Találatok a következő kifejezésre: A sportolástól lesz (4 db)

A sportolástól jobb lesz az ember közérzete?

Futásra gondoltam.

Legjobb válasz: én jól szoktam érezni magam tõle,persze csak ha az elõttem emlitett dolgok is rendben vannak.pl ha nagyon stresszes vagyok csak ront a helyzeten mert még fáradtabb leszek.elõtte ki kell magam aludnom,és utána üdítõen hat egy kis futás vagy bármi.

én jól szoktam érezni magam tõle, persze csak ha az elõttem emlitett dolgok is rendben vannak.pl ha nagyon stresszes vagyok csak ront a helyzeten mert még fáradtabb leszek.elõtte ki kell magam aludnom, és utána üdítõen hat egy kis futás vagy bármi.
Persze, hogy jobb lesz az ember közérzete.
nemhinném. Max annyi, hogy az ideget le tudod vezetni mozgással.
Nem biztos. Van aki a sortolástól inkább fáradtan érzi magát. Fontos a helyes táplálkozás és a megfelelõ mennyiségû pihenés. Ez a 3 nagyon erõsen összefügg, egyik sem biztosít jó közérzetet a másik nélkül.

A sportolástól kisebb, vékonyabb lesz a lábam vagy ugyanakkora marad, csak izmos?

Legjobb válasz: ha a sportolás mellett kevés szénhidrátot viszel be akkor fogyni fogsz. kisebb lesz a lábad, és úgy mindenhonnan adsz le ahol zsír van. has, kar, ha nõ vagy akkor mell is. ha szénhidrát gazdag az étkezésed és van elég fehérje is, akkor némi zsír mellett izom fog kialakulni, és izmosabb leszel. te kell eldöntsed hogy mit szeretnél.

ha a sportolás mellett kevés szénhidrátot viszel be akkor fogyni fogsz. kisebb lesz a lábad, és úgy mindenhonnan adsz le ahol zsír van. has, kar, ha nõ vagy akkor mell is. ha szénhidrát gazdag az étkezésed és van elég fehérje is, akkor némi zsír mellett izom fog kialakulni, és izmosabb leszel. te kell eldöntsed hogy mit szeretnél.
GreenTea Diétával és aerob edzéssel a zsírvesztés miatt vékonyabb lehet a lábad.
A kérdező hozzászólása: és a táplálkozástól?
csak genetika. Amennyit én sportoltam kb 3 méternek kéne lennem, vagy ha kicsit logikusan belegondolsz egy élsportoló mekkorára nõne meg?.....
A kérdező hozzászólása: de egyébként serdülõkorban gondoltam.
Serdülõkorban a genetika ugyanúgy genetika, mint 39 évesen.
A kérdező hozzászólása: köszi, csak sokan mondják hogy azért lehetek alacsony(165) mert nem sportolok eleget.. de mondom ez szerintem hülyeség mert több olyan haverom is van akik még még ennyit sem sportolnak , mégis 180 felett vannak..
egyszerû genetika az egész ezen se mozgás, se táplálkozás nem tud segíteni, hisz ha ennyire egyszerû lenne, mindneki kedvére nöhetne:) amúgy meg 14 évesen még csak most fogsz megnyúlni, nem maradtál le semmirõl, és még kicsi sem vagy én 166cm vagyok és 18 éves lány, hát sokan is csúfolnak érte, már szinte kialakult bennem, h tényleg nagyon gáz h ekkora vagyok, neked még van esélyed


A sportolástól szebb lesz a bőr?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Hiszen sportolás segíti a méreganyagok kijutását a szervezetbõl.

Szerintem igen. Hiszen sportolás segíti a méreganyagok kijutását a szervezetbõl.
Így van, ahogy elõttem írták, régebben olvastam h segít a méreganyagok kijutásában.
Bizony! Fõleg ha még szaunával is kombinálod... :-) Énis naponta sportolok és nagyon megtisztult a bõrõm.
Bizony! Fõleg ha futsz! Én is, amióta minden nap kijárok futni, tisztább és szebb lett a bõröm! A szabadban végzet edzésnek nincs párja! De ha simán konditerembe jársz, akkor ajánlom, hogy elõtte v utána menj el egy picit kocogni. Ja, s utána nyújts, hogy ne merevedjen be a lábad! Egészségedre!:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!