Találatok a következő kifejezésre: A srác, járok (195 db)

Mi jobb, ha csaj jár a baratjahoz vagy a srac jar a baratnojéhez?

21 csaj,27 a párom 9 honapja vagyunk egyutt,csak kivancsisagbol kérdezem,hogy ti hogy gondoljatok,persze mindketten szulokkel lakunk még olyan esetre lennék kíváncsi.kosziiii

Legjobb válasz: 27 évesen a szüleinél lakik?

27 évesen a szüleinél lakik?
Attól függ, hol kedvezõbbek a körülmények, hogy igazán kettesben lehessetek. ha ez a lánynál adatik meg, akkor nála jobb, ha a fiúnál, akkor oda érdemes. Mi pl kis lakásban lakunk, a szobám meg a nappalink közt szar vékony fal van, anyukám meg szinte mindig otthon van és úgy nem lehet normálisan... érted. Úgyhogy inkább a barátomnál vagyunk, õk családi házban laknak és szerencsére náluk vastagok a falak.
A kérdező hozzászólása: ahham koszi a válaszokat, szo sincs rola, hogy házasok vagyunk
Fiú vagyok, az én szüleim elég konzervatívak ilyen téren, nem nézik jó szemmel úgymond, hogy ha a barátnõm jön hozzám. Így havonta 1 max 2x jön õ amúgy én megyek.
szerintem az a legjobb ha mind a ketten mentek a másikhoz. így legalább a szüleitek megismeri a másikat és könnyebben el is tudja majd fogadni. de ez tényleg függ attól is, hogy a szülök hogyan is állnak a másik félhez.
Attól függ hogy hol érzitek jobban magatokat! Mert ha pl. valamelyik szülõ rossz irányba viszi a dolgokat és köztetek a kapcsolat tökéletes, akkor ezt ki kell kerülni, felesleges összeveszni miatta, azt meg Ti tudjátok hogy van. Tehát a helyzettõl függ a megoldás!
Megnõsült és a szüleivel él????? Akkor ott nincs házasélet.
Nekünk is nagy családi házunk van, de én menekülnék otthonról, ha nem laknék már 8 éve külön. :) Nagyon szeretem a szüleimet, rendszeresen hazajárok, de ki kell repülni... Ez az én életem. 26/F
A kérdező hozzászólása: ja igen, mert nagy családi házuk van báttya már megnosult és szuleivel él, merthat ha nincs szukseg minek lakna kulon meg még csak 2 éve dolgozik, mert fosulira jart elotte...meg nekunk is nagy csaladi hazunk van, szoval én se tervezem, hogy mondjuk albérletbe menjek
Ha konzervatívan közelítjük meg, akkor a fiú menjen a lányhoz...ha modernek vagyunk, akkor mindegy! Ha meg a szülõknél akartok lakni, akkor jobb, ha a lány szüleinél! Két dudás nem fér meg egy csárdába!:)

Hogy közöljem apummal h már több mint 1 éve azzal a sráccal járok akit ő a legszivesebben kinyírna?

kb. évente 1szer látom aput mert állandóan utazgat anyámmal és most bejelentette h hnap hazajönnek,de itt a pasi,és szinte az összes cucca,mert hát jóformán ideköltözött....

Legjobb válasz: mondjuk ha 16 éves létedre egyedül hagynak, nem sok beleszólásuk van, hogy kivel jársz... De ez már másik kérdés, hogy ki, hogyan neveli a csemetéjét. (második hozzászóló voltam, 25/F)

