Találatok a következő kifejezésre: A srác, kiszemeltem (6 db)

Miért van az, hogy az álmaiban sokat szerepel az a srác aki a barátom elött volt a kiszemeltem és most "jelez" és érzem, h figyel mindig és nem tetszik h kapcsolatban vagyok?

Legjobb válasz: Mármint magadnak nem tetszik hogy kapcsolatban vagy? vagy a srácnak nem tetszik? Mert ha neked akkor egyértelmû.. :) Bár ha róla álmodsz akkor a jelenlegi pasidnak nem sok jót jósolok..minden esetre ha jobb kapcsolatot remélsz a kiszemelttel lehet érdemes váltani :) ezt te érzed

Mármint magadnak nem tetszik hogy kapcsolatban vagy? vagy a srácnak nem tetszik? Mert ha neked akkor egyértelmû.. :) Bár ha róla álmodsz akkor a jelenlegi pasidnak nem sok jót jósolok..minden esetre ha jobb kapcsolatot remélsz a kiszemelttel lehet érdemes váltani :) ezt te érzed
A kérdező hozzászólása: A kiszemeltemnek nem tetszik h barátom van mert muikor meglátt a párommal vagy épp a páromat egyedül és tudja h a buszon vagyok pl:a multkor nem feltünöen nézet rá a páromra és láttam a fején "féltékeny" mozdulatok vannak a tekintetében!!
Az elõzõ kommentelõ vagyok.. Igen és? ez teljesen normális..bejössz a srácnak, és féltékeny.ebben mi a furcsa? alapvetõ emberi tulajdonság..ha nem lettél az enyém másé se legyél. Inkább az érdekelne engem hogy téged miért zavar az h féltékeny a párodra? akarsz valamit a régi kiszemeltedtõl?mert ha nem érdekelne, nem foglalkoznál vele :) lehet a jelenlegi palid jobban néz ki, de érzel is iránta annyit? mint a másik iránt? hmm?

A srác, akit kiszemeltem nagyon kicsapongó típus. Konkrétan minden adandó alkalommal összejön azzal, aki hajlandó bármire is. Ettől függetlenül kezdeményezzek bizalmat?

Borzasztó kedves. Intelligens, jó a humora. Tényleg egy nagyon értékes ember. És nagyon vonz is. Azt mondta, hogy én vagyok az a lány, akire mindíg is vágyott. Nem tudom, hihetek-e neki..

Legjobb válasz: Szerintem minden lánynak ezt mondja. Ettõl függetlenül megpróbálhatsz vele kapcsolatot kialakítani, de én eleinte azért tartózkodó lennék (szóval no sex jó ideig). Vagyis hadd pedálozzon. Próbálj nem beleeseni...

Szerintem minden lánynak ezt mondja. Ettõl függetlenül megpróbálhatsz vele kapcsolatot kialakítani, de én eleinte azért tartózkodó lennék (szóval no sex jó ideig). Vagyis hadd pedálozzon. Próbálj nem beleeseni...
szerintem ne bízz meg benne! ha tényleg olyan ahogy írtad, akkor nem keres többet benned mint a többi lányban, hiába is mondja.:/ szerintem.
intelligens egy ilyen? nah kíváncsi vagyok rá
A kérdező hozzászólása: :S attól tartok már beleestem kicsit... pedig ebben a kicsapongás dologban épp az ellentéte vagyok... de tényleg nagyon értékes ember. csakhát nem tudnék benne megbízni.
Nekem is ilyen a barátom, vagyis sokáig ezt gondoltam, és velem nem törösött, deh aztán most kezd megváltozni, látszik h ténxleg szeretm sztem ha szeret téged, akor nem lesz ilyen, szoval probáld meg, ha anynira fontos neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyébként tudom, hogy ez paradox, de tényleg ritka intelligens ember... na majd meglátom! Tényleg köszi! :)


Mit kéne tennem ha a kiszemeltem egy másik sráccal készített fotót?

