Találatok a következő kifejezésre: A sperma bejutni (4 db)

A sperma meddig él? és, hogy ruhán keresztül nem tud a sperma bejutni ha el élvez a fiú felettem?

Legjobb válasz: A spermák akár 150-200 évig is élhetnek barlangokban, szakadékokban esetleg a tengerfenéken. De, betud, mivel kiélezett fogaikkal átrágnak a ruha anyagán.

A spermák akár 150-200 évig is élhetnek barlangokban, szakadékokban esetleg a tengerfenéken. De, betud, mivel kiélezett fogaikkal átrágnak a ruha anyagán.
Húbaz...
15-80 óráig él, hõmérséklet meg egyéb függõ. Nem bibe meg porzó, hogy a szél megtermékenyíti! Dehogy leszel úgy terhes!
Ha mind feletted és le is nyelted, akkor mind megdöglött!
Kedves négyes. Te egy igazi beteg állat vagy......mint kb. jómagam. Mit össze visítok így lassan éjfélhez közeledvén. Emelem kalapom a tudásod elõtt. :) XD Amugy [email protected] keresnek ilyen jószágok ezen az oldalon, akik ilyen agyhalott kérdéseket tesznek fel? Meg a sok inteligens válaszoló. De persze 15-80 óráig elél. Hát hogyne persze igaz így helyes. Amugy kérdezõ semmi bajod sem lessz nem fogsz terhes lenni. Természetesen ha nem gyömöszölted be a kis nunidba jó mélyen a spermát. Pár óráig életképes talán addig sem, hiszen lehet, hogy a hõmérséklet megfelelõ lenne 22-23 fok, de nincs a zacsiban ezért nincs megfelelõ táplálék/enrgia oszt kipusztul mint a dinószauruszok. Am a google meg jóbarát.

A sperma képes bejutni a hüvelybe, ha a pénisszel nem érintkezik?

A fogamzásgátlásnál láttam hasonló kérdést, de nem kapott normális választ. Szóval ha a clitoriszra vagy a clitorisz és a hüvely nyílás közé kerül sperma, akkor mi a szitu? A pénisz közben nincs a lányban, és nem is kerül be. El?váladék esetén mi a helyzet?

Legjobb válasz: Hát én még nem láttam olyat hogy egy kis összedörzsöléstõl lett volna gyerek :))) Szerintem ha nincs benne akkor igen kicsi az esély.

Hát én még nem láttam olyat hogy egy kis összedörzsöléstõl lett volna gyerek :) )) Szerintem ha nincs benne akkor igen kicsi az esély.
Utolso valaszolo:"amit mashol nem mertel, itt megkerdezheted" erröl szol az oldal.Ezert nem kellene hülyenek nezni valakit. Legalabb foglalkozik a temaval.Sok olyan fiatal lany/fiu van hidd el, akik le se sz....-jak, hogy mi lesz, aztan futnak , es elvetetik.Mi meg majd meg örülünk azert, hogy vegre sikerüljön.Egyebkent szerintem nem tuti biztos, hogy ha csak oda kerül, onnan veletlenül nem kerülhet a hüvelybe, igyhat MINDIG kell az ovszer, amikor szexröl van szo.
simán bejut, felpattan a legközelebb esõ bringára, és már bent is van!!!
A kérdező hozzászólása: Értem, grat a babához :)
A sperma a külvilágban pillanatok alatt elpusztul! nagyon érzékeny a hõmérsékletváltozásra, és ugye még nincs 36fok kint. A viz pedig egy hdeg és idegen környezet szegénykéknek. De a viz és egyéb praktikák NEM FOGAMZÁSGÁTLÓ MÓDSZEREK! tessék gumit húzni, gyógyszer szedni, pesszáiumot, spirált használni! kinek mi a legmegfelelõbb! Én számolgattam és most vagyok 8 hetes, na ez sem tuti! (igaz én nagyon örültem neki, õ a második babám lesz)
A kérdező hozzászólása: Ha víz is van a körrnyezetben akkor sem? (Láttam valaki emiatt is aggódott).
Hát ha az ember lánya ezt sem tudja!? A spermának nincsen lába, hogy bevándoroljon a hüvelybe. ha csak nem ujjal, ill.a pe´nisszel kerül be. Egyébként semmi esélye sincsen a terhességre.
Az elõttem szólók véleményét osztom. Így tényleg nem lesz baba. Itt már csak az a gond és a kérdés hogy van-e akaraterõ vagy kedv ott megállni és nem folytatni az aktust. Szóval azért ha nem akarsz babát és belemerültök azért legalább óvaszer legyen minden eshetõségre felkészülten... Üdv.
Ha a hüvelybe nem jut sperma, akkor nem lesz gyerek belõle. Ha csak a környékére kerül, az nem vándorol be a lány hüvelyébe, így nem eshet teherbe. Elõvéladékkal is ugyanez a helyzet. Ha a pénisz a hüvelybe jut, és a pasi oda élvez vagy oda megy az elõvéladéka, akkor terhes lehet a lány.
A kérdező hozzászólása: Minél több válasz várnék ha lehetséges... :) :)
utolsó válaszolónak:igaz hogy az van írva"hogy amit máshol nem mertél megkérdezni"de, az nem hogy "itt csak csupa hízelgõ válaszokat fogsz kapni".tudod nem értem miért kell egybõl lehurrogni azt akinek nem pozitív a véleménye!a világ sem csak csupa rózsaszín!és senki nem nézte hülyének, ahogy azt írtad!próbáld meg elfogadni mások véleményét, akkor is ha nem egyezik meg a tiéddel! szép napot!

