Találatok a következő kifejezésre: A spirál úgy néz ki (2 db)

A spirál ellenére úgy néz ki terhes lettem! Hány hetes korig végzik el az abortuszt, vagy meg lehet e így tartani?

Legjobb válasz: Mindenképp menj orvoshoz! Az abortuszt ha jól tudom 12 hetes korig végzik. Ha meg lehet tartani (ezt én sem tudom sajnos), megtartod? Nagyon akarhat titeket, ha a spirál ellenére is összejött :-)

Mindenképp menj orvoshoz! Az abortuszt ha jól tudom 12 hetes korig végzik. Ha meg lehet tartani (ezt én sem tudom sajnos), megtartod? Nagyon akarhat titeket, ha a spirál ellenére is összejött :-)
A hugom is így lett, egészséges, 20 éves.

Akinek raktak fel mostanában Budapesten spirált mennyibe került? Hol rakták fel? Nekem úgy néz ki, hogy a Rókusba fogják. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nekem magánrendelõben rakták fel. Akkor kellett mennem amikor megjött, mert akkor nyitva van a méhszájad. Egyáltalán nem fájt, azóta fent van, semmi panaszt nem okoz. 8-10 ezer forint között van, nekem felírta a doki és megvettem a patikába. Mivel fémérzékeny vagyok, nekem ilyen aranyszálasat írt fel.

Nekem magánrendelõben rakták fel. Akkor kellett mennem amikor megjött, mert akkor nyitva van a méhszájad. Egyáltalán nem fájt, azóta fent van, semmi panaszt nem okoz. 8-10 ezer forint között van, nekem felírta a doki és megvettem a patikába. Mivel fémérzékeny vagyok, nekem ilyen aranyszálasat írt fel.
nekem kórházba ingyen rakták fel !
Én sem azt mondtam, hogy a felrakás kerül ennyibe, hanem maga a spirál ára ennyi. Persze , felrakják ingyen a korházban, de puszira nem adnak ilyen ezközt. :) Elsõ voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!