Találatok a következő kifejezésre: A spenót sorolandó (2 db)

A spenót hova sorolandó? Melyik nap ehetek?

Legjobb válasz: Salátának zöldség napon. Köretnek is el lehet készíteni.

Salátának zöldség napon. Köretnek is el lehet készíteni.
nyersen salátának tiszta sor, a klasszikus módon berántva, tejjel egyik napon sem, esetleg keményítõvel sûrítve tej nélkül keményítõ napon, de úgy meg nem az igazi

Szénhidrátnapon lehet enni spenótot klasszikus módon, áztatott zsemlyével sűrítve? A spenót hova sorolandó?

Valahol,-már nem találom, hogy hol,- azt olvastam, hogy a spenótot zsemlyével elkészítve szénhidrátnapon lehet enni, mert a spenót zöldségnek számít, a zsemlye meg ugye szénhidrát. Szerintetek?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem lehet szénhidrátnapon enni...Minden zöldség megfõzve, illetve sütve stb. már keményítõnek számít, ezért keményítõ napon eheted, ahogy a többi levest és a fõzelékeket is.

Egyáltalán nem lehet szénhidrátnapon enni...Minden zöldség megfõzve, illetve sütve stb. már keményítõnek számít, ezért keményítõ napon eheted, ahogy a többi levest és a fõzelékeket is.
Igen lehet.
Keményítõ naon zsemle nélkül
Én azt hallottam lehet szénhidrát napon.Pl spenótos tészta.Csak a spenótot étkezési keményitõvel csináld és persze tej nélkül.
A kérdező hozzászólása: Hát eddig 50:50 a lehet, és nem lehet aránya. Várok még kicsit, talán eldönti a következõ válaszoló a holnapi ebédem:-) Köszi mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!