Találatok a következő kifejezésre: A sok-sok miatt (675 db)

Terhes vagyok, vagy a sok idegeskedés miatt van? Görcsösen akarom hogy megjöjjön?

2 tesztet csináltam,mind a 2 negatív lett.2 hete késik,de csak a cicim fáj.Nincs hányingerem,nem vagyok rosszul.Fehér folyásom van,ami sokszor szokott lenni.A barátom nem élvezett belém.

Legjobb válasz: Szia! Szinte ugyanebben a helyzetben voltam pontosan egy hónapja. Nekem az idegeskedés miatt 4 napot késett. De végül megjött. Egyébként idegeskedés miatt ki is maradhat. Ha nem jön meg, teszt, teszt, teszt! Szurkolok, hogy ne legyen gond! Sok szerencsét!

Szia! Szinte ugyanebben a helyzetben voltam pontosan egy hónapja. Nekem az idegeskedés miatt 4 napot késett. De végül megjött. Egyébként idegeskedés miatt ki is maradhat. Ha nem jön meg, teszt, teszt, teszt! Szurkolok, hogy ne legyen gond! Sok szerencsét!
Ugzan ebben a hejzetben voltam, szoval nekem két hetet késett már több mint biztos voltam benne hogy terhes vagyok, és 16 nap késés után megjött.Ugy hogy en várnék még a helyedben, a stressz miatt is késhet, persze azért ha még egy hetet késik menny el orvoshoz, az biztosat tud mondani.
Ne haragudj, de ha abarátod nem élvezett beléd, tehát nem került beléd sperma akkor hogy lehetnél terhes??? Megszakítással védekeztek? erre gondoltál??? Egyébként bármitõl késhet a menzid, de ha ez már 2 hetes dolog akkor szerintem keress fel egy nõdokit! ha babás lennél akkor 2 hét késénél ezt már õ is látná! Ha meg nem akkor meg kiderülhet miért nem jön meg... Valami oka csak van! Mert pár nap, vagy 1 hét késés még elmegy de két hét az azért már sok! Úgyhogy DOKI!!!!
Olvasd vissza a válaszokat, azokat is, amiket a másik ugyanilyen kérdésedre kaptál, és okosodj. Hiába emelted ki, fél év után se fogsz más válaszokat kapni rá....
Ha már 2 hete késik és 2 negatív teszted lett, akkor tuti, hogy nem vagy terhes. Ne aggódj!

Depressziós lettem a sok tanulás miatt?

Ebben az évben semmi sem úgy sikerül,ahogy szeretném.Minden nap ha hazajövök,elkezdek sírni,szorongok,és egyre többször vagyok beteg.Úgy érzem senki sem szeret,nem vagyok jó semmire.Idáig minden évben szinte kitûnõ voltam,de most 2 tantárgyból is bukásra állok.Nem merem elmondani a szüleimnek,mert félek,hogy megbántom õket.Egyetlen dolog van ami megnyugtat,a lovaglás.Csak az a baj,hogy csak akkor mehetek,ha jó jegyeim vannak.Puskázni utálok,nem is szoktam.Ha nem mondom el anyuéknak a rossz jegyeket,akkor azt mondom nekik,hogy nincs kedvem lovagolni.Pedig nagyonis szeretnék,de akkor lelkiismeret furdalásom lenne.Mindíg életvidám voltam,és most a tanárom is észrevette,hogy vmi nincs rendben.Félre is hívott,elmondta,hogy nem ilyennek ismert meg,és úgy érzi,vmi nincs rendben velem.Visszahúzódó lettem,nem bízok senkiben.Segítsetek:(( 14/L

