Találatok a következő kifejezésre: A spermiumok a (160 db)

Mennyi idő alatt jutnak el a spermiumok a petesejthez?

Ha valaki részletezni is tudná, hogy nagyjából mennyi id? az út át a méhen, ill a petevezetékekben, az nagyon jó lenne.

Legjobb válasz: http://www.urologiarendeles.hu/A_spermiumok_utja_a_noi_szerv..

A kérdező hozzászólása: Most jövök a dokimtól és végre nem felejtettem el megkérdezni: 12 óra. Köszi!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon érdekes amit küldtél, köszönöm!

Szeretkezés után hány napig élnek a spermiumok a hüvelybe?

Csütörtökön voltunk együtt, pénteken peteérésem volt, még mindig fájdogál a hasam, így is sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Azt hiszem 72óráig élnek.

Azt hiszem 72óráig élnek.
Na most már majdnem mindent tudunk a két cikkbõl :D
2-3 nap.
A spermium a hüvelyben 3, de akár 24 óráig, míg a méhben akár 7 napig is eléldegél :) Amúgy ajánlom ezt a cikket elolvasni , nagyon érdekes: http://szexbiblia.hu/amit-a-spermiumrol-ondorol-tudni-erdemes
Szia! Nekem 26 napos volt a ciklusom. 12-dik nap voltunk együtt a párommal, majd másnap volt pontosan a peteérésem és megfogant a kislányunk. Onnan tudom hogy akkor volt peteérésem, hogy hõmérõztem magam. :) Most 9 hónapos a kislányunk. Elvileg lehetsz babás!
mindegyik koton olyan
Már ne haragudj, de hogy gondoltad? Csináljátok gumival, aztán ez az anyag legyengíti a spermiumokat, aztán gyorsan leveszi a pasi a gumit, és beléd megy el??? Ne haragudj, de a gumi eleve meggátolja a megtermékenyítést ( mivel nem is engedi ki magából a spermát) :D:D Hány éves is vagy???
a spermaölõszertõl fél amit rákennek a gumira
Ezt úgy hívják, hogy spermicid.
Amilyet te keresel, az spermicides. Ilyet én csak az extra safet találtam http://www.pirulapatika.hu/8880000163064/adatlap
A kérdező hozzászólása: nagyonszépen köszönöm a válaszokat sokat segítettetek(már aki nem kritizállt, a tudatlanságom miatt, ez az oldal azt hiszem azért van, hogy megkérdezhessem kedves 19:28)

Mennyi idõ után pusztulnak el a spermiumok a friss levegõn?

pl. ha valaminek a kezére kerül stb.

Legjobb válasz: Valaminek a kezére?

Valaminek a kezére?
ráverted a kutya hátára?
A kérdező hozzászólása: *Valakinek.
Csak akkor, mikor teljesen beszáradtak.
A kérdező hozzászólása: Nem vertem senkinek a hátára, csak érdekel a dolog.:)

Mennyi idő alatt jutnak el a spermiumok a petevezetékbe?

Legjobb válasz: Ez attól függ mennyire aktívak. Valahol azt olvastam,hogy a gyors fickók kb 1 óra alatt fel jutnak.

