Találatok a következő kifejezésre: A srácok mit szeretnek jobban: (6 db)

A srácok mit szeretnek jobban ha egy caj kivan öltözve vagy ha átlagosan öltözik?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, nincs olyan nõ aki kivétel nélkül mindenkinek bejön. Azért fog belédszeretni a jövendõbelid, mert magadat adod, és a stilusod szerint öltözöl.

Mindenkinél más, nincs olyan nõ aki kivétel nélkül mindenkinek bejön. Azért fog belédszeretni a jövendõbelid, mert magadat adod, és a stilusod szerint öltözöl.
Változó. De szerintem egy lány úgy öltözzön ami jól áll neki, én pl. hiába vennék fel kisestélyit vagy cuki miniruhát, max kiröhögnének.
Férfi vagyok. Nõi tévhit, hogy a férfiak nem "mernek" közeledni a kihívóan öltözködõ, feltûnõen kirittyentett nõkhöz. Igaz, hogy a kihívó öltözék magára vonja a figyelmet, de egyben kacér viselkedést sugall, és nem sok férfi szeretne maga mellett tudni egy mindenki-nõjét, ezért sokunk fejében meg sem fordul, hogy udvaroljunk ilyen hölgyeknek. (Kivétel, ha csak egy éjszakára kell.) A rikító, sokszínû öltözék kislányos belsõt sugall, ez sem jön be minden férfinak, mert sokan "nõt" keresnek nem csajt. Szolid, de elegáns öltözékkel felkeltheted a férfiak figyelmét. Szubkultúrákon belül nyilván az öltözködési szokások betartása kelt pozitív benyomást. (Baráti körben = végzõs fizikusok, matematikusok rengetegen vagyunk, akiknek a 0 rúzs, 0 smink, 0 festék kombináció jön be, talán azért, mert vonzó egy nõben, ha kicicomázás nélkül is igazi nõnek érzi magát, de ez nem általános, sok ellenvéleménnyel találkoztam már.)
ha átlagosan öltökösdik, akkor tökéletesbarátnõnek, de aki ki van öltözve, annak meg fütyüének, de sajnos nem mernek közeledni...tapasztalatból mondom!
A kérdező hozzászólása: A SRÁCOK MIT SZERETNEK JOBBAN HA EGY CSAJ KIVAN ÖLTÖZVE, VAGY HA ÁTLAGOSAN ÖLTÖZIK...??????
Egyértelmü hogy átlagosan, ugy más szemmélyiséget is utalsz magadra nem azt a plázapicsát vagy mit tom én aki mindenki csaja. A fiuk azért nem hajtanak rá az olyanokra.Söt számomra idegesitö az olyan.

Srácok ti mit, miket kezdenétek, csinálnátok vele? Kocsis Orsival? Vajon a nagyobb péniszt szereti jobban?

http://kep01.fotoalbum2.hu/pictures/picturezoom/2008/12-18/s..

Legjobb válasz: konkrétan? semmit :D nemjönbe a feje...nálam ez sokat számít

konkrétan? semmit :D nemjönbe a feje...nálam ez sokat számít
Semmit, mert otthon van egy hasonló testfelépítésõ sokkal szebb arcú leányzóm, akit imádok. Na róla már inkább elfantáziálgatok!
Az alakja jó, de a fejébõl olyan butaság árad, hogy ahányszor meglátom, nevetnem kell. Emellett a képei is túl közönségesek, jó dolog látni a cicust, de még jobb lenne, ha csak érzékeltetnék, számomra legalábbis az izgatóbban hat (nem mellesleg van olyan sorozata, amin a harmadik luk bizony igencsak füstös állapotban van és ráfért volna egy fürdés még fotó elõtt). Én egyébként Ripli Zsuzsára esküszöm, szerintem most õ az egyik legszebb magyar modell. Az õ képei igényesek és nem is azzal kezdi, hogy szétteszi a lábait.
Olyan ez, mint a busz, vagy a vonat. Túl sokan használták már ahhoz, hogy a sajátomnak érezhessem.
na te is vmi értelmes lehetsz ezért van bajom az evolúcióelmélettel már ki kellett volna halnod...nem mind1 mi mit csinálnánk vele?nem értem miért jó neked ha leírjuk
hát én szerintem leülnék vele beszélgetni meg elmennék vele futni meg ilyenek, tuti nem dugnám meg hát ilyen csajt??most komolyan eszem ágában se lenne.... te egy igazi hulye vagy ba*zdmeg hát szerinted mit csinálnák vele??????addig ba>sznám míg szuszogna
A kérdező hozzászólása: http://videa.hu/videok/felnott/kocsis-orsi-csaj-maszturba.-M..
egynek jó.
egész nap szeretkeznék vele ahhhh....