mondjuk ha 16 éves létedre egyedül hagynak, nem sok beleszólásuk van, hogy kivel jársz... De ez már másik kérdés, hogy ki, hogyan neveli a csemetéjét. (második hozzászóló voltam, 25/F)
Hát az durva lesz... a srácot tüntesd el, vedd fel pár cuccát és mondd hogy rapper lettél ...
meddig maradnak otthon?
Jah még annyit hozzá teszek hogy én még a lábamat se tehetem ki a házból.Örülnék ha én a helyedbe lennék szülök nélkül.
Nah mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: pakolászunk és már komolyan elgondolkodtam rajta h elmondom apának
A kérdező hozzászólása: 14:31: nem tom pár napig gondolom... csakhát annyi ideig nem fogom tudni elpaterolni a Botondot:/
ha csak pár nap, azt ki lehet birni. Itt a fesztivál szezon, menjen el egyre, verjen ott sátrat, aztán miután elmondtad apudnak, hogy mi a helyzet, hazamehet.
na, annak örülök, hogy elkezdtetek pakolászni, csak megérte 6 oldalon keresztül nyüstölni téged! :) Ha meg csak holnap mennek haza apudék, akkor meg bõven van idõtök pakolni! Amúgy édesanyud tud róla, hogy együtt laktok a pasiddal?
A kérdező hozzászólása: ja persze... már csak az kell h vmi barom megkéselje
A kérdező hozzászólása: nincs édesanyám nem ismerem 2 hónapos lehettem am elváltak a szüleim, és nem ismerem anyumat
bocs, nem akartam kényes témát feszegetni. Mondjuk ez nekem felfoghatatlan, hogy egy édesanya nem is keresi a gyerekét, hiába váltak el... Na mindegy... Akkor tovább jó pakolászást, és holnap írd meg, hogy mit szólt apud! :)
Juuuj hallod, ti még nálam is rosszabbak vagytok.Nálunk is olyan balhé van csak annyi hogy apám fenyegeti a hapsimat akinek maffiózó haverjai vannak xD És én 15 éves vagyok. Én még azt hitem csak én vagyok ilyen balhés.:DAm az én apám is olyan mint a tiedé, csak az enyém még rosszabb mert annak parancsolni nem lehet, soha nem parancsoltak neki, az apja megprobált neki parancsolni 15 évesen és inkább elszököt.:D
A kérdező hozzászólása: hát a botival téll.... több mint 1 éve itt lakik de apum nem tudja... csak eddig ált. idõben szóltak h mikor jönnek apuék, és nem 1 nappal elötte
Figy, ha apad leuti a pasid, at oke (hozzateszem asszem fel is jelentheti pedofiliaert, vagy mi a rak) de ha a pasid va nolyan hulye, hogy visszaut, akkor ne csodalkozz, ha apad tenyleg kinyirja. Amugy, amig apad ott van, huzzon el sorozni, vagy hallgatni a madarakat a parkba (nemtudom neki mi a szokasa). Amugy, tenyleg gazos egy csalad vagytok igy olvasva.
A kérdező hozzászólása: másik 13:39: 18 nemsokára 19
A kérdező hozzászólása: 13:50: igen, elkezdtem pakolni
Pont egy órája problémázol ahelyett, hogy megoldanád. Ha van hat helyiség, akkor még helyiségenként 10 perccel számolva is elég lenne egy óra ahhoz, hogy a pasi összes szarjait összeszedd. Mennyi lehet? Mondjuk 3 nadrág, 10 alsógatya, 15 póló, 10-féle tisztálkodó- és kozmetikai szer, 10 pár zokni, 3 pár cipõ, 2 törölközõ, 20 közös kép. Mennyi idõ lehet ezt összeszedni és bebaszarintani egy lyukba, mindjuk a pincében vagy az ágynemû tartóban? Amúgy nem tudom hol laktok, de Székesfehérvárra akárhonnan el lehet jutni vonattal/busszal 6-7000 forintért (diák féláron), szóval nehogy már lehetetlen legyen hazajutnia.
és az õ szülei mit szólnak ahhoz, hogy elköltözött a barátnõjéhez?... ennyi idõsen.. hát nemtom... érdekes...
A kérdező hozzászólása: 14:00: közölték vele h ne is menjen haza, ha ennyi esze van... látod..... te ne legyél majd ilyen szülõ
A kérdező hozzászólása: sztetek mit csinál apu ha megtudja? mi lesz ha elmondom neki?
orrba vágja a barátod, téged meg nyakoncsavarint
A kérdező hozzászólása: juj....
valószínûleg nem fog neki apud örülni, de sokkal jobb, ha most mondod el, mintha hazudsz neki, mert elõbb-utóbb úgyis kiderül!
A kérdező hozzászólása: végülis ja.... de ahogy aput ismerem ez téll orba fogja vágni és ahogy a botit ismerem 1000% h visszacsap
A kérdező hozzászólása: feltéve ha még élni fogok
Elmondom, h én mit csinálnék, ha hazaérve azt látnám, h a 16éves lányom, az én házamba, odaköltöztetett volna egy kis ratyi gyereket, továbbá az én házamban kúrogatná a lányomat, az én hûtõmbõl zabálna. A srácot, feltételezhetõen, úgy megverném, h [email protected]á a répagatyát. Aztán meg ha el kell utaznom, baromira nem hagynálak felügyelet nélkül, nyakadba varrnék egy nagymamát, vagy akárkit. Jah, meg persze lehet te is kapnál egy olyan pofont, h egy óráig szedegetnéd a trendi kis szarjaidat, amit magadra aggatsz, nagy lázadó szellemben. Ezt tenném :)
A kérdező hozzászólása: 15:17: már megbocsáss, de zabálni a ló szokott, és nem kúrogat, hanem lefekszek vele... és ez sztem nem olyan nagy baj.... 16 évesen van annyi eszem h ezt eltudom dönteni h lefexek vele vagy sem-.-"
És ki a jó Isten irja alá a cuccokat a suliban??? alá hamisitod?