Legjobb válasz: Nem a sok tanulás miatt lettél depis, ez biztos. Szerintem inkább vagy valami más változott meg körülötted, vagy te változol. (Vagy mindkettõ.) Lehet, hogy azért van, mert kamaszodsz. Talán a gyerekkor vége miatt lehet, stb. Nem akarok vaktában találgatni, mert sok oka lehet. A lényeg, hogy ha van egy jó barátod, beszélgess vele róla. Ha nincs ilyen, akkor próbálj új barátokat szerezni. (Mondjuk ne ömleszd rájuk a problémáidat elsõre. :D) Az is lehet, hogy ahogy a környezeted is kamaszodik, változik, megváltoznak a barátságok is. Nincs abban semmi rossz, ha új barátokat keresel. De új hobbikat is kereshetsz. :)

Nem a sok tanulás miatt lettél depis, ez biztos. Szerintem inkább vagy valami más változott meg körülötted, vagy te változol. (Vagy mindkettõ.) Lehet, hogy azért van, mert kamaszodsz. Talán a gyerekkor vége miatt lehet, stb. Nem akarok vaktában találgatni, mert sok oka lehet. A lényeg, hogy ha van egy jó barátod, beszélgess vele róla. Ha nincs ilyen, akkor próbálj új barátokat szerezni. (Mondjuk ne ömleszd rájuk a problémáidat elsõre. :D) Az is lehet, hogy ahogy a környezeted is kamaszodik, változik, megváltoznak a barátságok is. Nincs abban semmi rossz, ha új barátokat keresel. De új hobbikat is kereshetsz. :)
Általánosba jársz vagy középsikolás vagy? Mibõl állsz rosszul?
Ha még általános iskolás vagy, lehet nagynak érzed a nyomást, ami rajtad van a középiskolai felvételi miatt?
A tantárgy, amibõl nem jól állsz, abból próbálj meg tanárhoz járni és javítani
A kérdező hozzászólása: Németbõl, és töribõl állok rosszul.Már sok "barátnõmben" csalódtam sajnos:(
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy töribõl nem lehet külön órára járni, németbõl meg egy héten 1x van csak korepetálás, ami nekem kevés.A tanár folyton cseszeget, hogy nem érti miért nem tanulok, pedig tanulok de nem megy a fejembe az a rohadt sok szó amit lediktál.Lehet azért stresszelek annyit a német miatt, mert utál a tanár
Mondd el a szüleidnek hogy rosszul vagy, bûntudat érzések gyötörnek és szeretnél elmenni egy gyermekpszichiáterhez. Hidd el azon kívül hogy terápiás segítséget ad, még gyógyszert is írhat fel. Mellesleg jó lenne kizárni figyelemzavart stb.. mert könnyen okozhatja a rossz tanulást egy ilyen figyelemhiányos betegség is!
Nos. Ezt meg kell beszélned a szüleiddel, mondd el nekik azt, amit itt leírtál. Aztán jó lenne rájönni, mi okozta a változást. Szerinted? Mert valami oka van, az biztos. Három: MENJ LOVAGOLNI, ha az megnyugtat! Én úgy látom, jó képességû vagy, csak most a lelkiállapotod kihat a tanulásra. Megnyugtatlak (és ezt a szüleidnek is üzenem, ha azok közé tartoznak, akik hobbitól való eltltással honorálják a rossz jegyet), hogy én 17 éves koromig nemigen erõltettem meg magam a tanulással, nem egy tantárgyból voltam 3-as. Aztán amikor kitláltam, hogy mi akarok, lenni, felvételi tárgyakból ráhajráztam, többivel nemigen törõdtem. Most harmadéves vagyok, és majdnem kitûnõ orvosin. Emelett elmondhatom, hogy normális gyerekkorom volt :) Szóval errõl is mindenképpen beszéljetek, én errõl a tiltós nevelési módszerrõl nem gyõzöm lebeszélni az embereket. Szóval kapcsolódj ki, és ne legyen lelkifurdalásod. Keress olyan dologat, amiben örömöt találsz. Sport, zene stb. És mindenképpen beszélj a szüleiddel, aztán együtt kitaláljátok, hogy mi legyen!

Baj van velem? Mitől lehet hogy egyáltalán nem élvezem nem kívánom a szexet, és nem tudok kielégülni? Lehet a sok gond miatt?

