Találatok a következő kifejezésre: A spermiumok egy (9 db)

Mit tehet a férfi ha lassú a spermiumok egy része?

Legjobb válasz: Szedjen E vitamint, ha cigizik minnel hamarabb szokjon le rola!

Szedjen E vitamint, ha cigizik minnel hamarabb szokjon le rola!

Mit tanácsos innia egy pasinak hogy elősegítse a spermiumok megtermékenyítőképességét?

Legjobb válasz: Azt ajánlom kutass egy kicsit az interneten. Egyszer rátaláltam valami gyógynövényre de sajnos már nem emlékszem. Bocsika :(

Azt ajánlom kutass egy kicsit az interneten. Egyszer rátaláltam valami gyógynövényre de sajnos már nem emlékszem. Bocsika :(
szia perui maca gyökér kapszula, de lehet már nem kapható. Ha valahol találsz engem is érdekelne hol vetted, mert nekünk is kellene. Köszi Vagy ginseng az is hatásos állítólag, de az elsõnél nincsen jobb.
szia találtam egy helyet vital shop a neve http://shop.unas.hu és ott van ez a perui maca tabletta és online meg lehet rendelni, és kb. 4700 Ft.

Ha egy fiú, meg egy lány közös kádban fürdik, és csak fürdik, semmi más nem történik, akkor a spermiumok nem jutnak be a hüvelybe ugye?

Nem én tettem fel a másik fürd?s kérdést, csak az ihlette, mert erre már kíváncsi voltam, de sehol nem találtam róla semmit. Ja, és nem vagyok már annyira fiatal, tudom mi mi fán terem, csak tájékozódom, ugyanis anyummal ilyet nem lehet megbeszélni.

Legjobb válasz: Nem jutnak be! És ha csak fürödtök akkor meg pláne nem!!!

Nem jutnak be! És ha csak fürödtök akkor meg pláne nem!!!
Nyugi nem juthatnak be!

A spermiumok átjuthatnak egy tamponon keresztül?

Elég hülye kérdés ... de nem bírom a kétségeket :) ... Egy buliban nagyon részegen összejöttem egy sráccal , aki nagyon nagyon nagyon akarta a dolgot , én viszont azt sem tudom hol állt a fejem ... teljesen K.O. voltam és semmiképp nem akartam h lefeküdjek vele ... 1. az h menstruáltam és tampont használok 2. az h azt sem tudom ki volt ? , és azt sem h mit csinálhattunk ... :( Elég gáááz helyzet ... ! De ha történt volna bármi is akkor a tampon zsinórja teljesen el?nt volna , nem ? és nem tudtam volna eltávolítani ... ! Szóval szerintem bizti nem történt semmi olyan és a fiú észre is vette volna ... legalább is szerintem ... De nagyon rosszul érzem magam azóta ... Nem akarom h 9 hónap múlva meglepetés érjen ! A spermák átjuthatnak egy tamponon keresztül ?

Legjobb válasz: Én a helyedben sürgõsen felkeresnék 1 nõgyógyászt,bármilyen ciki is az eset.Nem vonzó egy részeg csaj,és látod megvannak a veszélyei annak,ha,az ember nem tudja kontrollálni magát.Ez már megtörtént,de gondolom tanultál belõle.

