Találatok a következő kifejezésre: A srácok mit szeretnek jobban: ha (2 db)

A srácok mit szeretnek jobban ha egy caj kivan öltözve vagy ha átlagosan öltözik?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, nincs olyan nõ aki kivétel nélkül mindenkinek bejön. Azért fog belédszeretni a jövendõbelid, mert magadat adod, és a stilusod szerint öltözöl.

Mindenkinél más, nincs olyan nõ aki kivétel nélkül mindenkinek bejön. Azért fog belédszeretni a jövendõbelid, mert magadat adod, és a stilusod szerint öltözöl.
Változó. De szerintem egy lány úgy öltözzön ami jól áll neki, én pl. hiába vennék fel kisestélyit vagy cuki miniruhát, max kiröhögnének.
Férfi vagyok. Nõi tévhit, hogy a férfiak nem "mernek" közeledni a kihívóan öltözködõ, feltûnõen kirittyentett nõkhöz. Igaz, hogy a kihívó öltözék magára vonja a figyelmet, de egyben kacér viselkedést sugall, és nem sok férfi szeretne maga mellett tudni egy mindenki-nõjét, ezért sokunk fejében meg sem fordul, hogy udvaroljunk ilyen hölgyeknek. (Kivétel, ha csak egy éjszakára kell.) A rikító, sokszínû öltözék kislányos belsõt sugall, ez sem jön be minden férfinak, mert sokan "nõt" keresnek nem csajt. Szolid, de elegáns öltözékkel felkeltheted a férfiak figyelmét. Szubkultúrákon belül nyilván az öltözködési szokások betartása kelt pozitív benyomást. (Baráti körben = végzõs fizikusok, matematikusok rengetegen vagyunk, akiknek a 0 rúzs, 0 smink, 0 festék kombináció jön be, talán azért, mert vonzó egy nõben, ha kicicomázás nélkül is igazi nõnek érzi magát, de ez nem általános, sok ellenvéleménnyel találkoztam már.)
ha átlagosan öltökösdik, akkor tökéletesbarátnõnek, de aki ki van öltözve, annak meg fütyüének, de sajnos nem mernek közeledni...tapasztalatból mondom!
A kérdező hozzászólása: A SRÁCOK MIT SZERETNEK JOBBAN HA EGY CSAJ KIVAN ÖLTÖZVE, VAGY HA ÁTLAGOSAN ÖLTÖZIK...??????
Egyértelmü hogy átlagosan, ugy más szemmélyiséget is utalsz magadra nem azt a plázapicsát vagy mit tom én aki mindenki csaja. A fiuk azért nem hajtanak rá az olyanokra.Söt számomra idegesitö az olyan.

A srácok többségben mit szeretnek jobban: ha csupasz vagy ha van egy kicsi (fazonra nyirt)?

Legjobb válasz: szerintem nem olyan szép a telljesen csupasz. nekem az jön be amikor csikocska van ott:D

szerintem nem olyan szép a telljesen csupasz. nekem az jön be amikor csikocska van ott:D
sztem minden pasinál más..de inkább a csupasz.az én pasimnak is az jön be meg mellesleg én is úgy szeretem:P:)
Nekem elég sok fiú haverom van, és amennyire kivettem a szavaikból, a csupaszt szeretik jobban. A volt és a mostani barátom is inkább csupasz-párti. Épp amiatt, mert az nem szúrja õket, és nem megy semmi a szájukba :) De ez teljesen egyénfüggõ egyébként.
Szerintem bikinivonal teljesen jó...
CSUPASZ!!! Ezt a fiúk 90°-a állitja. De vannak más vélemények is. Döntsd el te.
Csupasz, fene sem szeret utána köpködni, meg ha a farkammal simogatom a lányt, az elég rossz, ha szúrja a makkomat :)
sztem míg 1 férfi azt szereti ha van vmi, addig 10 férfi azt ha csupasz. én nem ismerek olyan embert(pedig nagyon sok haverom van) aki a szõrös punci hallatán ne kezdene el köpködni meg mondani h hányingere van ha rá gondol. a csupasz a divat, azt imádom én is. 1 fiú
Egyertelmû hogy szõrösnek kell lennie. Csak a pedofilok akarnak kopasz p*nájú nõkkel enyelegni, lévén ezzel emulálják a fejletlen, védtelen csupasz kis kókuszillatú nunit. Szóval ha ezt akarja tõled a barátod, jelentsd fel!
Nekem egy kics csíkocska van, és nagyon erotikus. A barátom imádja.
alap h csikocska:D
dontsd el te vagy kerdezd meg a parodtol hogy o hogy elvezi.de szerintem egy kicsi csikocska soha nem art.sexybbe teszi.Garantalom
én a csíkocskára esküszöm :)
a csikocska a leg sexyb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!