Találatok a következő kifejezésre: A spermiumok a vízben (12 db)

Arthat-e a forro viz a spermiumoknak?

Babat szeretnenk. Befolyasolja-e a spermiumokat a forro furdo?

Legjobb válasz: Forró fürdõ után 60 nappal a férfi terméketlen lehet, átmenetileg. A herékben ugyanis nem tárolódnak, hanem termelõdnek a spermiumok, amik 60-70 nap alatt "készülnek el". ha egy férfi ma forró fürdõt vesz, két hónap múlva lesznek amorf spermiumai, akkor lesz terméketlen egy ideig.

Forró fürdõ után 60 nappal a férfi terméketlen lehet, átmenetileg. A herékben ugyanis nem tárolódnak, hanem termelõdnek a spermiumok, amik 60-70 nap alatt "készülnek el". ha egy férfi ma forró fürdõt vesz, két hónap múlva lesznek amorf spermiumai, akkor lesz terméketlen egy ideig.
a 70 nap stimmel, de a forró fürdõ károsan hat a már félkész spermiumokra is. Szóval ha szuper elõvigyázatos akarsz lenni, akkor nincs forró fürdõ. És 70 nap múlva már lesznek olyan spermiumok, amik *emiatt* biztosan nem károsodtak. Ezért nehézkes és tarthat sokáig a férfiak kivizsgálása, ugyanis bármilyen (legalábbis sok) beavatkozás eredményére 70 napot kell várni.
forro fürdö után egy faszi lehet 2 vagy 3 hétig isd terméketlen..
Igen, megöli õket. A herék azért vannak zacsiban, mert a 37 fokos testhõmérséklet is sok már nekik, ezért így hûvösebben lehet tartani.
Nekem kérdésem lenne, itt most a mindennapos fürdésre gondoltok, vagy ücsörgésre valami termálban? Az én férjem nagyon szeret fürödni, kb. 1 órát fürdik minden nap ez baj lehet?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszokat.
A spermiumoknak alacsonyabb hõ kell, mint a testhõ, ezért helyezkednek el a testen kívül. Ez az alacsonyabb hõ kb 34 fok. Ha babát szeretnétek, akkor vegyétek komolyan, hogy a párod ennél melegebb fürdõnek ne tegye kimagát 5 percnél tovább. Valamint a láz is okoz átmeneti sterilitást, szintén 60-70 nap múlva, ezzel is számolni kell. A természeti népeknél sok törzsnél az a szokás, hogy a férfiak HIDEG fürdõt vesznek esküvõ, illetve szeretkezés elõtt. Tudhatnak valamit. (Csak azt nem, hogy ezzel 60-70 nap múlva tesznek jót a feleségükkel. :-)

A spermiumok elpusztúlnak a vízben?

a barátommal szeretnénk vízben vagy víz alatt csinálni de védekezés nélkül,így lehet?

Legjobb válasz: ha a fiúd benned van és szabályosan belédélvezik a vízben, akkor semmit nem ér a víz, terhes lehetsz. ha meg kihúzza, sajnos úgy is fennáll a lehetõség, hogy valami beszabadul. tabit szedsz?

ha a fiúd benned van és szabályosan belédélvezik a vízben, akkor semmit nem ér a víz, terhes lehetsz. ha meg kihúzza, sajnos úgy is fennáll a lehetõség, hogy valami beszabadul. tabit szedsz?
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit:S:(

Milyen hatással van a víz a spermiumokra?

Ha a párommal együtt fürdök és el?váladék kerül a vízbe, okozhat terhességet? És ha a vízben élvezek el? És mi a helyzet, ha volt mondjuk habfürd? is a vízben?

