Találatok a következő kifejezésre: A spireát, hogyan lehet (10 db)

Aionban a spirit szellememnek hogy lehet skillje?

Semmit nem tudok segítsetek pls!

Legjobb válasz: vannak bizonyos skillek a te skilljeid kozt amit csak akkor tudsz hasznalni ha megideztel 1 spiritet, legtobbszor a skill neveben is benne van hogy Spirit, de gondolom meg kis szintu vagy, ilyenkor meg csak 1 spirit skilled van

vannak bizonyos skillek a te skilljeid kozt amit csak akkor tudsz hasznalni ha megideztel 1 spiritet, legtobbszor a skill neveben is benne van hogy Spirit, de gondolom meg kis szintu vagy, ilyenkor meg csak 1 spirit skilled van
A kérdező hozzászólása: A 20-as kicsi?
hat elegge az, ugy 40-es szint utan kezd kibontakozni a legtobb kaszt

Hogy lehet hogy a "Szarból jött szemét magyarok" után a libriben ki van plakátozva Spíró György?

Teljesen ledöbbentem.

Legjobb válasz: inkább olvasom az Ablak-zsiráfot mint spirót

inkább olvasom az Ablak-zsiráfot mint spirót
lehet h 30 éves, de a látásmódja semmit se változott.
Sajnállak, ha ilyesmin ennyire fel tudod húzni magad. Amúgy azt a bizonyos verset kb. 30 évvel ezelõtt írta, ritka mûvelt ember lehetsz, ha csak ezt ismered tõle. Valami azt súgja, hogy nem a Libribe indultál, amikor véletlenül megláttad a plakátokat... eltaláltam? Kicsit többet kéne könyvtárba járnod (Spirót olvasni mondjuk még sok lenne, így kezdésnek neked inkább az Ablak-zsiráfot javasolnám), akkor nem kérdezgetnél hülyeségeket.
Gondolom, akkor nem a többséghez tartozol, hanem azok közé, akikrõl Spiró írt...
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 16:41 Áh! szóval 4 emberbõl egy tuti zsidó...

A Sonyiericson W200I Spiro-t hogy lehet kikapcsolni? :D

Legjobb válasz: Nem tom de az egyik barátnõmnek régen ilyene volt és méh megvan neki majd megkérdem holnap!!

Nem tom de az egyik barátnõmnek régen ilyene volt és méh megvan neki majd megkérdem holnap!!
A kérdező hozzászólása: osztálytársam itt hagyta és azt mondta hogy kapcsoljam ki :D de azért köszi :D
Szerintem rossz kategória. Am keress az oldalán valami gombot vagy hívd fel az ismerõsödet és kérdezd meg tõle. :DD
A kérdező hozzászólása: már alszik :D de azért tettem ide, mert a kategóriájában az életben nem vállszolnak. :D
Honnan tudod, hogy alszik?
V feletti gombot hosszan nyomd le :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti, mert ismerem? :D Egyébként az utolsó az 5ös gombra gondoltál? mert nem mûködik :(
C-t akartam írni ne haragudj:$
Konkrétan mi a hiba? El se indul? Írd le, hogy csináltad eddig.
A kérdező hozzászólása: letoroltem a navigaciorol mindent majd ra masoltam a iGOt at irtam a parancs fajlt ..Auto.. ra es semmi. bekapcsolom a navit felfut de nem indul, keri hogy csatlakoztasam szamitogephez. youtubon is igy van
Nekem úgy mûködött, h az egész IGO rendszert úgy raktam egy mobilenavigation nevû mappába úgy rá az sd kártyára.Exe fájlt is mobilenavigation.exe re neveztem át. Ami volt régi navigáció, abból kikerestem a sys.txt fájlt és ezzel írtam felül az új sys.txt-t. Nekem így indult el. Ha nincs meg a régi sys.txt , keress rá neten , vki biztos felrakta.

A Dragon Ball Z Raging Blast 2-ben hogyan lehet kiszabadítani a Spirit Bomb-nt?