A srác átöleli... A lánnyal már barátok vagyunk, egyre jobb a kapcsolat. Ráírjak, hogy miez, vagy ki ez? Vagy csak simán ha legközelebb beszélünk szóba hozzam? Mint barát, megkérdezzem, hogy járnak e? ( a lány extrovertált ha számít )

Legjobb válasz: mi a franc az az extrovertált?

mi a franc az az extrovertált?
ok ügyi vagy, így nem ijeszted el. legyél vele barátságos, mosolygós vidám, aztán lehet táncbaviszed Katit egyszer :)
A kérdező hozzászólása: ok, nem is írtam rá, köszönöm
nah igen, mert leírtuk a véleményünket. hiába szeretted volna azt a válszt hogy igen írj rá azonnal sajnos nem úgy gondoljuk hogy ez jó ötlet lenne...
A kérdező hozzászólása: hát most pl én azt vártam volna válaszokban, hogy írjak rá , de itt azt válaszolták, hogy ne irjak rá, mégis zöld kezet nyomok a válaszukra mert nem egy szón akadnak fent amit bonyolultnak tartanak, és esetleg félreértelmeztem kicsit.. és nem mondtam, hogy azzal foglalkoznak a magas %-os emberek, hogy hány %-uk van, ez csupán egy tükör az emberrõl, én sem azzal foglalkozok, de nyilván nem véletlenül akkora amekkora
12-esnek igaza van. Van egy olyan érzésem nagyon fiatal vagy még kérdezõ... Ne írj rá. Az tolakodó. Mondjuk franc se tudja már hogy a mai tiniknél hogy megy ez a facebookon... Pedig csak 4 éve volt hogy tini voltam, de engem ezzel nagyon jól kiakasztanál meg tuti tartanám utána a távolságot. És igen, az extrovertált még mindig nem azt jelenti hogy több pasit versenyeztet. Lehet valaki társasági lény, aki a középpontban szeret lenni anélkül is hogy több pasit "versenyeztetne" Meg lehet valaki introvertált úgy hogy több pasit "versenyeztet". De ez is mi már? Manapság a tinilányok versenyeztetik a pasikat? Áh... hagyjuk már. Versenyeztet a fene.
Azok nyilván minden kérdésre csak a szokásos nyalizós szövegeket írják oda, amit a gyökér kérdezõ hallani akar.. meg persze csak az ilyen idióta kategóriákra, ahol az átlag életkor 14 alatt van. Akinek kevesebb százaléka van, az megmondja a frankót és nem foglalkozik ilyen dedós dolgokkal, hogy most vajon hányan pontozzák le vagy hány %-a van... És nem, még mindig nem azt jelenti az extrovertált, hogy "több fiút versenyeztet egyszerre".. Csak az ostoba kisgyerekek kezdenek el így nyavalyogni, ha kijavítják õket. Utálom az ilyen buta embereket, akiknek hogy megköszönik, ha kijavították õket, hanem még nekik áll feljebb.
A kérdező hozzászólása: azért látszik, hogy a 83 és 86%-os válaszoló tudott értelmes választ adni, az 57%-os meg offolgat itt.
A kérdező hozzászólása: igen tudom mit jelent, nem használom anélkül hogy nem ismerem.. társasági tehát többi fiúval foglalkozik egyszerre.
Minek használ vki olyan szavakat, amiket nem is ért? -.-" szánalmas. Meg az is, hogyha vki nem tudja mit jelent az extrovertált, középsikola 9. osztályában tanítják, de sebaj
az extrovertált nem versenyeztet senkit... -_- extrovertált az aki nagyon társasági lény, magamutogató introvertált meg az ellentéte az ilyen visszahúzódó személyiségre mondjuk ne írj rá... kivétel ha 15 évesek vagytok azoknál szokás. de am akkor is ciki, mit faggatod? nem a csajod. olyan hülyén jönne ki ha számonkérnéd...
A kérdező hozzászólása: elvileg több fiút versenyeztet egyszerre az extrovertált, de nem ez a lényeg. szóval nem kéne olyan komolyan vennem? ha ráírnék azzal nem azt éreztetném hogy fontos számomra, vagy hogy számít hogy van e valakije?
Olyan mint ha megszentségtelenithetetlen lenne?
zárkózott tudtommal
Ez még nem jelent semmit. Szerintem ne kérd rajta számon, mert talán ettõl úgy érezheti, hogy korlátozni akarod, vagy hasonló.
Semmi esetre se írj rá ezért. Majd szóban finoman rákérdezel, hogy van-e valakije.
Mármint a személyisége extrovertált?
Az extrovertált jellem sokkal bonyolultabb ennél. Örülök, hogy így vágjátok. Mindenki vagy extrovertált, vagy introvertált, ez gondolkodásbeli, viselkedésbeli különbséget is jelent, tehát egy sokkal tágabb fogalom, mint ahogyan te azt értelmezd. Legközelebb inkább használd a "nyitott", vagy "barátkozó" kifejezést, az sokkal jobban takarja, amire gondolsz! Ha érdekel, miért ne hozhatnád szóba? De ne tûnjön féltékenynek, ahogy kérded, erre nagyon ügyelj, még megijesztenéd! :) 14/L (és nem a kisujjamból szoptam ki, hogy mi az extroverált, olvastam Jung errõl írt könyvét)