Én a helyedben sürgõsen felkeresnék 1 nõgyógyászt, bármilyen ciki is az eset.Nem vonzó egy részeg csaj, és látod megvannak a veszélyei annak, ha, az ember nem tudja kontrollálni magát.Ez már megtörtént, de gondolom tanultál belõle.
szerintem nem kellene ennyire leírni ezt a lányt. ez bárkivel elofordulhat. tény, hogy nem szép dolog így viselkedni , de az vesse rá az elso kovet aki még nem jott ossze senkivel részegen.., na mindegy egyébként szerintem lehetsz terhes, mert nem az a kérdés, hogy a sperma átjuthat e a tamponon hanem az a tény, hogy belekerul a sperma a huvelyedbe, és ez már elég ahhoz, hogy teherbe ess! Keress fel egy dokit!
tamponod volt tehet mensid is volt.ez mar jol lecsokkenti a teherbe eses kockazatat, a tamponon nem mennek at a spermak, ez egyetlen dolog ami lehetosegkent felmerul:nemi betegseg, menj dokihoz hogy minden ok e vagy sem.ha atampont kiszedted nincs esely arra se hogy az beagyazodjon a szovetek koze.legkozelebb figyi oda es igyaò kevesebbet:D
jajj anyam de buta vagy, attol undoritobb es kiszolgaltatottabb helyzet nem kell mikor egy lany reszeg es meg magan kivul is van.ugy tunik nem ez volt az elso eset h hotton voltal, a te eleted, de latod h mi lett...vagyis meg te sem tudod.ha felsz nogyogyszhoz menni, mert gondoldom anyira belemenos nem lennel, akkor csinalj egy terhessegi tesztet...

Egy terheskönyvben olvastam, hogy a spermiumok 6-7 napig elélnek a nőben. Ez igaz lehet? Akkor lehetséges, hogy ha péntek éjjel szeretkeztünk, és köv. Hét kedden volt peteérésem, akkor terhes lettem?

Legjobb válasz: Sztem az marhaság, vagy elírás.. 3-4 napig élnek a férfiben, aztán cserélõdnek. Szerintem elírták, óráról lehet szó esetleg, de aztán nem bírhatják a hüvelyflóra savassága miatt a dolgot. Egyébként is elég 5-6 óra a spermának, hogy felkússzon akár a bejárattól a helyéig, mert óránként 4 cm-t képes úszni.

Sztem az marhaság, vagy elírás.. 3-4 napig élnek a férfiben, aztán cserélõdnek. Szerintem elírták, óráról lehet szó esetleg, de aztán nem bírhatják a hüvelyflóra savassága miatt a dolgot. Egyébként is elég 5-6 óra a spermának, hogy felkússzon akár a bejárattól a helyéig, mert óránként 4 cm-t képes úszni.
Amikor terveztük a gyermekünket (aki mostmár 1, 5 éves) akkor én is olvastam valami ilyesmit, de azt hiszem nem ilyen sok nap volt. Arra is emlékszem, hogy azt olvastam, hogy a lány és fiú géneket hordozó spermák különbözõ ideig életképesek.
Ez marhaság, vagy elírták. Átlagosan 2-3 napig maradnak életben a nõi szervezetben. És az igaz, hogy az x-es és y-os spermiumok eltérnek egymástól. Az y-os gyorsabb, de rövidebb életû, az x lassabb, de tovább él.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem eshettem teherbe?
Átlagosan valóban, de extrém esetben élhet akár 5-6 napot is. Nagyon ritka, de volt rá példa, különbözõ kutatások kimutatták, hogy ennek az esélye 1 ezrelék, ami azért annyira nem kevés, hogy simán marhaságozzátok:) )
Elélhetnek hat hét napig is ha megfelelõ ph-jú a hüvelyed..itt a babát tervezõk otthonában találsz rá elég példagörbét, némelyik hét nappal pé elõtt volt a párjával és baba lett..nézegesd át õket..én öt nappal pé- elõtt voltam a férjemmel és baba lett belõle, tehát semmi nem lehetetlen..de piszok nagy szerencse kell hozzá, szurkolok neked. http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml
Az biztos, hogy az 5-6 nap hosszabb az általánosnál, de kivételek mindig lehetnek. És ha a savas ph-jú hüvelyen átjutottak, akkor a méhben vagy a petevezetõben miért ne bújhatnának meg kivételes esetekben, hogy bevárják a petesejtet? Ha nem is általános, de szerintem elõfordulhat. Szeretnél vagy nem szeretnél terhes lenni? Minek drukkoljunk?
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék. De ha az vagyok, akkor marad a baba :)

A férjemnél azospermiát állapítottak meg. Gyerekorában nem szálltak le a heréi. Műtétile egyiket lehozták. De most 33 évesen az ejakulátumban nincs spermium. Van e valamilyen gyógymód, vagy gyógyszer, amivel ellehetne érni a spermiumok termelődését?

