Találatok a következő kifejezésre: A sokadik előtt állok, mit (1 db)

A sokadik iskolaváltás előtt állok, mit tegyek, hogy most jól süljön el a dolog, és ne kelljen megint rossz helyre kerülnöm? Hogyan illeszkedjek be?

Hamarosan 17 éves leszek,és úgy érzem vakvágányon van az életem mert eddig sokszor váltottam iskolát, mert mindig rosszba kerültem be, most már enm akarok hibázni,és végre normális helyre akarok kerülni, de nem tudom hová menjek.Valami jó alternatív suli kéne, mert a "normál" sulik nem nekem valók.Kit?l kérjek segítséget ez ügyben???

Legjobb válasz: keress fel egy nevelési tanácsadót! esetleg fogd kézen anyukádat és menjetek ketten.Nagyon jó ötleteket, tanácsokat kaphatsz/kaphattok, talán ott van a megoldás az orrotok elõtt, csak ugye azt a legnehezebb észrevenni. Biztos egy különleges emberke vagy, akinek egy különleges környezetre van szüksége, szerintem fejtsétek meg hol van a helyed! Még nem késtél el, sõt rendkívül intelligensn felmérted azt is, hogy tanácsra van szükséged! Sok sikert én szorítok neked!

keress fel egy nevelési tanácsadót! esetleg fogd kézen anyukádat és menjetek ketten.Nagyon jó ötleteket, tanácsokat kaphatsz/kaphattok, talán ott van a megoldás az orrotok elõtt, csak ugye azt a legnehezebb észrevenni. Biztos egy különleges emberke vagy, akinek egy különleges környezetre van szüksége, szerintem fejtsétek meg hol van a helyed! Még nem késtél el, sõt rendkívül intelligensn felmérted azt is, hogy tanácsra van szükséged! Sok sikert én szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Én is rájöttem hogy különleges emberke vagyok, de sokan csak problámásnak/különcnek hisznek!Otthon is... Számszerint 3x volt középiskolai suliváltásom, csak az a baj hogy emaitt a családom meg rokonok állandóan cseszegetnek, és enm tom hogy kéne visszaválaszolnom és mit hogy miért volt, mert már elegem van a magyarázkodásokból..Meg mindig azt mondják, hogy ha más képes állami normál suliba járni, akkor én miért nem? Mert én más vagyok de nem képesek felfogni, hogy eddig mindig szar helyre kerültem.
Mi az amitõl nem érezted jól magad az eddigi iskoláidban? Az osztálytársaiddal vagy a tanárokkal nem jöttél ki? Esetleg követelmények voltak túl alcsonyak vagy túl mgsk?
Nem biztos, hogy veled van a baj.Én egy nagyon jó helyre jártam idáig, ahol szeretettel kezeltek, mindenkit befogadtak, de mégis jó volt a hangulat.Merre laksz?
A kérdező hozzászólása: Szia!Vas megyében
Külvárosi Tankör Középiskola http://www.tankor.hu körülbelül fõiskolai rendszerben mûködik az oktatás, csak a kreditpontokat nem teljesített tantárgyakra, hanem kultúrális programokon való részvételre kapod, pl kirándulás, színház, témaestek amúgy http://alternativiskola.lap.hu/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok! Nyáron mit csináltok a szabadidőtökben?

16

Mivel foglaljam el magam, ha egész nyári szünetben nem lesz lehetőségem gépezni?

Szervizben lesz a gép, így nem tudok majd netezni!
Kicsit függő vagyok, ezért elég tanácstalan lettem. Holnaptól számítva nem lesz lehetőségem gépezni.
Lány vagyok.

12

Kamaszok valaki bmxezik közületek?

anno 2-3 éve bmx eztem és most megint el kezdtem de nem tom hogy mondjam az anyámnak xd mert bicikli még most is meg egyébként ha valaki biciklizik közületek és kezdő akkor irhatna egy privátban és beszélgethetnénk

2

Meghalt az ikertestvérem, már 2 hónapja de ez egyre rosszabb. Hogy lehet ezt kibírni?

Mindig mindent együtt csináltunk, összesen 2 napot voltam nélküle és most nincs SOHA TÖBBÉ, én ebbe beleőrülök. Ezt nem lehet kibírni, mostmár a sírás is nehezen megy, legszívesebben csak ordítanék egész nap. Anya meg szinte egy szót se szól azóta és ebbe is beleőrülök. Nem tudom, mit csináljak?? Jobb lesz ez valamikor? Nem bírom!!!

15/L

16

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a lányotok egy arab fiúval járna?

