Találatok a következő kifejezésre: A sperma tesz-e (3 db)

C vitamint, külön e vitamint, és külön szelént lehet egyszerre szedni? Tehát nem egy tablettába van a 3 hanem külön külön. Olvastam h a spermáknak jót tesz.

Legjobb válasz: A szelént nem tudom, de mi mindketten több hónapig szedtünk naponta 500mg C és 200mg E vitamint! Segített is!!!

A szelént nem tudom, de mi mindketten több hónapig szedtünk naponta 500mg C és 200mg E vitamint! Segített is!!!
A kérdező hozzászólása: hány zhónap után segített?
Szia! Nyugodtan lehet szedni így is, sõt még a cink is jó hozzá. Minimum 3hónapig kell szedni a vitaminokat, hogy a spermaképen javítson. Legalább is nekünk a doki így mondta, de máshol is ezt lehet olvasni. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: miért 3 hónapot kell várni ha a sperma mindig ujra termelõdik aktus után?köszi h irtok
Valóban újratermelõdik, de a spermium fejlõdése, nem 3-5 nap hanem jóval hosszabb folyamat. Tehát amit után termel 3-5nap alatt azok is fejlõdnek már egy ideje , ezt fedi kb a 3hónap.

Igaz-e, hogy a férfiaknál a hideg vízben való fürdés jót tesz a spermáknak (serkenti őket), és így az együttlétkor nagyobb esély van a teherbeesésre?

Egy ismer?söm állítja, hogy nekik több hónap próbálkozás után úgy sikerült a baba, hogy a férje el?tte jó pár napig hideg vízben fürdött, mert az jót tesz a spermáknak, mozgékonyabbak lesznek és könnyebben célba érnek. Most mi is ki akarjuk próbálni, de jó lenne tudni, más is hallott-e err?l, és tényleg jótékony hatása van-e.

Legjobb válasz: Igen, ezt én is hallottam. (Biológia szakos tanártól)

Igen, ezt én is hallottam. (Biológia szakos tanártól)
Én is hallottam. Egy ismerösöm ugy csinálta mint az egyik filmben is van, hogy a pettingnél jéggel simogatta a golyokat a csajszi. A paprika tv-ben pedig a szakácsokrol volt szo, hogy pont ott ér öket a meleg hö, és ajánlották nekik a hideg zuhanyt e célbol.

A sperma jot tesz-e az arcbornek vagy sem?

Hallott errol valaki valamit? Probalta....?

Legjobb válasz: Sok benne a fehérje. Biztos jó, ha már a filmekben is benne van :D Én tuti nem kenegetném vele az arcom...

Sok benne a fehérje. Biztos jó, ha már a filmekben is benne van :D Én tuti nem kenegetném vele az arcom...
Hát én sem kenegetném vele az arcom.
Lehet, nem is kenegetni kell. Vannak gyógyszerek is, amik belsõleg hatnak. Lehet, a sperma is olyan. Jó sokat nyelsz belõle, és a benne lévõ vitaminoktól és fehérjétõl egészségesebb lesz a bõröd. A párod imádná.
Jajjj, a lerágott csont. Ilyen kérdésekben ajánlatos éjszakánként a Sexbeszédet nézni. A volt ápolónõ a legujabb kutatásokat mondja el. Tehát a spermában nincsen semmi ami jó a bõre, a hajra, nem lehet tõle fogyni, se hízni stb. Nincs benne semmi vitamin csak fehérje.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!