"A srácot, feltételezhetõen, úgy megverném, h [email protected]á a répagatyát. " Eddig ez volt a legjobb :D
A kérdező hozzászólása: 23:50: nagyanyám tudod, vasárnap eltolom hozzá a képem és aláiratom
Úgy pattogsz itt mindenkinek, h "te ész" mintha nekünk tudni kéne, h te kivel mikor, hogyan tartod a kapcsolatot. Ne legyen már ilyen nagy a szád. Nem te fingtad a passzát szelet. És igen, inkább keresd meg anyukádat, az lenne a legjobb. Ne vegyél rá mérget, de legalább meg tudnál vele beszélni dolgokat, és nem gyakori kérdéseken kéne, ilyeneket feltenned. Anyukám gyámügyes, úgy h talán tudok segíteni. Ahogy gondolod.
A kérdező hozzászólása: szólok a bratyómnak... 1000%h segít megkeresni anyut...
Sok sikert, hozzá!;)
Vegulis akkor megoldottad a problemat. Latod, nem is volt olyan nehez. :)
Na azóta mi újság?
Sajnálattal kell közölnünk a hírt, h Ratykó Rudolf, tragikus körülmények közt, arconverõdött egy szívlapáttal! Az Apu. :)
Na mi lett a vége?:D Csak eddig voltunk jók, és most eldobott mindenkit, aki segített rajta. :'( :D
A kérdező hozzászólása: nincs.... de majd csak kitalálok vmit...
Az igazi anyu megkeresese tenyleg jo otlet, de van valami elkepzelesed, hogy hogyan, merre, mibol?
Igen, egy ilyen válasz után indulna a második saller. Mert amíg az én lóvémat költöd, addig esetleg, megkérdezhetsz, h ezt szeretnéd, éés mit szólok hozzá Nem h még te viszel oda, egy ingyenélõ patkányt... érted máár? Látszik h nem sok idõt tölt veled, mert a pofád, nincs arányban az intelligenciáddal. ;)
Eletkepes gyermek, gondoskodo, felelos szulokkel -_-!
Én is azt csinálnám mint a 15:17es !!! Úristen, idáig süllyedt a magyar társadalom !
A kérdező hozzászólása: na meddig? nehogy már eltiltson attól, akit szeretek....
Tenyleg, nehogy mar... Egyszerubb, ha agyonuti.
A kérdező hozzászólása: 20:50: köszi... nagyon jól esett-.-"
Szivesen. Amugy, igazabol bar te nem hinnem, hogy latod, de nagy baj van ott. De, nezzuk csak a egyszerusitett dolgot - apu kozli, hogy oke, azt csinaltok amit akartok, de 18ev es 0 naposan elhajt a haztol, aztan azt csinalsz, amint akarsz - csak nem az o penzen. Akkor mit fogsz csinalni? Biztos erre is van terved, hiszen "mindjart felnott" vagy. Igazabol, szamomra az a megdobbento, hogy ennyire nincs veled foglalkozva, hogy valami 1 eve egyutt elsz valakivel (kiskorukent) akirol a szuleid (foleg ver szerinti) nem tud. _Felelmetes_
A kérdező hozzászólása: megkeresem az igazi anyum?*.*
Sztem nincsenek szüleid...Ezek neked csak idegenek lehetnek
A kérdező hozzászólása: töményen ja.....
A kérdező hozzászólása: sikeresen eltüntettem a Botimat^^ hnap meg már jöhet is vissza^^
Ha elmúltál 18 akkor semmi köze hozzá, légy határozott és éreztesd ezt vele.
emo cuccba repper, óó..één hülye, h ezt nem tudhattam...:D szval csak egy látens b*zi...:D Mind1, egyre megy...kis trendi boynak lesz nyissz-nyissz..muhaha.:) Ölellek; Szeretõ apád! :)
Nincs egy szekrényed, ágyad, bármilyen tárolód? Bazz, ennyire ne legyél már szerencsétlen.
A kérdező hozzászólása: 13:07 köcce a biztatást-.-"
szekrénybe, ágynemûtartóba...? Ha valaki egyedül meri hagyni hosszabb idõre a 16 éves kislányát, akkor az ne csodálkozzon a történteken! Mellesleg ha van bátorságod a nevelõ anyádat leszõkepitsázni, meg valakivel gyerek fejjel együtt élni, akkor most legyen ahhoz is, hogy elmond mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: másik 13:07: de ennyire szerencsétlen vagyok>.< van szekrényem, meg ágyam, meg minden szarságom, csak azok televannak... na meg a srácot se zárhatom be a szekrénybe-.-
13:11: miért, a srác csöves volt mielõtt hozzád költözött?
A kérdező hozzászólása: 13:09: igen, van annyi "bátorságom" h ezeket megcsináljam... csak tudod nem nagy bátorság 1 sráccal 1üt lakni 16 évesen... ez ink nagy szerelem...
A kérdező hozzászólása: nem-.-" csak utálja apum és kész
13:14: ezt arra értettem, hogy nem tud hova költözni amíg a szüleid itt vannak?
Itt nem marad más, csak a depi , sírás, ...
A kérdező hozzászólása: 13:02: az a bármekkora lakás igazából, 1 bazinagy kertesház... és mégis hova tegyem a cuccait?
A kérdező hozzászólása: anyum csak nevelõanyám, és miután 3 hónapja leszõkepitsáztam, sok jót tõle se várhatok...(bocsi a ronda szó miatt) de majd megpróbálom...
A kérdező hozzászólása: azt elfeliztem h: 16/L vagyok
hûû... ez necces... vagy elé állsz, és elmondod, hogy mi a helyzet (talán ez a legjobb megoldás), vagy azt hazudod apudnak, hogy egy másik fiúé a cucc... Utóbbit nem ajánlom, de ez is egy lehetõség
Hát ez gázos, de ha értelmes az apud, akkor megérti.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok, és ez az apum háza szal áshatom a sírom... am meg alapból utálja az emot és én is az vagyok és ezt még el tudja viselni, de az emo srácokat utálja és a Boti is az...