30 éves a lányok által jóképűnek tartott srác vagyok. Ennek ellenére nehezen ismerkedem. Csajok van pár tippetek hogyan közeledjek a kiszemelthez?

Legjobb válasz: Beszélgetsz vele, bókolsz, flörtölsz. Aztán ha jók a visszajelzések akkor elhívni randizni.

Beszélgetsz vele, bókolsz, flörtölsz. Aztán ha jók a visszajelzések akkor elhívni randizni.
A kérdező hozzászólása: Sokszor volt alkalmam odamenni, mert a csaj rámnézett, még jelzett a barátnõjének is, hogy nézzen meg õ is(kávézóba), de lefagytam, nem volt mit mondjak(sziasztok, csatlakozhatunk hozzátok), nem hinném, hogy nyerõ lett volna.Mindig a humoros beköpéseket emlegetik, dehát kinek jut eszébe ilyesmi, ilyen helyzetbe.Annyira spontán, nem vagyok. evvel tökéletesen egyetértek...odamész, felsülsz, és röhögnek rajtad.van ennek valami értelme? :-(
A kérdező hozzászólása: köszönöm.már rájöttem hogy nemigazán lehet megbízni a csajokban.tisztelet a kivételnek, de én még a 30 évem alatt nem találkoztam eggyel se..:-D
Még annyit megjegyeznék, nõktõl sose kérj tanácsot ilyen téren.Ahogy végigolvasok a válaszokon, egyik se mond semmi konkrétat.Hamarabb segit egy ilyen pua könyv, tanfolyam.Ott tudom, hogy leirnak konkrét dumákat amivel indithatsz egy beszélgetést.
Sokszor volt alkalmam odamenni, mert a csaj rámnézett, még jelzett a barátnõjének is, hogy nézzen meg õ is(kávézóba), de lefagytam, nem volt mit mondjak(sziasztok, csatlakozhatunk hozzátok), nem hinném, hogy nyerõ lett volna.Mindig a humoros beköpéseket emlegetik, dehát kinek jut eszébe ilyesmi, ilyen helyzetbe.Annyira spontán, nem vagyok.
A kérdező hozzászólása: ezaz...menjünk oda pofátlanul hogy helló megiszunk valamit?elküldenének melegebb éghajlatra..:-D
Hát ez engem is érdekelne...30 vagyok sose tudom mit mondhatnák egy idegen lánynak, például utcán, vagy kávézóban.
na szerintem is. menj ismerkedj 1 el kevesebb, bocs 2 vel a világban :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek.megfogadom a tanácsokat :-)
Akkor elõször gyõzd le a félelmed, mert kockáztatnod kell ahhoz, hogy nyerj is.
Ha csak simán odamész beszélgetsz vele akkor kb két mondat után kiderül bejössz e a csajnak (dobálja a haját, mosolyog, kicsit ideges, csuklóját mutogatja, feléd fordul vagy lábfejével fordul feléd, igazgatja a ruháját stb). És ha igen akkor bedobhatod magad; csak légy magabiztos, egy-két visszautasítás nem a világvége.
nekem sem, pedig állítólag én is krva jól nézek ki :D
A kérdező hozzászólása: ez az ami nem megy nekem...:-((( félek a visszautasítástól.
Ha nem mondasz/csinálsz, valami nagy baromságot, miért röhögnének ki? Ha meg mégis kiröhögnek akkor értelmi szegények. De végülis belegondolva, az se nagy ügy ha kiröhögnek, mert egyenrangú emberként te is lenézheted õket....csak ugye az nem éppen hozza meg a kedvet az ismerkedéshez.....hááát kitartás! :)
:D Én pl örülnék, ha egy ismeretlen lány odajönne hozzám teljesen ismeretlenül és kihívna beszélgetni ;)
Igen, nekem is az a tanácsom, h fogd meg a kezét, és hívd ki, és majd ott tudtok beszélni:P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!