Már szinte mindent kiszabadítottam benne, de a Gokunak nem bírom kiszabadítani a Spirit Bomb megnéztem és van neki ez a támadás. Hogyan lehet kiszabaítani? Kit kell legyőzni vagy ehhez hasonló?

Hogyan lehet nintendo ds R4-en gameboy advance játékokat játszani? Próbáltam mindent de csak gameboy color emulátort találtam szóval kéne valami jó egyébként a digimon battle spirit 2-t akarom játszani R4-en

Legjobb válasz: Venned kell hozzá egy Ez flash 3in1 kártyát amit a DS-ben a gba-s játékok helyére kell tenned.Ha nem akarod az Ez Flash 3in1 kártyát megvenni,akkor cseréld le az R4-edet egy Supercard DSTwo-ra.

Venned kell hozzá egy Ez flash 3in1 kártyát amit a DS-ben a gba-s játékok helyére kell tenned.Ha nem akarod az Ez Flash 3in1 kártyát megvenni, akkor cseréld le az R4-edet egy Supercard DSTwo-ra.

A spireát, spireabokrot hogyan lehet szaporítani?

Legjobb válasz: Próbáld meg a levágott gallyakat egyszerüen a földbe dugni, vagy elõbb vízben meggyökereztetni.

Próbáld meg a levágott gallyakat egyszerüen a földbe dugni, vagy elõbb vízben meggyökereztetni.

Hol lehet letölteni programot a sony ericsson w100i spiro-hoz, hogy a gép felismerje és tudjak zenét tenni rá?

Sehol nem találok m?köd?t!

Legjobb válasz: a sajátgép nem ismeri fel?

a sajátgép nem ismeri fel?
A kérdező hozzászólása: Felismeri, már rájöttem. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat akkor minél elõbb meg is nézetem:)
Az 1.2-es Skodák egyébként is hangosabbak a három henger miatt. Jobban búgnak, fõleg húzatásnál, mint négy hengeres társaik. Ettõl persze nagyon jó autók. Ha furcsállod a hangot és eddig nem hallottad, mindenképp érdemes megnézetni.
Ez elsõsorban abból származik, hogy forog a motor. Ha állna, nem hallanád :-) Na de a viccet félretéve: mint elõttem is írták, a VW-kosnzern 1.2-es Otto-motorjai háromhengeresek, ezért jobban rezegnek, mint a nagyobb négyhengeresek. Érdemes körbenézni a motortérben, nem lazult-e le valamelyik burkolóelem. Ez leggyakrabban a motor fölé csavarozott mûanyag, a motor alatti takarólemez (fejbõl nem tudom, ezekre is szerelik-e vagy csak a nagyobbakra) vagy a motortértetõ szigetelése szokott lenni. Ha minden csavart a helyén találsz, meghúzva és nem múlik el, akkor más jellegû a probléma, de ez a leggyakoribb.
Elsõ vagyok: 1.2-es Fabian nincs motorvédõ lemez, hacsak nem külön kérésre meg lett rá rendelve. Szériában nem szerelik rá. Ez teljesen biztos. Ha rendellenesnek hallod nagyon a hangot érdemes megnézetni. Mennyi kilométer van benne? Esetleg a vezérmûlánc is csöröghet egy picit.
Motorháztetõ szigetelés sincs gyárilag rajta.
Az 1, 2es Fabián takaró mûanyag (ami a motortérbe van) pattintós ami 10 esetõl 10 szer a helyén van!A motorvédõ mûanyag nincs rajta csak a lökhárító után egy 15 cm-es légterelõ mûanyag amit egy marék torx csavar fog.Ez sem szokott probléma lenni már csak azért sem, mert hogyha ezek az alkatrészek fellazulnak akkor magas sebességnél dübögnek nem búgnak!Én megnézetném a kerék csapágyakat!Már 2002-es Fábiába cseréltem elsõ kerékcsapágyat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!