legalább nem kell öngyilkosnak lenni :)
Legalább nem kell a saját ereit vagdosni. Ne csinálj semmit..:D
A kérdező hozzászólása: emo cuccokban repper.... okos..... és akk azt mivel magyarázzam meg h minden tele van olyan képekkel amin smárolunk....
Próbáld meg anyukádat magad mellé állítani, így ketten lesztek apukád ellen, , , (nem úgy ellen...csak hát...érted na :P )
Na ne szórakozz, hogy nem tudod egy bármekkora lakásban eltüntetni fél óra alatt az összes cuccát... életképtelen-e vagy?
a képeket nehogy már ne tudd eltüntetni?! Az alatt a 10 perc alatt, amióta kiírtad a kérdést, már rég el tudtad volna tüntetni a smárolós képeket.
A kérdező hozzászólása: 13:15: nem, csak fehérváron lakik és az [email protected]$z0tt messze van
Arra még nem gondoltál, hogy világgá menj? Elõtted az élet!!! Vidd magaddal a barátodat is!
A kérdező hozzászólása: 13:18: 16 évesen? nem akarok csöves lenni, már megbocsáss de ez akkora nagy baromság-.-
emós vagy öld meg magad legalább eggyel kevesebb lesz
Aki így gondolkodik, az gyerek! 2 év múlva 18 leszel, de eszed nem lesz több!
:) Két év múlva leszel felnõtt, ergo gyerek vagy... De ezt inkább ne fitogtassuk. Próbálok segíteni, de jó lenne, ha elmondanád, hogy hány napig lesznek ott az õsök. Várom a választ :'D
mennyi idõs a barátod?
Tízen éves lehet. Az emo abban a korban ragályos.
marha nagy [email protected] lehetsz, ha gyakorikérdésekre írkálsz folyamatosan... FAKE
a felnõtté válás egyik állomása, hogy ilyen problémákat meg tudsz oldani egyedül. Ha már ez nem megy, és segítéget kérdtél ezen az oldalon, akkor meg ne köss bele minden hozzászólásba, hanem fog meg szépen a párod kezét, és ketten egy óra alatt szépen pakoljátok össze a dolgokat. Mielõtt félre érted: pakolás közben ne fogjátok egymás kezét, mert akkor mindenkinek csak egy keze lesz szabad, és sokkal lassabban haladnátok!
ez mekkora kamukérdés xD
attól tartok, nem kamu, hanem tényleg ennyire szerencsétlen!
észre vettétek, hogy már negyed órája nem válaszol? Lehet, hogy haza ért az apja, és kinyirta õket... :S Vagy a jobbik eset, hogy megfoadta a tanácsokat, és elkezdett rendet rakni... :)
Nem, két év és 18 leszel. De felnõtt majd akkor leszel, ha agyilag is felnõsz.
esküszöm, megértem apádat! 4 oldal válasz után csak a kifogásokat keresed! Már lassan egy órája nekiállhattál volna pakolni, ahelyett, hogy a gép elött rohadsz! Jobb is lesz, ha apád mindkettõtöket kinyír!
áss egy bazi nagy gödröt dobáld bele a pasid cuccait, meg a pasid és temestd be, mikor elmennek szüleid, majd kiásod:D úgyis emós, nem lesz semmi baja..
A kérdező hozzászólása: 13:23: baromivicces... röhög a vakbelem...-.-"
Sátánfattya megmondta a tutit: tényleg nyomorék vagy, ha ezt nem tudod megoldani. Ha tényleg olyan baszott nagy az a ház, nehogymár ne legyen egy nyavajás sarok, ahová betudod hányni a szarjait! No meg ha már úgyis elkezdted ásni a sírod, akkor abba a gödörbe is bele tudod tenni a cuccokat (remélem érzed az iróniát a mondandómban, és nem azzal jössz, hogy milyen hülye vagyok) Basszus, csak felidegesítem magam!
Fogj egy nagy utazó táskát, tedd bele a cuccait (ami látványosan nem a tiéd, és szem elõtt van), a maradékot egy másik táskába. Az elsõ táskát add a kezébe és küld el az egyik haverjához, vagy sörözõbe vagy moziba, vagy vegyél ki neki egy éjszakára valami olcsó szállást. Ha több napra marad otthon apád, akkor vegyél neki vonatjegyet fehérvárra és küld haza. A második táskát pedig tedd be a szekrényedbe. Van egyszerûbb megoldás is: "Apa, én szerelmes vagyok ebbe a fiúba. És vállalom, akármi is lesz a következménye." A problémán nem problémázni kell, hanem megoldani.
A kérdező hozzászólása: mert azt nem venné észre h pasicuccok vannak mindenhol-.-
A kérdező hozzászólása: a 2. megoldásjobbnak tûnik...
Egyet értek 13:28-cal: Megoldani kell! De egy 16 éves gyerek erre képtelen, csak arra van esze, hogy összetolja a pucsítóját egy látens h°mival!
Milyen mindenhol [email protected]? Te annyira eszeveszett ostoba vagy hogy már nekem fáj. Megfogod a cuccait, elviszed egy barátnõdhöz/[email protected] egy sarokba ahol apád nem jár, stb. Az emóst meg csak el tudod hányni valahova amíg apád elmegy.....ha volt eszed 16 éves kislány létedre apád tudta nélkül összeköltözni valakivel (a "nagy szerelmeddel") akkor legyen benned gerinc vagy megmondani apádnak hogy mi van, vagy ha gerinc nincs (emosoknál gyakoril jelenség) akkor legalább legyél kreatív, és oldd meg.
A kérdező hozzászólása: értsétek már meg h nem vagyok gyerek! 2 év és felnõtt leszek....
"2 év és felnõtt leszek". LESZEK. Még nem vagy.
A kérdező hozzászólása: 13:09: nem tom:/