4éve van párkapcsolatom,és szeretjük egymást. Semmi panaszom nem lehet a páromra,talán csak annyi hogy kissé fantáziátlan. De a szex mégsem m?ködik. Eleinte jó volt,de most mégsem az igazi. Én soha nem voltam egy nagy szex rajongó,de mikor sorra került élveztem. Most meg nem tudom mi van. Biztos nem azért mert nem szeretem,mert mással sem kívánom!

Legjobb válasz: Lehet a sok gond miatt, illetve az, hogy uncsi már a szex közöttetek. szerintem próbáljátok izgalmassá tenni a hangulatot, akár beöltözéssel, vagy más helyen más pózokban...stb. ami téged izgatna, próbáljátok ki!

Lehet a sok gond miatt, illetve az, hogy uncsi már a szex közöttetek. szerintem próbáljátok izgalmassá tenni a hangulatot, akár beöltözéssel, vagy más helyen más pózokban...stb. ami téged izgatna, próbáljátok ki!
Persze okozhatja a kiábrándultság is, de esetleg fogamzásgátló használata is, vagy elmehetnél egy nõgyógyászhoz, hogy nincs e valami sunyi fertõzésed. Az is okozhat nagyfokú libidócsökkenést.
Lehet, hogy alapból ilyen beállítottságú vagy: beéred kevesebb szexszel. De valószínûleg kihûlt a szenvedély köztetek, amit helyre lehet hozni. Próbáld ki, hogy munkanap délelõtt küldesz neki egy huncut kis smst azzal a szöveggel, hogy nagyon kívánod õt és este szeretnél egy különleges estét vele tölteni...Fel fogja kelteni a fantáziáját. Aztán otthon várd gyertyafénnyel és pezsgõvel, de az is elég, ha csak vadító fehérnemûben várod az ágyon fekve. Lehet még te is beizgulsz ettõl.Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Igen, én beérem a kevesebb szexel is. Soha nem voltam kezdeményezõ típus. Elvagyok nélküle hosszabb ideig is. Néha már azon csodálkozom, hogy emiatt nem lép félre. Sajnos én nem tudok kikapcsolni, még közben is jár az agyam mert elég sok problémánk van fõleg anyagi.

Miert tart ilyen sokaig, hogy elaludjak? A sok folyadek miatt?

Egy ideje nagyon nehezek alszok el. Faradt vagyok es kimerült, koran fekszek, megis minimum 1-2 orat csak fetrengek. Nap közben/delutan sokat iszok, altalaban a 2 oras szenvedes utan kimegyek meg mosdoba, aztan el tudok aludni. Ez lehet az oka? A sok folyadek? Mikor hagyjam abba az ivast, hogy estere "kiürüljek"?

Legjobb válasz: Elötte 2órával.

Elötte 2órával.

Lányok korral. Voltal mar erzelmileg teljesen halott úgy h nem is akartál a sok szar miatt ezen valtoztatni?

nem a kulso vagy a penz miatt Egyikre se panaszkodnek Hanem csak ugy megunni mindent amit elertel/hetsz Lehet egy eleten at kozonnyel elni? 21f

Legjobb válasz: 21 évesen jó sokat érhettél el :)

21 évesen jó sokat érhettél el :)
Ezt úgy hívják, depresszió. Igen, sokszor voltam/vagyok így. Nagyjából minden holdfordulókor.
igen 21
Igen! Persze! (16/L)

A paleo táplálkozás nem savasit a sok hús miatt?

Hogyan lugositják a szervezetüket? Paleos kajáktól lehet hizni? Néhány napja paleozom, folyton éhes vagyok. Alig hogy jól lakok hamarosan megéhezem.

