Találatok a következő kifejezésre: A spermicides jobb (1 db)

A spermicides óvszer jobb?

Legjobb válasz: Jobb. Ártani nem árthat.

Jobb. Ártani nem árthat.
Kivétel ha nem vagy alelgiás rá, de ez ritka eset.
Ha kiszad és a spermicid anyag nem tudja megölni az összes spermát, akkor azért még van egy ici-pici esély a terhességre. Amúgy jobb, ha azt használjátok, mint a simát. Még mindig hatásosabb...
csak egy baj van vele h izom lazító!! :( és én úgy tudom h akkor a pasi nem bír nagyon többet 1-nél bárhogy próbálkozik !! de lehet én tudom rosszul :( de amúgy nagyon biztonságos is egyben :) mi is ezt használtuk mindig is egyszer lukat ki de nem lettem terhes ebben az óvszerben bízunk a legjobban :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: ugye a spermicides óvszer megöli a spermákat....akkor pl ha kiszakad vagy ilyesmi akkor ugye nem lehetek terhes?
A kérdező hozzászólása: és ilyet hol lehet kapni?mindenhol mint a símát?
Bárol, mint a simát. A LifeStylest ajánlom. Egyébként az íze viszont igen szörnyû, legalábbis a nõ ágyékát olyanná teszi szeretkezés közben. De sok nyállal túlélhetõ...
Amit mi vettünk (Lifestyles spermicides gumit)... Borzalmas, olyan száraz, mintha 3 órán keresztül szexeltünk volna. Lehet, hogy csak mi fogtunk ki hibás csomagot, vagy én nem tudom...
Kedves kérdezõ! Van egy olyan óvszer, hogy "Durex Extra Safe". Ha jól tudom ezt vastagabb picivel, de ez a legbiztonságosabb. Ha ilyet akarsz venni, menj be pl egy T*S*O-ba, és ott a pénztáraknál, ahol a cigaeratta van meg redbull, stb letéve, ott tudsz venni. Kék dobozos, szerintem így észreveszed. És fehérrel van az Extra Safe ráírva! Üdv!
Csakhogy az nem spermicides:D

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi ideig lehet elvétetni egy babát?

az van hogy összejöttem egy lánnyal 1 hete. és most mondta el hogy terhes mert 2 hónapja nem volt menszesze, de tesztet nem csináltatott orvoshoz nem volt. mert nem tudta hogyan mondja el a szüleinek. De végülis pontosan így nem lehet tudni mennyi idős a magzat. De menyi az az idő mig el lehet vétetni?

6

Milyen fogamzásgátlót szedtek? Mióta szeditek és hány évesek vagytok?

23 éves vagyok most szeretnék szedni tabit, tapasztalatokat várok kinek melyik jött be.

8

Ez mitől lehet?

Barátnőm tegnap előtt nálunk volt, és hát konkrétan megújjaztam, de mához már 1 hétre késik neki a menstruációja. Lehet hogy ennek van hozzá valami köze, hogy késik? Miután megtörtént( nem túl szép )ujjazás fájt a hasa, most csináltunk ilyet először, nem voltunk még úgysem együtt. A lány fiatal, de nem etikai kérdésre szeretnék választ kapni!+Idegeskedik, most hogy már 1 hete nem jött meg neki.

3

Szed valaki fogamzásgátlót úgy, ha csak alkalmi partnerei vannak?

1

Mennyi az esély rá?

A párommal csütörtökön lefeküdtünk. Megtörtént a baj, kiszakadt az óvszer. Az oldalán egy kisebb lyuk keletkezett. Pont bennem volt mikor ez történt, de a teteje nem sérült és még nem volt benne semmi. Bár én azt szeretném tudni mégis lehet-e esély rá, hogy teherbe eshettem ?
Köszönöm a válaszokat !

2

A tescoban kiadják 18 év alatt? (bővebben lent)

A tescoban kiadják 18 éves kor alatt a "DUREX PLAY VIBRÁC.GYŰRŰ+ÓVSZER"-t?? azt tudom, hogy az óvszert igen de ezt is?

10

Ha a hastánc a pasiknak jó, akkor ugyanez mi a lányoknak?

Ha a hastánc a pasiknak jó, akkor ugyanez mi a lányoknak? Tehát hogyan lennénk mi is királyak?

3

Szabályos óvszerhasználat mellett lehet teherbe esni?

A barátommal mindig óvszerrel védekeztünk. A gumi egyszer sem lyukadt ki -egyszer lecsúszott, de akkor a vége kint volt, tehát sperma biztosan nem került a hüvelybe.
Lehetséges, hogy valahogy kiszivárgott az alján, vagy olyan lyuk volt rajta, ami szemmel nem látható? Nagyon félek.
Még három napom van a menstruációmig, és rettegek hogy nem jön meg. Lehetséges, hogy teherbe estem óvszerhasználat mellett?
(Durex elite, ultra thin, extra safe volt)

14

Marvelon tabletta szedése után mennyi időre lehet óvszer nélkül szeretkezni?

Egy hónapja szedek Marvelont. De még minden egyes alkalommal védekeztünk óvszerrel is. Most 1 hetes szünetet tartok, az utasítás szerint. A 2. havi adag elkezdésekor már lehet óvszer nélkül szeretkezni?
Másik problémám az, hogy elég gyakori a barna folyásom. Majdnem minden napos. Ez normális?

1

Mitől lehet ez?

Barátnőm tegnap előtt nálunk volt, és hát konkrétan megújjaztam, de mához már 1 hétre késik neki a menstruációja. Lehet hogy ennek van hozzá valami köze, hogy késik? A lány fiatal, de nem etikai kérdésre szeretnék választ kapni!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!