Találatok a következő kifejezésre: A sperma bejutni a hüvelybe, (2 db)

A sperma képes bejutni a hüvelybe, ha a pénisszel nem érintkezik (a hüvely)?

És még egy kérdés : igy várandosság előfordulhat?

Legjobb válasz: a szádról nem fog sehogy

a szádról nem fog sehogy
Persze, bekúszik, mint a higanyember a Terminátorban. -.-
A második világháborúban tudunk egy amikor egy puskagolyó eltalálta egy katona heréjét majd továbbrepült egy nõ méhébe és 9 hónap múlva szült egy gyereket. És igen, könnyen bejuthat, ha pl. a srác a kezébe veri majd felnyomkodja a csajba.
Attól függ, ha fogod és felnyomsz magadnak egy adagot akkor képes anélkül hogy érintkezett volna pénisszel. Vagy nem értem mire irányul a kérdés ha hasadra mennek akkor nem fognak bemászni a kis spermák, hogy babát csináljanak? kíváncsi lennék a korodra.
Bocs Jaguar tõled függetlenül írtam majdnem ugyanazt :D
A kérdező hozzászólása: És ha az ajkakra kerül a spermium sejt?Onnan sem jut fel a hüvelybe?
A kérdező hozzászólása: a szeméremajkakra gondoltam.
Hát elképzelhetõ.

A sperma képes bejutni a hüvelybe, ha a pénisszel nem érintkezik?

A fogamzásgátlásnál láttam hasonló kérdést, de nem kapott normális választ. Szóval ha a clitoriszra vagy a clitorisz és a hüvely nyílás közé kerül sperma, akkor mi a szitu? A pénisz közben nincs a lányban, és nem is kerül be. El?váladék esetén mi a helyzet?

Legjobb válasz: Hát én még nem láttam olyat hogy egy kis összedörzsöléstõl lett volna gyerek :))) Szerintem ha nincs benne akkor igen kicsi az esély.

Hát én még nem láttam olyat hogy egy kis összedörzsöléstõl lett volna gyerek :) )) Szerintem ha nincs benne akkor igen kicsi az esély.
Utolso valaszolo:"amit mashol nem mertel, itt megkerdezheted" erröl szol az oldal.Ezert nem kellene hülyenek nezni valakit. Legalabb foglalkozik a temaval.Sok olyan fiatal lany/fiu van hidd el, akik le se sz....-jak, hogy mi lesz, aztan futnak , es elvetetik.Mi meg majd meg örülünk azert, hogy vegre sikerüljön.Egyebkent szerintem nem tuti biztos, hogy ha csak oda kerül, onnan veletlenül nem kerülhet a hüvelybe, igyhat MINDIG kell az ovszer, amikor szexröl van szo.
simán bejut, felpattan a legközelebb esõ bringára, és már bent is van!!!
A kérdező hozzászólása: Értem, grat a babához :)
A sperma a külvilágban pillanatok alatt elpusztul! nagyon érzékeny a hõmérsékletváltozásra, és ugye még nincs 36fok kint. A viz pedig egy hdeg és idegen környezet szegénykéknek. De a viz és egyéb praktikák NEM FOGAMZÁSGÁTLÓ MÓDSZEREK! tessék gumit húzni, gyógyszer szedni, pesszáiumot, spirált használni! kinek mi a legmegfelelõbb! Én számolgattam és most vagyok 8 hetes, na ez sem tuti! (igaz én nagyon örültem neki, õ a második babám lesz)
A kérdező hozzászólása: Ha víz is van a körrnyezetben akkor sem? (Láttam valaki emiatt is aggódott).
Hát ha az ember lánya ezt sem tudja!? A spermának nincsen lába, hogy bevándoroljon a hüvelybe. ha csak nem ujjal, ill.a pe´nisszel kerül be. Egyébként semmi esélye sincsen a terhességre.
Az elõttem szólók véleményét osztom. Így tényleg nem lesz baba. Itt már csak az a gond és a kérdés hogy van-e akaraterõ vagy kedv ott megállni és nem folytatni az aktust. Szóval azért ha nem akarsz babát és belemerültök azért legalább óvaszer legyen minden eshetõségre felkészülten... Üdv.
Ha a hüvelybe nem jut sperma, akkor nem lesz gyerek belõle. Ha csak a környékére kerül, az nem vándorol be a lány hüvelyébe, így nem eshet teherbe. Elõvéladékkal is ugyanez a helyzet. Ha a pénisz a hüvelybe jut, és a pasi oda élvez vagy oda megy az elõvéladéka, akkor terhes lehet a lány.
A kérdező hozzászólása: Minél több válasz várnék ha lehetséges... :) :)
utolsó válaszolónak:igaz hogy az van írva"hogy amit máshol nem mertél megkérdezni"de, az nem hogy "itt csak csupa hízelgõ válaszokat fogsz kapni".tudod nem értem miért kell egybõl lehurrogni azt akinek nem pozitív a véleménye!a világ sem csak csupa rózsaszín!és senki nem nézte hülyének, ahogy azt írtad!próbáld meg elfogadni mások véleményét, akkor is ha nem egyezik meg a tiéddel! szép napot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!