Találatok a következő kifejezésre: A sokadik előtt (2 db)

A sokadik iskolaváltás előtt állok, mit tegyek, hogy most jól süljön el a dolog, és ne kelljen megint rossz helyre kerülnöm? Hogyan illeszkedjek be?

Hamarosan 17 éves leszek,és úgy érzem vakvágányon van az életem mert eddig sokszor váltottam iskolát, mert mindig rosszba kerültem be, most már enm akarok hibázni,és végre normális helyre akarok kerülni, de nem tudom hová menjek.Valami jó alternatív suli kéne, mert a "normál" sulik nem nekem valók.Kit?l kérjek segítséget ez ügyben???

Legjobb válasz: keress fel egy nevelési tanácsadót! esetleg fogd kézen anyukádat és menjetek ketten.Nagyon jó ötleteket, tanácsokat kaphatsz/kaphattok, talán ott van a megoldás az orrotok elõtt, csak ugye azt a legnehezebb észrevenni. Biztos egy különleges emberke vagy, akinek egy különleges környezetre van szüksége, szerintem fejtsétek meg hol van a helyed! Még nem késtél el, sõt rendkívül intelligensn felmérted azt is, hogy tanácsra van szükséged! Sok sikert én szorítok neked!

keress fel egy nevelési tanácsadót! esetleg fogd kézen anyukádat és menjetek ketten.Nagyon jó ötleteket, tanácsokat kaphatsz/kaphattok, talán ott van a megoldás az orrotok elõtt, csak ugye azt a legnehezebb észrevenni. Biztos egy különleges emberke vagy, akinek egy különleges környezetre van szüksége, szerintem fejtsétek meg hol van a helyed! Még nem késtél el, sõt rendkívül intelligensn felmérted azt is, hogy tanácsra van szükséged! Sok sikert én szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Én is rájöttem hogy különleges emberke vagyok, de sokan csak problámásnak/különcnek hisznek!Otthon is... Számszerint 3x volt középiskolai suliváltásom, csak az a baj hogy emaitt a családom meg rokonok állandóan cseszegetnek, és enm tom hogy kéne visszaválaszolnom és mit hogy miért volt, mert már elegem van a magyarázkodásokból..Meg mindig azt mondják, hogy ha más képes állami normál suliba járni, akkor én miért nem? Mert én más vagyok de nem képesek felfogni, hogy eddig mindig szar helyre kerültem.
Mi az amitõl nem érezted jól magad az eddigi iskoláidban? Az osztálytársaiddal vagy a tanárokkal nem jöttél ki? Esetleg követelmények voltak túl alcsonyak vagy túl mgsk?
Nem biztos, hogy veled van a baj.Én egy nagyon jó helyre jártam idáig, ahol szeretettel kezeltek, mindenkit befogadtak, de mégis jó volt a hangulat.Merre laksz?
A kérdező hozzászólása: Szia!Vas megyében
Külvárosi Tankör Középiskola http://www.tankor.hu körülbelül fõiskolai rendszerben mûködik az oktatás, csak a kreditpontokat nem teljesített tantárgyakra, hanem kultúrális programokon való részvételre kapod, pl kirándulás, színház, témaestek amúgy http://alternativiskola.lap.hu/

Azok akik a baba tervezése előtt dohányoztak, mikor sikerült teherbeesni? Tényleg sokadik hónapra sikerül a baba?

Egy fél éve tettem le és a következ? hónapban szeretnénk nekikezdeni!

Legjobb válasz: Azonnal sikerult mindketszer :) Pedig meg dohanyoztam elotte, aztan nem. Szoval mindent bele! Hogy sikerult egyebkent leszokni?

Azonnal sikerult mindketszer :) Pedig meg dohanyoztam elotte, aztan nem. Szoval mindent bele! Hogy sikerult egyebkent leszokni?
A kérdező hozzászólása: Annyira vágyom már egy babára, hogy szó nélkül letettem!nehéz volt az elején, és lehet dilis vagyok, de vettem egy feliratos body-t és ha rá akartam gyújtani vettem a számba egy tollat és szorongattam a ruhácskát!
Hát én dohányoztam, és amikor megtudtam, hogy babás vagyok, akkor tettem le:) Ennek már 30hete:) 35hetes km
Gratulálok! Nagyon jól tetted, remélem gyorsan összejön, megéri az áldozatot!:) Én nem dohányzom, de ismerõseim közül a dohányosoknak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem jött még össze. (Õk mondjuk még mindig szívják)
több barátnõmnél sikerült elsõre pedig dohányosok, vmelyikük még a terhesség alatt sem tette le!de sajna nekem nem jön össze 14 hónpja!én is dohányzok és a párom is!én tervezem a leszokást, remélem sikerülni is fog!
Nem befolyásolja. A férfiaknál lehet de az sem törvényszerû. A bagótól még lehetünk terhesek. Nekem az orvosom azt mondta, hogy õ mindenkit legszívesebben leszoktatna de ha most babát akarok addig szívjam (csökkentve) amíg teherbe nem esem. Õ állítja, hogy a leszokással járó stressz nem tesz a már amúgy is 1 éve sikertelen dolognak.
...nem tesz jót... ezt akartam írni.
A kérdező hozzászólása: 19:39-es remélem nektek is összejön!Köszönöm mindenkinek a választ!gratulálok a babákhoz! Én már nem is kívánom, egyáltalán, már a szaga is zavar!Nem szívtam én olyan sokat!Naponta vagy 10-12 szálat!Szerencsére sikerült!És remélem megérte és jön a babó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!