Legjobb válasz: csinálj tepertõt és edd meg, meg egyél sok szalonnát és zsíros húsokat, ezektõl nem leszel éhes tök sokáig :)

csinálj tepertõt és edd meg, meg egyél sok szalonnát és zsíros húsokat, ezektõl nem leszel éhes tök sokáig :)
A lúgosítás humbug. Ha igaza lenne, akkor jó esetben a mentõ vinne el. Ha mindig éhes vagy a paleo miatt, akkor inkább hagyd abba! Az azoknak van, akik jobban lesznek tõle.
Megkérdezhetem, hogy mit eszel paleón belül, hogy ilyen gyorsan megéhezel? Én három hónap paleó után átaltam a napi egyszeri étkezésre és hétköznapokon azóta is ezt követem anélkül, hogy állandóan az evésre gondolnék. Zsíros húsokat és zöldségeket eszem leginkább.
Nagyon jó még a paleo kenyér evése is!Vehetsz készen is de magad is elkészítheted! Garantáltan nem leszel éhes...Sokáig friss marad!!

12 hetes terhes vagyok és még nem nőtt a hasam, és nem hízok inkább fogytam ez lehet a sok hányinger miatt és az étvágytalanság miatt?

Legjobb válasz: Szia! Én a 30. hétig egyfolytában fogytam, 10 kg ment le rólam. A babád miatt ne aggódj, õ kinyeri a szervezetedbõl a neki fontos anyagokat. Ha szerencséd van elmúlik lassan majd a hányinger és az étvágytalanság, kívánom hogy ne legyél olyan szerencsétlen mint én voltam. A pocid pedig majd hamarosan elkezd nõdögélni, csak nyugi lesz az még akkora is hogy alig tudod a cipõdet bekötni :)

Szia! Én a 30. hétig egyfolytában fogytam, 10 kg ment le rólam. A babád miatt ne aggódj, õ kinyeri a szervezetedbõl a neki fontos anyagokat. Ha szerencséd van elmúlik lassan majd a hányinger és az étvágytalanság, kívánom hogy ne legyél olyan szerencsétlen mint én voltam. A pocid pedig majd hamarosan elkezd nõdögélni, csak nyugi lesz az még akkora is hogy alig tudod a cipõdet bekötni :)
Rajtam csak a 16.héttõl kezdett látszani...sokan fogynak inkább, mint híznának!Pár hét múlva már más lesz a helyzet, majd meglátod!:) 22h terhes
Én mindkettõvel fogytam az elsõ trimeszterbe 5-6 kg-ot.A 20. héttõl kedtem mérsékelten hízni.A hasam is csak ekkor kezdett látszani.Akkor meg már nagyon teltségérzésem volt, ha többet ettem, azért nem híztam sokat.3 kg feletti gyerekeim lettek.

Az iskolai közösség miatt el kell mennem a suliból, mert kezdett boldogtalanná válni a kapcsolatunk a sok bunkó miatt. Vajon tönkremehet a kapcsolatunk az iskolaváltás miatt is?

Szóval.

Legjobb válasz: Tedd meg és ne félj tõle! Nem fog tönkremenni! Legyél boldog! :) Velem is ez volt, csak mi egy osztályba jártunk és engem utált a csoport... Mellesleg lány vagyok (17)... A barátom 2 évig bírta, de aztán fontosabb let neki, amit a nem igazi haverok mondanak meg a menõség. Pedig tudom, hogy majd megveszett értem. :( Dehát, gyenge volt dönteni... :( Szóval te jól teszed! Közel laktok egymáshoz, így nem hiszem hogy lesz baj. A felnõtt párok sem dolgoznak mondjuk mindig egy helyen, és mégis van kacsolatuk... :) Hajrá