Legjobb válasz: Utolsó: de ugye a strandon a pasik nem élveznek a vízbe, szóval ott tuti nem lesz terhes xD

Utolsó: de ugye a strandon a pasik nem élveznek a vízbe, szóval ott tuti nem lesz terhes xD
De elõváladék akármikor kerülhetne... most minek kell lepontozni, nem irtam hülyeséget...
a sperma nemigazán oldódik a vízben próbáld ki csak 1 kupac ragacsod lesz
NEm lehetsz terhes ha együtt fürdötök, persze akkor nem ha nem történik behatolás. A vizben a spermiumok elpusztulnak! Gondolj csak bele, ha elméssz egy strandra, ott sem esel teherbe a vizbe! Üdv

Vízben mennyi ideig életképesek a spermiumok?

ha akartok, válogassatok: -édes -sós -klóros -desztillált -akármilyen, több nem jut az eszembe

Legjobb válasz: Google.

Google.
kérdezd meg tõlük!
200°C-on 1-2 mp alatt... :)

Meleg vízben mosta le tusfürdővel a kezét. A spermiumok így elpusztultak?

Orálisan elégítettem ki a barátomat zuhanyozás közben. Amikor elélvezett, odatette a kezét is, hogy ne menjen rám semmi, aztán megmostuk a kezeinket mind a ketten.(de nem töröltük szárazra) Utána hozzáért a puncimhoz, de csak kicsit simogatta, és mondtam neki, hogy ne érjen hozzá, és ne is tegye bele az ujját. Õ is kielégített a szájával, akkor már tuti semmi spermium nem maradt rajtam? Ugye nem lehet ebb?l "baj"?

Legjobb válasz: sztem nem pusztultak el!!! késsel kellett volna õket leszúrni!!

sztem nem pusztultak el!!! késsel kellett volna õket leszúrni!!
Nem lehet baj, ne aggódj.
Nem lesz semmi baj:D:D Viszont a megfogalmazásod tetszett :D
Szerinted sósavba kéne mártania a kezét, hogy elpusztuljanak vagy mi? Elpusztultak, lemosta õket. Ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal maradjatok a csókolózásnál...
Szerintem nem vagy 15-éves.Nem értem miért szexel az olyan aki nemtud semmit sem még!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugtatóak.
utolsó komment xD
A kérdező hozzászólása: Nagyon szellemes xD

A vízben meddig élnek a spermiumok?

Legjobb válasz: nyugodtan kockáztasd azt abortuszt, csupán 60 ezer Ft. óvszer 100Ft... nem is tom

nyugodtan kockáztasd azt abortuszt, csupán 60 ezer Ft. óvszer 100Ft... nem is tom
Nem értem mire jók ezek az abszurd túlzások. Az abortusz kevesebb, mint 30 ezer Ft, a koton pedig 700-800 Ft. Persze én is azt mondom, hogy mindenképp védekezzetek vízben is, csak nem kell ennyire túlozni.
ha nincs sex akkor hogy leszel terhes? Egyébként szerintem még a legelvetemültebb brit kutatók se mérték le meddig él 1 spermium a vízben
Ha a vasárnapi gruppen-habparty vizét akarod ujrahasznosítani, és abban fürödni, nyugodtam megteheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És megnéztem a South PArk azt a részét amit mondtál!XD Nagy volt:)
Amíg meg nem halnak - kb. 2 mp-ig.
ha ruhába vagy mégis hogy akarsz terhes lenni? és egyáltalán minek vagytok a vízben ruhában???
nézd meg a South PArk Simpsonék már megcsinálták c. részt
A kérdező hozzászólása: De a kérdésemre nem válaszoltál!Azért mert az ölében ülök nem fog kotont felhúzni, persze szex nélkül.(Ez volt amit ezelött leírtam) AZt én is tudtam hogy kell óvszer a szexnél.ÉS Ki mondta hogy szex is volt?! Jah és miért jött ide ez az abortuszos téma?!!!!Nem értem de mind1.
A kérdező hozzászólása: És ha nincs behatolás de a nemiszerve a hüvelybemenetem körül van, és ruhában vagyunk a vízben, akkor nem juthatnak belém spermiumok?
mégmielõtt azthinnéd, hogyha vízben szexelsz akkor nemkell védekezni, most szólok h ez nemígyvan. ottis kell védekezni, ha belédhatol egy pénisz
jah de csak óvszerrel.
Minimális ideig. Nyugodtan csinálhatjátok vízben , )
Hát jó kérés... Úgy tippelem nem sokáig. Ha meleg a víz....mondjuk egy kád melegebb fürdõvíz...szerintem kipurcannak a kis dögök. XD De nem tudom, csak feltételezés.