A srácok többségben mit szeretnek jobban: ha csupasz vagy ha van egy kicsi (fazonra nyirt)?

Legjobb válasz: szerintem nem olyan szép a telljesen csupasz. nekem az jön be amikor csikocska van ott:D

szerintem nem olyan szép a telljesen csupasz. nekem az jön be amikor csikocska van ott:D
sztem minden pasinál más..de inkább a csupasz.az én pasimnak is az jön be meg mellesleg én is úgy szeretem:P:)
Nekem elég sok fiú haverom van, és amennyire kivettem a szavaikból, a csupaszt szeretik jobban. A volt és a mostani barátom is inkább csupasz-párti. Épp amiatt, mert az nem szúrja õket, és nem megy semmi a szájukba :) De ez teljesen egyénfüggõ egyébként.
Szerintem bikinivonal teljesen jó...
CSUPASZ!!! Ezt a fiúk 90°-a állitja. De vannak más vélemények is. Döntsd el te.
Csupasz, fene sem szeret utána köpködni, meg ha a farkammal simogatom a lányt, az elég rossz, ha szúrja a makkomat :)
sztem míg 1 férfi azt szereti ha van vmi, addig 10 férfi azt ha csupasz. én nem ismerek olyan embert(pedig nagyon sok haverom van) aki a szõrös punci hallatán ne kezdene el köpködni meg mondani h hányingere van ha rá gondol. a csupasz a divat, azt imádom én is. 1 fiú
Egyertelmû hogy szõrösnek kell lennie. Csak a pedofilok akarnak kopasz p*nájú nõkkel enyelegni, lévén ezzel emulálják a fejletlen, védtelen csupasz kis kókuszillatú nunit. Szóval ha ezt akarja tõled a barátod, jelentsd fel!
Nekem egy kics csíkocska van, és nagyon erotikus. A barátom imádja.
alap h csikocska:D
dontsd el te vagy kerdezd meg a parodtol hogy o hogy elvezi.de szerintem egy kicsi csikocska soha nem art.sexybbe teszi.Garantalom
én a csíkocskára esküszöm :)
a csikocska a leg sexyb

Fiúk! Ti tényleg a kis melleket szeretitek jobban? Pár osztálytársnőm beszólt, hogy minek hordok kivágott felsőt, úgyse jön be a srácoknak a nagy cici.

Megnéztem itt a cicis kérdéseket, és egy csomó helyen azt olvastam, hogy a kicsik sokkal szebbek. Nekem 90D-s és eddig ez tetszett magamon a legjobban, de most elbizonytalanodtam. Ti mit gondoltok erről? Õszintén!:) 16l (178cm, 68 kg)

Legjobb válasz: 7-es! Te sem foglakoztál még húsvér nõvel! A 178-hoz ideális a 48 kg! Azon elvileg semmi zsír nincs, ha megfelelõen oszlik el. Én 170 cm vagyok, és szintén 68 kg. És egész jó alakom van, csak a csípõm környékén van még mit dolgozni.

