Találatok a következő kifejezésre: A sokadik előtt állok, mit tegyek, (1 db)

A sokadik iskolaváltás előtt állok, mit tegyek, hogy most jól süljön el a dolog, és ne kelljen megint rossz helyre kerülnöm? Hogyan illeszkedjek be?

Hamarosan 17 éves leszek,és úgy érzem vakvágányon van az életem mert eddig sokszor váltottam iskolát, mert mindig rosszba kerültem be, most már enm akarok hibázni,és végre normális helyre akarok kerülni, de nem tudom hová menjek.Valami jó alternatív suli kéne, mert a "normál" sulik nem nekem valók.Kit?l kérjek segítséget ez ügyben???

Legjobb válasz: keress fel egy nevelési tanácsadót! esetleg fogd kézen anyukádat és menjetek ketten.Nagyon jó ötleteket, tanácsokat kaphatsz/kaphattok, talán ott van a megoldás az orrotok elõtt, csak ugye azt a legnehezebb észrevenni. Biztos egy különleges emberke vagy, akinek egy különleges környezetre van szüksége, szerintem fejtsétek meg hol van a helyed! Még nem késtél el, sõt rendkívül intelligensn felmérted azt is, hogy tanácsra van szükséged! Sok sikert én szorítok neked!

keress fel egy nevelési tanácsadót! esetleg fogd kézen anyukádat és menjetek ketten.Nagyon jó ötleteket, tanácsokat kaphatsz/kaphattok, talán ott van a megoldás az orrotok elõtt, csak ugye azt a legnehezebb észrevenni. Biztos egy különleges emberke vagy, akinek egy különleges környezetre van szüksége, szerintem fejtsétek meg hol van a helyed! Még nem késtél el, sõt rendkívül intelligensn felmérted azt is, hogy tanácsra van szükséged! Sok sikert én szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Én is rájöttem hogy különleges emberke vagyok, de sokan csak problámásnak/különcnek hisznek!Otthon is... Számszerint 3x volt középiskolai suliváltásom, csak az a baj hogy emaitt a családom meg rokonok állandóan cseszegetnek, és enm tom hogy kéne visszaválaszolnom és mit hogy miért volt, mert már elegem van a magyarázkodásokból..Meg mindig azt mondják, hogy ha más képes állami normál suliba járni, akkor én miért nem? Mert én más vagyok de nem képesek felfogni, hogy eddig mindig szar helyre kerültem.
Mi az amitõl nem érezted jól magad az eddigi iskoláidban? Az osztálytársaiddal vagy a tanárokkal nem jöttél ki? Esetleg követelmények voltak túl alcsonyak vagy túl mgsk?
Nem biztos, hogy veled van a baj.Én egy nagyon jó helyre jártam idáig, ahol szeretettel kezeltek, mindenkit befogadtak, de mégis jó volt a hangulat.Merre laksz?
A kérdező hozzászólása: Szia!Vas megyében
Külvárosi Tankör Középiskola http://www.tankor.hu körülbelül fõiskolai rendszerben mûködik az oktatás, csak a kreditpontokat nem teljesített tantárgyakra, hanem kultúrális programokon való részvételre kapod, pl kirándulás, színház, témaestek amúgy http://alternativiskola.lap.hu/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha tudnátok hogy a 16éves lányotok pettingel a barátjával, amikor együtt alszanak?

23

A 14 évesen szexelő lányt (és anyukáját) miért támogatták többen itt a gyakorin mint a 16-17 éves lányokat akik 2-3 év után együtt akarnak aludni/szexelni akarnak a barátjukkal?

14

Ti milyen tanszereket vesztek?

Azt is írjátok oda, hányadikosok lesztek! :)
Nem tudom, én most próbálom összeírni, mik kellenek, de az évek során annyi kacat felhalmozódott, hogy szinte semmi nem kell. :/ Vagy csak én adtam lejjebb az igényeimet, hogy jó a sima, minta nélküli füzet is, jó a tavalyi tolltartó, jó a tavalyi sima töltőtoll... 11.-es leszek amúgy, és lány vagyok.

18

Kamaszok! Ki várja már a sulit? Ha nem, miért nem? És ha igen, miért? :-)

32

Ti mennyi idő után szoktátok elmondani anyukátoknak, hogyjártok valakivel? 19/L

7

Van itt esetleg olyan tini anyuka aki megszülte a babát? Hogyan boldogultatok?

18 éves vagyok.6 hetes terhes! Egy évem van még az iskolâbòl. Nem tudok dönteni. Szívem szerint meg akarom tartani a babàt de az eszem màst mondd. Mivel még munkahelyem nincs. A csalàdom segìtene és a pàrom is mellettem àll! Csak nehèz lenne.

16

Ha a gyereketek feltűnően sok pénzt kéregetne tőletek és kiderülne, hogy az alábbiak közül mire költi, mitől akadnátok ki jobban? Hogy drogra költi, vagypedig szcientológus lett és ott a képzésekre, tananyagokra?

14

Tinik! Kamaszok! Ti hogy kérnétek meg anyutokat?

Sziasztok!
Lényeg:
Ki szeretném festeni a körmeimet de anyukámnem engedi.Persze nem ezekre a neon színekre meg hupikékre meg ilyen színekre szeretném festeni,hanem valami visszafogottabb színre.A suliban nem hiszem hogy leszólnának érte mert másoknak is ki van festve.
Hogyha a boltban megállok a festékek előtt akkor a kérdezi hogy minek és (ha nem vettunk semmit) akkor ki is megyünk a boltból.
Miért?
/L

18

Hogy lehet megszakítani egy baráti kapcsolatot? 15/L

Egy felnőttel..akivel elég közeli a kapcsolat.

5

Szülők, kamaszok! Mi a véleményetek erről? Normális? 15/L

Van egy volt tanarnőm akit nagyon szeretek (baratilag ).. És sokat szoktunk beszélgetni, vele is beszélek meg dolgokat...Neha fel is szoktam hívni..

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!