Tedd meg és ne félj tõle! Nem fog tönkremenni! Legyél boldog! :) Velem is ez volt, csak mi egy osztályba jártunk és engem utált a csoport... Mellesleg lány vagyok (17)... A barátom 2 évig bírta, de aztán fontosabb let neki, amit a nem igazi haverok mondanak meg a menõség. Pedig tudom, hogy majd megveszett értem. :( Dehát, gyenge volt dönteni... :( Szóval te jól teszed! Közel laktok egymáshoz, így nem hiszem hogy lesz baj. A felnõtt párok sem dolgoznak mondjuk mindig egy helyen, és mégis van kacsolatuk... :) Hajrá
Ha a barátnõd szép lány - biztosan az :) - akkor irigyek lehetnek Rád, amiért Téged választott, és ezért piszkálnak. Fõleg így, hogy még egy évvel fiatalabb is vagy a lánynál - ez egyesek szemében tizenéves korban igen komoly "probléma". (Egyesek hülyén gondolkodnak, ez van.) Megbeszélted már a kötözködõkkel, hogy tulajdonképpen mi bajuk van Veled? Nincsenek haverjaid, akik melléd állnának? Tanáraid tudnak arról, miért akarsz elmenni az iskolából? Egy vállalkozó kedvû tanár, akit mindenki tisztel, csoportos beszélgetés keretében akár enyhíthet is a problémán. Ha iskolát váltasz, ez a kapcsolatotokra nem lesz rossz hatással, fõleg, hogy közel laktok egymáshoz. Délután, este, hétvégén annyit lehettek együtt, amennyit csak akartok! Ugyan már, hány olyan tizenéves pár van, ahol a lány és a fiú különbözõ iskolákba járnak? És õk mind szakítanak?!
Mi van az osztályod dedó 2000 vagy mi hogy 17 éves fejjel lassan még ezt kell csinálni... ez nekik égõ nem neked ... másik meg mond nekik hogy ha õ is összeszed 1 idõsebb csajt akkor dumáljon vagy legalább szedjen össze 1et és akkor elgyne nagy a szája
szija Elöször is sajnáltaosan hallom (olvasom)azt ami veled(tek) történik. Sajnos ilyen idõs korban még elég infantiliseknem a gyerekek, és ezért is cikizhetnek, vagy tették azt amit...Nem biztos hogy rámegy a kapcsolatotok, hiszen a leitak alapján ugy veszem ki hogy szeretitek egymást, látam már hasonló esetet ahol megmaradtak, de sajnos a kor miatt szét is mehettek, hiszen ebben a korban még kiváncsi az ember, érdeklõdõ tapasztaltlan, és bármi megeshet, de mivel irtad h közel laktok egymáshoz, anyira nem hiszem hogy nagy a baj hiszen csak areggel és délutáni haza jövetelet kell kiiktatni, és legalább suliban nem kaptok negativumokat van benne jo is... a legjobbakat kivánjuk nektek a párommal 18/l
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hihetetlenül jólesik az együtt érzés! :) És tényleg nagyon szeretjük egymást!!!!! <3 <3 :) Amúgy megfordult a fejemben, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha elhagyom, de abba belehalnánk mindketten, és ráadásul ugyanúgy ki lennék fogva az egész suliban. :( Sajnos itt már nem lehet megoldani a helyzetet, túl sok a... inkább nem mondom ki, milyen ember. Egyébként nem nagyon örülök, hogy õ meg ott marad abban az iskolában... :( :( :(
A kérdező hozzászólása: Hát tudom, hogy irigyek, és már nem egyszer beszéltem az Ofõvel, és õ is azt látta megoldásnak ha úgy teszek, mintha nem érdekelnének. De ennek ellenére meg pont hogy még jobban csinálják... Szal már õ is csak ezt látja a legjobb megoldásnak... :( A barátaim... nos õk hozták ki belõlem a végsõ elhatározást... Küldözgetik egymásnak a naplózott beszélgetéseinket, meg ilyenek!!!!!! Na most a helyemben ki az aki ezek után is maradna??? :(
15.08-as vagyok. Ne csodálkozz, nálam is ugyanazt csinálják, pedig 17-18 évesek! És 3 éve nem figyelek rájuk, és csak egyre jobban acsarkodnak.
A kérdező hozzászólása: 17:18-as kijavítanálak: Nem dedó 2000, hanem paraszt 2000!!!

