Találatok a következő kifejezésre: A sperma előtt (32 db)

Az előváladék mennyivel, mennyi idővel a sperma előtt jön?

tudom h hülyén hangzik a kérdés..de akkor is érdekel hogy mittomén közvetlenül el?tt jön ki, vagy el?váladék - semmi, eltelik x mp - sperma.

Legjobb válasz: Dehogy van benne sperma... Tessék nézni a képet itt: http://en.wikipedia.org/wiki/Male_reproductive_system_(human) Nos, ott van a képen a "cowper's gland", vagyis a Cowper-mirigyek ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Cowper-mirigy ), ez termeli az elõváladékot.

Dehogy van benne sperma... Tessék nézni a képet itt: http://en.wikipedia.org/wiki/Male_reproductive_system_(human) Nos, ott van a képen a "cowper's gland", vagyis a Cowper-mirigyek ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Cowper-mirigy ), ez termeli az elõváladékot.
Na ez egy jó kérdés. Kiváncsian várok az okos lányok válaszát, akik mindig attól esnek teherbe. Én meg férfi vagyok, a 34 évem alatt meg még nem láttam elõváladékot. Pedig szoktam magamban is néha. Ettõl még lehet, hogy másnak van olyan
Én amikor önkielégítek, mindig látok elõváladékot. Elsõ, nem tudom, te mit csinálsz, de kicsit fura. Hogy mikor, azt nem lehet megmondani, függ sokmindentõl, egyéntõl is függ, hogy mennyire izgat fel a csaj, hogy mikor szexeltél/masztiztál utoljára, stb.
Az elõváladék a szeretkezés/maszturbálás közben megjelenõ, igencsak nyálkás, sikamlós, átlátszó folyadék. Szóval amíg el nem élvezett a páciens, addig minden, ami onnan kijött, az elõváladék, teccikérteni?
Tudom én is hogy van olyan, sokhelyen olvastam már róla. Viszont még soha nem láttam. egyébként meg szoktam rendszeresen szexelni, tiz éve nõs ember vagyok. Kiverni megy még annál is sokkal régebben szoktam, és mégsem. Valószinüleg én egy kakukktojás vagyok.
:D Na szóval elõváladék. Az izgalmi állapot létrejöttekor jelenik meg, a Cowper mirigyek termelik. A sperma az aktus végén jelenik meg, de gondolom ezzel azért nem mondtam újat senkinek, szóval az elõváladék már akkor amikor a pénisz megmerevedik. A mennyisége egyénenként változó, van akinek sok van, van aki észre sem veszi.
nekem 10 esetbõl kb 2x van elõváladék... vannak benne spermák (de nem sok). nálam kb aktus 2/3-ánál szokott lenni (jobban nemtom elmondani bocsi...:)
Elbaltáztam a második linket: http://hu.wikipedia.org/wiki/Cowper-mirigyek
Már az izgalmi állapottól jöhet.

Lehtek terhes attól ha a hüvelyembe került ilyen átláccó valami ami még a sperma elött van? (de még szűz vagyok és nem is feküdtünk le)

Legjobb válasz: Ha ennyire gyerek vagy még, akkor ne gondolkodj szexuális dolgokon. Elõbb tanuld meg, hogy mi micsoda és hogyan lehet teherbe esni, hogyan fogan a gyerek. Lehetsz terhes, sok sikert.

Ha ennyire gyerek vagy még, akkor ne gondolkodj szexuális dolgokon. Elõbb tanuld meg, hogy mi micsoda és hogyan lehet teherbe esni, hogyan fogan a gyerek. Lehetsz terhes, sok sikert.
Akkor hogy került a hüvelyedbe, átteleportálta?Ha az a valami elõváladék volt és tényleg a hüvelyedbe került elvileg lehetsz terhes, gyakorlatilag ha nem feküdtetek le nem, és akkor nem nagyon értem az egészet?
Akkor hogy került a hüvelyedbe? Megújjazott? Az az "átláccó valami" az elõnedv. Igen. Attól is teherbe lehet esni. Esetedben nem hinném, hogy aggódni kellene a teherbeesés miatt. Amúgy szûz lány is szült már gyereket.
A kérdező hozzászólása: azért mert csak ujjazás volt és semmi más!és az se biztos h oda került csak lehet!
Volt már olyan szûz lány, akit csak megújjaztak és terhes lett. Konkrétan tudom. Nem hinném, hogy terhes vagy, de máskor legyetek óvatosak! Kicsi az esély a terhességre. Ha elõtte magához nyúlt, akkor törölje le a kezét mielõtt téged is elkezdene kényeztetni. Nem nagy fáradtság, de biztosabb. Megkérdezthetem hány éves vagy? 21 L

Másnak is csip a hüvelye körül, ha az aktus elött nem volt igazán nedves és szeretkezés után kifolyik a sperma? Miért lehet ez?