7-es! Te sem foglakoztál még húsvér nõvel! A 178-hoz ideális a 48 kg! Azon elvileg semmi zsír nincs, ha megfelelõen oszlik el. Én 170 cm vagyok, és szintén 68 kg. És egész jó alakom van, csak a csípõm környékén van még mit dolgozni.
Egy pasinak nem az a lényeg, hogy mekkora! Hanem az, hogy a kezeibe foghassa õket! :P Barátnõid egyértelmûen irigyek. A nagy ciciket hamarabb észre veszik a pasik, mint a kicsiket. Ez tény. Szerintem légy rájuk továbbra is büszke, és szeresd magad! Ha te szereted, más is szeretni fogja! 24/n
szerintem a nagy melleket szeretik és igaz, hogy csak irigykednek rád, mert nekik nincs.....nyugi nincs azzal semmi gond, nyugodtan hordj kivágott felsõt csak azért is
Tökéletes a 68kg is nekem.És ha tényleg ilyen formás melleid vannak, akkor szebbek, mint az átlagnak.:D
Nekem személy szerint a kisebb mellek jönnek be, de nincs bajom a 'nagy' mellel se, ha arányos a testhez képest. Ha linkelsz egy bármilyen képet nyaktól lefelé(természetesen ruhában) magadról, talán segíthetünk eldönteni.
Szerintem egy tökéletes mell nagy és formás!Csak irigykednek rád, ne foglalkozz velük.
nem trollkodni akarok de 68 kg 178cm? nem sok az egy kicsit?:D biztos jó zsíros kis tõgyeid vannak :D 60kg ra letornázhatnád magad :D
Ha választani lehet, akkor a nagy mell. De nem a túl nagy. Valakinek már akkorák vannak (nem a mûmellekre gondolok), hogy zavaró. Szép magas vagy, a súlyod kiváló. Amúgy a nõiesség jele a mell és a széles csípõ (erõs csípõ). Akárki akámit mond, ez egyetemes már õsidõk óta.
90D a legjobb ne torodj veluk:D csak ne vegyel erost kivagott polokat nem izleses foleg suliba.
A kérdező hozzászólása: 11# ezt most nem értem...szerinted 16évesen nem eredeti?
Igen, biztos itt járkál Pöttöm Panna! :P Szerintem is irigy ribancok azok a csajok! 27F
Valami kis mellû nõ lepontozza a válaszaimat!
A kérdező hozzászólása: 7# 21es BMI-vel nem hiszem, hogy fogynom kéne. amúgy meg milyen alapon ítélkezel?nem vagyok kövér, nincsenek zsíros tõgyeim, az alakommal meg vagyok elégedve.
hülyén fog hangzani de személy szerint ez nekem kicsit nagy. legyen kisebb de eredeti!
Szia!mutatsz képet?
képet!
A kérdező hozzászólása: http://www.sodahead.com/living/how-many-ways-can-we-describe.. kb ekkorák. saját képet nem szeretnék felrakni!:)
Amúgy én is ezekkel az adatokkal rendelkezem. 178/68 csak fiúba és izomban (mert sportolok). Szóval abból kiindulva, hogy nem vagyok én sem valami vastag, szerintem a kérdezõ sem lehet. Megmondom õszintén nekem tetszenél. Üdv.
Szerintem ne vágasd le, te is azt mondtad hogy szereted a hosszú hajat. :)
hagyd hosszan, otthon meg hajpánt. xD Éljenek a rockerek :)
Az öcsém aki most 12 éves két copfban, pakettafonásban be van gumizva és nagyon jól áll neki.
vegyél hajgumit és fogd össze.
legyen félhosszú! kb 20 cm..az a legjobb :) )
A kérdező hozzászólása: De amit sportolok ahoz jobb a rövid + az jobban is áll talán.
Süss neki sütit :) Vagy ha nem te szoktál fõzni, akkor fõzz egyik este te :)
Mondd is meg neki, hogy szereted, nekünk nõknek nem elég tettekkel bizonyítani, hanem hallani is akarjuk!
Elõzõ hozzászólásokat kiegészíteném avval, hogy elvinném olyan helyekre amit tudom, h szeret és anyagilag megtehetem. Pl színház, mozi. De lehet séta, múzeum, bármi ahol együtt vagytok és csak rólatok szól. Otthon is meglepheted bármivel ami tudod, h örömet szerez Neki. Tavasszal már lehet piknikezni is. Ilyesmik.
Bókolj neki minél többet, masszírozd meg a fáradt tagjait, mikor hazaér. Tedd be a kedvenc zenéjét, ilyesmik.
Szeresd és törõdj vele, hidd el ez minden ajándéknál többet ér:) Gondold el, hazaér a melóból fáradtan, és készen várja a vacsi.. a nõknek is igen jól esik ám ez:)
Ez a "nem etnikum" annyira édes volt! Szerintem te túlságosan szereted a feleségedet. Már az is ezt mutatja, hogy elvetted ilyen fiatalon. Hiszen a mai világban már senki se akar házasodni...milyen bizonyítékot akar még ez a nõszemély? :)
Nekem annyira nyálas ez a kérdés. Miért házasodtatok össze ilyen hamar?
Majd azért írd meg, hogy mivel lepted meg, és milyen volt a reakció rá :) 23/L
A kérdező hozzászólása: Sziasztok , nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kiváló tanácsokat ötleteket és persze a szép szavakat ! Meg fogadom és nagyon sok jó ötletet kaptam melyeket még a mai este folyamán gyakorlatba is fektetem ! Vissza térve a 29 éves leányzó kérdésére , ha családi problémáid vannak vagy ha csak úgy írtad akkor is köszönöm hogy úgy érzed , hogy milyen rendes a családom ! Amiben igazad van mert még egy ilyen szülõ párost nem lehet találni akik mindig azt nézik hogy kinek és miképpen tudnak segíteni , és nem várnak vissza semmit . Szerencsésnek érzem magam hogy ilyen családom van és ilyen feleségem , akit nagyon szeretek és viszont szeret ! Még egyszer köszönök mindenkinek mindent , és ne haragudjon meg az akit nem említek fel soraimban !