Mi történhetett? Szóval van egy srác akinek tetszem, de mondta h a haverja is szeretne tőlem valamit. A srác nekem is tetszik, és ezt tudja is. Egy suliban járunk, de ő még most 9. es én 10. es. *

*A suliban a múlt héten hallottam párszor h mondja a haverjainak h tetszem neki.

Legjobb válasz: Ennyibõl úgysem tudja majd megmondani senki sem, hogy mirõl is van szó. Sokminden lehet, de felesleges találgatni; a hózzászólók nagyrésze úgyis vérmérsékelete szerint fogja a feleket szapulni... Talná egy tippet tudok adni: mond azt, hogy ha valóban komolyan gondolja a barátságot, akkor tudnia kell, hogy az õszinteséggel is jár.

Ennyibõl úgysem tudja majd megmondani senki sem, hogy mirõl is van szó. Sokminden lehet, de felesleges találgatni; a hózzászólók nagyrésze úgyis vérmérsékelete szerint fogja a feleket szapulni... Talná egy tippet tudok adni: mond azt, hogy ha valóban komolyan gondolja a barátságot, akkor tudnia kell, hogy az õszinteséggel is jár.
Ne foglalkozz vele, egy komolytalan ember. Aki nem öszinte, nem tud megfelelõ döntést hozni éretlen és még arra való hogy a haverjaival játszadozzon. Biztos vagyok benne hogy találsz másik komolyabb "férfit" nem pedig egy éretlent.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. Igazából a legrosszabb az h engem még az elején nem érdekelt, aztán ahogy kezdtem meg ismerni egyre jobban. Most pedig csalódtam, és nem értem, az elején kellek neki, majd nem.... Olyan mintha csak játszott volna velem, de ez neki miért lett volna jó...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat, meg mindent:D

Úgy gondoljátok ti is, hogy amíg jár egy lány egy fiúval, akkor a járás alatt "udvarol" neki a srác?

Anyum valami ilyesmit mondott, hogy "míg együtt voltak udvarolgatott neki a srác.."

Legjobb válasz: Nem, ezt az udvarlás dolog a mai idõkre lefordítva azt jelenti, hogy míg jársz egy sráccal egy másik srác nyomul rád.

Nem, ezt az udvarlás dolog a mai idõkre lefordítva azt jelenti, hogy míg jársz egy sráccal egy másik srác nyomul rád.
A kérdező hozzászólása: Félreértetted.
Lehet. Nem nagyon értem a kérdésed.
hát manapság járás elõtt szoktak udvarolgatni és ugye, mikor már járnak az komolyabb, már van testiség, szex ilyesmik. régebben ugye, nem volt rögtön szex meg minden, hanem több hónapig, vagy évig - attól függ milyen régen - csak találkozgattak, beszélgettek, szóval ez volt az udvarlás a járás alatt. és soksok évvel ezelõtt, volt hogy csak házasság után lehetett testi kapcsolat. szerintem valami ilyesmire gondolt az anyukád.
A kérdező hozzászólása: igen, ilyesmire. tehát amikor jártak akkor is udvarolgatott a srác a lánynak..járás alatt.. és nem azt mondták, hogy "járta", hanem hogy "udvarolt a srác a lánynak amíg együtt voltak".. úgy értem az egész kapcsolat alatt udvarolt a lánynak.
hát igen, valahogy úgy! szóval máshogy mûködött egy kapcsolat, mint ma, mert ha belegondolsz ma egy fiatal pár akik járnak, úgy viselkednek mint egy házaspár; kiosztják egymást, veszekednek, szóval ilyesmik. régen a járás alatt - mármint az udvarlás alatt - még nagyon tisztelettudóak és rendesek voltak egymással :)
Kedves kérdezõ! Az udvarlás egy speciális viselkedésforma, a másikkal való bánásmód speciális formája. Amit már kiöltek a fiatalok életébõl, mert mindenki az elsõ randin csókolózik és szexel. Udvarlás során a fiú megszeretteti magát a lánnyal. Bebizonyítja, hogy értelmes, gyengéd, humoros, kedves. Teszi ezt sok beszélgetéssel, romantikus sétákkal, virággal, bókokkal, vacsorával, tánccal!!!, ajándékokkal és még sorolhatnám. Bemutatkozik a fiú a családnak is! Megpróbálja elfogadtatni magát a családdal is, régen fõként az apával kellett. Az udvarlós idõszak alatt általában semmi komoly nem történt, a legtöbb egy csók lehetett. utána a fiú megkérte a lány kezét, elvette feleségül és jöhetett a házasélet (értsd többek között: szex). Ma a huszon-harmincas férfiak azt mondják, hogy õk nem udarolnak, mert: 1) ehhez pénz kell (virág, ajándék, vacsora, stb miatt), 2) mert így másnak mutatnák magukat, mint amilyenek valójában és ez a másik becsapása (ha így van, már régen rossz!), 3) minek áldozzanak erre pénzt és energiát, amikor A) 1 éjszaka alatt mindent megkapnak a lányoktól (akkor minek gürcölni érte), B) úgysem tart a kapcsolat sokáig. Az a férfi/fiú, aki ilyet mond, az lúzer, és semmit sem érdemel, csak egy lerázást. Az én pasi félévig udvarolt nekem, és halálosan boldogok vagyunk... és azt kaptam, amit vártam.
Az a baj, hogy a mai fiúk többsége nem tudja mi az az udvarlás.Csak a jó a segged, kõ kóla és nem folytatom tovább.EZt a jelenlegi pasimnak is mondtam, de nem fogja fel, hogy mi nõk érzékenyebb lelkûek vagyunk, mint pasik.Azt hiszi.hogy pár kávé, süti és miegyéb után már "jár"neki a szex.Pedig ez nem így van. egy 21 éves szûz lány
A nõk rontják el a férfiakat.