Ez attól függ mennyire aktívak. Valahol azt olvastam, hogy a gyors fickók kb 1 óra alatt fel jutnak.
Állítólag a fiúk (y kromoszómával rendelkezõ spermiumok) gyorsabbak, õk kb fél óra alatt eljutnak a petevezetékbe, míg a lányoknak (x kromoszómával rendelkezõ spermiumok) ehez az úthoz 12 óra is kellhet.
Nem
Húúúúúú, nem szólok be, nyugi nyugi... Holy Shit:D Nem:)
Nos ez sok mindentõl függhet. Például ha a spermium tulajdonosa fogyasztott valamien izom növelõt, vagy esetleg akármien élinkítõ szert, akkot az természetesen a spermára is hat, amitol 8 kezük és 15 lábuk lesz, amivel szó szerint szét szaggatják a csaj bugyiját. Utána csákányt formálnak valamenyi kezükbõl és felmásznak a punciba, majd mikor elérnék a célt rájönnek, hogy csak egy gyõzhet, így tömeg mészárlásba kezdenek, ami során csak egy marad. A kiválasztott...
Kedves Kérdezõ, kérlek tisztázd a kérdésedet, írd le részleteiben, hogy mi történt, mert így nem tudhatjuk, hogy a válasz tényleg válasz lesz-e arra, amit tudni szeretnél. Amikor ráélveztél a bugyijára, a bugyi rajta volt? Mondjuk ezt jó lenne tudni ...
Amelyik nagyon izmos, es kitarto, az atjuthat. Vigyazni kell, mert amelyik meg ennel is izmosabb, az a atragja magat a polokon is, a legdurvabbak pedig a hasfalon keresztul termekenyitenek meg. Csak ugy lehet kordaban tartani, ha bezarod oket. Hasznalj befottes uveget. Par honapig eleg egy nagyobb.
Tényleg ennyire hülye vagy vagy csak tetetted??? Komolyan néha égnek áll az ember haja az ilyen idióta kérdésektõl!!NE SZAPORODJ!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor az lesz!
A kérdező hozzászólása: De elõtte vagy 10 üzeneten keresztül azt írta a sok okos, hogy nem lehet!
nezd, nekem mind1. van rá esély. te arra hallgatsz, akire akarsz. de aztán ne õket okold, ha mégis terhes lenne. gondolj már bele, ráélvezel a bugyijára, az átüt, sõt a szélein át is folyhat, nem? vagy ez egy vasbugyi, amin nem megy át semmi???? gondolkozz mar logikusan.
A kérdező hozzászólása: Én inkább Neked adok igazat! Jobb félni, mint megijedni. Szóval miután megtörtént az eset (elélveztem), cserélek inkább másik nadrágot, úgy folytatjuk.
nezd, adok egy jó tanácsot. velünk is történt hasonlo, csak õ éppen h arrébb huzodott, amikor én csupan bugyiban, õ meg boxerben volt. utana eldöntöttük, h pettinghez is hasznalunk gumit. ha véletlenül hozzámérne ott, vagy hasonlo. ti is hasznaljatok gumit. nem árt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt fogjuk tenni!
" A kérdező hozzászólása: Szóval miután megtörtént az eset (elélveztem), cserélek inkább másik nadrágot, úgy folytatjuk. " Egymassal csereltek, vagy hogy lesz ez a projekt?
A kérdező hozzászólása: 21:37 Igazad van :D
Mi ez a pettingszar????? Csak félig nyúlok be a negyedéig, hogy épphogy érezze de már élvezzen, ami után cserélni kell, sõt mosni és fertõtleníteni ????? Keressetek számotokra kedvezõ helyet, szeretkezzetek egy jót, de ilyen hülyeséget, hogy egymást piszkáljátok meg hogy azt már nem szabad meg izébizé. Ennek olyan mûszaga van. Bûntudattal jár? Hát vetkõzzétek le a félelmeiteket! Hajrá!!!!! :D
Én is ugy lettem terhes... a spermák be tudnak mászni, mert kisebbek mint a bugyi szálai közti rés, és így átférnek.
min csodálkozol?? ha a hüvelyére jutott, és mivel peeting volt, nedves volt az a terület, akkor lehet terhes. 72 oras. azonnal.
A kérdező hozzászólása: Oda bizony :$
A kérdező hozzászólása: :D kösz mindenki
12:40 Csodaklassz napot csináltál nekem. Ez a nap legjobb pillanata! :D
A kérdező hozzászólása: De miért nem?
Nem, csak akkor, ha savas a spermád. De akkor sem lehet gyerek, mert ha átmarja a bugyit, akkor mást is átmar... Ejj, szomorú világot érünk, Isten hozott XXI. század!
A kérdező hozzászólása: Kedves 13:21-es válaszoló! Pettingeltünk, rajtam is volt alsógatya, rajta meg bugyi, aztán ugye én elélveztem. De aztán ugyanúgy gyúrtam tovább egész éjjel. Nem juthatott át egy darab sem?
Nem, biztos odalopózott a csaj ruhásszekrényéhez és beleverte....
Mit jelent a gyúrás? Konditeremben csináltátok?
c8 lol XD WTF
Atya gatya....
ennyire felelõtlen vagy?? attól függ, h hova élveztél. ha mindjárt oda, a hüvelyéhez, akkor könnyen átjuthat, mivel a bugyi anyaga egyébként se vastag, és nem zár hermetikusan. ugyh lehet terhes. nem csak akkor lehet terhes vki, ha rendesen beleélveznek.
A kérdező hozzászólása: 03:19 Na erre gondoltam én eredetileg is, ettõl paráztam.

A spermiumok a levegőn mennyi idő alatt pusztulnak el?

Nem a szokásos "ugye nem vagyok terhes?" dolog miatt kérdezem..