A sperma képes bejutni a hüvelybe, ha a pénisszel nem érintkezik (a hüvely)?

És még egy kérdés : igy várandosság előfordulhat?

Legjobb válasz: a szádról nem fog sehogy

a szádról nem fog sehogy
Persze, bekúszik, mint a higanyember a Terminátorban. -.-
A második világháborúban tudunk egy amikor egy puskagolyó eltalálta egy katona heréjét majd továbbrepült egy nõ méhébe és 9 hónap múlva szült egy gyereket. És igen, könnyen bejuthat, ha pl. a srác a kezébe veri majd felnyomkodja a csajba.
Attól függ, ha fogod és felnyomsz magadnak egy adagot akkor képes anélkül hogy érintkezett volna pénisszel. Vagy nem értem mire irányul a kérdés ha hasadra mennek akkor nem fognak bemászni a kis spermák, hogy babát csináljanak? kíváncsi lennék a korodra.
Bocs Jaguar tõled függetlenül írtam majdnem ugyanazt :D
A kérdező hozzászólása: És ha az ajkakra kerül a spermium sejt?Onnan sem jut fel a hüvelybe?
A kérdező hozzászólása: a szeméremajkakra gondoltam.
Hát elképzelhetõ.

Előváladék mennyiben más mint a sperma? Az előváladék a csiklóról vagy a nagyajakról képes bejutni a vaginába, akár víz által és akkor még képes termékenyítésre?

Elnézést a több kérdésért. De érdekelne a válasz mindre, ha lehet hülyeségek nélkül.

Legjobb válasz: Az elõváladék annyiban más, hogy inkább olyan mint a víz (de ettõl még van benne spermium). Ez sem tud bevándorolni a hüvelybe, csak akkor tud megtermékenyíteni, ha a hüvelyedbe jut a péniszbõl, vagy ujjal.

Az elõváladék annyiban más, hogy inkább olyan mint a víz (de ettõl még van benne spermium). Ez sem tud bevándorolni a hüvelybe, csak akkor tud megtermékenyíteni, ha a hüvelyedbe jut a péniszbõl, vagy ujjal.
ujjal nagyon kicsi az esélye gyakorlatilag nulla. Savanyú környezet és meleg kell a kisfickóknak különben gyorsn elpusztulnak.
Az elõváladékban nincs annyi spermium ami képes lenne megtermékenyítésre. Az "elég 1 spermium is" mítosz egyáltalán nem igaz. Nem hiába lövi ki a pénisz a spermát, a bejutáshoz nem elég 1 ujj
Az elõváladék nem tartalmaz spermát, mert azt a prosztata termeli. Biológia óra, általános iskola...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!