Bocsi,de nemtudtam kürülirni a dolgokat,muszály volt igy fogalmaznom :-)

Legjobb válasz: Kidörzsölõdik a ki-be járástól, és utána ahogy végigfolyik a sperma, irritálja. Igen, van amikor a tiszta víz sem jóérzés... én is fogalmaztam :-)))

Kidörzsölõdik a ki-be járástól, és utána ahogy végigfolyik a sperma, irritálja. Igen, van amikor a tiszta víz sem jóérzés... én is fogalmaztam :-)))

Ha pé előtt 4-5 napig minden nap együtt vagyunk tényleg csökken a spermák "hatékonysága" és a teherbeesés esélye?

Legjobb válasz: Napi töb együttlét okozza csak azt, hogy a sperma egyszerûen nem tudja utántermelni magát kellõ mértékben, és a férfi gyakorlatilag steril lesz. Ha naponta egyszer együtt vagytok, az nem baj, fõleg akkor, ha a párodnak nincsenek spermaszám-gondjai. A legoptimálisabb idõköz 36 óránként csinálni. :-)

Napi töb együttlét okozza csak azt, hogy a sperma egyszerûen nem tudja utántermelni magát kellõ mértékben, és a férfi gyakorlatilag steril lesz. Ha naponta egyszer együtt vagytok, az nem baj, fõleg akkor, ha a párodnak nincsenek spermaszám-gondjai. A legoptimálisabb idõköz 36 óránként csinálni. :-)
Nem!!! Javul a minöségük, nö a szàmuk! Nem rég olvastam egy kutatàsban! S egyre több doki ajànlja!
Az átlagos spermaszám 30 millió, egy nap alatt 10 millió termelõdik újra, 2 nap alatt 20 millió. A megtermékenyítéshez ÁLTALÁBAN 20 millió szükséges. Szóval jobb két-három naponta, állítólag. De különben meg ahogy jólesik, szerintem naponta is van esély, fõleg ha nincs gond a spermaszámmal, vagy esetleg átlagon felüli :)

Miutan a baratom elmegy bennem utanna par perccel olyan erzest erzek a pocimban mint par nappal a menzim elott. Ezt a sperma teszi? Mi jatszodik le olyankor a pocimban? (szedek tabit, regulont)

Legjobb válasz: Csak egy picit csíp a sperma. Engem is szokott. Az a lényeg, hogy a hüvely savas kémhatású, az ondó pedig lúgos. Emiatt csíphet, irritálhat egy picit.

Csak egy picit csíp a sperma. Engem is szokott. Az a lényeg, hogy a hüvely savas kémhatású, az ondó pedig lúgos. Emiatt csíphet, irritálhat egy picit.
Az ondó csípése általában valamilyen lappangó fertõzés jele. Célszerû lenne egy Chlamydia és Ureaplasma tesztet csináltatni.

Testépítőknek, kondizósoknak, sportolóknak árt a maszturbálás? Valahol azt olvastam hogy a sperma szükséges a kondizáshoz. A testfelépítéshez, meg valami ilyesmi, sőt kondizás előtt nem lehet kiverni valami miatt, ez most tényleg igaz?

Miért fontos a sperma ilyen téren?

Legjobb válasz: Tesztoszteron többek közt az izomzatért és az agresszivitásért felelõs. Tulajdonképpen pont az alacsonyabb tesztoszteron szint miatt a nõ a gyengébbik nem. A maszturbálás vagy a szex hatására egy rövid ideig felemelkedik (pár óra), majd két-három hétre gyengébb szintre süllyed. Ezért is tiltják meg a sportolóknak a szexet verseny elõtti héten (amit általában nem tudnak betartani). Továbbá relatív sok tápanyagot veszít el a szervezet ilyenkor. Na most egy sperma egy hónapig bírja a herezacskóban, majd lebomlik, és visszanyeri a szervezet a tápanyagot. Így ha egy hónapig kibírod, akkor segíthet. Más kérdés, hogy endorfint szabadít fel a szex, sok pozitív hatással karöltve. A sport miatt "kolostorba" vonulni elég idegölõ, ezért az arany középutat nehéz megtalálni. Én azt mondom, hogy azért heti egyszer nemi életre szükség van. Nyilván nagyobb teljesítményre lennél képes, de a lelki oldalt teljesen szét tudja verni. Verseny elõtt vegyél vissza belõle, addig nyugodtan, akárhogy, akárhányszor.