Van egy srác és most éppen jár egy lánnyal, de eléggé el romlott a kapcsolatuk és én erre a srácra hónapok óta várok. Valamelyik nap mondta, hogy ő örökké várni fog rám! Pedig én már kezdtem fel adni. FEl adjam avagy ne? MIt csináljak?

Legjobb válasz: mi a tökömé kell ennyire értelmetlen kérdéseket feltenni?!?! "én erre a srácra hónapok óta várok" "mondta, hogy õ örökké várni fog rám" ha ebbõl nem tudsz következtetni....

mi a tökömé kell ennyire értelmetlen kérdéseket feltenni?!?! "én erre a srácra hónapok óta várok" "mondta, hogy õ örökké várni fog rám" ha ebbõl nem tudsz következtetni....
Hasonló helyzetben vagyok én is. Azt mondom, csapj le rá. Ha azt mondta, örökké várni fog rád, és te már hónapok óta rá vársz, akkor mi a gond amúgy? :)
A kérdező hozzászólása: De még járnak a csajjal. És és nemtom mit csináljak :( mert úgy tûnik nem nagyon akarnak szakítani :(
A kérdező hozzászólása: Meg hát attól is félek mivel õ a legjobb barátom..félek tönkre menne a barátságunk ha járnánk:(
Nyugi, ezt a helyzetet úgysem húzzák el sokáig ( jó esetben). De vigyázz, nehogy meggondolják magukat, a csaj még jobb helyzetben van mint te. 2. vok
A kérdező hozzászólása: 2. író van e-mail cimed vagy facebookod mert szeretnek vaalkivel errol el beszelgetni jó lenne :(

A barátnőm 14 éves szerelmes egy srácba, járnak is. A barátnőm nagyon szereti a srácot. A srác viszont le akar vele feküdni. Mit csináljak? (a többi lent)

Már próbáltam róla lebeszélni, de nem hallgatott rám. Mit mondjak még neki hogy ne tegye? Egyébként ő se nagyon akar de túlságosan szereti a srácot.

Legjobb válasz: Miért kéne bármit tenned? Uncsi a te életed vagy mi? Az õ dolga, õ baja, õ öröme, õ jövõje.

Miért kéne bármit tenned? Uncsi a te életed vagy mi? Az õ dolga, õ baja, õ öröme, õ jövõje.
Ne üsd bele az orrod a "felnõttek" dolgába. Biztos nagyon érett, felelõsségteljes gondolkodású, hidd el tudja mit csinál. ;)
Szállj be harmadiknak. Tapasztalt lányként sokban tudnád segíteni a barátnõ hugát. A srácnak meg nem akármilyen élményben lesz része!
vágd be a kútba a csávólyával 1ütt
Mondjuk semmi közöd hozzá és kussolj! Ez lesz a legjobb.
verd el
semmit!!!!!! ne üsd bele az orrodat
Ehhez neked semmi közöd! Majd õ eldönti! Te ezzel úgy sem tudsz semmit teni
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam! A barátnõm huga .. de nagyon jóba vagyok azzal a lánnyal sok mindenrõl beszélek vele, és ezt megosztotta velem.
anális majális :)

Vallásos lányok csak olyan srácokkal járnak, akik szintén vallásosak? Vannak olyan emberek, akik vallásosak, de a házasság előtti szexet, mint olyat nem vetik meg egy párkapcsolatban?

Legjobb válasz: Én pl. vallásos lány vagyok, és nem csak vallásos fiúval járnék. Tehát nem zárnám ki azért az életembõl, mert pl. a családja nem jár templomba, vagy pl. õ nem jár, vagy nem olvassa a Bibliát, ilyenek... de azért azt én is "elvárom", hogy ne ateista (Istentagadó) legyen, hanem egyszerûen csak "nem vallásos". Gondolok itt arra, hogyha esetleg már a házasságnál tartunk, akkor ne kezdjünk el azon háborúzni, hogy legyen-e templomi esküvõ, avagy ne, ne nézzen hülyének, ha én elmegyek a templomba, õ pedig otthon marad, néha lehessen vele is beszélgetni ilyen vallási témákról, értse meg, hogy én nem az a törtetõ, mindenkit legázoló személyiség vagyok, mert nekem nem az a fontos, stb. 16/L