A sok-sok idegeskedés miatt (várandósság alatt) lehet-e valamilyen fejlődési rendellenesség a babánál?

Sajnos nálam nagyon sok lelki gond volt-van végig.Lehet,hogy éppen a terhesség váltja ki bel?lem a heves érzelmeket.Sokat sírtam és "dühöngtem" végig.Történt egy haláleset is ami megrázott,meg a párommal is sokat balhézunk.:( Mindig megfogadom,hogy nem idegeskedem,de nagyon nehezen tudom megállni.Egy-egy ilyen rossz hullám után pedig teljesen magam alatt vagyok,hogy mi teszek a babámmal.

Legjobb válasz: Komoly fejlõdési rendellenessége bizos, hogy nem lesz. Arra kell inkább majd számítanod, hogy nagyon sokat fog sírni és nehezen lehet majd megnyugtatnod. De ha türelmes leszel vele, akkor egy idõ után elmúlik ez is.

Komoly fejlõdési rendellenessége bizos, hogy nem lesz. Arra kell inkább majd számítanod, hogy nagyon sokat fog sírni és nehezen lehet majd megnyugtatnod. De ha türelmes leszel vele, akkor egy idõ után elmúlik ez is.
A családban van egy anyuka, aki nem szerette volna a babát, azt tervezte, hogy örökbeadja. Végül a családunk összefogott, mindent összeadtunk, hogy anyagi okok miatt ne tegye ezt. Viszont õ is nagyon sokat idegeskedett, és szerinte ezért volt az, hogy a babája nagyon nehezen kezelhetõ, "többemberes" baba lett. Viszont most már tizenéves nagylány, kitûnõ tanuló, okos, szorgalmas, így végül jól zárult a történet :)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, nem lesz komoly baj, csak esetleg kicsit nyugtalanabb baba lesz, szorongó, és ha akkor ott leszel mellette, megvígasztalni, babusgatni, nem lesz gond.
Az édesanyám velem is sokat idegeskedett. Szerencsére egészségesen jöttem a világra. A gondjaim 24 évesen kezdödtek, pánikbeteg lettem. Kineziologushoz járok ahol rá kellett döbbennem, hogy a saját anyám életét élem /éltem/. Amit az anya átél a terhesség alatt az rögzül a kisbabában, és ha ugyanolyan helyzetbe kerül amiben az anyukája volt, ugyanugy fog reagálni. Probálj meg megnyugodni, hallgass megnyugtató zenét. Esetleg kérj szakembertõl segitséget. Vigyázzatok magatokra.
Hát én tiszta ideg voltam terhesen végig. A fiam apjával úgy összebalhéztunk már az elején, és ez ment kilenc hónapig, szét is mentünk, folyamat zaklatott, állandóan ki kellett tenni a szûrét, állandó idegeskedésben éltem, hogy mi lesz, ha nincs itthon senki, és akkor jön, meg hát anyagi gondok is voltak/vannak, szóval én a terhességemre nem tudok könnyû szívvel visszaemlékezni, nekem semmi szép nem volt benne, emiatt a patkány miatt. Aztán most itt van az öt hónapos kisfiam, gyönyörû, egészséges, kiegyensúlyozott gyerek, alig sír, mindig mosolyog, barátságos szép kisfiú. Szerencsére apuka is lekopott, eltûnt jó messze, úgyhogy nyugodt a légkör nálunk :)
Szedjél HOVA nyugtatót, azt terhesen is lehet.Hátha segít valamit!

A sok gépezés miatt, és a keményebb szék miatt lehetnek a fehér foltok a fenekemen?

Sokszor már érzem, hogy rendesen fáj úgy ülök olyankor kicsit mozdulok valamerre és tolom tovább. A fenekemen ilyen csikok vannak egymásalatt..

Legjobb válasz: Nem az üléstõl vannak fehér foltok.

Nem az üléstõl vannak fehér foltok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!