Legjobb válasz: KEdves Kérdezõ! Sajnos, ha a mûtétre 9-10 éves kor után került sor, akkor a heréiben az ivarsejt-termelõ rész visszavonhatatlanul károsodott. Mi több, ajánlott lenne a másik heréjét is lehozni, vagy eltávolítani, mert a hasüregben rekedt herében sokkal gyakoribb a daganat. Amit lehetne tenni, az herebiopszia, egyrészt a patológus látja, hogy van-e egyáltalán spermium-érés a heréjében, másrészt lehet (ha van érés) a herebiopsziás mintából ivarsejteket kinyerni lombikbébi-módszerhez. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KEdves Kérdezõ! Sajnos, ha a mûtétre 9-10 éves kor után került sor, akkor a heréiben az ivarsejt-termelõ rész visszavonhatatlanul károsodott. Mi több, ajánlott lenne a másik heréjét is lehozni, vagy eltávolítani, mert a hasüregben rekedt herében sokkal gyakoribb a daganat. Amit lehetne tenni, az herebiopszia, egyrészt a patológus látja, hogy van-e egyáltalán spermium-érés a heréjében, másrészt lehet (ha van érés) a herebiopsziás mintából ivarsejteket kinyerni lombikbébi-módszerhez. Üdv: dr. Szalai Krisztián
A kérdező hozzászólása: több mûtét is volt, de a here lehozásának pontos idejét nem tudom. tavaly voltunk herebiopszián is, a mintából tudtak lefagyasztani spermiumokat a lombikhoz. de sajnos a két beültetett embrio nem tapadt meg. nem volt életképes a spermium gyenge minõsége miatt. most FER14el és c vitaminnal tömöm a férjem, hogy javítani tudjunk a spermiumok minõségén és ha lehet mennyiségén is. de jó lenne elérni hogy a következõ beültéshez az ejakulátumból lehessen spermákat használni. ezért szeretnék a témáról még többet negtudni. akupunktúra, homeopátia, vagy bármilyen megoldás érdekel.
Irány a természetgyógyász!! Az én férjem is ugyanilyen betegségben szenvedett, mígnem addig keresgéltünk, kutattunk , amíg rábukkantunk egy nagyszerû gyógymódra!A neve : reiki.. nagyon sok cikket találsz róla és én teljes szívembõl ajánlom! De egy egészéges embernek is lehet kezeléseken részt venni! Szerintem sokat segítene a férjeden!! Hajrá!:-)
nem valószínû, mennek a lefolyóba. :)
Chuck Norris spermája élt, él és élni fog! :D
Még a vízet sem élik túl, nemhogy a szappant.
NEM.
Elvileg egy kis idö után még a levegön is meghalnak
Nem, nem marad. Ennyire azért nem kell túldramatizálni a dolgokat.:) 19/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm (:
igy van, ha levegöt kapnak a spermák, nem használhatok már fel:) elpusztulnak akkor.igy a viztöl is, meg a szappantol is:)
egyes leülhet!
már ha a vizhez érnek meghalnak ugyh elég valõszínû h nem marad életképes.
Ajj istenem..xD azok kis szarok!!! nem élik túl az ilyesmit, még 10000 életképesbõl is alig marad életben mielött teherbe ejtené a lányt

Spermiumok száma minden nappal több és több vagy egy idő után romlik a minőségük?

Legjobb válasz: A sperma 3-4 naponta elpusztul majd új termelõdik, a minõség marad.

A sperma 3-4 naponta elpusztul majd új termelõdik, a minõség marad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!