Tetszenek nekem az arab fiúk, el is tudnék képzelni egy párkapcsolatot. Még most nem, mert a közelben egy sem lakik, majd ha egyetemre fogok járni talán, mert abban a városban rengeteg arab fiút láttam már. A szülők mit szólnának hozzá?

18

Mi a véleményetek arról hogy mingyárt 16 leszek de még nem volt barátnőm?

Nagyon gáz, vagy ne parázzak rajta? :D 15/6

12

Kamaszok, nektek mi a véleményetek ezekről a kamaszokról?

Leírok pár embert, kíváncsi vagyok, mi a véleményetek róluk.

a) 15 éves lány. 5.-ben kicsapták egy erős gimnáziumból. 13 évesen vesztette el a szüzességét, azóta legalább 10 pasival volt már. Az apjával eléggé rossz a viszonyuk. A szülei elváltak. Szinte minden pillanatát megosztja az emberekkel a facebookon. Van piercingje, sok mindenkivel kavart már, cigizik és iszik.

b) 13 éves lány. Egy fél éve vesztette el a szüzességét. Erős iskolába jár. Nem tudom meghatározni a stílusát, szerintem valami rocker vagy punk lehet. A csávója kb 3 hónapja dobta és rá pár nappal összejött azzal a fiúval, akit állítólag akkor is szeretett amikor a volt barátjával volt együtt. A fiúja nem sokára 18. A csaj szexmániás. Alapból perverz volt, ismerem 3 éve, de most már nagyon durva. Cigizik, iszik néha és kipróbálta már a füvet is. Az anyjával jó a kapcsolata, állítólag nagyon sokat beszélgetnek de az apját nagyon utálja.

c) Ez a lány jó tanuló, 13 éves. Alig hallom beszélni. 4. osztály óta nem változott semmit se lelkileg se testileg. Anya-Apa kézenfogva viszi be a suliba és haza. Az osztály fele kb még nem is beszélt vele. A csaj minden alkalmat kihagy, hogy beilleszkedjen az osztályközösségbe. Például erdei iskola, sátorozás. Esti mesére alszik el, pont ezért nem jön ilyen dolgokra. Sulin kívül sehol sem látni. Nincs társasági élete, el van otthon. Barátai sincsenek, mert nem nyitott.

d) 14 éves lány, az osztályának a szervező, vezető embere. Szeret beszélgetni, nagyon sok mindenkivel megosztja a gondjait de ha más teszi ezt meg vele nem nagyon érdekli. Szerelemben bizonytalan. Van egy fiú, aki már 2 éve tetszik neki, de nem mer lépni. Nem jár bulizni. A barátaival, barátnőivel szokott lenni. Divatkatalógusokból öltözködik. Nagyon utál egy lányt, aki bejött a fiúnak aki neki tetszik. Megvet minden káros szenvedélyt.

Bocsi, hogy hosszú lett, de nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre :)

26

Elengednétek a 15 éves lányotokat egy külföldi koncertre?

Az egyik barátnőm nagyon szeretne eljönni velem Münchenbe 30 Seconds To Mars koncertre.Vonattal mennénk ki és apukám ott lakik tehát nála laknánk amíg kint vagyunk.

11

Mit látnátok jónak és még megengedhetőnek 19 éves lányotoknak?

Van barátja,lassan már két éve együtt "járnak".Rendes a fiú,rendes,de akkor is fiú és férfiből van,ő 20 éves.A lány igyekszik jól viselkedni,mindig is próbált a "jókislány" lenni,az is,nem lehet panaszom.De így,hogy ennyi ideje együtt vannak úgy érzem elkerülhetetlen a szexualitás közöttük.Szerintetek ennyi évesen mi a normális amit még "megtehetnek"(nem mintha szabályozhatnám,mert kollégisták mostmár,de aggódom)

11

Elengednétek a 15 éves lányotokat?

Lenne egy buli 2 hét múlva az innen kb 20 percre lévő városban. Ilyen félig fedett, félig szabadtéri.. A lány egy barátnőjével menne, aki szintén annyi idős, mint ő, és még egy barátnőjével, aki 19 éves. Az egyik verzió az, hogy jön a lány unokatestvére is(19 éves ő is) , és akkor kocsival mennének. Vagy a másik verzió, hogyha az unokatestvér nem tudna jönni, akkor a szintén 15 éves barátnő bátyjával(25 éves) mennének vonattal. Az állomás 10 percre van kb a buli helyszínétől. Szóval 2 nagykorú mindenképp lenne velük.
A lány most ballagott ,jól tanul, sosem volt még ilyen buliba, részeg sem volt, és nem is cigizett még.
( Igen, én vagyok a lány,és nagyon szeretnék erre elmenni, és kíváncsi vagyok a véleményekre. Köszönöm előre is!:) )

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!