Én pl. vallásos lány vagyok, és nem csak vallásos fiúval járnék. Tehát nem zárnám ki azért az életembõl, mert pl. a családja nem jár templomba, vagy pl. õ nem jár, vagy nem olvassa a Bibliát, ilyenek... de azért azt én is "elvárom", hogy ne ateista (Istentagadó) legyen, hanem egyszerûen csak "nem vallásos". Gondolok itt arra, hogyha esetleg már a házasságnál tartunk, akkor ne kezdjünk el azon háborúzni, hogy legyen-e templomi esküvõ, avagy ne, ne nézzen hülyének, ha én elmegyek a templomba, õ pedig otthon marad, néha lehessen vele is beszélgetni ilyen vallási témákról, értse meg, hogy én nem az a törtetõ, mindenkit legázoló személyiség vagyok, mert nekem nem az a fontos, stb. 16/L
Én vallásos vagyok, de volt már kevésbé vallásos barátom. Jelenlegi barátom sem egy túlbuzgó, de nem áll tõle távol a hit és mióta velem van mindig jön misére, de magától is megy gyakran és próbálunk keresztényként élni mindennapjainkban is. De mondom, tõle ez nem állt távol eddig sem. Nálam nem kritérium, hogy a másik is legalább olyan vallásos legyen, mint én, , egyébként is ismerek sok olyan párt, ahol az egyik fél korábban nem volt vallásos, de késõbb megtért. Olyannal viszont nem hiszem, hogy összejönnék, aki zsigerbõl gyûlöl minden ilyesmit. A házasság elõtti szexualitásról meg itt hiába fejteném ki a véleményemet, mert úgysem nagyon értené meg az, aki nem hívõ. Ez egy túlságosan is összetett probléma. Én csak annyit mondok, hogy nem kéne pálcát törni mindenki felett, aki nem szûzen megy férjhez, mert az éremnek is van másik oldala, az sem normális teljesen, ha valaki a szexmegvonással lelkileg tönkreteszi a másikat. Mert ilyen is van.. Szóval ésszel kell ezt kezelni, függ a személyektõl, körülményektõl.
"Szerintem nem képmutatás és jól írta az elsõ. Van olyan ismerõsöm, aki rohadt nagy keresztény és közben folyton veri a feleségét! Na ez a képmutatás!" Az egy dolog, hogy õ magát kereszténynek tartja, az azonban megint egy másik dolog, hogy ki a keresztény. Ha a Szentírás mérlegére tesszük az ilyen viselkedést, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy csupán látszatkereszténységrõl beszélünk, ami Isten elõtt nem elfogadható. Pál apostol megjövendölte, hogy az utolsó napokban lesznek olyan emberek, akiknél meglesz a kegyesség (vagyis az Istenfélelem) látszata, de megtagadják annak erejét. (2Tim 3, 1;5) "Az hogy kinek mi az igénye az már szerintem csak arra a 2 emberre tartozik akik együtt vannak és szeretik egymást, nem pedig az egyházra.." Egyrészt: A házasság elõtti nemi kapcsolat tiltása nem egy egyházi találmány. Errõl az Ó és Újszövetségi Szentírás tesz bizonyságot, amely a keresztények hite szerint Isten kinyilatkoztatása. A Teremtõ ugyanis eredetileg a házasságon belülre tervezte a szexuális kapcsolatot, és ez a törvény még ma is tartja magát. Jézud azt mondta, hogy "Ha engem szerettek, az én parancsolataimat megtartsátok." (Ján 14, 15) Másrészt pedig természetesen mindenkinek van egy intim szférája, de aki elkötelezett egy Egyházhoz, és komolyan gyakorolja a hitét, valamilyen szinten a tagokra is tartozik, hogy a másik mit csinál. Az Egyház ugyanis "az igazságnak oszlopa és erõssége." (1Tim 3, 15) Az pedig kicsit sem fér bele, hogy valaki Krisztus követõjének tartja magát, és megszegi az Isten parancsait a mindennapi életében. Evvel ugyanis Istenre, és az Egyházra hoz szégyent.
Vagy hithû keresztény vagy, vagy szexelsz házasság elõtt. A kettõ kizárja egymást. Sajnos bõven vannak olyanok, akik kereszténynek vallják magukat, mégis szexelnek házasság elõtt. Ezt hívják úgy, hogy képmutatás.
5-ös vagyok, miért lettem lepontozva? :) )) Hjjajjj, nem bírom követni ezt a logikát :P
Ötöske:) Vagy azért lettél lepontozva, mert azt merted írni, hogy neked nem csak az számít, hogy a másik ember minek vallja magát, vagy azért mert az ateista szó értelmezése nem tetszett a másik félnek. Mivel elméletileg azt jelenti ez a szó, hogy nem tesita. Attól még, hogy páran vallást generáltak belõle.... Ettõl függetlenül én most felpontoztalak:) Mert szerintem igazad van... A belsõ érték számít és nem a külsõségek. (persze párkapcsolatban stb.., nyílván a külsõnek is van szerepe és az is sokat elárulhat a másikról) Keresztény viszont akkor lesz az ember, ha a Jézus szerint él szívbõl és értelembõl. Nem pedig csak annak mondja magát...A mai világban pedig eléggé nem jelent túl sokat kereszténynek lenni. 2 okból sem. Az egyik oldal nem tudja mi az pontosan, a másik oldal meg ocsmányan elferdítette a szó jelentését (szóval õk maguk sem). De több oka lehet még a lepontozásodnak, ha ennyire érdekel, akkor írok még lehetõséget:D - 16 éves vagy - lány vagy - a kettõ együtt - mellényomás - van aki imádja a keresztény fiúkat (vagy maga is keresztény fiú) és rosszul érezte, hogy te válogatós vagy. - társítottak hozzád egy rossz emléket vagy félelmet stb...stb...Sok oka lehet ezen kívül még. Mindegy. Csak azért írtam neked egy regényt, hogy közöljem, hogy kaptál tõlem egy zöld kezet, hogy ne legyen rossz napod. Meg amúgy is:P A szex egy természetes dolog. A házasság pedig elég relatív fogalom. Szóval egyedül azon van csak értelme vitatkozni, hogy a pusztán élvezetért folytatott szexualitás helyes vagy sem. És akkor is csak úgy, ha vannak érvek. Ha két ember szerelem mellett szeretkezik, akkor véleményem szerint nem követnek el bûnt semmikor sem. Én például abban a felfogásban élek, hogy a barátnõn kívül nem kell más és holtomiglan holtodiglan. Ettõl függetlenül nem ítélem el, ha mások nem így gondolják és nem e szerint viselkednek (amennyiben kölcsönösen ezen az állásponton vannak és nem sérül senki, nem hülyítik egymást, nem használják ki a másikat stb...) Egy idõben még fanatikusabban vallottam, hogy a szex csak házasságon belülre való. És amíg kicsi voltam, lehet zavart volna, ha nem szûz a barátnõm. (olyan gondolatok miatt, hogy mást jobban szeret, vagy engem is el fog hagyni stb...) De aztán rájöttem, hogy az ember lelke az érték és néha tudni kell elengedni a múltat, mert anélkül megbocsátás sem létezik.
Még 3 éve én is ilyen tipikus szûk-látókörû voltam. Aztán csalódtam a vallásban is, a papban is, így rájöttem: semmi sem szent. Megpróbáltam nyitni a világ felé, és rájöttem, sokkal szebb a világ, mint amilyen bûnösnek beállítja az egyház. És megfigyeltem, hogy sokkal nagyobb a választék a fiúkból, ha enm csak a vallásosokat figyelem. És nem értek egyet azzal, hogy nem lehetne szexelni házasság elõtt, csak jól kell csinálni. Szóval VANNAK. 18/L
Nem, kivéve ha a lány családja mélyen vallásos vagy ZSIDÓ. A legtöbb vallásos lány nem veti meg a házasság elõtti szexet, de kevésbé kaphatóak egyéjszakás kalandokra.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem képmutatás és jól írta az elsõ. Van olyan ismerõsöm, aki rohadt nagy keresztény és közben folyton veri a feleségét! Na ez a képmutatás! Az hogy kinek mi az igénye az már szerintem csak arra a 2 emberre tartozik akik együtt vannak és szeretik egymást, nem pedig az egyházra..
Jézus azt mondta*
Aki öngyilkossággal fenyegetõzik, azt azonnal el kell zavarni a p-ba. Zsarolja a jó édes anyukáját.
A kérdező hozzászólása: A probléma, hogy nem fenyegetõzik, hanem hajlamos rá, tényleg. Szar gyerekkora volt, 17 éves a lány, a srác 21.
Bár a többi mérhetetlenül ostoba is ilyen szakértõ módon megtalálná a megoldást a gondjaira! (Kíváncsi vagyok, hányan értik hülyén)
Pedig nincs más megoldás, mint elhajtani a francba. Az ilyesfajta érzelmi zsarolásnak ugyanis sohasem lesz vége.

