Találatok a következő kifejezésre: A sperma nyálkahártyán (2 db)

A sperma a nyálkahártyán keresztül bejuthat a hüvelybe? Egyáltalán mit tekintük nyálkahártyának?

Tehát ha a hüvelyen kívül is megvan ez a nyálkahártya, és ezen bejuthat a hüvelybe sperma?

Legjobb válasz: A nyálkahártya a hüvelyen belül van és nem kívül!Kivül a bõröd van. Ha kivül lenne a nyálkahártyád akkor olyan lennél mint egy csiga.Az egész tested kivül nyálkás lenne. A nyálkahártya belül van ami benedvesíti.Ilyen nyálkahártya van a szájüregben is.

A nyálkahártya a hüvelyen belül van és nem kívül!Kivül a bõröd van. Ha kivül lenne a nyálkahártyád akkor olyan lennél mint egy csiga.Az egész tested kivül nyálkás lenne. A nyálkahártya belül van ami benedvesíti.Ilyen nyálkahártya van a szájüregben is.
Nyákhártya: (membrana mucosa), finom, halvány rózsaszinü, a légzõ és tápláló rendszer üregeit és több szerv kivezetõ csöveit takaró, hámsejtekkel fedett és nyálkát elválasztó mirigyekkel ellátott boríték. Az üregek bõrön nyiló járatain átmegy a bõrbe magába. Rétegei és alkotó részei a következõk: 1. a hámréteg (felhám, epithel), amely egy v. több rétegü, lapos v. hengersejtes; 2. a hám alatti kötõszövet (tulajdonképeni Ny., mucosa), amely sima izomelemeket, a Ny. saját izmát (muscularis mucosae); 3. a nyálkamirigyek, amelyek csövesek vagy csöves-fürtösek s egy alkotás nélküli hártyából és ezen fekvõ mirigysejtrétegbõl állanak s nyálkás anyagot választanak el; 4. kötõszövet, erek és idegek. Ny. takarja az orrüreget, a torokürt, a gégét, a légcsövet és ágait, nemkülönben a nyelõcsövet, a gyomort, a beleket, a méh és hüvely üregét, a húgyhólyagot, húgycsövet stb. Tehát a nyálkahártya a hüvely falát borítja, ami elõsegíti a sperma gyorsabb és könnyebb haladását is.
Ha a szádba megy a sperma, nem leszel terhes, a hüvelybe csak a hüvelyen keresztül juthat még az anális szextõl sem lehetsz terhes ám, csak ha ahüvelyedbe megy a sperma.
A pénisz jut a hüvelybe: kivülrõl haladva : hüvely; méhszáj; méhüreg- na ebben a méhüregben van a nyálkahártya, ha nem ott van azt hívják endometriózisnak és mûteni kell. A sperma a méhszájon át jut a hüvelybe, ha veszel egy doboz tampont, a mellékelt tájékoztatón le van rajzolva a nõi nemi szerv...ott befejezheted tanulmányaidat, mert ezt azért tudni kéne, hamár azt tudod hogy kell szexelni. Na mindegy. Még annyit, hogy minden mensinél a nyálkahártya távozik és a ciklus alatt újratermelõdik, ha terhes vagy oda ágyazódik be a baba.

Normális az, hogy a kifolyó sperma kicsípi a nyálkahártyám?

Babát szeretnénk, így sex után már nem szaladok kizuhanyozni a kiskatonákat, és csak annyit törlök le zsepivel, ami kifolyik, viszont így reggelre gyakran kicsípi a hüvelybemenetem melletti nyálkahártyát, és utána viszket.

Legjobb válasz: Nekem is ki szokta csípni. Törölgesd meg magad jól, mást nem tudsz vele csinálni. De nyugodtan meg is fürödhetsz, a víztõl nem lesz kevesebb esélyed a babára :)

Nekem is ki szokta csípni. Törölgesd meg magad jól, mást nem tudsz vele csinálni. De nyugodtan meg is fürödhetsz, a víztõl nem lesz kevesebb esélyed a babára :)
Esetleg próbálkozz intim törlõkendõvel zsepi helyett.
A kérdező hozzászólása: Na most már kicsit összezavartatok:-) A teherbeesés témakörbe végig azt írják, nem szabad felállni, hanem fekve kell maradni, és nem szabad eltávolítania spermát... Rátok hallgatok, ami kifolyik, azt lemosom intim mosakodógéllel, és ami bent marad csak elég lesz:-) Köszönöm a válaszokat!
MOndjuk mosakodj meg. Attól nem lesz kevesebb esélyed a babára.
ok, maradj fekve, de az nekem nem lenne elég, hogy csak megtörölgetem. A sperma odaszárad és kicsípi, örülj ha nem kapsz gombás fertõzést. Pár perc után nyugodtan mosakodj meg, sztem.Ami addig kifolyik, amugyis elpusztúl (mivel levegõn és vízben elpusztúlnak a spermiumok).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!