Tesztoszteron többek közt az izomzatért és az agresszivitásért felelõs. Tulajdonképpen pont az alacsonyabb tesztoszteron szint miatt a nõ a gyengébbik nem. A maszturbálás vagy a szex hatására egy rövid ideig felemelkedik (pár óra), majd két-három hétre gyengébb szintre süllyed. Ezért is tiltják meg a sportolóknak a szexet verseny elõtti héten (amit általában nem tudnak betartani). Továbbá relatív sok tápanyagot veszít el a szervezet ilyenkor. Na most egy sperma egy hónapig bírja a herezacskóban, majd lebomlik, és visszanyeri a szervezet a tápanyagot. Így ha egy hónapig kibírod, akkor segíthet. Más kérdés, hogy endorfint szabadít fel a szex, sok pozitív hatással karöltve. A sport miatt "kolostorba" vonulni elég idegölõ, ezért az arany középutat nehéz megtalálni. Én azt mondom, hogy azért heti egyszer nemi életre szükség van. Nyilván nagyobb teljesítményre lennél képes, de a lelki oldalt teljesen szét tudja verni. Verseny elõtt vegyél vissza belõle, addig nyugodtan, akárhogy, akárhányszor.
A kérdező hozzászólása: de pl. hogy ha kondizok és utána valamikor késõbb kiverem akkor az csak rontja a helyzetet nem? akkor az olyan mintha nem is kondiztam volna, semmit se erõsödök mivel legyengít utána miután kiverem, nem?
Ha mindennap kivered, akkor észre se vehetõ a különbség. Érezhetõ változás hónapos önmegtartóztatásnál észlelhetõ. Mondtam, hogy talán az a legjobb megoldás, hogy verseny elõtt tiltod meg magadnak. Addig ahogy jólesik. De ha erõsen rágyúrsz alkarra, akkor fizikailag képtelen leszel elvégezni a rituálét. Szóval esetleg még ez is egy alternatíva. :)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszodat!:)

Ha sex előtt közvetlen vagy egy órával kávét iszik a fiu akkor a sperma keserű lesz?

Legjobb válasz: Tejjel és cukorral! Még aludni se fogsz tudni tõle, ha lenyeled.

Tejjel és cukorral! Még aludni se fogsz tudni tõle, ha lenyeled.
Békepábot a faszom.
A kérdező hozzászólása: Most komolyan. Normális válaszokat kértem.
igen!!! és a színe is olyan lesz mint a kávénak
A kérdező hozzászólása: Nem kell cinikusdkodni.
Sõt, szopás után teljesen éber leszel.(koffein tartalma miatt) :D
Igen, lehet. Sõt, ha a párod dohányzik az is befolyásolhatja az ízt (keserû lesz szintén). A sok gyümölcs és édesség fogyasztása ezt megoldhatja valamennyire, mivel a spermiumok fruktózzal "táplálkoznak", így minél több a cukor a szervezetbe, annál édesebb az eredmény. Elég sok kutatást végeztek ezzel kapcsolatban. a részletek elég viccesek lehetnek, de a lényeget meg tudták belõlük!
A kérdező hozzászólása: Utólsónak: Kössz:)
Rossz hír: lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: sok rá az esély?
Szerintem nem sok esélyed van arra h terhes lettél. Más sajnos hónapokig akciózik....úgy istenigazából, mégsem esik teherbe. Persze van aki 1x-i alkalomtól terhes marad. De h egy ujjazástól, és azon az ujjon "lehet" h volt sperma....nos...szerintem nyugodj meg...hosszú utat kell megtennie azoknak a spermiumoknak h célba érjenek. Sztem...max 1% esélyed van h terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi. és ha megjön a menstuációm, akkor teljesen biztos lehetek benne, hogy nem lettem terhes?
Szerintem igen. De ha kételkedsz, csinálj egy tesztet akár mensi közben is...vagy mikor már elmúlt. (a 2.válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: okés, köszi. még egy kérdés: kb mennyi idõ alatt halnak meg a spermiumok az ember ujján?
A kérdező hozzászólása: és egyébként a menstuációm elött két héttel még nincs peteérés. nem?

A sperma vizsgállat előtt hány nap önmegtartóztatás ajánlanak?

Kérlek titeket csak az válaszoljon aki tudja a pontos választ.

Legjobb válasz: Londonban minimum 4nap, de itthon lehet eltér, de ha ott elég ennyi, gondolom itt is..a spermiumok addigra újratermelõdnek.

Londonban minimum 4nap, de itthon lehet eltér, de ha ott elég ennyi, gondolom itt is..a spermiumok addigra újratermelõdnek.
Nekünk 5 napig kellett...
Ja, egyébként egyszerûbb, ha elmentek az urológiára és akkor majd a doki konkrétan megmondja hogy mikor menjetek és hány nap megtartóztatás kell. Mert mi úgy jártunk hogy "kihagytunk" 5 napot, elmentünk a dokihoz és ott meg kiderült hogy csak rá két hétre megyünk arra a vizsgálatra, mert a gép csak akkor volt üzemeltetve... Úgyhogy utána megint volt 5 nap. :) ) Az elõzõ válaszoló voltam. :) )
Minimum 5nap, de vannak dokik, akik egy hetet javasolnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Nekünk is 5 nap volt, a férjem az OGYEIben volt vizsgálaton.
5 nap, mi Miskolcon voltunk
Érdemes akkor menni, amikor a hölgynek megvan, akkor biztos nem maradtok le a pé-rõl. (Igaz nem könnyû rendes idõpontot kapni sehol sem :-( )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!