Találatok a következő kifejezésre: A spermicides csak (4 db)

A spermicides óvszer mindkét felén van ebből az anyagból vagy csak az egyiken?

Pl. ha fordítva próbálnám meg feltenni és utána helyesen akkor azt még használhatom?

Legjobb válasz: Csak a belsején van. a külsejére nincs értelme tenni. Amúgy meg annyira nem nehéz megkülönböztetni a külsejét a belsejétõl. eleve úgy csavarodik, hogy a másik irányba nem tudnád tekerni, szóval... :)

Csak a belsején van. a külsejére nincs értelme tenni. Amúgy meg annyira nem nehéz megkülönböztetni a külsejét a belsejétõl. eleve úgy csavarodik, hogy a másik irányba nem tudnád tekerni, szóval... :)
gatz... gyakorlati érzék 0 és -2 között... Egy kis tasakban van az óvszer. rajta a spermicides sikosítós dzsuva... szerinted, nem vonja be minden oldalról? elér a peremig, nana, innen tovább nem mehetek, megfordulok...
Hogy lehet fordítva feltenni? Max ha kibontod, legörgeted, kifordítod és úgy húzod fel
Ahogy fel van tekerve az óvszer a belsõ fele érintkezik a külsõvel, tehát óhatatlanul kerül az anyagból a gumi mindkét oldalára. Ha fordítva helyezed a farkad végére akkor nem tudod ráhúzni, mert nem tud letekeredni. Bár a kérdéseket olvasva szerintem van aki képes megcsinálni.

Jelenthet valamit, hogy közösülés elött, a gumi felhúzása előtt hozzáértem a makkomhoz, amin volt egy kevés előváladék, és csak ez után húztam föl a spermicides gumit?

3 napja késik barátn?m havija, és panaszkodik arra, hogy feszít a melel, fáj a hasa, és néha émelyeg. Nyugtassatok meg, ugye minden rendben, és ezek már a menstruáció el?szelei?

Legjobb válasz: Gratulálok! Semmi baj Papa! Nem olyan rossz apukának lenni...

Gratulálok! Semmi baj Papa! Nem olyan rossz apukának lenni...
Csináljon tesztet, menjen nõgyógyászhoz.
Nagyon kevés esélyetek van rá. A barátnõd melle feszülhet a menzesz késésétõl is, a hasa szintén fájhat attól, és az émelygés is lehet bármitõl. Plusz lehet már pszichés nála a dolog, mert fél. Csináljatok tesztet, ha attól megnyugodtok.Amúgy 3 nap késés még nem sok.
a mai "megszakítós" világban ennél nagyobb bajok után is nyugodtan alszanak az emberek. Szóval minimális az esélye. kb. annyi, hogy ha normálisan használod a gumit és mégis terhes lesz. Írhatnám úgy is, hogy közelebb a nullához mint a 0, 0000001hez
nekem barátnmmel is volt ijen, és semmit nem jelentett, egyszerûen késett, az meg lehet osk dolog miatt

A spermicides óvszer csak az óvszerben öli meg a spermákat vagy a hüvelyemben is?

tehát: ha a barátom úgy húzta fel a spermicides gumit hogy el?tte már volt bennem csak úgy simán, megöli bennem is az el?váladékos spermákat? vagy csak belül van ellátva a gumi a spermiciddel? a papírja nincs nálam, kidobtuk, szóval nem tudom megnézni.. köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Annyi idõ alatt eljuthat a sperma a petesejthez, amíg a párod kihúzza belõled a péniszét és felteszi a gumit, majd visszateszi a hüvelyedbe. Tehát tök mindegy, hogy a külsõ része spermicid-e vagy sem, mert pillanatok alatt megtermékenyülhetsz. Akkor ad védelmet a bevonat, amikor kiszakad a gumi, mert akkor már a benne lévõ spermákat megölte, így nem tud megtermékenyíteni.

Annyi idõ alatt eljuthat a sperma a petesejthez, amíg a párod kihúzza belõled a péniszét és felteszi a gumit, majd visszateszi a hüvelyedbe. Tehát tök mindegy, hogy a külsõ része spermicid-e vagy sem, mert pillanatok alatt megtermékenyülhetsz. Akkor ad védelmet a bevonat, amikor kiszakad a gumi, mert akkor már a benne lévõ spermákat megölte, így nem tud megtermékenyíteni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!
Ez tevedes, nem jut el a petesejthez, mig felteszik a gumit ... Orakig, de sokszor napokig tart ez az "utazas" es a megtermekenyites. A spermicides ovszer (amennyiben kivul is van rajta spermicid anyag) kepes megolni az elovaladekban esetleg elofordulo spermiumokat, ha nem sokkal utana hasznaljatok is.
Rá van írva.
A kérdező hozzászólása: Jó, de még nem vettem. Ezért várom a tapasztalatokat.
Nem vastagabb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!