SEGÍTENÉTEK? Az egyik barátnőm ( hívjuk Lillának) mesélte, hogy megkérte az egyik egy évfolyammal fölöttünk járó lányt (Zitát), hogy kérdezze meg azt a srácot, aki szintén egy évfolyammal fölöttünk jár (Dávid), hogy ki tetszik neki. Mármint Dávidnak.

Ugyanis Lillának tetszett Dávid. Zita megkérdezte Dávidot, de végülis neki nem Lilla jött be, hanem az ebédl?ben rám mutatott, amikor Zita elkezdte err?l faggatni. Lilla ezt elmesélte nekem, mert kés?bb Zita elújságolt Lillának a történteket, vagyis, hogy én tetszek Dávidnak. Aztán kés?bb észrevettem, hogy Dávid sokszor megbámul engem, meg keresi a pillantásom. Egy ideig nem is tör?dtem vele, aztán nekem is megtetszett Dávid. Egyszer, még rám is köszönt a buszmegállóban. Az utóbbi id?ben meg mintha már észre sem venne. Lehet, hogy már nem tetszem neki? Szerintetek hogyan tudnám újra felhívni magamra a figyelmét?! 13,5/L

Legjobb válasz: Nem 13. 13 és fél!!

Nem 13. 13 és fél!!
-.-" azta kurwaaaaa...
hátha nem foglalkoztál vele akkor perszehogy utólag lesz*rja a fejedet. gondolj bele... amikor õ próbálkozott akkor te nem is figyeltél rá. meg sztem. 13 évesen nem valami egetrengetõ probléma ez.
tisztára mint valami Latin szerelmi sorozat:) De amúgy sztem csináld te is azt amit õ csinált amikor még tetszetél neki hátha bejön.Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
utolsó...igazad van...tényleg olyan mint egy latin sorozat...xDD
miért vennéd el ha az az aljas némber csak szédíti? startolj rá!
korotok?
Aha:DD Milyen "jól"informált vagy:DD Te tényleg: és mi van ha a barátnõdnek csak az az egy van, és nem csak szédítí, hanem szereti is? Akkor égni fogsz?:D
A kérdező hozzászólása: 3-mas ebbe belerohantál mert tudom hogy nem csak õ van neki! ...
Ha kell valami akkor vedd el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!