Igaz az, hogy a spermiumok azonnal elpusztulnak szappanos vízben?

Nővéemtől akartam kölcsönvenni egy harisnyát, mikor megláttam egy krémet. Nyomtam a kezemre, akkor éreztem:síkos. Rohadt gyorsan lemostam a kezemet, még a körmömmel is belekapartam a szappanba, hogy alóla is jöjjön ki. Lehet egyáltalán a síkosítóban sperma, ha úgy használják? Most tényleg félek, mert én még nem értek ehhez annyira, csak amennyit olvastam

Legjobb válasz: Gondolod, hogy a baratja a sikositoba elvezett bele?! Nem, semmikepp nem lehetett benne sperma...

Gondolod, hogy a baratja a sikositoba elvezett bele?! Nem, semmikepp nem lehetett benne sperma...
xdddddd
Lehet a síkosítóban sperma, mivel az nincs rá semmi hatással. Hát elvileg a szappan ...fax tudja, biztos.
OMG. A síkosítóban NINCS sperma.
jesszus, biztos nincs a síkosítóban sperma.:) A spermák pedig már tiszta vízben is elpusztulnak, nem kell még szappannal is rákontrázni.:)

Mennyi idő alatt pusztulnak el a vízben a spermiumok?

ha a férfi kielégíti magát a fürd?vízben,utána megy egy n? fürdeni,attól lehet terhes a n??

Legjobb válasz: Nem lehet. Mindenki tudja, aki elvégezte a hetediket.:) Ezért érdemes iskolába járni többek között.

Nem lehet. Mindenki tudja, aki elvégezte a hetediket.:) Ezért érdemes iskolába járni többek között.
A kérdező hozzászólása: köszi. csakhogy mi a suliba az ilyen részt kihagytuk
Hogyhogy? Mit tanultatok bioszból?
A kérdező hozzászólása: 8-ban el se kezdtük ezt tanulni, nem jutott rá idõ.
Ez hetedik osztály. Ember szaporodása. Nem hiszel el, melyik suli ez, te jo isten.
Hát mozaik könyvcsaládban 8. Annak is a legvégén van ahova nehezen lehet eljutni. 8 év alatt volt 1 elhülyéskedett felvilágosítás, aminek a vége elrettentés volt. Illetve idén egy órán át férfi, nõ egyben. Szerintem ha netán ilyet tervezel legyél te az utolsó.
Ti nem tanultatok olyat bioszból hogy ha recskázol a kádba és utánad egy csaj fürdik nem lessz-e terhes?:D Magyar oktatás :) )
A kérdező hozzászólása: semmi ilyet nem tanultunk.

A forro viz megoli a spermiumokat?

Ha spermas volt a kezem,mert elelveztem, de megmostam forro vizben,szapannal es utanna betettem a baratnomnek az ujjam akkor attol lehet vmi baj? Es ha utanna ? elelvezett? Az rontja vmi okbol a helyzetet? Koszonom

Legjobb válasz: Szia! Igen, megöli. A szappan is. Alapos kézmosás után semmi gond nem lehet.

Szia! Igen, megöli. A szappan is. Alapos kézmosás után semmi gond nem lehet.
Nem lesz gond! Mind kinyiffantak. :-)
Nem hülye a kérdés, és egyébént is ez az oldal ilyen kérdésekért van! :-) Tabival tényleg nincs ilyen gond, az sokkal jobb megoldás... 2. válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: rendben nagyon szepen koszonom.Biztos hulye kerdeseket tudok feltenni, csak picit ilyen teren panikolos vagyok....Amugy 2 szer is mostam akkor kezet.koszonom a valaszokat..mar picit megnyugodtam.Amugy e hát pántektol fog szedni tabit es utanna nem lesz gond.:PP

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!