Legjobb válasz: Szia! Mi most voltunk spermavizsgálaton és vittük a mintát. Mire odaértünk plusz a dokinál csúszás volt hát eltelt 2 és egy negyedóra, de értékelhetõ volt, nem volt semmi gond.

Szia! Mi most voltunk spermavizsgálaton és vittük a mintát. Mire odaértünk plusz a dokinál csúszás volt hát eltelt 2 és egy negyedóra, de értékelhetõ volt, nem volt semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Ha a spermiumok a külvilággal rintkeznek azonnal elpusztulnak?

akár takaróval, akár b?rrel, akár mással rintkeznek.

Legjobb válasz: nem,egyesével kell agyonverni õket. szóval ha a jövõ adófizetõje lecsorgott a combodon,inkább töröld le. bõrön át nem fog felszívódni,de magadban ne nyúlkálj ragacsos manccsal és a barátodnak se engedd. sose lehet tudni,nincs-e köztük bear grylls vagy chuck norris reinkarnációja.

nem, egyesével kell agyonverni õket. szóval ha a jövõ adófizetõje lecsorgott a combodon, inkább töröld le. bõrön át nem fog felszívódni, de magadban ne nyúlkálj ragacsos manccsal és a barátodnak se engedd. sose lehet tudni, nincs-e köztük bear grylls vagy chuck norris reinkarnációja.
Hát nem túl szívósak, de akkor van csak sakk-matt, ha beszáradtak.
szoval kiakarod verni a kezedbe es utana bedugni a csajod puncijaba? vagytalan a tangajara verni, u.h ne tudja?
Nem!!!! Spermavizsgálatra is lehet vinni az anyagot, nem kell ott produkálni...
Nem, nem pusztulnak el, ahogyan a HIV sem. A HIV-nek is minimum fél óra kell

Meddig maradnak életben a spermiumok a szájban?

Szeretkeztünk a párommal, orálisan elégítettem ki, és el is élvezett a számban.. Egy negyed óra mulva elmentem WC-re, és mivel van egy kis sebem a végbélnyilásomnál, az orvos a legegyszer?bb megoldást javasolta nekem.. Nyál. Szóval beleköptem az tisztasági papírba és megtöröltem hátul. Tudom elég gusztustalannak t?nik, de tényleg minden gyogyszernél jobban segít nekem, napról napra.. Alenne a kérdésem, hogy mennyi ideig maradnak a spermiumok életben a szájban? A vaginámat nem töröltem meg, csak a végbélnyílást.. Aggódhatok e?

Legjobb válasz: istenem...mégis hány éves vagy 15???? és fogadjunk hogy azért van seb a kullantódon, mert a barátod segberakott... gratula nektek. "A vaginámat nem töröltem meg, csak a végbélnyílást.. Aggódhatok e? " megválaszoltad a saját kérdésed. de akkor se lett volna semmi ha a vaginádat is megtörlöd...

istenem...mégis hány éves vagy 15???? és fogadjunk hogy azért van seb a kullantódon, mert a barátod segberakott... gratula nektek. "A vaginámat nem töröltem meg, csak a végbélnyílást.. Aggódhatok e? " megválaszoltad a saját kérdésed. de akkor se lett volna semmi ha a vaginádat is megtörlöd...
Hajjaj, hogy aggódhatsz de még mennyire...:)
Elvileg elképzelhetõ, hogy életképes 15 percig, de könyörgök, ha lenyelted szépen, és csak a fenekedet törölted utána, akkor hogyan lehetnél már terhes? Ennyire parázni a spermától szerintem abszolút felesleges. ;)
Elöször is én ugy tudom hogy a sperma akár 2 hétig is elél a szájban ha megfelelõ úgymond a 'környezet'. És szerintem kizárt dolog hogy terheslégy!!
Remélem te nem fogsz soha szaporodni....
:D:D
Milyen furcsa nekem is pont ugyanilyen betegségem van. :O Nekem is azt javasolta az orvosom hogy nyállal kenegessem az ánuszomon lévõ sebet. Emberek mikre ráérnek..
A kérdező hozzászólása: lenyeltem, és kb negyed óra telt el
vizes közegben 3 napig maradnak életben...de szerintem fölösleges aggódnod...mennnyivel utána köptél hogy a szádba élvezett? kiköpted elõtte vagy lenyelted vagy valami?
Hát olyan 3 perc Balázs

Hány napig életképesek a spermiumok a hüvelyben?

Legjobb válasz: Szia! Nem én vagyok ilyen okos,de utánna néztem:Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

Szia! Nem én vagyok ilyen okos, de utánna néztem:Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
Én ugy tudom 48 óra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!