Találatok a következő kifejezésre: A sperma tesz-e az (2 db)

A sperma jot tesz-e az arcbornek vagy sem?

Hallott errol valaki valamit? Probalta....?

Legjobb válasz: Sok benne a fehérje. Biztos jó, ha már a filmekben is benne van :D Én tuti nem kenegetném vele az arcom...

Sok benne a fehérje. Biztos jó, ha már a filmekben is benne van :D Én tuti nem kenegetném vele az arcom...
Hát én sem kenegetném vele az arcom.
Lehet, nem is kenegetni kell. Vannak gyógyszerek is, amik belsõleg hatnak. Lehet, a sperma is olyan. Jó sokat nyelsz belõle, és a benne lévõ vitaminoktól és fehérjétõl egészségesebb lesz a bõröd. A párod imádná.
Jajjj, a lerágott csont. Ilyen kérdésekben ajánlatos éjszakánként a Sexbeszédet nézni. A volt ápolónõ a legujabb kutatásokat mondja el. Tehát a spermában nincsen semmi ami jó a bõre, a hajra, nem lehet tõle fogyni, se hízni stb. Nincs benne semmi vitamin csak fehérje.

Igaz-e, hogy a férfiaknál a hideg vízben való fürdés jót tesz a spermáknak (serkenti őket), és így az együttlétkor nagyobb esély van a teherbeesésre?

Egy ismer?söm állítja, hogy nekik több hónap próbálkozás után úgy sikerült a baba, hogy a férje el?tte jó pár napig hideg vízben fürdött, mert az jót tesz a spermáknak, mozgékonyabbak lesznek és könnyebben célba érnek. Most mi is ki akarjuk próbálni, de jó lenne tudni, más is hallott-e err?l, és tényleg jótékony hatása van-e.

Legjobb válasz: Igen, ezt én is hallottam. (Biológia szakos tanártól)

Igen, ezt én is hallottam. (Biológia szakos tanártól)
Én is hallottam. Egy ismerösöm ugy csinálta mint az egyik filmben is van, hogy a pettingnél jéggel simogatta a golyokat a csajszi. A paprika tv-ben pedig a szakácsokrol volt szo, hogy pont ott ér öket a meleg hö, és ajánlották nekik a hideg zuhanyt e célbol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!