy alkotott meg, ahogy annak lennie kell. Mûmell, mûszáj, mûvagina, az is kopaszon és persze piercinggel, mûpénisz, mûszemöldök... komolyan, hányingerkeltõ ez a társadalmi aberráltság.
Engem kifejezetten taszít a nagy dzsumbuj a fenéken, de nem tartom cikinek mégse, mivel férfibõl vagy.Ha téged, és a párodat nem zavar, szerintem hagyd fenn a farbekecst nyugodtan!Az, hogy a cerkáról leugrattad a szõrmebundát nagyon dicséretes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!