Ha biztosan szeretethiányos akkor a testi közelség sokat fog segíteni. Ölelés, simi, puszik. A többi jó tanács is persze. Az is fontos lenne ilyenkor, hogy támaszt érezzen, és a kedvesség stabilitását. Vagyis ha valamivel gond lenne egy pisszenést sem, már ha lenne valami apróság. Gondolom nincs de jobb hozzátenni. A sok testi érintkezés sokat fog ebben segíteni. Indok se kell hozzá csak léptenyomon megölelni ... Az átlagnál többet. :) Pár év és kiegyensúlyozódik ettõl.
+ ha nem érzi a szeretedet azzal ne törõdj, nem kell bizonygatni. A kedvesség és gyengédség stabilitását érezze, mint egy kisgyereknél is. Egy idõ után tapasztalja hogy számíthat a szeretetedre ami nem "vele megbeszélt" hanem pozitív tapasztalat lesz.
+ha ennyire kedves a családod akkor vidd gyakran a szüleidhez, hogy legyen tapasztalata egy kedves családról. A jó minta beleivódik majd és ebben is részesül valamennyire. Biztos élvezni fogja. :)
Ez tényleg szép tõled, hogy azt szeretnéd, hogy még boldogabb legyen! A habfürdõ nagyon jó, mellé lehet kibontani 1 üveg pezsgõt, mellette 1 szál virág vagy valami apróság, elõtte meg 1 finom masszázs, vacsora. Esetleg ha szereti az állatokat, meglephetnéd egy picurkával. Cica, vagy kutya, de attól függ hogy mégis hogy viszonyultok ehhez a kérdéshez. Tudtok e rá rendesen figyelni.
Pl ha ügyesebb kezü vagy s szereti a dekor dolgokat lehet egy sima fakeretet lécbõl összeütni, bele vágsz hungarocelt rá a kedvenc tapétáját ragasztod és máris kész egy cetlifal. :) De ha imádja a habfürdõket egy üres szép üveget, egy madzagra szép gyöngyöket azzal rácsosba felrakni az üvegre, bele egy finom habfürdõt a teteje meg arafa. (arra akár ha nem unod még égethetõ gyurmából bármit csinálhatsz díszt egy rézdróttal tudod a parafába szúrni. pl halakat, csikót, amit nagyon szeret.) Bár ilyen pepecsre a csajok képesek de ha már 3-4 ilyen van egy fürdõben az sokkal szemetgyönyörködtetõbb mint az a sok mûanyag samponos flakon.
Annyira bírom, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy hány évesen házasodtak, de azért 1-2 ember mégis megtalálja a módját, hogy belekössön! Mi az, irigyek vagytok a fiatalok boldogságára, vagy miért nem tudjátok szó nélkül hagyni a dolgot? Ha ilyen fiatalon egybekeltek, hát egybekeltek! Az Õ dolguk, nem a Tiétek! Ha elválnak, majd az is az Õ bajuk lesz! Aki pedig azt írta, milyen nyálas a kérdés, hát annak annyit mondanék, ritka manapság az olyan 23 éves fiú aki ennyire teper, hogy mindent megadjon a barátnõjének/feleségének!
Olvasd el Gary Chapman: Egymásra hangolva. Az öt szeretetnyelv a házasságban c. könyvét. Idézet a könyvrõl: "Talán megéltük már, amikor egy gondosan kiválasztott ajándéknak vagy egy meglepetésként elvégzett házimunkának társunk nem igazán örült. A félreértések és sokszor a csalódások hátterében az áll, hogy szeretetünket nem partnerünk személyre szabott „szeretetnyelvén” fejezzük ki. Gary Chapman, amerikai keresztény családterapeuta 20 éves tanácsadói tapasztalata alapján 5 szeretetnyelv típust állapított meg: elismerõ szavak, minõségi idõ, ajándékozás, szívességek, testi érintés." Egyébként én is 21 évesen nõsültem, ennek lassan 10 éve, és nem bántam meg.
Bárcsak ilyen férjem lenne!Biztos érzi, hogy szereted.Rakj a tükörre szeretlek cetlit.
A szüleid nem akarnak örökbe fogadni egy 29 éves lányt? :)
A kérdező hozzászólása: A korai esküvõnek 2 db oka is volt , 1 hogy a szüleitõl el távolodjunk mert õk viszont egy olyan réteg akik nem érdemlik meg hogy gyermekeik legyenek , hisz az apja szörnyû dolgot tett és így jogilag nincs hozzá köze ! A második ok az hogy nagyon szeretjük egymást , és így hogy saját lakást kaptunk bebútorozták az én szüleim azaz mindent tõlük kaptunk így másabb nyugodtabb az életünk !
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kedves válaszát a másod válaszolónak és a többi válaszolónak is. Én nagyon szeretem a feleségemet igaz õ még 18-éves. De én valahogy úgy érzem hogy õ nem érzi azt hogy 100 százalékosan hogy mennyire is szeretem õt valójában, mivel õ nagyon szeretet hiányos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: rendben:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!